3.Qubool Hai - Accept!
+8
petronela
narcisa
Admin_dea05
iulianagl
lica54
mayya54
Alexa20
tiberici
12 participanți
Pagina 37 din 40
Pagina 37 din 40 • 1 ... 20 ... 36, 37, 38, 39, 40
Re: 3.Qubool Hai - Accept!
da cei cu ochiul la aceia
si cine a vazut noul serial de oe zeetv in el juaca fratele1 lui maan si shiam din kushi
si cine a vazut noul serial de oe zeetv in el juaca fratele1 lui maan si shiam din kushi
victoria- vip
Data de inscriere : 21/09/2012
Varsta : 28
Am ajuns la 83. E suficient să mă gândesc la film și deja mă pufnește râsul. Azi mergeam pe stradă și râdeam, cred că lumea care mă vedea zicea că am lipsă o doagă. Chiar au multe scene memorabile și multe replici frumoase. Chiar și de Chiku mi-a plăcut, mai ales în scena de care ai spus tu mai sus. În fiecare episod mai plănuiesc câte o trăsnaie și-mi place că Arohi nu-i rămâne datoare lui Arjun, i le plătește cu vârf și îndesat. Azi noapte m-am culcat la 4 și asta pentru că mi-a picat netul, altfel stăteam cu ei până trebuia să plec la serviciu.Andreea_Miha a scris:
da...am ras eu azi cu ei...
Spune chiku ca l-a intrebat profesorul cat face 9+2 el a spus 11..dar l-a batut profesorul cand l-a intrebat pe care 1 sa il scrie primul...
au multe scene haioase...la ce ep ai ajuns tu?
narcisa- vip
Data de inscriere : 07/04/2010
Varsta : 46
Localizare : București
N-am văzut nimic încă. La care frate al lui Maan te referi, primul sau al doilea?victoria a scris:da cei cu ochiul la aceia
narcisa- vip
la primul frate am scris 1 ( adica primul) pare a fi interesant dar
victoria- vip
da gurbani cine o privit despre cei vorba ca nu am inteles nimic
victoria- vip
victoria a scris:la primul frate am scris 1 ( adica primul) pare a fi interesant dar
Primul frate a lui Maan este cel din avatarul lu Narcisa...
lica54- vip
Data de inscriere : 11/03/2010
Varsta : 70
Localizare : Galati
Dacă ar juca Abhinav m-aș uita.lica54 a scris:
Primul frate a lui Maan este cel din avatarul lu Narcisa...
narcisa- vip
narcisa a scris:Am ajuns la 83. E suficient să mă gândesc la film și deja mă pufnește râsul. Azi mergeam pe stradă și râdeam, cred că lumea care mă vedea zicea că am lipsă o doagă. Chiar au multe scene memorabile și multe replici frumoase. Chiar și de Chiku mi-a plăcut, mai ales în scena de care ai spus tu mai sus. În fiecare episod mai plănuiesc câte o trăsnaie și-mi place că Arohi nu-i rămâne datoare lui Arjun, i le plătește cu vârf și îndesat. Azi noapte m-am culcat la 4 și asta pentru că mi-a picat netul, altfel stăteam cu ei până trebuia să plec la serviciu.
Asa patesc si eu ...cand ma gandesc la ei ma bufneste rasul..cand imi aduc aminte de scene ..au multe scene amuzante..si o imaginatie...
Chiku adica porumbelul nr 1 cum ii spune Arjun eu de fiecare data cand il vad pe el ma bufneste rasul...are niste idei...cum tipa "mami" cand a vazut cine e bodyguardul lui si multe altele...e tare haios...de Arjun si Arohi si lupta lor nu mai spun..
Andreea_Miha- vip
Data de inscriere : 27/01/2010
Varsta : 38
Localizare : Bucuresti
da el juaca Abhinav Shukla
victoria- vip
Da Narcisa joaca si Abhnav si dupa cum a aparut din prima sa-r putea sa fie personaj principal..
lica54- vip
Data de inscriere : 11/03/2010
Varsta : 70
Localizare : Galati
victoria a scris:da el juaca Abhinav Shukla
da joaca si Shyam din Iss...
Andreea_Miha- vip
N-am găsit ep în care este angajat ca bodyguard de Chiku, chiar mă întrebam cum a fost posibil asta. Cred că ep 44. Iar Chiku nu e doar porumbel, e și iepure și șoarece. Fiecare membru al familiei lui Arjun vede un alt animal în el.Andreea_Miha a scris:
Asa patesc si eu ...cand ma gandesc la ei ma bufneste rasul..cand imi aduc aminte de scene ..au multe scene amuzante..si o imaginatie...
Chiku adica porumbelul nr 1 cum ii spune Arjun eu de fiecare data cand il vad pe el ma bufneste rasul...are niste idei...cum tipa "mami" cand a vazut cine e bodyguardul lui si multe altele...e tare haios...de Arjun si Arohi si lupta lor nu mai spun..
narcisa- vip
Dadi și Victoria, de care film vorbiți, în care joacă Abhinav?
narcisa- vip
da si shiam juaca
victoria- vip
narcisa a scris:N-am găsit ep în care este angajat ca bodyguard de Chiku, chiar mă întrebam cum a fost posibil asta. Cred că ep 44. Iar Chiku nu e doar porumbel, e și iepure și șoarece. Fiecare membru al familiei lui Arjun vede un alt animal în el.
Nu mai stiu exact nr ep l-am vazut zielele astea dar ma auzam cand il vede pe Arjun striga prin toata casa "Mami"....si cand era rapita Arohi spunea ca il face praf pe ala de l-a impuscat pe Arjun sau cand il vede pe Arjun il face praf....
Chiku e porumbelul nr 1 si Dhondu e porumbelul nr 2...
Andreea_Miha- vip
[quote="narcisa"]Dadi și Victoria, de care film vorbiți, în care joacă Abhinav?[/quote
filmul nou de pe zeetv
filmul nou de pe zeetv
victoria- vip
Dar ce tare a fost când i-a urmat sfatul lui Raj, cică du-te și fă-i ce face orice bărbat adevărat, (mă rog ceva de genul), iar el s-a dus și a pârât-o pe Arohi la bunică-sa. Halal bărbat e Arjun al nostru.Andreea_Miha a scris:
Nu mai stiu exact nr ep l-am vazut zielele astea dar ma auzam cand il vede pe Arjun striga prin toata casa "Mami"....si cand era rapita Arohi spunea ca il face praf pe ala de l-a impuscat pe Arjun sau cand il vede pe Arjun il face praf....
Chiku e porumbelul nr 1 si Dhondu e porumbelul nr 2...
narcisa- vip
[quote="victoria"]Gurbani pe ce post este?
narcisa- vip
narcisa a scris:Dar ce tare a fost când i-a urmat sfatul lui Raj, cică du-te și fă-i ce face orice bărbat adevărat, (mă rog ceva de genul), iar el s-a dus și a pârât-o pe Arohi la bunică-sa. Halal bărbat e Arjun al nostru.
aici a faza cand s-a angajat el al chiku...min 05:53..editez apoi linkul...
---edit link---
Raj e as de dulce...
Ultima editare efectuata de catre Andreea_Miha in Lun 18 Mar 2013, 11:20 pm, editata de 1 ori
Andreea_Miha- vip
gurmit se face de risul lumei jucind in punar ati vazut ep de azi mam eutat si eu sa vad daca este ceva nou ati vazut cum plingia in geet era un barbat puternic iar in punar e o muere mie mila de el
victoria- vip
[quote="narcisa"]
Gurbani e pe colors tv..iar serialul de care vb fetele e pe zee tv..din ce am vazut in poze..
Gurbani e pe colors tv..iar serialul de care vb fetele e pe zee tv..din ce am vazut in poze..
Andreea_Miha- vip
si mie mia placut serialul cu arihi si arjun eu lam vazut fara traducere . de obicei indieni fac primul sezon interesant si al 2 stiu cum dar aici al 2 sezon o fost fuarte interesant nu o dat o fata mormaita ci cuna cu caracter
victoria- vip
Mulțumesc Miha. Și Arjun e simpatic, m-am mai îmbunat în privința lui.Andreea_Miha a scris:
aici a faza cand s-a angajat el al chiku...min 05:53..editez apoi linkul...
https://www.dailymotion.com/video/xtwrr4_kitani-mohabbat-hai-2-episode-44-part-1_shortfilms?search_algo=2#.UUeAclKXmSo
Raj e as de dulce...
narcisa- vip
[quote="Andreea_Miha"]Mă gândeam eu că le-am încurcat.
narcisa- vip
victoria a scris:si mie mia placut serialul cu arihi si arjun eu lam vazut fara traducere . de obicei indieni fac primul sezon interesant si al 2 stiu cum dar aici al 2 sezon o fost fuarte interesant nu o dat o fata mormaita ci cuna cu caracter
si eu l-am vazut fara trad..imi place kritkia..dar l-am revazut cu trad de mai multe ori..e super..nu se lasa Arohi....
Andreea_Miha- vip
Pagina 37 din 40 • 1 ... 20 ... 36, 37, 38, 39, 40
Subiecte similare
» 1.Qubool Hai - Accept!
» 2.Qubool Hai - Accept!
» 4.Qubool Hai - Accept!
» 5.Qubool Hai - Accept!
» 6.Qubool Hai - Accept!
» 2.Qubool Hai - Accept!