3.Qubool Hai - Accept!
+8
petronela
narcisa
Admin_dea05
iulianagl
lica54
mayya54
Alexa20
tiberici
12 participanți
Pagina 14 din 40
Pagina 14 din 40 • 1 ... 8 ... 13, 14, 15 ... 27 ... 40
Re: 3.Qubool Hai - Accept!
mayya54 a scris:Doamne, ce rele suntem. Eu acum traduc iubire intunecata o ajut pe ellaa, poate incurc personajele. In loc de Abhay pun Ayan ...
Ce tare.
iulianagl- moderator
Data de inscriere : 02/03/2010
Varsta : 54
Localizare : Romania
Ce simpatici sunt.
iulianagl- moderator
De abia astept maine.
mayya54- vip
Data de inscriere : 28/12/2012
Varsta : 49
Localizare : Pitesti
mayya54 a scris:De abia astept maine.
Mai frate tu stii ca eu de abia acum am realizat ca,clipul asta este facut de tine?
iulianagl- moderator
Zoya:Dece razi, dle Khan?
Asad:Nu stiu!
Culmea astia se intoxica cu bang ceilalti se intoxica cu alcool.Hayyy, ce frumoasa e viata!
iulianagl- moderator
Le faceam cu un program foarte tare sub windows, aici sub mac o fi rezolutia mai buna, dar nu am efecte asa frumoase ...
mayya54- vip
mayya54 a scris:Le faceam cu un program foarte tare sub windows, aici sub mac o fi rezolutia mai buna, dar nu am efecte asa frumoase ...
Dar e super, si doar nu e prima data cand il ascult stii dau la el si apoi mai caut cate ceva si ascult melodia dar s-a intamplat sa ma uit mai bine de data asta si am vazut ca scrie romaneste si ma uit mai bine..tu! O ascult ca e una dintre melodiile preferate.
iulianagl- moderator
iulianagl- moderator
Am mai multe melodii facute cu Arnav si Khushi. Pe atunci am facut si multe scene dintre Arnav si Khushi, ca nu ma lasau in pace, cel putin cand i-au inchis contul Alexei, m-au bombardat cu mesaje au crezut ca Alexa a inchis contul special. Dupa ce ai aparut tu si a inceput Alexa sa posteze mai multe episoade, usor, usor le-am spus ca sa aiba rabdare ca voi o sa-l postați, etc.
mayya54- vip
[url][/url]
mayya54- vip
mayya54 a scris:Am mai multe melodii facute cu Arnav si Khushi. Pe atunci am facut si multe scene dintre Arnav si Khushi, ca nu ma lasau in pace, cel putin cand i-au inchis contul Alexei, m-au bombardat cu mesaje au crezut ca Alexa a inchis contul special. Dupa ce ai aparut tu si a inceput Alexa sa posteze mai multe episoade, usor, usor le-am spus ca sa aiba rabdare ca voi o sa-l postați, etc.
Dar stii ca primul episod la tradus Crys pe la inceput apoi am facut eu cu Mihaela pana pe la episodul 12 si apoi din lipsa de timp ne-am dat batute apoi m-am ambitionat iar si am inceput din nou si de data asta am pus pe forum eu si cu Narcisa, si apoi la inceput Alexa, ce vremuri frumoase au fost.Sper sa avem acelasi fun si la QH.Stiu ca madam Gul are potential sa ne faca sa ne distram. Gata acum iti spun noapte buna ma duc la doctorul meu sper sa apuc sa vad sfarsitul ca aseara a dat o reclama si am zis sa atipesc cat da reclama si am atipit de tot ca am ratat finalul.
iulianagl- moderator
[url][/url]
mayya54- vip
mayya54 a scris:[url][/url]
Si asta e fain.
iulianagl- moderator
Mi s-a propus si mie, dar era prea mult. Aveam porcaria aia de serial Iubire intunecata si noroc ca m-a scapat fata asta ca altfel nu scapam nici acum de el, de asta o ajut
mayya54- vip
mayya54 a scris:Mi s-a propus si mie, dar era prea mult. Aveam porcaria aia de serial Iubire intunecata si noroc ca m-a scapat fata asta ca altfel nu scapam nici acum de el, de asta o ajut
iulianagl- moderator
Ok, pup noapte buna și vizionare placuta.
mayya54- vip
iulianagl- moderator
buna dimineata! am vazut si citit pe diagonala episodul de aseara! m-a distrat asad in"lupta" cu fantomul de ayan,mai ales cand i-a stins el tacticos lumanarea .bine ca n-am mai vazut-o pe vrajitoarea nr.2 .cea tatuata ,ca-mi intra cafeaua stramb . ma gandesc( ???!!!!) ca nu-i strica si lui asad,daca se respecta scenariul initial,sa vada cum NU haina face pe om,si chiar daca duduia tanveer e imbrobodita toata,tot mai normala este zoya.
mita baston- vip
Data de inscriere : 28/02/2010
mita baston a scris:buna dimineata! am vazut si citit pe diagonala episodul de aseara! m-a distrat asad in"lupta" cu fantomul de ayan,mai ales cand i-a stins el tacticos lumanarea .bine ca n-am mai vazut-o pe vrajitoarea nr.2 .cea tatuata ,ca-mi intra cafeaua stramb . ma gandesc( ???!!!!) ca nu-i strica si lui asad,daca se respecta scenariul initial,sa vada cum NU haina face pe om,si chiar daca duduia tanveer e imbrobodita toata,tot mai normala este zoya.
Tocmai Zoya e normala iar el este cu totul anormal.
iulianagl- moderator
ma tem ca o sa sufere zoya ,si in relatia cu ayan si,mai ales, in cea cu asad.
mita baston- vip
mita baston a scris:ma tem ca o sa sufere zoya ,si in relatia cu ayan si,mai ales, in cea cu asad.
Oricum ea este cea care va suferi.
iulianagl- moderator
iulianagl a scris:
Tocmai Zoya e normala iar el este cu totul anormal.
el vrea sa fie totul "ca la carte" numai ca mai exista si carti cu o coperta frumoasa si inauntru ....parca nici un personaj baiat al lui Madam nu a fost asa de rece cu eroina,macar mai aratau ceva sentimente,dupa perdea,in gand,undeva,sa vedem ca au si ei o inima
mita baston- vip
mita baston a scris:
el vrea sa fie totul "ca la carte" numai ca mai exista si carti cu o coperta frumoasa si inauntru ....parca nici un personaj baiat al lui Madam nu a fost asa de rece cu eroina,macar mai aratau ceva sentimente,dupa perdea,in gand,undeva,sa vedem ca au si ei o inima
Asta este ceva nou, a si spus ca va schimba foaia.
iulianagl- moderator
pe nervii nostrii?? a schimbat si copacii din care facea foaia ei,poate asa de grija zoyei ma incap si pe mine hainele de primavaraiulianagl a scris:
Asta este ceva nou, a si spus ca va schimba foaia.
mita baston- vip
mita baston a scris:
pe nervii nostrii?? a schimbat si copacii din care facea foaia ei,poate asa de grija zoyei ma incap si pe mine hainele de primavara
Hei sa stii ca asta nu e o idee rea.
iulianagl- moderator
Pagina 14 din 40 • 1 ... 8 ... 13, 14, 15 ... 27 ... 40
Subiecte similare
» 1.Qubool Hai - Accept!
» 2.Qubool Hai - Accept!
» 4.Qubool Hai - Accept!
» 5.Qubool Hai - Accept!
» 6.Qubool Hai - Accept!