5.Qubool Hai - Accept!
+10
narcisa
iulianagl
petronela
mayya54
Alexa20
costearamona
mita baston
lica54
Loredana
Admin_dea05
14 participanți
Pagina 20 din 40
Pagina 20 din 40 • 1 ... 11 ... 19, 20, 21 ... 30 ... 40
Re: 5.Qubool Hai - Accept!
Alexa20 a scris:
Exact ce v-am spus eu acum ceva timp in urma, ca pana la urma Tanveer o sa inceapa sa faca planuri sa o omoare pe Zoya. Daca de buna voie nu vrea sa plece din casa, atunci trebuie sa scape de ea intr-un fel sau altul, altfel incepe motanasul sa dea din picioare in burtica si sa se vada ca e gravida. Iar ea vrea sa se casatoreasca cat mai repede cu Asad, si dupa 3 zile de la nunta sa ii spuna ca e gravida Sau afla in noaptea nuntii cat de "decenta si inocenta" este Tanuuuuuuuuuuuu Si parca vad ca tot Zoya o sa fie certata si de data asta
O sa o certe pe Zoya ca nu a i-a dat prezervativul la ea , asta ar mai lipsi sa se intample
mayya54- vip
Data de inscriere : 28/12/2012
Varsta : 49
Localizare : Pitesti
o s-o bage pe madam la balamuc daca se apuca sa faca o scena de-asta o omoara CNA-ul lor!!!!mayya54 a scris:
O sa o certe pe Zoya ca nu a i-a dat prezervativul la ea , asta ar mai lipsi sa se intample
mita baston- vip
Data de inscriere : 28/02/2010
fete fara minte!! cum sa crezi intr-o schimbare asa radicala de comportament?! ea pluteste si a ramas prinsa in povestea spusa d-lui B....rrrrrrr cred ca astepta si catelusul dalmatian ,intr-un cos cu trandafiri roznarcisa a scris:Ce șocată a fost Zoya când a spus Asad că a fost doar teatru faza cu inelul. Ea chiar se aștepta ca Asad să o iubească și să vrea să se logodească? Iar ea e sigură de sentimentele ei? Și-a dat seama că-l iubește?
La cum îi fremătau nările lui Asad pe aeroport poate că a fost indusă în eroare săraca, de asta îl și ia la trei păzește că nu e hotărât dar nici ea nu știe ce vrea.
Radzilla chiar era disperată că moare Humaira, o clipă m-am gândit că merită să treacă prin suferința asta și să afle și că din vina ei a murit, dar parcă s-o sacrifice pe Humaira numai ca să învețe dinozaurul o lecție, mi se pare cam mult.
mita baston- vip
mai bine o bagau la nitel curent pe Shireen,atunci aveam si noi o explicatie si in privinta parului si a creierului,sters cu desavarsire de ideile maleficei RazocloanteAlexa20 a scris:
Greseala mea ... am spus " Si parca vad ca tot Zoya o sa fie certata si de data asta", dar am uitat sa specific la ce m-am referit. M-am referit la reportajul SBS de azi, in care Zoya este pe cale sa fie corentata din cauza lui Tanu, nu ca ar fi ea vinovata ca e gravida Tanu Asta ar fi cam imposibil, sa o lase Zoya pe Tanu gravida M-am grabit cand am scris si am pierdut ideea pe drum
mita baston- vip
Buna, am citit si eu sbs-ul Asad o scapa pe Zoya iar ea il cearta de ce a facut-o.Oare chiar vroia sa moara?
iulianagl- moderator
Data de inscriere : 02/03/2010
Varsta : 54
Localizare : Romania
Da de unde, am vazut ca in India mai nou violul e la ordinea zilei, asa ca o sa vezi ca tb sa-i invete si pe ei cum sa se protejeze. In curand o sa depaseasca pe chinezi. Chinezii de la al doilea copil tb sa plateasca impozit ca sa combata intr-un fel cresterea populatiei, dar din cate stiu la indieni, nicio masura. Asa ca madam Gul ar tb sa pomeneasca si de metode contraceptive, si din cate vad in serialul asta oalele se sparg numai in capul lui Zoya si ma gandeam ca ar fi o posibilitate, sau cum se mai practica, ii da hasis dnului Sase Pachetele si a doua zi ii spune ca de la hasis o sa aiba un motanel care a bagat botul in marmelada
mayya54- vip
mayya54 a scris:Da de unde, am vazut ca in India mai nou violul e la ordinea zilei, asa ca o sa vezi ca tb sa-i invete si pe ei cum sa se protejeze. In curand o sa depaseasca pe chinezi. Chinezii de la al doilea copil tb sa plateasca impozit ca sa combata intr-un fel cresterea populatiei, dar din cate stiu la indieni, nicio masura. Asa ca madam Gul ar tb sa pomeneasca si de metode contraceptive, si din cate vad in serialul asta oalele se sparg numai in capul lui Zoya si ma gandeam ca ar fi o posibilitate, sau cum se mai practica, ii da hasis dnului Sase Pachetele si a doua zi ii spune ca de la hasis o sa aiba un motanel care a bagat botul in marmelada
E buna ideea acum sa vedem daca pune botul Jeleu!
iulianagl- moderator
deja au peste un miliard populatie,si cu un pisoi in sus si-n josmayya54 a scris:Da de unde, am vazut ca in India mai nou violul e la ordinea zilei, asa ca o sa vezi ca tb sa-i invete si pe ei cum sa se protejeze. In curand o sa depaseasca pe chinezi. Chinezii de la al doilea copil tb sa plateasca impozit ca sa combata intr-un fel cresterea populatiei, dar din cate stiu la indieni, nicio masura. Asa ca madam Gul ar tb sa pomeneasca si de metode contraceptive, si din cate vad in serialul asta oalele se sparg numai in capul lui Zoya si ma gandeam ca ar fi o posibilitate, sau cum se mai practica, ii da hasis dnului Sase Pachetele si a doua zi ii spune ca de la hasis o sa aiba un motanel care a bagat botul in marmelada
mita baston- vip
iulianagl a scris:Buna, am citit si eu sbs-ul Asad o scapa pe Zoya iar ea il cearta de ce a facut-o.Oare chiar vroia sa moara?
Nu, se pare ca e un plan pus la care de Pisica Puricoasa, ca sa scape de Zoya
mayya54- vip
mayya54 a scris:
Nu, se pare ca e un plan pus la care de Pisica Puricoasa, ca sa scape de Zoya
Da asa e dar de ce il cearta?
iulianagl- moderator
dar daca de la Sase Pachetele ies 6 motanei
mita baston- vip
poate pentru ca intrat peste ea in baie sa-i vedem si Zoyei "curbele"iulianagl a scris:
mita baston- vip
iulianagl a scris:
Pai ca dumnealui crede ca ea a vrut sa se sinucida
mayya54- vip
mita baston a scris:dar daca de la Sase Pachetele ies 6 motanei
Tot ce e posibil
mayya54- vip
mita baston a scris:
poate pentru ca intrat peste ea in baie sa-i vedem si Zoyei "curbele"
Nu "coloteii!"
iulianagl- moderator
mayya54 a scris:
Serios?Si ea ii da de inteles ca asta a vrut?
iulianagl- moderator
asa de tampit nu credeam ca o sa fie te pomenesti ca o crede in stare sa se sinucida din amor pentru elmayya54 a scris:
mita baston- vip
daa,aia pe care-i indesa in valiza cand ii facea el bagajele daca la blugi face urat,la tanga ce-i mai ziceiulianagl a scris:
Nu "coloteii!"
mita baston- vip
mita baston a scris:
daa,aia pe care-i indesa in valiza cand ii facea el bagajele daca la blugi face urat,la tanga ce-i mai zice
iulianagl- moderator
iulianagl a scris:
Zice si el, dar ii place
mayya54- vip
Nu mai zice nimic, îi ies ochii instant, ca la motană.mita baston a scris:
daa,aia pe care-i indesa in valiza cand ii facea el bagajele daca la blugi face urat,la tanga ce-i mai zice
narcisa- vip
Data de inscriere : 07/04/2010
Varsta : 46
Localizare : București
Pune mainile la ochi si se uita cum se uita Zoya la cele sase pachetele sau spera sa-i cada prosopul
mayya54- vip
amandoi,nu doar unulnarcisa a scris:Nu mai zice nimic, îi ies ochii instant, ca la motană.
mita baston- vip
cred ca o sa ramana fara vorbe cateva episoade bune,daca se intampla astamayya54 a scris:Pune mainile la ochi si se uita cum se uita Zoya la cele sase pachetele sau spera sa-i cada prosopul
mita baston- vip
woh,actually ,lui Asad ii ies mai bine scenele mute, fata lui exprima tot ce vrea sa zica,si nu poate..... pentru ca i-a mancat pisica limba !
mita baston- vip
Pagina 20 din 40 • 1 ... 11 ... 19, 20, 21 ... 30 ... 40
Subiecte similare
» 1.Qubool Hai - Accept!
» 2.Qubool Hai - Accept!
» 3.Qubool Hai - Accept!
» 4.Qubool Hai - Accept!
» 6.Qubool Hai - Accept!
» 2.Qubool Hai - Accept!
» 3.Qubool Hai - Accept!
» 4.Qubool Hai - Accept!