14.Madhubala- Ek Ishq Ek Junoon!(Madhubala-O singura iubire, o singura pasiune!)
+11
costearamona
anyta
nutzi
Lucica10
DENISA
victoria
lica54
Admin_dea05
tiberici
iulianagl
narcisa
15 participanți
Pagina 40 din 40
Pagina 40 din 40 • 1 ... 21 ... 38, 39, 40
Re: 14.Madhubala- Ek Ishq Ek Junoon!(Madhubala-O singura iubire, o singura pasiune!)
narcisa a scris:Atâta timp cât va fi Sultan în film eu nu voi putea uita ce-a făcut RK. L-am cam scos de la inimă.
Mie mi-ar placea ca Drashti sa aibe o relatie cu Avinesh adica ar fi cuplul bomba.
iulianagl- moderator
Data de inscriere : 02/03/2010
Varsta : 54
Localizare : Romania
Re: 14.Madhubala- Ek Ishq Ek Junoon!(Madhubala-O singura iubire, o singura pasiune!)
Nu știu de ce nu se lipește nimic/nimeni de Drashti, sau poate ține în secret iubirea vieții ei.iulianagl a scris:
Mie mi-ar placea ca Drashti sa aibe o relatie cu Avinesh adica ar fi cuplul bomba.
narcisa- vip
Data de inscriere : 07/04/2010
Varsta : 46
Localizare : București
narcisa a scris: Nu știu de ce nu se lipește nimic/nimeni de Drashti, sau poate ține în secret iubirea vieții ei.
Oare chiar asa sa fie?
iulianagl- moderator
Una din ele trebuie să fie.iulianagl a scris:
Oare chiar asa sa fie?
narcisa- vip
narcisa a scris:Una din ele trebuie să fie.
Ori e prea secretoasa ori nu are.
iulianagl- moderator
Adica sa nu se lipeasca chiar nimeni de ea ???? ca cealalta cu iubirea ei secreta tot scapa ceva..pe undeva..doar nu se intalnesc pe ascuns si nu ies nicaieri...narcisa a scris:Una din ele trebuie să fie.
petronela- vip
Data de inscriere : 18/07/2010
Varsta : 57
Localizare : Bucuresti
Iar dacă nu are, de ce nu are? Nu mai e adolescentă. Timpul trece chiar și pentru ea.iulianagl a scris:
Ori e prea secretoasa ori nu are.
narcisa- vip
Sau are un iubit dar nu se întâlnește niciodată cu el.petronela a scris:
Adica sa nu se lipeasca chiar nimeni de ea ???? ca cealalta cu iubirea ei secreta tot scapa ceva..pe undeva..doar nu se intalnesc pe ascuns si nu ies nicaieri...
narcisa- vip
petronela a scris:
Adica sa nu se lipeasca chiar nimeni de ea ???? ca cealalta cu iubirea ei secreta tot scapa ceva..pe undeva..doar nu se intalnesc pe ascuns si nu ies nicaieri...
Dar si pe ascuns daca s-ar intalni tot ar aparea o fisura.
iulianagl- moderator
narcisa a scris:Iar dacă nu are, de ce nu are? Nu mai e adolescentă. Timpul trece chiar și pentru ea.
Poate ca inca nu ia "sunat ceasul".
iulianagl- moderator
Cred ca asta e varianta cea mai plauzibila....narcisa a scris:Sau are un iubit dar nu se întâlnește niciodată cu el.
E un dansator grozav Vivian.....din secventele puse de Anda inca nu ma lamuresc ce a vrut sa fie..cascadorie sau dans ???
petronela- vip
Data de inscriere : 18/07/2010
Varsta : 57
Localizare : Bucuresti
petronela a scris:
Cred ca asta e varianta cea mai plauzibila....
E un dansator grozav Vivian.....din secventele puse de Anda inca nu ma lamuresc ce a vrut sa fie..cascadorie sau dans ???
Ce tare esti!
iulianagl- moderator
Il asteapta pe Gurmeetnarcisa a scris:Nu știu de ce nu se lipește nimic/nimeni de Drashti, sau poate ține în secret iubirea vieții ei.iulianagl a scris:
Admin_dea05- Admin
Data de inscriere : 12/09/2009
Admin_dea05 a scris:Il asteapta pe Gurmeet
Gurmeet pe naiba! Pe Avinesh!!
iulianagl- moderator
Avinesh are o voce tare sexi...ce mai e sexi cu totul poate in realitate iese ceva ca in serial nu prea vad rostul , Madhu il iubeste pe RK.iulianagl a scris:Admin_dea05 a scris:Il asteapta pe Gurmeet
Gurmeet pe naiba! Pe Avinesh!!
Admin_dea05- Admin
Data de inscriere : 12/09/2009
Eu cred că i-a trecut. E deja un an jumate de când s-au despărțit și cu veghea aprigă a Debunei așteaptă degeaba. Ar fi cazul să treacă la următorul, acum cât mai poate.Admin_dea05 a scris:Il asteapta pe Gurmeet
-------
https://serialesitelenovelet.forumgratuit.ro/viewtopic.forum?t=655
narcisa- vip
Continut sponsorizat
Pagina 40 din 40 • 1 ... 21 ... 38, 39, 40
Subiecte similare
» 16.Madhubala- Ek Ishq Ek Junoon!(Madhubala-O singura iubire, o singura pasiune!)
» 3.Madhubala- Ek Ishq Ek Junoon!(Madhubala-O singura iubire, o singura pasiune!)
» 17.Madhubala- Ek Ishq Ek Junoon!(Madhubala-O singura iubire, o singura pasiune!)
» 10.Madhubala- Ek Ishq Ek Junoon!(Madhubala-O singura iubire, o singura pasiune!)
» 11.Madhubala- Ek Ishq Ek Junoon!(Madhubala-O singura iubire, o singura pasiune!)
» 3.Madhubala- Ek Ishq Ek Junoon!(Madhubala-O singura iubire, o singura pasiune!)
» 17.Madhubala- Ek Ishq Ek Junoon!(Madhubala-O singura iubire, o singura pasiune!)
» 10.Madhubala- Ek Ishq Ek Junoon!(Madhubala-O singura iubire, o singura pasiune!)
» 11.Madhubala- Ek Ishq Ek Junoon!(Madhubala-O singura iubire, o singura pasiune!)
Pagina 40 din 40
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum