5.Qubool Hai - Accept!
+10
narcisa
iulianagl
petronela
mayya54
Alexa20
costearamona
mita baston
lica54
Loredana
Admin_dea05
14 participanți
Pagina 6 din 40
Pagina 6 din 40 • 1 ... 5, 6, 7 ... 23 ... 40
Re: 5.Qubool Hai - Accept!
Daca mai ziceti ceva de Tanu Motanu o sa ma supar pe voi, mie chiar imi place de ea si vreau sa o tin la mine acasa, ÎMPĂIATĂ
mayya54- vip
Data de inscriere : 28/12/2012
Varsta : 49
Localizare : Pitesti
mayya54 a scris:Daca mai ziceti ceva de Tanu Motanu o sa ma supar pe voi, mie chiar imi place de ea si vreau sa o tin la mine acasa, ÎMPĂIATĂ
Mai tu vrei sa sperii copilul?
iulianagl- moderator
Data de inscriere : 02/03/2010
Varsta : 54
Localizare : Romania
Nu vrei să-ți completezi colecția și cu Raziya? Să nu fie singură Tanu să se plictisească cumva, să aibă și ea cu cine se juca cu ochiul.mayya54 a scris:Daca mai ziceti ceva de Tanu Motanu o sa ma supar pe voi, mie chiar imi place de ea si vreau sa o tin la mine acasa, ÎMPĂIATĂ
narcisa- vip
Data de inscriere : 07/04/2010
Varsta : 46
Localizare : București
mayya54 a scris:Daca mai ziceti ceva de Tanu Motanu o sa ma supar pe voi, mie chiar imi place de ea si vreau sa o tin la mine acasa, ÎMPĂIATĂ
Vai ce idei ai. Nu as lua-o acasa, nici daca mi-ar da-o cineva pe gratis. Cred ca asta este primul mesaj pro Tanveer.
Asa va voiam, sa ma contraziceti. Le impaiez pe amandoua si pe Shyam il pun intre ele
Iar copilu, nu se mai sperie poate gaseste el o modalitate sa le sperie si sa fuga din serial
Iar copilu, nu se mai sperie poate gaseste el o modalitate sa le sperie si sa fuga din serial
mayya54- vip
Va pupic si va spun nani bun
mayya54- vip
Noapte buna.
iulianagl- moderator
Buna dimineata!
nu prea am apucat sa vad filmul aseara,ma pastrez"" pentru cererea in casatorie de azi! "mi-a placut cum incerca bietul Asad sa o tempereze pe Zoya,la inceputul episodului ma gandesc ce greu i-o fi lui Karan sa joace inconjurat fiind mai mult de femei,ca actorii baieti au rolurile din ce in ce mai invizibile! poate-si scoate parleala ofiterul de la vama
nu prea am apucat sa vad filmul aseara,ma pastrez"" pentru cererea in casatorie de azi! "mi-a placut cum incerca bietul Asad sa o tempereze pe Zoya,la inceputul episodului ma gandesc ce greu i-o fi lui Karan sa joace inconjurat fiind mai mult de femei,ca actorii baieti au rolurile din ce in ce mai invizibile! poate-si scoate parleala ofiterul de la vama
mita baston- vip
Data de inscriere : 28/02/2010
vaaai! prin cate de-astea o sa mai treaca! cred ca partea din el care nu a vrut-o pe Zoya aproape stia ce urmeazaiulianagl a scris:
mita baston- vip
mita baston a scris:
vaaai! prin cate de-astea o sa mai treaca! cred ca partea din el care nu a vrut-o pe Zoya aproape stia ce urmeaza
Daca acum cat nu sunt casatoriti ii face asa, da cand or fi casatoriti, oare ce o sa ii faca Zoya ?
Pffff deci pana la urma se dovedeste adevarat spoiler-ul de zilele trecute, cum ca Zoya o sa duca la logodna lui Ayaan cu Humaira dulciuri otravite. Offff Zoya e o adevarata belea. O da din lac in put, daca scapa de viza, intra la inchisoare si tot asa.
Cred ca Asad si Zoya o sa faca nunta si logodna la inchisoare daca filmul continua in felul asta.
Ce nedumerit este aici.
iulianagl- moderator
Alexa20 a scris:Pffff deci pana la urma se dovedeste adevarat spoiler-ul de zilele trecute, cum ca Zoya o sa duca la logodna lui Ayaan cu Humaira dulciuri otravite. Offff Zoya e o adevarata belea. O da din lac in put, daca scapa de viza, intra la inchisoare si tot asa.
Dar i le otraveste cheala de Tana, nu?Ca Zoya n-ar avea de ce sa le otraveasca.
iulianagl- moderator
iulianagl a scris:
Dar i le otraveste cheala de Tana, nu?Ca Zoya n-ar avea de ce sa le otraveasca.
Mda, pisica puricoasa ca se enrveaza ea cand spune Asad ca se logodeste cu Zoya. Si ca sa ii strice imaginea in fata lui Asad, e in stare de orice. Si cand o afla Asad, Zoya iar o sa primeasca toate strachinile in cap.
Alexa20 a scris:
Mda, pisica puricoasa ca se enrveaza ea cand spune Asad ca se logodeste cu Zoya. Si ca sa ii strice imaginea in fata lui Asad, e in stare de orice. Si cand o afla Asad, Zoya iar o sa primeasca toate strachinile in cap.
Mai dar altceva nu stie ce sa m-ai bage madam Gul?
iulianagl- moderator
iulianagl a scris:
Mai dar altceva nu stie ce sa m-ai bage madam Gul?
Pai cat mai multa drama, ca sa ii creasca si ei ratingul. Nu ai vazut ca daca filmul are violenta creste ratingul. In saptamana aia in care Asad i-a tras o palma lui Zoya, a avut cel mai mare rating.
Alexa20 a scris:
Pai cat mai multa drama, ca sa ii creasca si ei ratingul. Nu ai vazut ca daca filmul are violenta creste ratingul. In saptamana aia in care Asad i-a tras o palma lui Zoya, a avut cel mai mare rating.
Astia-s masochisti frate.
iulianagl- moderator
Alexa20 a scris:
Salutare fetele!
pai se pare ca biata Zoya o incaseaza iarasi cat de curand,si de la cine,de la vrajitoarea sefa am zis ca nu mai citesc nici spoilere ,din alea de "rau" ,ca ma nevrozez
mita baston- vip
iulianagl- moderator
Ce nebunie mai e si asta?Cine e ofterul de la emigrari maimuta aia mica sau aia mare?Ca numai inteleg nimic.
iulianagl- moderator
Zoya are chickenpox.Asta-i tare de tot.
iulianagl- moderator
Maimuța mare e șeful. Cea mică e asistenta.iulianagl a scris:Ce nebunie mai e si asta?Cine e ofterul de la emigrari maimuta aia mica sau aia mare?Ca numai inteleg nimic.
narcisa- vip
Data de inscriere : 07/04/2010
Varsta : 46
Localizare : București
narcisa a scris:Maimuța mare e șeful. Cea mică e asistenta.
E de rasul plansul.
iulianagl- moderator
Breee inca o Dolly ca oita clonata.
iulianagl- moderator
Pagina 6 din 40 • 1 ... 5, 6, 7 ... 23 ... 40