11.Madhubala- Ek Ishq Ek Junoon!(Madhubala-O singura iubire, o singura pasiune!)
+11
iulianagl
petronela
tiberici
Andreea_Miha
dica
costearamona
anyta
Lucica10
AdrianaMatza
Garo
lica54
15 participanți
Pagina 38 din 40
Pagina 38 din 40 • 1 ... 20 ... 37, 38, 39, 40
Re: 11.Madhubala- Ek Ishq Ek Junoon!(Madhubala-O singura iubire, o singura pasiune!)
Stim doar ca asta o sa se intample, dar speram sa fie mai tarziu revenirea lui...iulianagl a scris:
Eu ma tem ca Madhu inca mai are sentimente pentru RK si el o sa profite de asta.
petronela- vip
Data de inscriere : 18/07/2010
Varsta : 57
Localizare : Bucuresti
Re: 11.Madhubala- Ek Ishq Ek Junoon!(Madhubala-O singura iubire, o singura pasiune!)
petronela a scris:
Stim doar ca asta o sa se intample, dar speram sa fie mai tarziu revenirea lui...
De ce nu la mai tinut "Waahbiz" langa sunculitele ei.Vai ce rea sunt!!
iulianagl- moderator
Data de inscriere : 02/03/2010
Varsta : 54
Localizare : Romania
A venit fulgerator din vacanta cand a auzit de chimia noului cuplu... daca de la stres lua si el proportii...???iulianagl a scris:
De ce nu la mai tinut "Waahbiz" langa sunculitele ei.Vai ce rea sunt!!
Lasand gluma la o parte chiar nu am idee spre ce se indreapta creativii ...daca dispare Sultan iar nu ma uit la Madhu...
petronela- vip
petronela a scris:
A venit fulgerator din vacanta cand a auzit de chimia noului cuplu... daca de la stres lua si el proportii...???
Lasand gluma la o parte chiar nu am idee spre ce se indreapta creativii ...daca dispare Sultan iar nu ma uit la Madhu...
Nici eu.
iulianagl- moderator
nu eu doresc ca madhu sa fie cu rk de sultan imi place dar de rk mul mai mult imi place
victoria- vip
Data de inscriere : 21/09/2012
Varsta : 28
buna seara fetelor!! ce faceti?
voi renuntati la madhu daca dispare Sultan??
anyta- vip
Data de inscriere : 29/04/2012
anyta a scris:buna seara fetelor!! ce faceti?
Ti se pare ciudat?
iulianagl- moderator
poi cam daiulianagl a scris:
Ti se pare ciudat?
anyta- vip
anyta a scris:poi cam da
Oricumera necesar sa bage pe cineva ca Sultan in serial ca deja i se urcase preamult la cap lui RK.Pe mine ma enerveaza ca la bagat si pe BJ, nu prea ma atarage cand intr-un serial este vorba despre droguri si alte chestii.Inteleg ca ei fac sa zicem o campanie impotriva lor dar tot odata starnesc si curiozitatea asta e parerea mea, eu asa am vazut campaniile astea.
iulianagl- moderator
aaaiulianagl a scris:
Oricumera necesar sa bage pe cineva ca Sultan in serial ca deja i se urcase preamult la cap lui RK.Pe mine ma enerveaza ca la bagat si pe BJ, nu prea ma atarage cand intr-un serial este vorba despre droguri si alte chestii.Inteleg ca ei fac sa zicem o campanie impotriva lor dar tot odata starnesc si curiozitatea asta e parerea mea, eu asa am vazut campaniile astea.
anyta- vip
anyta a scris:aaa
Aaaa?
iulianagl- moderator
am zis aaa ca am ramas uimita la ce ai scris,sa zic asa.iulianagl a scris:
Aaaa?
oricum ai dreptate,eu nu inteleg rostul lui bhujang asta in film.
inteleg ca pe sultan l-a bagat ca sa-l faca pe rk sa-si dea seama ce a pierdut,dar pe bhujang asta ce l-a mai bagat
anyta- vip
anyta a scris:am zis aaa ca am ramas uimita la ce ai scris,sa zic asa.
oricum ai dreptate,eu nu inteleg rostul lui bhujang asta in film.
inteleg ca pe sultan l-a bagat ca sa-l faca pe rk sa-si dea seama ce a pierdut,dar pe bhujang asta ce l-a mai bagat
De ce esti de alta parere sau nu te-ai gandit la asa ceva?Intocmai nici eu si am zis chiar de prima data cand l-am vazut in serial si nici nu-mi place cum joaca.Acum ca s-a intors Rk ar trebui sa-l zboare pe BJ din serial.
iulianagl- moderator
Bună seara fetele. Ce promo urât avem pentru mâine, Madhu în brațele lui RK.
narcisa- vip
Data de inscriere : 07/04/2010
Varsta : 46
Localizare : București
Eu am mai renuntat intr-un timp...nu ma prea incanta actiunea, de cand a intrat Sultan s-a mai inviorat atmosfera...daca revine iar cu tampenii a la RK ..iau pauza...de la Qubool am luat pauza de tot..sorry..anyta a scris:buna seara fetelor!! ce faceti?
petronela- vip
este frumos promonarcisa a scris:Bună seara fetele. Ce promo urât avem pentru mâine, Madhu în brațele lui RK.
anyta- vip
narcisa a scris:Bună seara fetele. Ce promo urât avem pentru mâine, Madhu în brațele lui RK.
Buna narcisa!Na putut cracanatu sa mai stea in vacanta a venit sa na indispuna...
lica54- vip
Data de inscriere : 11/03/2010
Varsta : 70
Localizare : Galati
Buna!narcisa a scris:Bună seara fetele. Ce promo urât avem pentru mâine, Madhu în brațele lui RK.
Dar ce frumos era RK... rosu ca un rac de la atata vopsea...cum de-l mai recunoaste Madhu...
petronela- vip
Poate nu vedem totuși nici o scenă din promo în ep de mâine că au mai dat ei ceva la promo și altceva în film.anyta a scris:este frumos promo
narcisa- vip
A venit tot așa țâfnos și iar s-a luat de Bittuji. În schimb n-a apucat să-i spună nimic lui Dips care radia de fericire că Madhu și-a găsit un nou iubit. Și eu aș fi vrut ceva mai mult între Sultan și Madhu. Oare când o lasă și el pe spate cum o lasă RK?lica54 a scris:
Buna narcisa!Na putut cracanatu sa mai stea in vacanta a venit sa na indispuna...
narcisa- vip
nu cred ca vom vedea asta asa de repedenarcisa a scris:A venit tot așa țâfnos și iar s-a luat de Bittuji. În schimb n-a apucat să-i spună nimic lui Dips care radia de fericire că Madhu și-a găsit un nou iubit. Și eu aș fi vrut ceva mai mult între Sultan și Madhu. Oare când o lasă și el pe spate cum o lasă RK?
anyta- vip
narcisa a scris:A venit tot așa țâfnos și iar s-a luat de Bittuji. În schimb n-a apucat să-i spună nimic lui Dips care radia de fericire că Madhu și-a găsit un nou iubit. Și eu aș fi vrut ceva mai mult între Sultan și Madhu. Oare când o lasă și el pe spate cum o lasă RK?
Nu avem noi parte de asa o scena...Findca RK deacum o sa fie tot timpul intre ei...
lica54- vip
Data de inscriere : 11/03/2010
Varsta : 70
Localizare : Galati
Inca visezi ?? sau faci scenarii incredibile ??? ..orice-ai face, nimic nu se leaga cum vrem noi...narcisa a scris:A venit tot așa țâfnos și iar s-a luat de Bittuji. În schimb n-a apucat să-i spună nimic lui Dips care radia de fericire că Madhu și-a găsit un nou iubit. Și eu aș fi vrut ceva mai mult între Sultan și Madhu. Oare când o lasă și el pe spate cum o lasă RK?
petronela- vip
Mâine îl vedem și mai roșu dacă îl împușcă Bhujang. Sau poimâine, mâine poate ne dau niște dansuri frumoase. Oare Sultan stă ca momâia și se uită cum o lasă pe spate RK? Aș mai vrea să văd și întâlnirea dintre Aryan și RK.petronela a scris:
Buna!
Dar ce frumos era RK... rosu ca un rac de la atata vopsea...cum de-l mai recunoaste Madhu...
narcisa- vip
Poate nu așa de repede dar mai putem spera, nu-i așa?anyta a scris:nu cred ca vom vedea asta asa de repede
narcisa- vip
Continut sponsorizat
Pagina 38 din 40 • 1 ... 20 ... 37, 38, 39, 40
Subiecte similare
» 7.Madhubala- Ek Ishq Ek Junoon!(Madhubala-O singura iubire, o singura pasiune!)
» 8.Madhubala- Ek Ishq Ek Junoon!(Madhubala-O singura iubire, o singura pasiune!)
» 9.Madhubala- Ek Ishq Ek Junoon!(Madhubala-O singura iubire, o singura pasiune!)
» 10.Madhubala- Ek Ishq Ek Junoon!(Madhubala-O singura iubire, o singura pasiune!)
» 5.Madhubala- Ek Ishq Ek Junoon!(Madhubala-O singura iubire, o singura pasiune!)
» 8.Madhubala- Ek Ishq Ek Junoon!(Madhubala-O singura iubire, o singura pasiune!)
» 9.Madhubala- Ek Ishq Ek Junoon!(Madhubala-O singura iubire, o singura pasiune!)
» 10.Madhubala- Ek Ishq Ek Junoon!(Madhubala-O singura iubire, o singura pasiune!)
» 5.Madhubala- Ek Ishq Ek Junoon!(Madhubala-O singura iubire, o singura pasiune!)
Pagina 38 din 40
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum