5.Qubool Hai - Accept!
+10
narcisa
iulianagl
petronela
mayya54
Alexa20
costearamona
mita baston
lica54
Loredana
Admin_dea05
14 participanți
Pagina 11 din 40
Pagina 11 din 40 • 1 ... 7 ... 10, 11, 12 ... 25 ... 40
Re: 5.Qubool Hai - Accept!
Numai pe Radzilla n-o mai doare nimic, nici măcar capul de câte răutăți are în el.mita baston a scris:
taci,ca eu sunt cea mai HB de aici
Nu mai povestiți nimic de film? Iar am rămas în urmă și nu mai știu ce s-a întâmplat. Au mâncat fetele bomboanele otrăvite?
narcisa- vip
Data de inscriere : 07/04/2010
Varsta : 46
Localizare : București
abia azi au servit bomboanele,maine palma si sutul in ....din partea lui Asadnarcisa a scris:Numai pe Radzilla n-o mai doare nimic, nici măcar capul de câte răutăți are în el.
Nu mai povestiți nimic de film? Iar am rămas în urmă și nu mai știu ce s-a întâmplat. Au mâncat fetele bomboanele otrăvite?
mita baston- vip
Data de inscriere : 28/02/2010
s-au lungit cu logodna lui Ayan,cand pe noi ne interesa evenimentul din cealalta casa! saptamana viitoare cred ca trebuie sa ne programam la coafor
mita baston- vip
spoiler!!! e de bine,de-aia l-am postat
tanveer is going to be exposed partially in front of dilshad in coming episodes at ajmer .
the unit has reached ajmer yesterday and they are currently shooting there .
actually dilshad is going to take asya there for blessings in dargah after there engagement.
it's party time friends so cheers ...
PS: it is 100% confirmed so please don't panic .
a scene has been also shot today in which dilshad is sitting between asya and praying .
tanveer is going to be exposed partially in front of dilshad in coming episodes at ajmer .
the unit has reached ajmer yesterday and they are currently shooting there .
actually dilshad is going to take asya there for blessings in dargah after there engagement.
it's party time friends so cheers ...
PS: it is 100% confirmed so please don't panic .
a scene has been also shot today in which dilshad is sitting between asya and praying .
mita baston- vip
narcisa a scris:Numai pe Radzilla n-o mai doare nimic, nici măcar capul de câte răutăți are în el.
Nu prea e nimic de povestit. E tot cu plecarea lui Zoya ... Ba pleaca ba ramane, ba e logodita cu dl. Khan, ba nu ... etc etc etc .... Ma cam enerveaza cand se invart in jurul cozi
mai ce naiba n-au vazut si Najma+mama ei,ditamai rezultatul la testul de sarcina al motanei ,cred ca era scris cu litere de 72Alexa20 a scris:
Nu prea e nimic de povestit. E tot cu plecarea lui Zoya ... Ba pleaca ba ramane, ba e logodita cu dl. Khan, ba nu ... etc etc etc .... Ma cam enerveaza cand se invart in jurul cozi
mita baston- vip
Las' ca nu esti asa departe de mine.mita baston a scris:
taci,ca eu sunt cea mai HB de aici
iulianagl- moderator
Data de inscriere : 02/03/2010
Varsta : 54
Localizare : Romania
stai ca acum m-am prins,ca prostia lui Asad e mostenita de la Rashid,ca si ala statea ca un pampalau cand o facea Razzilla pe Dilshad in toate felurile! si tolomacul nr.1 ,cum a denuntat-o el pe Zoya,la nervi,pfuiii,idiotul
mita baston- vip
Am citit ca Asad o s-o ceara in căsătorie la aeroport.Alexa20 a scris:
iulianagl- moderator
vezi pozele si filmuletul de pe yt! eu in locul Zoyei nu acceptam din prima,il faceam sa se tarasca pana la scara avionuluiiulianagl a scris:Am citit ca Asad o s-o ceara in căsătorie la aeroport.
mita baston- vip
iulianagl a scris:Eu mă gândesc ca poate..de am imbatranit si-mi vine rândul dar voi sunte-ti tinere.
Nici eu nu mai sunt asa de tinerica
mayya54- vip
Data de inscriere : 28/12/2012
Varsta : 49
Localizare : Pitesti
iulianagl- moderator
mayya54 a scris:
Nici eu nu mai sunt asa de tinerica
Inca esti odata ce ai trecut de 40 gata s-a rupt filmul.
iulianagl- moderator
mita baston a scris:
mai ce naiba n-au vazut si Najma+mama ei,ditamai rezultatul la testul de sarcina al motanei ,cred ca era scris cu litere de 72
Da. Cat de aiurea a fost faza. Era scris ditamaia Test de sarcina, dar nimeni nu vedea. Eu daca as fi intrat la cineva in camera si as fi vazut foi pe acolo aruncate, as fi tras si eu cu un ochi "in timp ce le aranjam ".
Nu mai am nici eu asa mult pana la 40. Zic si eu atunci ca sora mea cea mare, orice varsta e frumoasa in felul ei si ne trece
mayya54- vip
mayya54 a scris:Nu mai am nici eu asa mult pana la 40. Zic si eu atunci ca sora mea cea mare, orice varsta e frumoasa in felul ei si ne trece
Inteleapta sora ta.
iulianagl- moderator
iulianagl a scris:Am citit ca Asad o s-o ceara in căsătorie la aeroport.
Da, dar pana atunci ne tine cu plecarea lu Zoya. De saptamana trecuta o tine asa. Sa se hotarasca odata, pleaca sau ramane. Dar ai vazut pozele de la aeroport, cu Asad tarat pe jos Acum dl. Khan s-a cam murdarit. A cam lusturit podeaua
Afla ca Mamu e taica-su, eu nu am vazut in seara asta?
mayya54- vip
Alexa20 a scris:
Da, dar pana atunci ne tine cu plecarea lu Zoya. De saptamana trecuta o tine asa. Sa se hotarasca odata, pleaca sau ramane. Dar ai vazut pozele de la aeroport, cu Asad tarat pe jos Acum dl. Khan s-a cam murdarit. A cam lusturit podeaua
Las'ca asa-i trebuie daca era cu capul pe umeri nu ajungea sa mature pe jos.
iulianagl- moderator
Fetele eu va pupic, va zic noapte buna ca nu ma simt bine si poate reusesc sa termin sa pun episodul 123 care l-a facut Alex.
mayya54- vip
mayya54 a scris:Fetele eu va pupic, va zic noapte buna ca nu ma simt bine si poate reusesc sa termin sa pun episodul 123 care l-a facut Alex.
Noapte buna.
iulianagl- moderator
Buna dimineata! mai ce m-as distra sa viseze Zoya toaaata scena de la aeroport! n-as prea vede un Asad asa de disperat incat sa mature podeaua aeroportului pentru Zoya dupa ce mai avea putin si o deporta singur ,acum sa alerge ca la maraton ,nu prea cred. Alex pentru traducere!
mita baston- vip
Buna...in drum spre casa...s-a terminat vacanta . pt putin timp
Andreea_Miha- vip
Data de inscriere : 27/01/2010
Varsta : 38
Localizare : Bucuresti
Pagina 11 din 40 • 1 ... 7 ... 10, 11, 12 ... 25 ... 40
Subiecte similare
» 1.Qubool Hai - Accept!
» 2.Qubool Hai - Accept!