5.Qubool Hai - Accept!
+10
narcisa
iulianagl
petronela
mayya54
Alexa20
costearamona
mita baston
lica54
Loredana
Admin_dea05
14 participanți
Pagina 24 din 40
Pagina 24 din 40 • 1 ... 13 ... 23, 24, 25 ... 32 ... 40
Re: 5.Qubool Hai - Accept!
sa nu-mi spui ca este iarasi Meena&comp. pe primul loc la Saras nu mai sunt la zi cu ce se-ntampla,iar la Sanaya n-am vazut nici un episodAndreea_Miha a scris:Rating:
8)Qubool Hai 2.6 - 2.3
Serialul Saraswati Chandra locul 15 cu rating de 1.7 ...iar Chhanchhan locul 30 in topul serialelor cu rating de 0.8..si e pe primul loc la sony la egalitate cu un alt serial.
mita baston- vip
Data de inscriere : 28/02/2010
De Badalte Rishton ki Dastaan de pe Zee știi ceva?Andreea_Miha a scris:Rating:
8)Qubool Hai 2.6 - 2.3
Serialul Saraswati Chandra locul 15 cu rating de 1.7 ...iar Chhanchhan locul 30 in topul serialelor cu rating de 0.8..si e pe primul loc la sony la egalitate cu un alt serial.
narcisa- vip
Data de inscriere : 07/04/2010
Varsta : 46
Localizare : București
narcisa a scris:De Badalte Rishton ki Dastaan de pe Zee știi ceva?
Badalte Riston Ki Dastan e pe locul 28 cu rating de 1.0 - 0.9.
Andreea_Miha- vip
Data de inscriere : 27/01/2010
Varsta : 38
Localizare : Bucuresti
Mulțumesc Miha. Cam slăbuț, dar e abia la început.Andreea_Miha a scris:
Badalte Riston Ki Dastan e pe locul 28 cu rating de 1.0 - 0.9.
narcisa- vip
mita baston a scris:
sa nu-mi spui ca este iarasi Meena&comp. pe primul loc la Saras nu mai sunt la zi cu ce se-ntampla,iar la Sanaya n-am vazut nici un episod
pe primul loc e "Diya Aur Baati Hum" (destine de la noi) cu rating de 3.6 - 3.9 urmat de aproape de "Pyaar Ka Dard Hai " cu 3.2 - 3.2.
eu ma mai uit la serialul Sanayei dar nu prea am avut timp...urmeaza o perioada plina pentru mine ....asa ca mai putin cu serialele.
Andreea_Miha- vip
narcisa a scris:Mulțumesc Miha. Cam slăbuț, dar e abia la început.
da slabute dar au sanse ca sunt la inceput..si la Sanaya incepuse cu 1 si ceva si a scazut la 0.8..pentru Sony e bine..tot la Sony serialul kritikai avea cam 0.5 si a tinut peste 400 de ep...
Nu stiu cum sunt posturile la ei..presupun ca la noi cele de baza sau celelante...probabil si asta conteaza mult..
Andreea_Miha- vip
Narcisa..Karan Kundra...
Andreea_Miha- vip
astia-s masochisti frate! cum sa o ai pe Bhaboo sefa de audiente???!!! inseamna ca la tv se uita doar soacrele,ca au timp destul,nurorile fiind cele care se ocupa de casa propun sa le taie cablul,sa mai serveasca si dansele treburile casnice,nu doar sa dea sfaturiAndreea_Miha a scris:
pe primul loc e "Diya Aur Baati Hum" (destine de la noi) cu rating de 3.6 - 3.9 urmat de aproape de "Pyaar Ka Dard Hai " cu 3.2 - 3.2.
eu ma mai uit la serialul Sanayei dar nu prea am avut timp...urmeaza o perioada plina pentru mine ....asa ca mai putin cu serialele.
mita baston- vip
alte pachetele??Andreea_Miha a scris:Narcisa..Karan Kundra...
mita baston- vip
Își arată și el pachețelele, le-am văzut pe toate (Gurmeet, Abhinav, Avinesh, Barun, Karan, Karan) numai pe ale lui Vivian nu le-am văzut.Andreea_Miha a scris:Narcisa..Karan Kundra...
narcisa- vip
Miha dar tu îl recunoști și fără să-i vezi fața? După pachețele? Că pe Kritika am văzut că o recunoști după dantură.Andreea_Miha a scris:Narcisa..Karan Kundra...
narcisa- vip
mita baston a scris:
astia-s masochisti frate! cum sa o ai pe Bhaboo sefa de audiente???!!! inseamna ca la tv se uita doar soacrele,ca au timp destul,nurorile fiind cele care se ocupa de casa propun sa le taie cablul,sa mai serveasca si dansele treburile casnice,nu doar sa dea sfaturi
astea au audienta in India..eu am observat si cand ma uitam la Iss...cand era drama audienta bunisoara..cand era romantism mai scadea..la comedie scadea cel mai rau...Deastea seriale lor au si mai multa drama...
Andreea_Miha- vip
narcisa a scris:Își arată și el pachețelele, le-am văzut pe toate (Gurmeet, Abhinav, Avinesh, Barun, Karan, Karan) numai pe ale lui Vivian nu le-am văzut.
Poza de mai sus e recenta..dar el inainte a fost model si mai sunt asa poze cu el...dar poza asta e aparuta de ieri.Dar el acum filmeaza la un nou film si ma cam enerveaza lookul...
Andreea_Miha- vip
dupa ce ca sunt 1,2 miliarde,nici nu apreciaza umorul??Andreea_Miha a scris:
astea au audienta in India..eu am observat si cand ma uitam la Iss...cand era drama audienta bunisoara..cand era romantism mai scadea..la comedie scadea cel mai rau...Deastea seriale lor au si mai multa drama...
mita baston- vip
De asta nu le vine să râdă, că sunt atât de mulți.mita baston a scris:
dupa ce ca sunt 1,2 miliarde,nici nu apreciaza umorul??
narcisa- vip
narcisa a scris:Miha dar tu îl recunoști și fără să-i vezi fața? După pachețele? Că pe Kritika am văzut că o recunoști după dantură.
Pe Kritika o recunosc dupa dantura si ochii..are o privire mai speciala....iar pe el il recunosc destul de repede.Poza de mai sus e de pe pag lui dar si daca nu era il recunosteam ceasul si cat pot sa ii vad din fata ....sunt foarte atenta la detali...numai cand sunt obosita nu ma pot concentra.
https://www.facebook.com/photo.php?fbid=10152329987586808&set=a.251040071807.175670.243367426807&type=3&theater
Andreea_Miha- vip
Și pe mine mă enervează look-ul lui Barun pentru noul film, dar n-avem ce face. Dacă ne place ne uităm, dacă nu, nu. Dacă avem unde să ne uităm că filmul lui Barun văd că se tot amână.Andreea_Miha a scris:
Poza de mai sus e recenta..dar el inainte a fost model si mai sunt asa poze cu el...dar poza asta e aparuta de ieri.Dar el acum filmeaza la un nou film si ma cam enerveaza lookul...
narcisa- vip
mita baston a scris:
dupa ce ca sunt 1,2 miliarde,nici nu apreciaza umorul??
Nu apreciaza mai deloc umorul..deasta au si seriale unde mor pers principale sau pers din rolul principal nu raman impreuna la final...
Andreea_Miha- vip
Știu că ești foarte atentă la detalii, ne-ai demonstrat-o cu vârf și îndesat la Iss, ajunsesem să mă îndoiesc că l-am văzut pe Barun chiar și când îl vedeam din față.Andreea_Miha a scris:
Pe Kritika o recunosc dupa dantura si ochii..are o privire mai speciala....iar pe el il recunosc destul de repede.Poza de mai sus e de pe pag lui dar si daca nu era il recunosteam ceasul si cat pot sa ii vad din fata ....sunt foarte atenta la detali...numai cand sunt obosita nu ma pot concentra.
https://www.facebook.com/photo.php?fbid=10152329987586808&set=a.251040071807.175670.243367426807&type=3&theater
narcisa- vip
narcisa a scris:De asta nu le vine să râdă, că sunt atât de mulți.
parca vad ca ne da Madam niste episoade cadou saptamana viitoare ,de ni se lasa toti cozonacii,ca prea ne-a mers bine saptamana asta! nici miorlaituri n-au fost prea multe,de la motana utilata si cu trusa de scule,nu doar cu cea de cusut salvari
mita baston- vip
narcisa a scris:Și pe mine mă enervează look-ul lui Barun pentru noul film, dar n-avem ce face. Dacă ne place ne uităm, dacă nu, nu. Dacă avem unde să ne uităm că filmul lui Barun văd că se tot amână.
Eu ziceam de Karan..ca el filmeaza la un film acum,are deja unul in palmares si mai are inca 3 contracte pt filme...si a inceput deja sa filmeze la unul si nu imi place cum s-a tuns.. dar e binisor..dar Barun nu imi place deloc...
bine macar ca nu mai are barba...
Andreea_Miha- vip
asa o fi si in realitate,la ei,sau nu stiu cum sa traiasca altfel?? sau macar sa viseze,asa ca noiAndreea_Miha a scris:
Nu apreciaza mai deloc umorul..deasta au si seriale unde mor pers principale sau pers din rolul principal nu raman impreuna la final...
mita baston- vip
narcisa a scris:Știu că ești foarte atentă la detalii, ne-ai demonstrat-o cu vârf și îndesat la Iss, ajunsesem să mă îndoiesc că l-am văzut pe Barun chiar și când îl vedeam din față.
multe nu le-am zis...dar radeam de una singura cand am inceput sa am uit pe gresie la baie si pereti din camera lui Arnav si am vazut pete si ca erau murdari pereti...le-am analizat eu si pe ei si incaperile
Andreea_Miha- vip
mita baston a scris:
asa o fi si in realitate,la ei,sau nu stiu cum sa traiasca altfel?? sau macar sa viseze,asa ca noi
Noi vrem final fericit macar in serial...probabil ca asa seriale lor arata viata lor...nu stiu cert e ca le place drama..
Andreea_Miha- vip
mai,dar daca venea Asadul sa o salveze in camasa aceea descheiata la toti nasturii(doar la mansete,nu) cupidon
mita baston- vip
Pagina 24 din 40 • 1 ... 13 ... 23, 24, 25 ... 32 ... 40
Subiecte similare
» 1.Qubool Hai - Accept!
» 2.Qubool Hai - Accept!
» 3.Qubool Hai - Accept!
» 4.Qubool Hai - Accept!
» 6.Qubool Hai - Accept!
» 2.Qubool Hai - Accept!
» 3.Qubool Hai - Accept!
» 4.Qubool Hai - Accept!