5.Qubool Hai - Accept!
+10
narcisa
iulianagl
petronela
mayya54
Alexa20
costearamona
mita baston
lica54
Loredana
Admin_dea05
14 participanți
Pagina 14 din 40
Pagina 14 din 40 • 1 ... 8 ... 13, 14, 15 ... 27 ... 40
Re: 5.Qubool Hai - Accept!
ce muzica au ales de fundalAndreea_Miha a scris:Si promo....
dar Asad e chiar defect in privinta emotiilor,acu stai ,acu pleaca,nu prea se face legatura neuron-sentiment
dar vreau sa vad fata matei ,cand isi ia el sacoul,cu inel cu tot,si o rupe la fuga
mita baston- vip
Data de inscriere : 28/02/2010
mita baston a scris:
ce muzica au ales de fundal
dar Asad e chiar defect in privinta emotiilor,acu stai ,acu pleaca,nu prea se face legatura neuron-sentiment
dar vreau sa vad fata matei ,cand isi ia el sacoul,cu inel cu tot,si o rupe la fuga
da muzica de fundal ...
si ma amuza cum alearga el sare etc...
Andreea_Miha- vip
Data de inscriere : 27/01/2010
Varsta : 38
Localizare : Bucuresti
era gata sa darame scara aia rulanta cred ca s-a sprijinit prea tare de balustrada ,sau i-a alunecat piciorulAndreea_Miha a scris:
da muzica de fundal ...
si ma amuza cum alearga el sare etc...
mita baston- vip
a pus Maya ep 123 si 124
mita baston- vip
mita baston a scris:
era gata sa darame scara aia rulanta cred ca s-a sprijinit prea tare de balustrada ,sau i-a alunecat piciorul
Andreea_Miha- vip
draguta rau madam Gul,cum a potrivit ea secventele alea cand o preaslavea Najma pe motana, ca este:"decenta,respectuoasa,merituoasa,inocenta", cu imaginea testului de sarcina
mita baston- vip
tampita de Razia degeaba isi doreste ca Dilshad sa nu aiba copiii fericiti,deocamdata singurul copil care sufera(fizic) este fiica ei.care o sa sufere si psihic atunci cand va afla in ce conditii(santaj) a avut loc logodna ei
mita baston- vip
extraordinara trecerea de la color la alb-negru la scena cu palmuirea Zoyei! destept regizor,brava lui si filmatorului cameraman!
mita baston- vip
Mi s-a părut că era să dea cu fundul de pământ când a sărit de pe scară.mita baston a scris:
era gata sa darame scara aia rulanta cred ca s-a sprijinit prea tare de balustrada ,sau i-a alunecat piciorul
narcisa- vip
Data de inscriere : 07/04/2010
Varsta : 46
Localizare : București
indicat era sa dea cu capul ,poate i se stabilizau neuronii responsabili cu sentimentelenarcisa a scris:Mi s-a părut că era să dea cu fundul de pământ când a sărit de pe scară.
mita baston- vip
Mă uit să văd ce-a postat Mayya, poate mă lămuresc cum stă Asad cu sentimentele și dacă după 40 de minute nu vin lămurită înseamnă că nu mai este vina neuronului meu.mita baston a scris:
indicat era sa dea cu capul ,poate i se stabilizau neuronii responsabili cu sentimentele
narcisa- vip
cu siguranta tu nu ai nici o vina! madama e singura vinovata ,uite in ce ne-a transformat dar ma tem ca in episoadele postate azi de Maya,nu prea o sa-l vezi pe Asad +/- sentimente ci mai mult pe pisica turbata si miorlaitul aferent vizionare placutanarcisa a scris:Mă uit să văd ce-a postat Mayya, poate mă lămuresc cum stă Asad cu sentimentele și dacă după 40 de minute nu vin lămurită înseamnă că nu mai este vina neuronului meu.
mita baston- vip
chiar ca ateriza direct in fund
mita baston- vip
Da, am văzut despre ce-i vorba, ep 124 nu mi-a plăcut, înțeleg că madam a vrut dramă dar putea să fie puțin mai atentă la credibilitatea scenelor. Sunt fericită, neuronul meu e în regulă, mai este vreun episod de vizionat sau 124 a fost cel de vineri?mita baston a scris:
cu siguranta tu nu ai nici o vina! madama e singura vinovata ,uite in ce ne-a transformat dar ma tem ca in episoadele postate azi de Maya,nu prea o sa-l vezi pe Asad +/- sentimente ci mai mult pe pisica turbata si miorlaitul aferent vizionare placuta
narcisa- vip
mai este unul,cel de vineri,dar din pacate nu-i tradus! daca vrei sa-l vezi merge si asa,la cat am sporovait eu pe seama lui,n-ai cum sa nu te prinzi despre ce-i vorbanarcisa a scris:Da, am văzut despre ce-i vorba, ep 124 nu mi-a plăcut, înțeleg că madam a vrut dramă dar putea să fie puțin mai atentă la credibilitatea scenelor. Sunt fericită, neuronul meu e în regulă, mai este vreun episod de vizionat sau 124 a fost cel de vineri?
mita baston- vip
Atunci aștept traducerea, pentru nimic în lume nu pot să le văd pe motană și pe Raziya de două ori în același episod. Și nici de două ori suferința Zoyei pentru că îmi imaginez ce trebuie să suporte și din partea Razilei și din partea lui Asad.mita baston a scris:
mai este unul,cel de vineri,dar din pacate nu-i tradus! daca vrei sa-l vezi merge si asa,la cat am sporovait eu pe seama lui,n-ai cum sa nu te prinzi despre ce-i vorba
narcisa- vip
ne-a pregatit ea saraca madama pentru ce urmeaza,dar n-am stiut noi s-o intelegem! identic scenei dansului este si relatia lor:du-te-ncolo, vino-ncoace, lasă-mă şi nu-mi da pace
mita baston- vip
cred ca palma Razocloantei n-a fost asa de dureroasa ca iesirea lui Asadnarcisa a scris:Atunci aștept traducerea, pentru nimic în lume nu pot să le văd pe motană și pe Raziya de două ori în același episod. Și nici de două ori suferința Zoyei pentru că îmi imaginez ce trebuie să suporte și din partea Razilei și din partea lui Asad.
mita baston- vip
Bunaa!!!
iulianagl- moderator
Data de inscriere : 02/03/2010
Varsta : 54
Localizare : Romania
iulianagl- moderator
Data de inscriere : 02/03/2010
Varsta : 54
Localizare : Romania
promo calitate mai buna
Andreea_Miha- vip
a new promo was shot today
dilshaad tells asad dt he needs to get married in 10 days then asad ask 'kaun ammi' dilshaad then points towards a place where zoya and tanveer are standing'
this s a new promo which got shot today
source: well all i cn say is how we got to know abt it is ksgians secret we cnt disclose it but u cn trust d news
dilshaad tells asad dt he needs to get married in 10 days then asad ask 'kaun ammi' dilshaad then points towards a place where zoya and tanveer are standing'
this s a new promo which got shot today
source: well all i cn say is how we got to know abt it is ksgians secret we cnt disclose it but u cn trust d news
Andreea_Miha- vip
Asad in sherwani..dar de ce e asa sup zoya...si el pare suparat...nu prea par fericiti cu casatoria...hmmmm....
Andreea_Miha- vip
pai ce crezi,nu si-a bagat ......pisica botul??!Andreea_Miha a scris:Asad in sherwani..dar de ce e asa sup zoya...si el pare suparat...nu prea par fericiti cu casatoria...hmmmm....
mita baston- vip
mita baston a scris:
pai ce crezi,nu si-a bagat ......pisica botul??!
da probabil....
Andreea_Miha- vip
Pagina 14 din 40 • 1 ... 8 ... 13, 14, 15 ... 27 ... 40
Subiecte similare
» 1.Qubool Hai - Accept!
» 2.Qubool Hai - Accept!
» 3.Qubool Hai - Accept!
» 4.Qubool Hai - Accept!
» 6.Qubool Hai - Accept!