5.Qubool Hai - Accept!
+10
narcisa
iulianagl
petronela
mayya54
Alexa20
costearamona
mita baston
lica54
Loredana
Admin_dea05
14 participanți
Pagina 28 din 40
Pagina 28 din 40 • 1 ... 15 ... 27, 28, 29 ... 34 ... 40
Re: 5.Qubool Hai - Accept!
te astept,cu dragAlexa20 a scris:Va las, ne auzim maine. Pupisi si noapte bunaaaaaa
am o nelamurire:acum se adevereste ce a spus Karan intr-un interviu,cum ca Zoya se va muta la el in camera??!! cupidon
mita baston- vip
Data de inscriere : 28/02/2010
E 24
They shown people like asad zoya very much and they compare them with srk and kajol.
But when e24 asked karan about it then he was not happy as he dont like comparisons.
life4me..if
SBS .. in the Oh My Gawd segment of QH... the voice over said that during yesterday's airing of the show there was a long AD break and a portion of the show was not aired ... and in the later portion it appeared disjointed ... as if a portion was missing ...She asked the channel where is the missing part ??..they must show us the missing parts !!..how can such a thing happen ??
misha93..if
Andreea_Miha- vip
Data de inscriere : 27/01/2010
Varsta : 38
Localizare : Bucuresti
Buna fetele, se pare ca avem probleme cu difuzarea serialului Qubool Hai, ep 132 l-am gasit la o calitate foarte proastă, iar daca nu apuc sa le iau repede de la ei e posibil a doua zi sa nu le mai gasesc. Mai nou mi-au sters toate episoadele dupa dailymotion de la ep 1 pana la 70, mi-au dat din nou de lucru, ca nu aveam eu destul ... S-au pus pe noi in curand nu stiu de ce o sa mai existe netul, daca va fi limitat.
mayya54- vip
Data de inscriere : 28/12/2012
Varsta : 49
Localizare : Pitesti
tampiti,idioti,boi si magari cum naiba s-au gasit ei sa fie harnici chiar acum imi pare rau ca ai muncit atat la ele ep 132 a fost cel cu balbaiala celor de la Zee tv,au dat chix cu difuzareamayya54 a scris:Buna fetele, se pare ca avem probleme cu difuzarea serialului Qubool Hai, ep 132 l-am gasit la o calitate foarte proastă, iar daca nu apuc sa le iau repede de la ei e posibil a doua zi sa nu le mai gasesc. Mai nou mi-au sters toate episoadele dupa dailymotion de la ep 1 pana la 70, mi-au dat din nou de lucru, ca nu aveam eu destul ... S-au pus pe noi in curand nu stiu de ce o sa mai existe netul, daca va fi limitat.
mita baston- vip
Asta e, sa speram ca dincolo pe site inca nu avem probleme, dar la cum decurg lucrurile nu ma mai mira nimic. Sunt foarte suparata, ei chiar nu-si dau seama ca o facem din placere si nu toate televiziunile cumpara serialele lor si vrem si noi sa le vedem. Ne enervam degeaba, ca nu-i doare nici unde, si ar fi rau sa-i doara acolo
mayya54- vip
mayya54 a scris:Asta e, sa speram ca dincolo pe site inca nu avem probleme, dar la cum decurg lucrurile nu ma mai mira nimic. Sunt foarte suparata, ei chiar nu-si dau seama ca o facem din placere si nu toate televiziunile cumpara serialele lor si vrem si noi sa le vedem. Ne enervam degeaba, ca nu-i doare nici unde, si ar fi rau sa-i doara acolo
Am observat si eu. Episodul 132 l-am gasit foarte greu pe net, majoritatea utilizatorilor posteaza episoadele pe privat si da link-ul la cateva persoane. Si intr-adevar calitatea la el este foarte proasta ... Si am mai observat un lucru, inainte difuzau subtitrarea la QH dupa ora 2-3 a doua zi. Acum la 11-12 este pusa deja. Am impresia ca cineva de la desiriperrs au observat ca postam episodul cu subtitrare mai repede, si daia ti-au dat raport.
Vad ca la episodul de ieri inca nu a aparut subtitrarea in engleza. Dar ieri cand am tradus eu episodul 132 la 11 era deja pus cu titrare.
E posibil si asta. Dar eu cred ca pe dailymotion raportul e facut de la Zeetv, sunt pusi pe noi. Sa speram ca nu vom avea probleme cu celalalt site. Acum eu ma chinui sa le incarc ca sunt la tara. Mi se incarca foarte greu.
mayya54- vip
pai cine naiba sa ne reclame pe noi ?? ca suntem aproape invizibili ca tara si natiune fata de miliardul lor?!! Alexa ai ajuns inamicul public numarul 1 pentru ZeeAlexa20 a scris:Vad ca la episodul de ieri inca nu a aparut subtitrarea in engleza. Dar ieri cand am tradus eu episodul 132 la 11 era deja pus cu titrare.
mita baston- vip
mita baston a scris:
pai cine naiba sa ne reclame pe noi ?? ca suntem aproape invizibili ca tara si natiune fata de miliardul lor?!! Alexa ai ajuns inamicul public numarul 1 pentru Zee
Nu pentru Zee, ca nu cred ca stau ei ditamai compania sa ma vada pe mine. Dar sunt cei care posteaza episoadele in engleza, si aia sunt mai rai decat tot Zee-ul la un loc.
pai si aia de unde stiu de noi?? de pe site-ul Mayei?
mita baston- vip
That Spoiler was right, Asad will Slap Tanveer, also that will be after Ajmer Track.
http://indiatellytalkies.com/asad-to-slap-tanveer-for-attempting-to-kill-zoya-in-qubool-hai/
sau asa mai bine o impusca direct,sau o dadea la hingheri
http://indiatellytalkies.com/asad-to-slap-tanveer-for-attempting-to-kill-zoya-in-qubool-hai/
sau asa mai bine o impusca direct,sau o dadea la hingheri
mita baston- vip
nu prea mi-a placut cum au sarit din super finalul episodului de ieri,direct in prosteala cu vrajitoarea cheala
singura chestie amuzanta a fost ca motana,adica pisica turbata , a fost suspectata ca fiind alergica la peste auzi pisica si alergia la peste!!! in rest nu prea ,a fost cam de umplutura,sau nu ma intereseaza prea mult ce se intampla in casa cealalta! bine ca si-a dat seama Zoya de teatrul motanei vis-a -vis de teama de spitale,ca ce papara a mancat ea de la Jammy, cand avusera chipurile o laba scrantita,(ca si creierii),ca a lasat-o singura pe acolo poate se mai trezeste si Marmeladul cam urat se uita Zoya la motana agatata de "pachetelele" lui Asad
singura chestie amuzanta a fost ca motana,adica pisica turbata , a fost suspectata ca fiind alergica la peste auzi pisica si alergia la peste!!! in rest nu prea ,a fost cam de umplutura,sau nu ma intereseaza prea mult ce se intampla in casa cealalta! bine ca si-a dat seama Zoya de teatrul motanei vis-a -vis de teama de spitale,ca ce papara a mancat ea de la Jammy, cand avusera chipurile o laba scrantita,(ca si creierii),ca a lasat-o singura pe acolo poate se mai trezeste si Marmeladul cam urat se uita Zoya la motana agatata de "pachetelele" lui Asad
mita baston- vip
si ,am uitat sa o mentionez pe Shireen,cum i-a reprosat vrajitoarei ca ar fi trebuit sa se duca la un coafor,si sa nu se mai gandeasca sa faca economii,tunzandu-se singura in sfarsit,a iesit ceva inteligent din caniche/Shireen hair style
mita baston- vip
mita baston a scris:si ,am uitat sa o mentionez pe Shireen,cum i-a reprosat vrajitoarei ca ar fi trebuit sa se duca la un coafor,si sa nu se mai gandeasca sa faca economii,tunzandu-se singura in sfarsit,a iesit ceva inteligent din caniche/Shireen hair style
Asta mi-a placut cel mai tare. Vai ce am mai ras
Buna.Nu-mi vine sa cred de terci are in cap ursoaica de Razyia.
iulianagl- moderator
Data de inscriere : 02/03/2010
Varsta : 54
Localizare : Romania
Melodia tum hi ho se potriveste mult mai bine cu scena de aici decat cu cea din Madhu, aici chiar ca a fost ceva romantic.
iulianagl- moderator
Wow ce dulce mi se pare melodia aici decat in partea cealalta acolo parca era intr-o forma mai bruta. Unde esti Narcisa sa-mi spui daca am dreptate sau nu.
iulianagl- moderator
Nu-mi vine sa cred ca Razyia is in trouble.Arata bine tunsa in stilul asta unic mi-a adus aminte cand era mic al meu s-a tuns si el odata asa.
iulianagl- moderator
Patlagica o face pe Cupidon.
iulianagl- moderator
Afla repede cand vor. Sunt unii pusi sa faca numai astamita baston a scris:pai si aia de unde stiu de noi?? de pe site-ul Mayei?
mayya54- vip
Am facut un VM Asad si Zoya, separat cu melodia tradusaiulianagl a scris:Melodia tum hi ho se potriveste mult mai bine cu scena de aici decat cu cea din Madhu, aici chiar ca a fost ceva romantic.
mayya54- vip
Iulia ce mai faci draga mea
mayya54- vip
Buni s-a tinut ea de farse dar se pare ca ursoaica ia venit de hac.
iulianagl- moderator
Pagina 28 din 40 • 1 ... 15 ... 27, 28, 29 ... 34 ... 40
Subiecte similare
» 1.Qubool Hai - Accept!
» 2.Qubool Hai - Accept!
» 3.Qubool Hai - Accept!
» 4.Qubool Hai - Accept!
» 6.Qubool Hai - Accept!
» 2.Qubool Hai - Accept!