3.Qubool Hai - Accept!
+8
petronela
narcisa
Admin_dea05
iulianagl
lica54
mayya54
Alexa20
tiberici
12 participanți
Pagina 15 din 40
Pagina 15 din 40 • 1 ... 9 ... 14, 15, 16 ... 27 ... 40
Re: 3.Qubool Hai - Accept!
dar chiar sa o puna pe zoya sa aiba grija de tanveer? sau n-am inteles eu bine? inseamna ca nu are nici un fel de sentiment pentru ea,este doar o musafira nepoftita!
mita baston- vip
Data de inscriere : 28/02/2010
mita baston a scris:dar chiar sa o puna pe zoya sa aiba grija de tanveer? sau n-am inteles eu bine? inseamna ca nu are nici un fel de sentiment pentru ea,este doar o musafira nepoftita!
Exact asa a si fost o musafira nepoftita pentru el.
iulianagl- moderator
Data de inscriere : 02/03/2010
Varsta : 54
Localizare : Romania
ne vedem mai tarziu,trebuie sa plec
mita baston- vip
Buna dimineata la o cafea....o zi buna
lica54- vip
Data de inscriere : 11/03/2010
Varsta : 70
Localizare : Galati
mita baston a scris:ne vedem mai tarziu,trebuie sa plec
iulianagl- moderator
lica54 a scris:Buna dimineata la o cafea....o zi buna
iulianagl- moderator
Alexa20 a scris:
Ce super a facut VM asta.
Buna dimi Alex vezi ca ti-am trimis un mesaj, daca se poate se poate daca nu asta e.O zi buna, am plecat ca am treaba.
iulianagl- moderator
Cred ca in dulciurile care le-a luat Zoya de la marginea drumului, au fost preparate cu o samanta de ras... Nu-i rau Mr.Khan ...
mayya54- vip
Data de inscriere : 28/12/2012
Varsta : 49
Localizare : Pitesti
Au făcute cu canabis.mayya54 a scris:Cred ca in dulciurile care le-a luat Zoya de la marginea drumului, au fost preparate cu o samanta de ras... Nu-i rau Mr.Khan ...
iulianagl- moderator
M-am prins, ca prea au ras tot episodul. Maine Zoya din ras o sa dea in plans, dar probabil ca asa o sa-si dea seama ca il iubeste. Mi-a placut rau episodul din seara asta. Cred ca nu o sa mai vedem curand scene din astea
mayya54- vip
vaaaai!! ce mai episod se prea poate sa nu mai vedem asa ceva ince vreo 100 de episoade de aici incolo,dar am iertat-o pe Madam,azi a fost la inaltime!!
mita baston- vip
dar si el ,idiotul,o iubeste,numai ca, nu cred ca stie ce este iubirea la el trebuie sa fie acoperita,muta,si devreme acasa,o fata de care sa te indragostestimayya54 a scris:M-am prins, ca prea au ras tot episodul. Maine Zoya din ras o sa dea in plans, dar probabil ca asa o sa-si dea seama ca il iubeste. Mi-a placut rau episodul din seara asta. Cred ca nu o sa mai vedem curand scene din astea
mita baston- vip
mayya54 a scris:M-am prins, ca prea au ras tot episodul. Maine Zoya din ras o sa dea in plans, dar probabil ca asa o sa-si dea seama ca il iubeste. Mi-a placut rau episodul din seara asta. Cred ca nu o sa mai vedem curand scene din astea
In fiecare ep. pe care-l urmaresc personajele principale au avut noapte lor de "distractie"
Madu/Rk au facut fara voia ei ... o mica bauta ... toata noaptea...... si dimineata s-a trezit in pat
Zoya/Asad de la mancarea de pe marginea drumului .... au tot ras toata noaptea .... si ce frumos au adormit unul sprijinit pe celalalt....
iar in SaraswatiCandra ... si ei au adormit unul langa celalat (azi).....ea (Jennifer) gazda buna a mers in camera lui cu o lampa(era pana de curent/furtuna) si vazandu-l cu doarme, in camera era cald, s-a asezat frumos pe scaunel si s-a pus pe facut aer musafirului(viitor sot).....pana a luat-o somnul.....Si cand s-au trezit .....s-au ignorat....
tiberici- vip
Data de inscriere : 17/02/2010
Varsta : 55
Localizare : Constanta
au jucat amandoi foarte bine,se potrivesc de minune si melodia pe care au dansat a fost foarte frumoasa! Maya,Iuliana,Alexa,va rog cadorisiti-ma de 8 martie cu secventa dansului cu melodia tradusa
mita baston- vip
parca joaca mai bine el decat jenifera nu aruncati cu oua sau rosii,dar imi place mai mult el cum isi exprima gandurile,ea e cam repezita si imbufnatatiberici a scris:
In fiecare ep. pe care-l urmaresc personajele principale au avut noapte lor de "distractie"
Madu/Rk au facut fara voia ei ... o mica bauta ... toata noaptea...... si dimineata s-a trezit in pat
Zoya/Asad de la mancarea de pe marginea drumului .... au tot ras toata noaptea .... si ce frumos au adormit unul sprijinit pe celalalt....
iar in SaraswatiCandra ... si ei au adormit unul langa celalat (azi).....ea (Jennifer) gazda buna a mers in camera lui cu o lampa(era pana de curent/furtuna) si vazandu-l cu doarme, in camera era cald, s-a asezat frumos pe scaunel si s-a pus pe facut aer musafirului(viitor sot).....pana a luat-o somnul.....Si cand s-au trezit .....s-au ignorat....
mita baston- vip
Da, se pare ca ăsta le e stilul. Oricum ar fi sunt frumoase, exprima o iubire pura ... Aseara am revazut episoade din DMG, superb serial. Voie buna, niciun personaj negativ, nimeni nu face rau la nimeni, niste tineri plini de speranta, pusi pe șotii și frumoși. Superb, cred ca o să încep să-l vizionez din nou îmi umple sufeltul de voie buna. Serialul ăsta a fost prima mea iubire, față de serialele indiene
mayya54- vip
Eu nu am mai vazut sarasw ... de la ep 5, astept sa il vad cu subtitrare si asa nu prea am timp de toate. Jenny parca nu mai e aceeasi fata frumoasa din DMG, eu cred ca ii schimba foarte mult si personajul care il joaca, cum isi aranjeaza parul, macheajul, atitudinea, etc ... Ma duc sa termin ep 91 si sa il postez. Vb mai tarziu
mayya54- vip
mita baston a scris:
parca joaca mai bine el decat jenifera nu aruncati cu oua sau rosii,dar imi place mai mult el cum isi exprima gandurile,ea e cam repezita si imbufnata
E mandra, orgolioasa, desteapta(profesoara), provine dintr-o familie (acolo la ei ) cu stare, isi iubeste tatal.... sa vedem cat o tine.....Mama lui o umileste cu prima ocazie (cand ajunde la Dubai) si anuleaza nunta....E o scorpie! ...vrea toata averea familiei pt Dany baiatul ei plecat la studii .....pe Saras il uraste....
tiberici- vip
O sa vedem, mie nu prea imi place de el, nu l-am vazut in niciun serial, probabil o sa ma obisnuiesc cu fata lui... Mi se pare frumusica sora din film a lui Jenny nu stiu cum o cheama inca nu am retinut numele oricum am vazut ca pe toate le cheama cu Kum ...
mayya54- vip
pai sa avem noi parte de vreun serial fara "RAZIA"sau SHYAM"??? dar are si Maya dreptate,nu mai este aceeasi jenifer din DMGtiberici a scris:
E mandra, orgolioasa, desteapta(profesoara), provine dintr-o familie (acolo la ei ) cu stare, isi iubeste tatal.... sa vedem cat o tine.....Mama lui o umileste cu prima ocazie (cand ajunde la Dubai) si anuleaza nunta....E o scorpie! ...vrea toata averea familiei pt Dany baiatul ei plecat la studii .....pe Saras il uraste....
mita baston- vip
daa,variatii pe aceeasi tema,K-usum,-umud,etc . si sunt vreo sase,daca am numarat eu binemayya54 a scris:O sa vedem, mie nu prea imi place de el, nu l-am vazut in niciun serial, probabil o sa ma obisnuiesc cu fata lui... Mi se pare frumusica sora din film a lui Jenny nu stiu cum o cheama inca nu am retinut numele oricum am vazut ca pe toate le cheama cu Kum ...
mita baston- vip
mita baston a scris:
pai sa avem noi parte de vreun serial fara "RAZIA"sau SHYAM"??? dar are si Maya dreptate,nu mai este aceeasi jenifer din DMG
Nu cunosc filmul....am vazut numai videoclipuri din film facute de fete....dar mi-au placut.
tiberici- vip
mita baston a scris:au jucat amandoi foarte bine,se potrivesc de minune si melodia pe care au dansat a fost foarte frumoasa! Maya,Iuliana,Alexa,va rog cadorisiti-ma de 8 martie cu secventa dansului cu melodia tradusa
O sa o traducem, eu oricum o am tradusa prin videoclipurile mele, dar nu cu aceleasi personaje. cred ca sunt personaje din Bidaai si DMG(Abhi si Nikki)
O sa fac si cu Asad si Zoya
mayya54- vip
Pagina 15 din 40 • 1 ... 9 ... 14, 15, 16 ... 27 ... 40
Subiecte similare
» 1.Qubool Hai - Accept!
» 2.Qubool Hai - Accept!
» 4.Qubool Hai - Accept!
» 5.Qubool Hai - Accept!
» 6.Qubool Hai - Accept!