5.Qubool Hai - Accept!
+10
narcisa
iulianagl
petronela
mayya54
Alexa20
costearamona
mita baston
lica54
Loredana
Admin_dea05
14 participanți
Pagina 7 din 40
Pagina 7 din 40 • 1 ... 6, 7, 8 ... 23 ... 40
Re: 5.Qubool Hai - Accept!
Ehee si deacum sa vedem ce teatru o sa joace Zoyta noastra.
iulianagl- moderator
Data de inscriere : 02/03/2010
Varsta : 54
Localizare : Romania
He na ji?
iulianagl- moderator
iulianagl a scris:Zoya are chickenpox.Asta-i tare de tot.
Vai Doamne ce am ras la episodul de azi. A fost bestial
Alexa20 a scris:
Vai Doamne ce am ras la episodul de azi. A fost bestial
Si eu.
iulianagl- moderator
iulianagl a scris:
Si eu.
Deci ma uit la precap si numai ppot de ras. Ce poveste scoate Zoya.
Casatorie din iubire, sau aranjata ?
Z: Iubire.
As. Aranjata. Casatorie din iubire.
Cum a avut loc propunerea.
Z: O sa va spun eu. In timp ce faceam jogging, am vazut un catel foarte dragut.
Culoarea ?
Z: Alb.
As: Negru.
Z: Alb si negru.
As; Dalmatian. Eram foarte obosit dupa atata alergat.
Z: Da. Iar apoi dl. Khan mi-a spus ...
As: Dra Farooqui vrei sa te casatoresti cu mine?> Iar ea a spus da. si finalul povestii.
Dhur: Felicitari pentru logodna.
Alexa20 a scris: Vai saracul Dhurander bath ... L-a bulversat.
Tana este periculoasa rau acum.
iulianagl- moderator
Noapte buna si vise placute. Si un week-end minunat.
iulianagl- moderator
iulianagl- moderator
si eu! mai la pranz ,putin!iulianagl a scris:
abia astept luni,sa vad cum e cu "dalmatianul"
mita baston- vip
Data de inscriere : 28/02/2010
Buna fetelor!Sunt la nasica mea si ma intreaba daca mayya mai urca pe undeva episoadele cu subtitrare?..sau sunt traduse numai aici la noi pe forum???Va pup!!!
Admin_dea05- Admin
Data de inscriere : 12/09/2009
Da, o sa le pun le-am luat dupa forum si incer sa le fac asta seara sau maine sunt racita rau de tot si nu am putut sa stai in fata calculatorului. Imi pare rau, o sa incerc sa le postez pe amandoua odata. Poop si vb:
mayya54- vip
Data de inscriere : 28/12/2012
Varsta : 49
Localizare : Pitesti
Multumesc pentru informatie am uitat sa verific nasa nu stia de noul cont al tau ...Va pup!!!..Am vazut ca si alexa urca din nou iss pyaar chiar ma bucur ma intreba nasa pe unde mai sunt episoadele ca nu le-a vazut pe toate.mayya54 a scris:Da, o sa le pun le-am luat dupa forum si incer sa le fac asta seara sau maine sunt racita rau de tot si nu am putut sa stai in fata calculatorului. Imi pare rau, o sa incerc sa le postez pe amandoua odata. Poop si vb:
PS:Sunt tot eu am intrat de pe contul nasei mele.
Loredana- membru
Data de inscriere : 13/04/2013
Loredana a scris:Multumesc pentru informatie am uitat sa verific nasa nu stia de noul cont al tau ...Va pup!!!..Am vazut ca si alexa urca din nou iss pyaar chiar ma bucur ma intreba nasa pe unde mai sunt episoadele ca nu le-a vazut pe toate.
PS:Sunt tot eu am intrat de pe contul nasei mele.
Buna fetele, o sa uploadez toate episoadele din ipkknd, tocmai din acest motiv, ca toata lumea vrea sa vada filmul si nu are unde. Si Miha s-a chinuit sa il puna pe diverse site-uri si tot asa.
Acum mă uit la Geet, am ajuns la ep 100. Sper să le găsesc pe toate. Și sper să nu le șteargă nimeni niciodată, m-am convins, la filmele astea două nu voi putea renunța niciodată. Azi am ascultat și am văzut toată ziua videoclipurile făcute de tine de la Geet.Alexa20 a scris:
Buna fetele, o sa uploadez toate episoadele din ipkknd, tocmai din acest motiv, ca toata lumea vrea sa vada filmul si nu are unde. Si Miha s-a chinuit sa il puna pe diverse site-uri si tot asa.
narcisa- vip
Data de inscriere : 07/04/2010
Varsta : 46
Localizare : București
narcisa a scris: Acum mă uit la Geet, am ajuns la ep 100. Sper să le găsesc pe toate. Și sper să nu le șteargă nimeni niciodată, m-am convins, la filmele astea două nu voi putea renunța niciodată. Azi am ascultat și am văzut toată ziua videoclipurile făcute de tine de la Geet.
Cu bune cu rele, madam Gul lasa numai filme bune in urma ei. Geet si Iss, preferatele mele. Bine si DMG, pe care am vazut ca incearca Mayya sa il uploadeze. Si eu m-am uitat aseara pana pe la 12 la videoclipurile de la Geet.
ne pare rau ca esti multa sanatatemayya54 a scris:Da, o sa le pun le-am luat dupa forum si incer sa le fac asta seara sau maine sunt racita rau de tot si nu am putut sa stai in fata calculatorului. Imi pare rau, o sa incerc sa le postez pe amandoua odata. Poop si vb:
mita baston- vip
eu cred ca in poza aia in care Asad se uita cumva ciudat la inel,acel inel este dat de Dilshad pentru Zoya,nu cred ca avea nervi el sa se gandeasca pana acolo,nici nu cred ca si-a revenit bine din "uraganul pe cale de deportare Zoya" si raman la parerea mea(cap patrat ,ce sa-i faci) ca inca ei nu sunt indragostiti unul de celalalt. mai avem pana apar fluturasii-n stomac la ambii
mita baston- vip
sa traiesti! le aveam cu bucatica pe vplay,daily.acum e ffff bine ca le avem pe toate intr-un singur loc!Alexa20 a scris:
mita baston- vip
Ce-a pățit Zoya în poza pe care ai pus-o, a luat vreo boală de la motana puricoasă?
narcisa- vip
Data de inscriere : 07/04/2010
Varsta : 46
Localizare : București
nu ai vazut episodul de aseara??narcisa a scris:Ce-a pățit Zoya în poza pe care ai pus-o, a luat vreo boală de la motana puricoasă?
mita baston- vip
ar fi fost bine sa-i apara motanei picatelele alea,de-a binelea,dar nu,n-avem noi norocul asta! mai bine ii picau ghiarele ,sa nu mai zgarie pe nimeni
mita baston- vip
iulianagl- moderator
aseara au fost toti ca la Stan si Bran! mai ales faza cu mr.DB,cand il verifica pe Asad sa nu fie cumva o Zoye tunsa baieteste iar Zoya este desenata cu marker-ul,pentru a-l speria pe ofiterul de la vama,si asa sa mai castige timp cu plecarea!
mita baston- vip
parca-l vezi ce fumega in creierii personali,si cum albeste instant,doar ce priveste la traznaile eiiulianagl a scris:
mita baston- vip
Pagina 7 din 40 • 1 ... 6, 7, 8 ... 23 ... 40
Subiecte similare
» 1.Qubool Hai - Accept!
» 2.Qubool Hai - Accept!
» 3.Qubool Hai - Accept!
» 4.Qubool Hai - Accept!
» 6.Qubool Hai - Accept!
» 2.Qubool Hai - Accept!
» 3.Qubool Hai - Accept!
» 4.Qubool Hai - Accept!