3.Qubool Hai - Accept!
+8
petronela
narcisa
Admin_dea05
iulianagl
lica54
mayya54
Alexa20
tiberici
12 participanți
Pagina 25 din 40
Pagina 25 din 40 • 1 ... 14 ... 24, 25, 26 ... 32 ... 40
Re: 3.Qubool Hai - Accept!
Gata, vedeti ca am deschis si server-ul mayya54.tk. Daca vreti sa vedeți toata subtitrarea il gasiti si acolo.
mayya54- vip
Data de inscriere : 28/12/2012
Varsta : 49
Localizare : Pitesti
Eu am citit doar rezumatul dar chiar n-am înțeles nimic din el. Și nici Saras n-a fost cine știe ce, Kumud tot cu spatele îl tratează pe Saras, am zis că mă mai uit la film când s-o decide să se întoarcă cu fața la el. Numai Madhu mi-a plăcut. De piramidă nu știu ce să zic, nu cred că încerc prea curând.iulianagl a scris:
Ba da dar in seara asta nu prea au fost pe gustul meu.Cel putin QH ma enerveaza Tanu, nu era de ajuns Razyia a mai adus-o si pe ea.Iar pe Zoya in episodul asta nu mi-a placut parca prea cersea putina atentie de la Asad.
narcisa- vip
Data de inscriere : 07/04/2010
Varsta : 46
Localizare : București
Mulțumim Mayya.mayya54 a scris:Acum se incarca QH din 6 martie pe dailymotion ...
narcisa- vip
narcisa a scris:Eu am citit doar rezumatul dar chiar n-am înțeles nimic din el. Și nici Saras n-a fost cine știe ce, Kumud tot cu spatele îl tratează pe Saras, am zis că mă mai uit la film când s-o decide să se întoarcă cu fața la el. Numai Madhu mi-a plăcut. De piramidă nu știu ce să zic, nu cred că încerc prea curând.
Ce parere ai de Sultanul din seara asta?
iulianagl- moderator
Data de inscriere : 02/03/2010
Varsta : 54
Localizare : Romania
Eu sunt rau in urma cu toate, cred ca nu am mai vazut Geet de 2 saptamani, acolo a ramas. Bine ca mai pun fremuri si mai traduc din cand in cand ca m-as fi lasat si de QH, pe Saras nu am vazut decat primele 5 episoade. Acum ca a venit primavara, treaba multa, timp putin, stai sa vezi ...
mayya54- vip
Moartea aia de Raziya inca nu a dezvatat-o madam Gul ca nu e frumos sa asculte pe la usile oamenilor?
mayya54- vip
mayya54 a scris:Moartea aia de Raziya inca nu a dezvatat-o madam Gul ca nu e frumos sa asculte pe la usile oamenilor?
E enervanta rau, numai scapam de ea frate.
iulianagl- moderator
Mai, daca stau bine sa ma gandesc, Asad poate sa le ia pe amandoua de neveste, ca doar aici in film e musulman, nu hindus, deci merge. Pana la urma face ce a facut taica-su. Cred ca asta are madama in cap. Adică, inima il indreapta catre Zoya, ratiunea zice nu si nu ... Si cred ca ajunge sa fie ca tatal lui intre doua. Eh, ce ziceti?
mayya54- vip
mayya54 a scris:Mai, daca stau bine sa ma gandesc, Asad poate sa le ia pe amandoua de neveste, ca doar aici in film e musulman, nu hindus, deci merge. Pana la urma face ce a facut taica-su. Cred ca asta are madama in cap. Adică, inima il indreapta catre Zoya, ratiunea zice nu si nu ... Si cred ca ajunge sa fie ca tatal lui intre doua. Eh, ce ziceti?
Exact asta o sa se intample ca sa-l invete minte sa nu-l mai condamne pe taica-su.
iulianagl- moderator
Ce ar fi sa ne faca madam colegele ei. Vad ca ne pricepem
mayya54- vip
mayya54 a scris:Ce ar fi sa ne faca madam colegele ei. Vad ca ne pricepem
N-ar fi rau dar sa stii ca banuielile noastre sunt cam pe aproape.
iulianagl- moderator
E frumos și dur, exact pe gustul meu. Dar vreau să văd cum se topește de dragoste pentru Madhu. Să văd dacă știe să iubească.iulianagl a scris:
Ce parere ai de Sultanul din seara asta?
narcisa- vip
narcisa a scris:E frumos și dur, exact pe gustul meu. Dar vreau să văd cum se topește de dragoste pentru Madhu. Să văd dacă știe să iubească.
Si eu vreau sa vad asta.Deja vad ca Madhu il cam pune la punct deci ia demonstrat ca nu ii este frica de el.
iulianagl- moderator
Nu-mi place de Tanveer, nu vreau nici măcar să fie în același oraș cu Asad dar în aceeași casă. Ce e ciudat e că nici n-am văzut-o în film, doar în câteva secvențe, dar deja nu-mi place. Și sper să găsescă indienii altă cale de a-l înțelege pe tac-su fără să fie nevoit să se însoare cu două.mayya54 a scris:Mai, daca stau bine sa ma gandesc, Asad poate sa le ia pe amandoua de neveste, ca doar aici in film e musulman, nu hindus, deci merge. Pana la urma face ce a facut taica-su. Cred ca asta are madama in cap. Adică, inima il indreapta catre Zoya, ratiunea zice nu si nu ... Si cred ca ajunge sa fie ca tatal lui intre doua. Eh, ce ziceti?
narcisa- vip
narcisa a scris:Nu-mi place de Tanveer, nu vreau nici măcar să fie în același oraș cu Asad dar în aceeași casă. Ce e ciudat e că nici n-am văzut-o în film, doar în câteva secvențe, dar deja nu-mi place. Și sper să găsescă indienii altă cale de a-l înțelege pe tac-su fără să fie nevoit să se însoare cu două.
Nici mie nu-mi place si mai are si o voce ciudata rau.
iulianagl- moderator
Mie îmi place cum se poartă cu copilul, drăguț puștiulică. Și ai văzut mititelul, e răcit la fel ca băieții noștri.iulianagl a scris:
Si eu vreau sa vad asta.Deja vad ca Madhu il cam pune la punct deci ia demonstrat ca nu ii este frica de el.
narcisa- vip
Eu am văzut numai pe mut ce-am văzut deci nu știu cum vorbește.iulianagl a scris:
Nici mie nu-mi place si mai are si o voce ciudata rau.
narcisa- vip
Ma sa stii ca e rau cu doua, imi e mila de saracul Adad.
mayya54- vip
narcisa a scris:Mie îmi place cum se poartă cu copilul, drăguț puștiulică. Și ai văzut mititelul, e răcit la fel ca băieții noștri.
Da deja baiatul o place si batranelul tot la fel iar el este din ce in ce mai impresionat de curajul ei.O sa vezi ca o sa ajunga sa o aibe la inima.
iulianagl- moderator
mayya54 a scris:Ma sa stii ca e rau cu doua, imi e mila de saracul Adad.
E reau si cu una dapoi cu doua.
iulianagl- moderator
Mai ales că sunt atât de diferite. Dar ce-și face omul cu mâna lui..... lucru manual se cheamă, deci nu mi-e milă de el. Să fie bărbat și să se hotărască. Până nu mai apare vreuna.mayya54 a scris:Ma sa stii ca e rau cu doua, imi e mila de saracul Adad.
narcisa- vip
Sper, numai să nu fie prea ocupat să se lupte cu mafioții.iulianagl a scris:
Da deja baiatul o place si batranelul tot la fel iar el este din ce in ce mai impresionat de curajul ei.O sa vezi ca o sa ajunga sa o aibe la inima.
narcisa- vip
Daca o acuza si de data asta ca ea e vinovata si ii mai da vreo palma, imi iau primul bilet catre India si ii intorc palmele inapoi in locul Zoyei, vad ca a facut un mielusel din ea
mayya54- vip
narcisa a scris:Sper, numai să nu fie prea ocupat să se lupte cu mafioții.
Da si eu tot la fel.
iulianagl- moderator
mayya54 a scris:Daca o acuza si de data asta ca ea e vinovata si ii mai da vreo palma, imi iau primul bilet catre India si ii intorc palmele inapoi in locul Zoyei, vad ca a facut un mielusel din ea
Asta nu-mi place.
iulianagl- moderator
Pagina 25 din 40 • 1 ... 14 ... 24, 25, 26 ... 32 ... 40
Subiecte similare
» 1.Qubool Hai - Accept!
» 2.Qubool Hai - Accept!
» 4.Qubool Hai - Accept!
» 5.Qubool Hai - Accept!
» 6.Qubool Hai - Accept!