5.Qubool Hai - Accept!
+10
narcisa
iulianagl
petronela
mayya54
Alexa20
costearamona
mita baston
lica54
Loredana
Admin_dea05
14 participanți
Pagina 27 din 40
Pagina 27 din 40 • 1 ... 15 ... 26, 27, 28 ... 33 ... 40
Re: 5.Qubool Hai - Accept!
mita baston a scris: sunt incantata! am vazut promo pentru maine ! in sfarsit au ajuns cam in stadiul asta ,cel putin in secventa din promo! plec la culcare multumita
Iuliana
p.s. hai ca mi-a mai trecut supararea pe Madhu,va las sa va uitati linistite
Tu nu te uiti?
iulianagl- moderator
Data de inscriere : 02/03/2010
Varsta : 54
Localizare : Romania
Acesta cica este noul Ayan.
iulianagl- moderator
iulianagl a scris:Acesta cica este noul Ayan.
A jucat in culoare fericirii...da ce o fi terminat serialu in care juca?
lica54- vip
Data de inscriere : 11/03/2010
Varsta : 70
Localizare : Galati
lica54 a scris:
A jucat in culoare fericirii...da ce o fi terminat serialu in care juca?
Nu stiu dar parca nu o sa-mi placa mai bine era daca juca Karan Wahi.
iulianagl- moderator
Noapte buna.
iulianagl- moderator
nu,ca altfel eram pe creierii vostri si acoloiulianagl a scris:
Tu nu te uiti?
mita baston- vip
Data de inscriere : 28/02/2010
Scuze ca nu v-am tradus episodul mai repede, dar cu sarbatorile astea am casa cu fundu in sus si trebuie sa spal sa calc ... o groaza de treburi. Jumatate din subtitrare am facut-o aseara, dar am zis sa o pun complet asa ca am pus-o acum pe toata. Va
Asad Is Going to slap Tanveer as she tries to hurt/kill zoya... This one is again from facebook! My last spoiler was true about dilshad choosing zoya and then tanveer's evil plans! Now i hope this one is also true and Tanveer gets a slap from Asad!
Oare o fi adevarat ? Suna atat de bineeeeeeeeeeeeeeeee
pentru traducere!!Alexa20 a scris:Asad Is Going to slap Tanveer as she tries to hurt/kill zoya... This one is again from facebook! My last spoiler was true about dilshad choosing zoya and then tanveer's evil plans! Now i hope this one is also true and Tanveer gets a slap from Asad!
nu-mi vine sa cred ca o altoieste asad pe pisica turbata parca intr-o secventa era la el in brate,plansa toata,cu lacrimi de crocodil,de era sa-i inece pe toti!? ar trebui sa foloseasca asta Jeleul,pentru draga lui motana,sa-i scuture blana mai bine
mita baston- vip
heeei! dupa ce ca ne rasfeti,,iti mai ceri si scuze?!!Alexa20 a scris:Scuze ca nu v-am tradus episodul mai repede, dar cu sarbatorile astea am casa cu fundu in sus si trebuie sa spal sa calc ... o groaza de treburi. Jumatate din subtitrare am facut-o aseara, dar am zis sa o pun complet asa ca am pus-o acum pe toata. Va
mita baston- vip
Am luat deja o decizie si punct. Tu o sa te casatoresti in 10 zile, si de fata cu toata lumea. Cu Zoya ! asa da!! lui Marmelad ii trebuia cineva sa-l puna la punct! sa vedem cum o sa turbeze motana,in timpul pregatirilor pentru nunta !
mita baston- vip
mita baston a scris:Am luat deja o decizie si punct. Tu o sa te casatoresti in 10 zile, si de fata cu toata lumea. Cu Zoya ! asa da!! lui Marmelad ii trebuia cineva sa-l puna la punct! sa vedem cum o sa turbeze motana,in timpul pregatirilor pentru nunta !
Ce fericita era ea, cu gandul ca gata a pus mana pe Asad. Cu cata ura scotea inelul de pe degetul lui Zoya Cred ca daca nu iesea inelul de buna voie, ii taia degetul ca sa il scoata pe partea cealalta
mita baston a scris:
pentru traducere!!
nu-mi vine sa cred ca o altoieste asad pe pisica turbata parca intr-o secventa era la el in brate,plansa toata,cu lacrimi de crocodil,de era sa-i inece pe toti!? ar trebui sa foloseasca asta Jeleul,pentru draga lui motana,sa-i scuture blana mai bine
Nu stiu cat de adevarat este, a fost confirmat de cateva persoane pana acum dar inca nu se stie. Din cate am inteles Tanveer o sa fie foarte furioasa ca Dilshad nu a ales-o pe ea, si o sa incerce sa o omoare pe Zoya din nou. Insa de data asta, Asad o sa o prinda si o sa o altoiasca nitel (poate ii cade si ochiul ala fals). Sincer sunt contra violentei imporiva unei femei, dar daca Asad ii trage o palma lui Tanveer, tare m-as bucura. Asta este a doua palma pe care o astept cu nerabare, prima palma am asteptat-o in ipkknd cand trebuia Arnav sa ii dea o palma lui Shyam Acum asta este a doua. Daca e adevarat spoilerul mi-ar place enorm sa o vad pe Tanveer lipita de perete
dar si mototolul de Marmelad,ce statea si se uita ...... nici un gand sa-i taie ghearele motaneiAlexa20 a scris:
Ce fericita era ea, cu gandul ca gata a pus mana pe Asad. Cu cata ura scotea inelul de pe degetul lui Zoya Cred ca daca nu iesea inelul de buna voie, ii taia degetul ca sa il scoata pe partea cealalta
mita baston- vip
cam asa cevaAlexa20 a scris:
Nu stiu cat de adevarat este, a fost confirmat de cateva persoane pana acum dar inca nu se stie. Din cate am inteles Tanveer o sa fie foarte furioasa ca Dilshad nu a ales-o pe ea, si o sa incerce sa o omoare pe Zoya din nou. Insa de data asta, Asad o sa o prinda si o sa o altoiasca nitel (poate ii cade si ochiul ala fals). Sincer sunt contra violentei imporiva unei femei, dar daca Asad ii trage o palma lui Tanveer, tare m-as bucura. Asta este a doua palma pe care o astept cu nerabare, prima palma am asteptat-o in ipkknd cand trebuia Arnav sa ii dea o palma lui Shyam Acum asta este a doua. Daca e adevarat spoilerul mi-ar place enorm sa o vad pe Tanveer lipita de perete
mita baston- vip
asta a fost cel mai tare moment de azi plus fundalul sonor cand dormea Razia,un sforait de urs aflat in hibernare dar cred ca urmeaza sa mai vedem si maine scena logodnei,pentru ca au sarit de la secventa in care Asad era ferm convins ca nunta nu o sa aiba loc,la cea cu ,frumoasa,dar cam scurta!
si,bonus,n-am vazut-o pe motana mai deloc
mita baston- vip
mita baston a scris:
asta a fost cel mai tare moment de azi plus fundalul sonor cand dormea Razia,un sforait de urs aflat in hibernare dar cred ca urmeaza sa mai vedem si maine scena logodnei,pentru ca au sarit de la secventa in care Asad era ferm convins ca nunta nu o sa aiba loc,la cea cu ,frumoasa,dar cam scurta!
si,bonus,n-am vazut-o pe motana mai deloc
Cica faza cu logodna cu inelul este visul lui Tanu. Sper ca nu. Sper sa fi sarit ei peste secvente, nu sa fie vreun vis.
nuuuuuuuuuuuuuuuuuuu!Alexa20 a scris:
Cica faza cu logodna cu inelul este visul lui Tanu. Sper ca nu. Sper sa fi sarit ei peste secvente, nu sa fie vreun vis.
ai si pus traducerea?!!! am plecat sa citesc
mita baston- vip
Z: Sa fugi in ziua nuntii. Faci si niste exercitii cardio, si iti iei si liber de la nunta.
A: Sa fug din propria mea casa ?
A: Planul tau ca sa nu ne casatorim, este sa ne casatorim ?
A: Si dupa casatoria falsa ce mai urmeaza sa facem ? O luna de miere falsa ?
Alexa,multumesc!
Alexa,multumesc!
mita baston- vip
mita baston a scris:
nuuuuuuuuuuuuuuuuuuu!
ai si pus traducerea?!!! am plecat sa citesc
Stai ca acum ma contrazic singura S-ar putea sa fie o problema de editare, din cauza defectiunilor de ieri. Pentru ca in reportajul SBB de ieri, in care Tanveer tipa, Zoya avea inelul pe deget, ceea ce inseamna ca logodna este reala.
mita baston a scris:Z: Sa fugi in ziua nuntii. Faci si niste exercitii cardio, si iti iei si liber de la nunta.
Alexa,multumesc!
Cu placereeeee....
pai taman acum s-au gasit sa se defecteze??!!! poate totusi au sarit intentionat peste secvente,ca tare mi-as dori sa vad cum se pregatesc ,cum reuseste Pupi sa-l convinga pe Asad (ai vazut ca s-a uitat la ea cand l-a avertizat Zoya ca de data asta e de-adevaratelea ),cum ramane cu ochii la rochia cea rosie a ei,asortata cu costumul lui!!! cupidon imi doresc cam multe,nu?Alexa20 a scris:
Stai ca acum ma contrazic singura S-ar putea sa fie o problema de editare, din cauza defectiunilor de ieri. Pentru ca in reportajul SBB de ieri, in care Tanveer tipa, Zoya avea inelul pe deget, ceea ce inseamna ca logodna este reala.
dar de ce zicea Zoya ca a fugit de la 3 nunti?! a fost cu Akram,cu Myriam,sa zicem,si a treia ????
mita baston- vip
mita baston a scris:
pai taman acum s-au gasit sa se defecteze??!!! poate totusi au sarit intentionat peste secvente,ca tare mi-as dori sa vad cum se pregatesc ,cum reuseste Pupi sa-l convinga pe Asad (ai vazut ca s-a uitat la ea cand l-a avertizat Zoya ca de data asta e de-adevaratelea ),cum ramane cu ochii la rochia cea rosie a ei,asortata cu costumul lui!!! cupidon imi doresc cam multe,nu?
dar de ce zicea Zoya ca a fugit de la 3 nunti?! a fost cu Akram,cu Myriam,sa zicem,si a treia ????
Pai cred ca e vorba de Akram odata, Akram cand a rapit*o si apoi cu Mariam.
si ce draguta a fost si faza in care o cearta Asad ,cum ca" minciuna are picioare scurte",si Zoya s-a si uitat la picioarele ei
ahaaa,ai dreptate,am uitat de cea cu rapirea!
mita baston- vip
mita baston a scris:si ce draguta a fost si faza in care o cearta Asad ,cum ca" minciuna are picioare scurte",si Zoya s-a si uitat la picioarele ei
Da, a fost foarte fain episodul de azi. Ce i-a facut Babuta lui Razia Sunt curioasa ce i-a mai pregatit Si Pupi ce smechera a fost, cum a auzit despre ce vrea sa discute Asad, pac a lesinat Apoi l-a luat cu santajul emotional Saracul Asad, singur printre atatea femei. Si sa le multumesti ep toate... cam greu.
Pagina 27 din 40 • 1 ... 15 ... 26, 27, 28 ... 33 ... 40
Subiecte similare
» 1.Qubool Hai - Accept!
» 2.Qubool Hai - Accept!
» 3.Qubool Hai - Accept!
» 4.Qubool Hai - Accept!
» 6.Qubool Hai - Accept!
» 2.Qubool Hai - Accept!
» 3.Qubool Hai - Accept!
» 4.Qubool Hai - Accept!
» 6.Qubool Hai - Accept!
Pagina 27 din 40