5.Qubool Hai - Accept!
+10
narcisa
iulianagl
petronela
mayya54
Alexa20
costearamona
mita baston
lica54
Loredana
Admin_dea05
14 participanți
Pagina 21 din 40
Pagina 21 din 40 • 1 ... 12 ... 20, 21, 22 ... 30 ... 40
Re: 5.Qubool Hai - Accept!
mita baston a scris: woh,actually ,lui Asad ii ies mai bine scenele mute, fata lui exprima tot ce vrea sa zica,si nu poate..... pentru ca i-a mancat pisica limba !
mayya54- vip
Data de inscriere : 28/12/2012
Varsta : 49
Localizare : Pitesti
iulianagl a scris:Buna, am citit si eu sbs-ul Asad o scapa pe Zoya iar ea il cearta de ce a facut-o.Oare chiar vroia sa moara?
Nu stiu exact ce ai citit, faza cu certatul este pentru faptul ca i-a pus inelul, fara sa simta nimic pentru ea, nu pentru curent. Cel putin eu asa stiu, dar nu m-ar mira si alte supozitii
mayya54 a scris:Da de unde, am vazut ca in India mai nou violul e la ordinea zilei, asa ca o sa vezi ca tb sa-i invete si pe ei cum sa se protejeze. In curand o sa depaseasca pe chinezi. Chinezii de la al doilea copil tb sa plateasca impozit ca sa combata intr-un fel cresterea populatiei, dar din cate stiu la indieni, nicio masura. Asa ca madam Gul ar tb sa pomeneasca si de metode contraceptive, si din cate vad in serialul asta oalele se sparg numai in capul lui Zoya si ma gandeam ca ar fi o posibilitate, sau cum se mai practica, ii da hasis dnului Sase Pachetele si a doua zi ii spune ca de la hasis o sa aiba un motanel care a bagat botul in marmelada
Ce tare a sunat asta
hai ca acum exagereaza si Zoya! ce naiba ,n-a vazut cum a alergat bietul ,in costum,cu cravata la gat, doar sa o opreasca! pentru inel ,sa-i multumim lui Tanu,el n-a avut nici o vinaAlexa20 a scris:
Nu stiu exact ce ai citit, faza cu certatul este pentru faptul ca i-a pus inelul, fara sa simta nimic pentru ea, nu pentru curent. Cel putin eu asa stiu, dar nu m-ar mira si alte supozitii
mita baston- vip
Data de inscriere : 28/02/2010
mita baston a scris:
hai ca acum exagereaza si Zoya! ce naiba ,n-a vazut cum a alergat bietul ,in costum,cu cravata la gat, doar sa o opreasca! pentru inel ,sa-i multumim lui Tanu,el n-a avut nici o vina
Da a facut si ea un lucru bun ca i-a bagat inelul in buzunar. Dar ce fata a facut cand a vazut inelul pe degetul lui Zoya A fost prea tare faza Si din ce am inteles eu, Zoya ii cere socoteala lui Asad pentru ca el a spus in fata lu maicasa ca totul a fost teatru, si ea vrea sa stie cum este posibil ca el sa fi depus atatea eforturi (sa alerge dpa ea, sa se lupte cu paza) si sa ii puna inelul, fara sa simta nimic pentru ea. Nici macar ea nu il crede
si daca n-ar fi avut inelul?oare cum ar fi oprit-o?? acum ii este dator motanei,ca l-a scapat de facut declaratii de amor! si in public!Alexa20 a scris:
Da a facut si ea un lucru bun ca i-a bagat inelul in buzunar. Dar ce fata a facut cand a vazut inelul pe degetul lui Zoya A fost prea tare faza Si din ce am inteles eu, Zoya ii cere socoteala lui Asad pentru ca el a spus in fata lu maicasa ca totul a fost teatru, si ea vrea sa stie cum este posibil ca el sa fi depus atatea eforturi (sa alerge dpa ea, sa se lupte cu paza) si sa ii puna inelul, fara sa simta nimic pentru ea. Nici macar ea nu il crede
mita baston- vip
daa,acum l-am vazut si eu! ma duc sa citesc traducerea ta pacat ca a fost mai mult cu balamucul din casa cealalta,dar scenele cu ai nostrii au fost cupidonAlexa20 a scris:Wow ce episod mistooooooooooooooooooooooooo
mita baston- vip
mita baston a scris:
daa,acum l-am vazut si eu! ma duc sa citesc traducerea ta pacat ca a fost mai mult cu balamucul din casa cealalta,dar scenele cu ai nostrii au fost cupidon
Vai ce misto a luat-o Asad in brate pe Zoya la final. Sa mai zica el ca nu tine la ea... bou cand o are langa el se face ca nu o vede, si cand nu o are plange dupa ea. Si ce tare a fost faza cand s-a intepenit inelul Cred ca este aur care la contact cu pielea se strange pe deget Stie Asad ce inel sa ii dea ca sa o tina langa el
ce pudic era Asad,cand i se uita in decolteu Zoya
mai ,si daca dadea Jeleu peste motana la ce viteza avea ,nici ochiul cel fals nu mai ramanea din ea actrita pisica are niste maini urate rau!!
si deja nu-mi place ce o sa urmeze,pana si personajul Humaira se teme ca se va intampla ceva rau si vrea sa grabeasca maritisul cu noul Ayan! cum o fi avut asa succes vechiul Ayan de l-au si luat sa joace in filme artistice,nu pricep si pace,ca mare arta nu a aratat in serialul nostru
mai ,si daca dadea Jeleu peste motana la ce viteza avea ,nici ochiul cel fals nu mai ramanea din ea actrita pisica are niste maini urate rau!!
si deja nu-mi place ce o sa urmeze,pana si personajul Humaira se teme ca se va intampla ceva rau si vrea sa grabeasca maritisul cu noul Ayan! cum o fi avut asa succes vechiul Ayan de l-au si luat sa joace in filme artistice,nu pricep si pace,ca mare arta nu a aratat in serialul nostru
mita baston- vip
hai ca azi era gata-gata sa si-o fure de la zoya,noroc cu Najma ,ca nu scapa asa usor,cred ca-l ataca la Pachetele,dupa cum se tot infigea in elAlexa20 a scris:
Vai ce misto a luat-o Asad in brate pe Zoya la final. Sa mai zica el ca nu tine la ea... bou cand o are langa el se face ca nu o vede, si cand nu o are plange dupa ea. Si ce tare a fost faza cand s-a intepenit inelul Cred ca este aur care la contact cu pielea se strange pe deget Stie Asad ce inel sa ii dea ca sa o tina langa el
daa,imbratisarea de final a fost abia astept maine sa vad cum se scoate cu imbratisarea,pe cine da vina ,pe vre-un gandac,ce era gata sa o atenteze pe Zoya
mita baston- vip
Jiii, Motana a devenit si electrician.
iulianagl- moderator
Data de inscriere : 02/03/2010
Varsta : 54
Localizare : Romania
pricepute rau fetele astea indience Kushi scimba si roti si rezistente,Zoya si motana schimba butelii,instaleaza sisteme de alarma,si mai au si timp sa se bigudezeiulianagl a scris:Jiii, Motana a devenit si electrician.
mita baston- vip
"Ce a vrut sa spuna vorbind cu mine asa?" La pus la banuieli.
iulianagl- moderator
mita baston a scris:
pricepute rau fetele astea indience Kushi scimba si roti si rezistente,Zoya si motana schimba butelii,instaleaza sisteme de alarma,si mai au si timp sa se bigudeze
Ele fac ele desfac.
iulianagl- moderator
ce m-am distrat si cand se tot purtau ei precum prescolarii:eu am intrebat prima,eu astept raspunsul primul vai,ce-mi place ca l-a scos din balamale complet pe rigurosul de Asad
mita baston- vip
abia astept sa-l vad fara cuvinte in fata ei mai avea putin si ii baga inelul ala in ochi l-au trecut toate transpiratiile pana a scapat de eaiulianagl a scris:"Ce a vrut sa spuna vorbind cu mine asa?" La pus la banuieli.
mita baston- vip
Stie sigur Dilshad pe cine iubeste fiul ei. Iar Karan a aratat de milioane in episodul de astazi.
iulianagl- moderator
mita baston a scris:
abia astept sa-l vad fara cuvinte in fata ei mai avea putin si ii baga inelul ala in ochi l-au trecut toate transpiratiile pana a scapat de ea
Si cand a zis ca a scapat s-a intors Zoya inapoi sa-i spuna ca treaba asta inca nu s-a terminat.Si s-a m-ai uitat si la cele sase packs.
iulianagl- moderator
sa sti ca da! ma tem ca in partea cealalta,la Saras.... Jeny,sotia ,nu are un scenariu asa de bun ca aici!iulianagl a scris:Stie sigur Dilshad pe cine iubeste fiul ei. Iar Karan a aratat de milioane in episodul de astazi.
mita baston- vip
cum si-a tras el repede camasa,pesteiulianagl a scris:
Si cand a zis ca a scapat s-a intors Zoya inapoi sa-i spuna ca treaba asta inca nu s-a terminat.Si s-a m-ai uitat si la cele sase packs.
mita baston- vip
mita baston a scris:
sa sti ca da! ma tem ca in partea cealalta,la Saras.... Jeny,sotia ,nu are un scenariu asa de bun ca aici!
Serios?
iulianagl- moderator
mita baston a scris:
cum si-a tras el repede camasa,peste
iulianagl- moderator
dar si ce surprins,placut surprins,era cand spunea:acum sunt logodit! parca era un vis ce i se implinea,si totusi nu-i venea a crede! asta ,asa, ca tot ne-a zapacit madama cu visele ei
mita baston- vip
Te mai uiți? Eu n-am mai văzut de 2 săptămâni. Au terminat cu oalele?mita baston a scris:
sa sti ca da! ma tem ca in partea cealalta,la Saras.... Jeny,sotia ,nu are un scenariu asa de bun ca aici!
narcisa- vip
Data de inscriere : 07/04/2010
Varsta : 46
Localizare : București
Pagina 21 din 40 • 1 ... 12 ... 20, 21, 22 ... 30 ... 40
Subiecte similare
» 1.Qubool Hai - Accept!
» 2.Qubool Hai - Accept!
» 3.Qubool Hai - Accept!
» 4.Qubool Hai - Accept!
» 6.Qubool Hai - Accept!
» 2.Qubool Hai - Accept!