11.Madhubala- Ek Ishq Ek Junoon!(Madhubala-O singura iubire, o singura pasiune!)
+11
iulianagl
petronela
tiberici
Andreea_Miha
dica
costearamona
anyta
Lucica10
AdrianaMatza
Garo
lica54
15 participanți
Pagina 18 din 40
Pagina 18 din 40 • 1 ... 10 ... 17, 18, 19 ... 29 ... 40
Re: 11.Madhubala- Ek Ishq Ek Junoon!(Madhubala-O singura iubire, o singura pasiune!)
narcisa a scris:Și-a pierdut puțin încrederea în femei Sultan dar i-o redă Madhu.
Sunt curioasa care e povestea nevestei ratacite.
iulianagl- moderator
Data de inscriere : 02/03/2010
Varsta : 54
Localizare : Romania
Re: 11.Madhubala- Ek Ishq Ek Junoon!(Madhubala-O singura iubire, o singura pasiune!)
Cred că Bhujang atunci când a zis că o are încă pe maică-sa alături a făcut aluzie la mama lui Aryan. De asta s-a enervat Sultan, că râde de el că l-a părăsit nevasta.
narcisa- vip
Data de inscriere : 07/04/2010
Varsta : 46
Localizare : București
narcisa a scris:Cred că Bhujang atunci când a zis că o are încă pe maică-sa alături a făcut aluzie la mama lui Aryan. De asta s-a enervat Sultan, că râde de el că l-a părăsit nevasta.
Oare o fi adevarat?
iulianagl- moderator
Oricare ar fi dar să rămână rătăcită. Eu sunt curioasă cum îl vor scoate pe Sultan din viața lui Madhu? Și cât ne vom mai bucura de el?iulianagl a scris:
Sunt curioasa care e povestea nevestei ratacite.
narcisa- vip
Madhu e unica!!!...Astia merita sa ramana impreuna .narcisa a scris:Și-a pierdut puțin încrederea în femei Sultan dar i-o redă Madhu.Admin_dea05 a scris:Nevasta-sa l-a parasit nici decum ca-i moarta deci slabe sanse sa vedem love intre Sultan si Madhu.
Admin_dea05- Admin
Data de inscriere : 12/09/2009
Zic și eu, altfel nu văd importanța replicii. Poate chiar Bhujang are legătură cu lipsa nevestei. Sau poate nu.iulianagl a scris:
Oare o fi adevarat?
narcisa- vip
narcisa a scris:Zic și eu, altfel nu văd importanța replicii. Poate chiar Bhujang are legătură cu lipsa nevestei. Sau poate nu.
Spun ca o fi adevarat ca si eu m-am gandit la varianta asta.Iar Sultan , de Sultan vreau sa ma bucur cat mai mult posibil.
iulianagl- moderator
Lasa ca il face Madhu sa se destainuie.Eu cred ca Sultan va fi prietenul lui Madhu mai va aduceti aminte ca la inceputul serialului se auzea de un prieten a Madhubalei?..nici decum cum ne dorim noi ceva LOVE ...narcisa a scris:Zic și eu, altfel nu văd importanța replicii. Poate chiar Bhujang are legătură cu lipsa nevestei. Sau poate nu.iulianagl a scris:
Oare o fi adevarat?
Admin_dea05- Admin
Eu vreau să rămână cu amândoi . Dacă bărbații pot avea mai multe neveste ele de ce nu pot avea mai mulți bărbați?Admin_dea05 a scris:Madhu e unica!!!...Astia merita sa ramana impreuna .
narcisa- vip
Admin_dea05 a scris:Lasa ca il face Madhu sa se destainuie.Eu cred ca Sultan va fi prietenul lui Madhu mai va aduceti aminte ca la inceputul serialului se auzea de un prieten a Madhubalei?..nici decum cum ne dorim noi ceva LOVE ...
Fie ce o fi numai gelos sa-l faca pe RK.
iulianagl- moderator
Si eu ochii lui ma da pe spate ..vreau sa fiu mama copiilor lui... ptiu drace!iulianagl a scris:narcisa a scris:Zic și eu, altfel nu văd importanța replicii. Poate chiar Bhujang are legătură cu lipsa nevestei. Sau poate nu.
Spun ca o fi adevarat ca si eu m-am gandit la varianta asta.Iar Sultan , de Sultan vreau sa ma bucur cat mai mult posibil.
Admin_dea05- Admin
Și eu, până la sfârșitul serialului.iulianagl a scris:
narcisa- vip
Admin_dea05 a scris:Si eu ochii lui ma da pe spate ..vreau sa fiu mama copiilor lui... ptiu drace!
iulianagl- moderator
Vrei să-l înfiezi pe Aryan?Admin_dea05 a scris:Si eu ochii lui ma da pe spate ..vreau sa fiu mama copiilor lui... ptiu drace!
narcisa- vip
Să fie prieteni dar nu platonici. După felul în care s-a uitat la ea la sfârșitul episodului cred că a început să i se dezghețe inima. Și să-i curgă sângele prin vene și din vene.Admin_dea05 a scris:Lasa ca il face Madhu sa se destainuie.Eu cred ca Sultan va fi prietenul lui Madhu mai va aduceti aminte ca la inceputul serialului se auzea de un prieten a Madhubalei?..nici decum cum ne dorim noi ceva LOVE ...
narcisa- vip
Il iau cu totul ii tratez si rana.... il iau si pe unchiul la pachet...narcisa a scris:Vrei să-l înfiezi pe Aryan?Admin_dea05 a scris:Si eu ochii lui ma da pe spate ..vreau sa fiu mama copiilor lui... ptiu drace!
Admin_dea05- Admin
Pe unchiul îl iei ca să aibă grijă de Aryan să-ți rămână mai mult timp de Sultan.Admin_dea05 a scris:Il iau cu totul ii tratez si rana.... il iau si pe unchiul la pachet...
narcisa- vip
si cum o privea!!!Dar si ea cand a infipt mana in el l-a intors ca pe un titireznarcisa a scris:Să fie prieteni dar nu platonici. După felul în care s-a uitat la ea la sfârșitul episodului cred că a început să i se dezghețe inima. Și să-i curgă sângele prin vene și din vene.
Admin_dea05- Admin
Ce sfat bun draga prietena ..la asta nici nu m-am gandit de ce trebuie sa-l iau pe kakanarcisa a scris:[]Pe unchiul îl iei ca să aibă grijă de Aryan să-ți rămână mai mult timp de Sultan.
Admin_dea05- Admin
Bonjur!Isi vorbesc la telefon isi dau intalnire...
lica54- vip
Data de inscriere : 11/03/2010
Varsta : 70
Localizare : Galati
M-am gândit că-i rupe cămașa după cât de tare a tras. Dar n-am avut bafta asta.Admin_dea05 a scris: si cum o privea!!!Dar si ea cand a infipt mana in el l-a intors ca pe un titirez
narcisa- vip
Bună Dadi. Spuneai că nu-ți place cum evoluează lucrurile din Madhu. Ți-ai schimbat părerea? Imaginea cu el în sacou e din filmul ăsta? Parcă nu-mi aduc aminte să-l fi văzut în sacou.lica54 a scris:Bonjur!Isi vorbesc la telefon isi dau intalnire...
narcisa- vip
Am facut cateva capturi din ep de ieri , sa ne mai clatim si noi ochiinarcisa a scris:M-am gândit că-i rupe cămașa după cât de tare a tras. Dar n-am avut bafta asta.Admin_dea05 a scris: si cum o privea!!!Dar si ea cand a infipt mana in el l-a intors ca pe un titirez
https://serialesitelenovelet.forumgratuit.ro/t527p410-poze#313610
Ultima editare efectuata de catre Admin_dea05 in Mier 27 Mar 2013, 7:26 pm, editata de 1 ori
Admin_dea05- Admin
Buna Lica! Sper sa ajunga si la asa cevalica54 a scris:Bonjur!Isi vorbesc la telefon isi dau intalnire...
Admin_dea05- Admin
Tocmai le-am văzut. Am văzut și burtica lui Sultan și faptul că Madhu într-o poză are tigaia cu fundul la Sultan și imediat după e cu tigaia invers. Și ce fel se uită Sultan la tigaie.Admin_dea05 a scris: Am facut cateva capturi din ep de ieri , sa ne mai clatim si noi ochii
https://serialesitelenovelet.forumgratuit.ro/t527p410-poze#313610
narcisa- vip
Continut sponsorizat
Pagina 18 din 40 • 1 ... 10 ... 17, 18, 19 ... 29 ... 40
Subiecte similare
» 6.Madhubala- Ek Ishq Ek Junoon!(Madhubala-O singura iubire, o singura pasiune!)
» 16.Madhubala- Ek Ishq Ek Junoon!(Madhubala-O singura iubire, o singura pasiune!)
» 3.Madhubala- Ek Ishq Ek Junoon!(Madhubala-O singura iubire, o singura pasiune!)
» 17.Madhubala- Ek Ishq Ek Junoon!(Madhubala-O singura iubire, o singura pasiune!)
» 10.Madhubala- Ek Ishq Ek Junoon!(Madhubala-O singura iubire, o singura pasiune!)
» 16.Madhubala- Ek Ishq Ek Junoon!(Madhubala-O singura iubire, o singura pasiune!)
» 3.Madhubala- Ek Ishq Ek Junoon!(Madhubala-O singura iubire, o singura pasiune!)
» 17.Madhubala- Ek Ishq Ek Junoon!(Madhubala-O singura iubire, o singura pasiune!)
» 10.Madhubala- Ek Ishq Ek Junoon!(Madhubala-O singura iubire, o singura pasiune!)
Pagina 18 din 40
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum