5.Qubool Hai - Accept!
+10
narcisa
iulianagl
petronela
mayya54
Alexa20
costearamona
mita baston
lica54
Loredana
Admin_dea05
14 participanți
Pagina 23 din 40
Pagina 23 din 40 • 1 ... 13 ... 22, 23, 24 ... 31 ... 40
Re: 5.Qubool Hai - Accept!
Noapte buna!!
iulianagl- moderator
Data de inscriere : 02/03/2010
Varsta : 54
Localizare : Romania
Zoya s-a logodit cu 6 pachetele... gata de diseara trebuie sa reiau serialul daca e cu logodeala.....
Pa!!!!Cu serialele astea nu mai ajung eu sa-mi termin curatenia in casa....
Admin_dea05- Admin
Data de inscriere : 12/09/2009
lasa ,ca si noi am facut printre picaturi,tot cu gandul la AsadAdmin_dea05 a scris:Zoya s-a logodit cu 6 pachetele... gata de diseara trebuie sa reiau serialul daca e cu logodeala.....
stai sa vezi saptamana cealalta cum vom impacheta sarmalele gandindu-ne la "pachetelele lui"
mita baston- vip
Data de inscriere : 28/02/2010
mai bine mai stateam aseara putin,sa-mi trimita Majestatea Sa si pupiceii de noapte bunaiulianagl a scris:
Noapte buna!!
mita baston- vip
hai ca l-am vazut si tradus Maya si Alexa!
nu am bagat de seama aseara ce frumos a incuviintat el cand l-a intrebat Zoya despre importanta inelului si a logodnei in general! si m-am distrat cand se incuia el la mansete de zor ,in loc sa inceapa cu decolteul,punctul forte
si Zoya tragea de inel de parca ar fi vrut sa-l scoata cu tot cu deget
nu am bagat de seama aseara ce frumos a incuviintat el cand l-a intrebat Zoya despre importanta inelului si a logodnei in general! si m-am distrat cand se incuia el la mansete de zor ,in loc sa inceapa cu decolteul,punctul forte
si Zoya tragea de inel de parca ar fi vrut sa-l scoata cu tot cu deget
mita baston- vip
si pachetelele la care tragea cu ochiul Zoya
mita baston- vip
In DMG tragea el cu ochiul in decolteul Ridhimei, la meciul de baschet, acum el este "agresat" de privirea indiscreta a Zoyei. Pana la urma totul se plateste, daca nu in serialul asta atunci in serialul urmator.mita baston a scris:[img]http://]
si pachetelele la care tragea cu ochiul Zoya
[i]
narcisa- vip
Data de inscriere : 07/04/2010
Varsta : 46
Localizare : București
asteptam sa-i plateasca Zoya si dobandanarcisa a scris:In DMG tragea el cu ochiul in decolteul Ridhimei, la meciul de baschet, acum el este "agresat" de privirea indiscreta a Zoyei. Pana la urma totul se plateste, daca nu in serialul asta atunci in serialul urmator.
mita baston- vip
bine ca a declarat Karan ca nu vrea scene "hot" in serial,ca nu-l vedeam prea bine,il punea Zoya sa umble doar in prosop tot filmul
mita baston- vip
iar e nervoasa,are chiar si mainile-n solduri,e grav
mita baston- vip
Plateste motana si pentru Zoya, n-ai vazut ca mereu e in calduri, mereu isi mai despoaie cate ceva pana o sa ramana de tot fara blana, vorba Alexei, pisica cheala.mita baston a scris:
asteptam sa-i plateasca Zoya si dobanda
narcisa- vip
motana a" achitat" deja in alta parte! pentru Asad se accepta plati facute doar de Zoyanarcisa a scris:Plateste motana si pentru Zoya, n-ai vazut ca mereu e in calduri, mereu isi mai despoaie cate ceva pana o sa ramana de tot fara blana, vorba Alexei, pisica cheala.
mita baston- vip
Daca asteptam dupa Zoya ramane Asad fecior. Am ramas cu sechele de la Khushi, nici acum nu sunt lamurita daca a fost noaptea lor de dragoste sau n-a fost?mita baston a scris:
motana a" achitat" deja in alta parte! pentru Asad se accepta plati facute doar de Zoya
narcisa- vip
nu cred! dupa cum se infigea in el cu inelul ala,si dupa cate ocheade ii tot arunca-n decolteu,cred ca o sa cam patimeasca Jeleul in noaptea nuntii cat despre Kushi,s-ar putea sa ai dreptatenarcisa a scris:Daca asteptam dupa Zoya ramane Asad fecior. Am ramas cu sechele de la Khushi, nici acum nu sunt lamurita daca a fost noaptea lor de dragoste sau n-a fost?
mita baston- vip
Da, o să pătimească, o să asculte cupletele Zoyei și o să adoarmă de plictiseală.mita baston a scris:
nu cred! dupa cum se infigea in el cu inelul ala,si dupa cate ocheade ii tot arunca-n decolteu,cred ca o sa cam patimeasca Jeleul in noaptea nuntii cat despre Kushi,s-ar putea sa ai dreptate
narcisa- vip
nu cred ca o sa poata dormi la cat sporovaieste Zoya....narcisa a scris: Da, o să pătimească, o să asculte cupletele Zoyei și o să adoarmă de plictiseală.
mai am o speranta, ea fiind crescuta in New York,sigur gaseste ceva sa nu-l plictiseasca
mita baston- vip
Poate găsește ceva pe sub pătură să nu se plictisească nici ea. Sau să o lase fără grai să nu mai sporovăiască.mita baston a scris:
nu cred ca o sa poata dormi la cat sporovaieste Zoya....
mai am o speranta, ea fiind crescuta in New York,sigur gaseste ceva sa nu-l plictiseasca
narcisa- vip
Rating:
8)Qubool Hai 2.6 - 2.3
Serialul Saraswati Chandra locul 15 cu rating de 1.7 ...iar Chhanchhan locul 30 in topul serialelor cu rating de 0.8..si e pe primul loc la sony la egalitate cu un alt serial.
8)Qubool Hai 2.6 - 2.3
Serialul Saraswati Chandra locul 15 cu rating de 1.7 ...iar Chhanchhan locul 30 in topul serialelor cu rating de 0.8..si e pe primul loc la sony la egalitate cu un alt serial.
Andreea_Miha- vip
Data de inscriere : 27/01/2010
Varsta : 38
Localizare : Bucuresti
Pagina 23 din 40 • 1 ... 13 ... 22, 23, 24 ... 31 ... 40
Subiecte similare
» 1.Qubool Hai - Accept!
» 2.Qubool Hai - Accept!
» 3.Qubool Hai - Accept!
» 4.Qubool Hai - Accept!
» 6.Qubool Hai - Accept!
» 2.Qubool Hai - Accept!