Serialesitelenovelet
7.Qubool Hai - Accept! - Pagina 18 Pbucket

Alăturați-vă forumului, este rapid și ușor

Serialesitelenovelet
7.Qubool Hai - Accept! - Pagina 18 Pbucket
Serialesitelenovelet
Doriți să reacționați la acest mesaj? Creați un cont în câteva clickuri sau conectați-vă pentru a continua.

7.Qubool Hai - Accept!

+9
narcisa
lica54
Alexa20
mita baston
costearamona
mayya54
Admin_dea05
iulianagl
petronela
13 participanți

Pagina 18 din 40 Înapoi  1 ... 10 ... 17, 18, 19 ... 29 ... 40  Urmatorul

In jos

7.Qubool Hai - Accept! - Pagina 18 Empty Re: 7.Qubool Hai - Accept!

Mesaj Scris de narcisa Mar 16 Iul 2013, 3:47 pm

mita baston a scris:kiss  ies putin,ca la mine e o tentativa de furtuna,si am ceva de treaba pe afara. ne auzim mai pe seara,daca ma lasa natura si nu-mi sinucide netul ! multumesc pentru companie! mi-a priit,muuuuuult de tot! kiss
kiss  Și mie, tocmai asta e "problema", îmi priește prea mult și mă desprind prea greu. Și aici cerul e înnorat dar e plăcut, sper să nu vină furtuna la tine și să nici să ai probleme cu net-ul. Că poate mă răzgândesc și intru și deseară. O după-amiază plăcută. 7.Qubool Hai - Accept! - Pagina 18 155656 kiss
narcisa
narcisa
vip
vip

Data de inscriere : 07/04/2010
Varsta : 46
Localizare : București

Sus In jos

Mesaj Scris de mayya54 Mar 16 Iul 2013, 6:41 pm

narcisa a scris:
Bună Mayya. kiss  Deci sunt aproape la zi, episodul maha a fost în cursul săptămânii? Că la Iss obișnuiau să ne bucure cu maha în week-end. E adevărat că acolo chiar ne bucurau cu maha, pe când aici probabil s-au gândit să nu ne streseze și în week-end.

Scuze, eu raspund mai tarziu kiss Aici numai maha nu e, e mai mult un episod ghiveci cumutat cu mai multe seriale si sa faca reclama la diverse filme, dar asta o fi politica zeetv ca banuiesc ca pe madam Gul o duce mintea la mai mult ...
mayya54
mayya54
vip
vip

Data de inscriere : 28/12/2012
Varsta : 49
Localizare : Pitesti

Sus In jos

Mesaj Scris de mita baston Mar 16 Iul 2013, 6:55 pm

m-am intors! Question 
mita baston
mita baston
vip
vip

Data de inscriere : 28/02/2010

Sus In jos

Mesaj Scris de mita baston Mar 16 Iul 2013, 6:58 pm

mai,dar ce mai tipau miresele,oare nimeni nu le-a auzit?
mita baston
mita baston
vip
vip

Sus In jos

Mesaj Scris de mita baston Mar 16 Iul 2013, 7:30 pm

nu m-a impresionat scena din ploaie(poate pentru ca la mine a plouat mai tare ,sac!),n-am inteles de ce s-a dus sa-si vada tatal dar nu l-a lasat sa se justifice ,nu stiu cum de n-a auzit nimeni ce-si spuneau motana si Zoya,adica isi strigau,in casa ,(cred ca Najma si Dilshad au luat buline de somn si antistres,si de aia),in schimb mi-a placut scena dintre Humaira si Razia,(i-a zis "Laad Governor Smile )si ,mai ales,cea dintre ea si tatal ei!frumoasa paralela au facut!peste scenele cu Zoya si motana,am sarit,pur si simplu.mi se pare cam fortata trecerea de la "parasita la altar,dubla doi" la povestea cu tatal ei.astept rastignirea motanei,care sper sa fie una exemplara ,in istoria" siroapelor "de pretutindeni !7.Qubool Hai - Accept! - Pagina 18 1696271434 
mita baston
mita baston
vip
vip

Sus In jos

Mesaj Scris de narcisa Mar 16 Iul 2013, 7:39 pm

mayya54 a scris:

Scuze, eu raspund mai tarziu kiss Aici numai maha nu e, e mai mult un episod ghiveci cumutat cu mai multe seriale si sa faca reclama la diverse filme, dar asta o fi politica zeetv ca banuiesc ca pe madam Gul o duce mintea la mai mult ...
Oricum tu l-ai aranjat foarte bine, nu cred că aveam răbdare să mă uit la ghiveciul din Punar. Abia am recunoscut-o pe mătușa lui Khushi dar tipul care a cărat-o în brațe pe Zoya era frumușel. Despre el vorbeați că e amicul Zoyei din America?
narcisa
narcisa
vip
vip

Sus In jos

Mesaj Scris de narcisa Mar 16 Iul 2013, 7:40 pm

mita baston a scris:m-am intors! Question 
Și eu. Smile 
narcisa
narcisa
vip
vip

Sus In jos

Mesaj Scris de mita baston Mar 16 Iul 2013, 7:43 pm

narcisa a scris:
Și eu. Smile 
Smile  ma bucur!
mita baston
mita baston
vip
vip

Sus In jos

Mesaj Scris de narcisa Mar 16 Iul 2013, 7:46 pm

mita baston a scris:nu m-a impresionat scena din ploaie(poate pentru ca la mine a plouat mai tare ,sac!),n-am inteles de ce s-a dus sa-si vada tatal dar nu l-a lasat sa se justifice ,nu stiu cum de n-a auzit nimeni ce-si spuneau motana si Zoya,adica isi strigau,in casa ,(cred ca Najma si Dilshad au luat buline de somn si antistres,si de aia),in schimb mi-a placut scena dintre Humaira si Razia,(i-a zis "Laad Governor Smile )si ,mai ales,cea dintre ea si tatal ei!frumoasa paralela au facut!peste scenele cu Zoya si motana,am sarit,pur si simplu.mi se pare cam fortata trecerea de la "parasita la altar,dubla doi"   la povestea cu tatal ei.astept rastignirea motanei,care sper sa fie una exemplara ,in istoria" siroapelor "de pretutindeni !7.Qubool Hai - Accept! - Pagina 18 1696271434 
A aflat Zoya cine este tatăl ei? Așa repede? Cred că nici madam n-a știut să gestioneze situația de după părăsirea la altar, așa că ne-a băgat repede pe gât ceva să uităm de subiectul principal care n-a fost principal de la început. Dacă stau să mă gândesc nici nu e chiar atât de repede că de când a început filmul se tot chinuie Zoya să afle cine e tatăl ei. Și nu spera la răstignire, niciodată personajul negativ nu primește pe măsura faptelor.
narcisa
narcisa
vip
vip

Sus In jos

Mesaj Scris de mita baston Mar 16 Iul 2013, 7:52 pm

lumea e impresionata de scena tata-fiu, merg sa o mai vad odata,poate n-am vazut bine din prima stupid

inca nu a aflat cine este,doar ca traieste.o santajeaza motana acum,ba sa nu-i dezvaluie Marmeladului trecutul ei de"calugarita",ba sa astepte ca ei(miau-miau si leul castrat)sa se casatoreasca,si apoi sa-i dezvaluie si numele tatalui Zoyei
mita baston
mita baston
vip
vip

Sus In jos

Mesaj Scris de narcisa Mar 16 Iul 2013, 7:58 pm

mita baston a scris:lumea e impresionata de scena tata-fiu, merg sa o mai vad odata,poate n-am vazut bine din prima stupid

inca nu a aflat cine este,doar ca traieste.o santajeaza motana acum,ba sa nu-i dezvaluie Marmeladului trecutul ei de"calugarita",ba sa astepte ca ei(miau-miau si leul castrat)sa se casatoreasca,si apoi sa-i dezvaluie si numele tatalui Zoyei
Aha, era vorba de întâlnirea dintre Asad și taică-su, am înțeles eu greșit și iar m-a luat gura pe dinainte. Și de ce ar aștepta Zoya să se căsătorească cei doi, nu văd legătura dintre cele două lucruri, adică Zoya poate să o facă cu ou și cu oțet pe motană în fața lui Asad după căsătorie că ei nu-i mai pasă, sau motana vrea să-i tragă țeapă Zoyei și să nu-i mai spună nimic?
narcisa
narcisa
vip
vip

Sus In jos

Mesaj Scris de mayya54 Mar 16 Iul 2013, 8:03 pm

narcisa a scris:
Oricum tu l-ai aranjat foarte bine, nu cred că aveam răbdare să mă uit la ghiveciul din Punar.  Abia am recunoscut-o pe mătușa lui Khushi dar tipul care a cărat-o în brațe pe Zoya era frumușel. Despre el vorbeați că e amicul Zoyei din America?

Nu e unul din actorii care joaca in Punar Vivah sau celalalt serial ...
mayya54
mayya54
vip
vip

Sus In jos

Mesaj Scris de narcisa Mar 16 Iul 2013, 8:06 pm

mayya54 a scris:

Nu e unul din actorii care joaca in Punar Vivah sau celalalt serial ...
Păcat, cu siguranță l-ar fi făcut gelos pe Asad.
narcisa
narcisa
vip
vip

Sus In jos

Mesaj Scris de mayya54 Mar 16 Iul 2013, 8:08 pm

narcisa a scris:
Aha, era vorba de întâlnirea dintre Asad și taică-su, am înțeles eu greșit și iar m-a luat gura pe dinainte. Și de ce ar aștepta Zoya să se căsătorească cei doi, nu văd legătura dintre cele două lucruri, adică Zoya poate să o facă cu ou și cu oțet pe motană în fața lui Asad după căsătorie că ei nu-i mai pasă, sau motana vrea să-i tragă țeapă Zoyei și să nu-i mai spună nimic?

Cred ca o sa-i traga teapa, dar eu tot nu cred ca o sa se casatoreasca cu Asad. Eu tot sper sa o deconspire pe Pisoacă și sa scăpăm de ea. Eu il astept pe prietenul ei din America, sper sa fie pe masura lui Asad sau ceva mai mai, poate in loc de 6 pachetele, poate aree 8 sa ii faca sâc lui Asad, iar daca o fi mai bogat decat Asad ii gasim pereche Miorlăitei si scapam de ea slap 
mayya54
mayya54
vip
vip

Sus In jos

Mesaj Scris de mita baston Mar 16 Iul 2013, 8:09 pm

narcisa a scris:
nu,nu prea ma mai ajuta pe mine capul,cred ca am scris cam alandala ceea ce era si mai alandala in capul meu Smile  un Asad ,de data asta distrus emotional,se duce la Rashid,sa-i cera sfaturi despre cum e sa traiesti,supravietuiesti,dupa ce distrugi inima cuiva.Rashid e mut,ca de obicei.acum, lumea mai perspicaca decat moa,zice ca s-au exprimat diverse emotii si trairi ,eu nu le-am simtit.mi s-a parut Asad cam sters,ori asa o fi vrut sa apara,nu stiu stupid  iar motana cred ca e prea euforica,de se gandeste ca Zoya o sa taca doar ca ea i-a cerut-o,chiar daca inainte,sau dupa casatorie.ori nu vrea sa-i spuna deloc,dar de teama Raziei de data asta.
mita baston
mita baston
vip
vip

Sus In jos

Mesaj Scris de narcisa Mar 16 Iul 2013, 8:13 pm

mayya54 a scris:

Cred ca o sa-i traga teapa, dar eu tot nu cred ca o sa se casatoreasca cu Asad. Eu tot sper sa o deconspire pe Pisoacă și sa scăpăm de ea. Eu il astept pe prietenul ei din America, sper sa fie pe masura lui Asad sau ceva mai mai, poate in loc de 6 pachetele, poate aree 8 sa ii faca sâc lui Asad, iar daca o fi mai bogat decat Asad ii gasim pereche Miorlăitei si scapam de ea slap 
Tu vrei să o premiezi pe motană, la cât rău a făcut nici cu Imran după ce și-ar pierde toată averea nu aș vrea să o văd măritată. Nici nu mă pot gândi la o pedeapsă pe măsura ei, să nu uităm că a încercat de trei - patru ori să o omoare pe Zoya. Iar de concurent pentru Asad încă nu e cazul, la cât de orb și adâncit în problema motanei e în prezent, nu cred că ar observa că noul venit are mai multe pachețele decât el.
narcisa
narcisa
vip
vip

Sus In jos

Mesaj Scris de mita baston Mar 16 Iul 2013, 8:13 pm

mayya54 a scris:

aoleu! pai ce ai cu bietul american?! sa pice pisania pe capul lui?! nu cred ca-l lasa Zoya sa se combine cu motana. daca trec de la atata drama la gelozie,inseamna ca au luat-o si ei razna ,nu numai noi 7.Qubool Hai - Accept! - Pagina 18 802318026 
mita baston
mita baston
vip
vip

Sus In jos

Mesaj Scris de narcisa Mar 16 Iul 2013, 8:19 pm

mita baston a scris:
nu,nu prea ma mai ajuta pe mine capul,cred ca am scris cam alandala ceea ce era si mai alandala in capul meu Smile  un Asad ,de data asta distrus emotional,se duce la Rashid,sa-i cera sfaturi despre cum e sa traiesti,supravietuiesti,dupa ce distrugi inima cuiva.Rashid e mut,ca de obicei.acum, lumea mai perspicaca decat moa,zice ca s-au exprimat diverse emotii si trairi ,eu nu le-am simtit.mi s-a parut Asad cam sters,ori asa o fi vrut sa apara,nu stiu stupid  iar motana cred ca e prea euforica,de se gandeste ca Zoya o sa taca doar ca ea i-a cerut-o,chiar daca inainte,sau dupa casatorie.ori nu vrea sa-i spuna deloc,dar  de teama Raziei de data asta.
Păi motana a jurat să se răzbune și pe Razyia, nu cred că de frică nu-i spune Zoyei, împușca doi iepuri/șoareci deodată sau poate mai are chef de joacă cum e în firea mâțelor.
narcisa
narcisa
vip
vip

Sus In jos

Mesaj Scris de mayya54 Mar 16 Iul 2013, 8:26 pm

narcisa a scris:
Tu vrei să o premiezi pe motană, la cât rău a făcut nici cu Imran după ce și-ar pierde toată averea nu aș vrea să o văd măritată. Nici nu mă pot gândi la o pedeapsă pe măsura ei, să nu uităm că a încercat de trei - patru ori să o omoare pe Zoya. Iar de concurent pentru Asad încă nu e cazul, la cât de orb și adâncit în problema motanei e în prezent, nu cred că ar observa că noul venit are mai multe pachețele decât el.

Eu as face orice sa scapam de ea, iar Asad o sa fie gelos, de abia astept 7.Qubool Hai - Accept! - Pagina 18 3899832340 Iar ea asta vrea sa fie bogat, iar in ceea ce priveste politia si inchisoarea vad ca nu prea se intampla in serialele indiene, am vazut ca nici la Geet nu s-a intamplat nimic cu Nantara, nici cu Shyam asa ca si asta face ce face si scapa. Mai de graba ar fi bine sa aiba o soacra ca Haseena e ceea ce merita si Haseena si ea, dar parca imi e mila de Imran. Iar prietenul din America asa cum va apare, asa va si dispare si odata cu el poate o ia si pe ea.
mayya54
mayya54
vip
vip

Sus In jos

Mesaj Scris de mita baston Mar 16 Iul 2013, 8:26 pm

narcisa a scris:
Păi motana a jurat să se răzbune și pe Razyia, nu cred că de frică nu-i spune Zoyei, împușca doi iepuri/șoareci deodată sau poate mai are chef de joacă cum e în firea mâțelor.
da,dar Razia e cea care a ajutat-o sa-l pseudovioleze pe Marmelad,cum crezi ca i-ar arata blana daca se afla asta? plus,nenumaratele "fapte bune",incepand cu papusa cu patefon incorporat,si terminand cu marturisirea ca ea a aruncat-o pe Zoya in prapastie.au ambele de pierdut,daca se hotarasc sa devina inamice.sunt curioasa cum vor juca de acum incolo,tot in aceeasi echipa ,sau ca adversare? am revazut scena cu ploaia si baietii Khan nr.1.la fel de neluminata am ramas,nici macar calitatea hd nu m-a ajutat sa percep mai bine stupid
mita baston
mita baston
vip
vip

Sus In jos

Mesaj Scris de narcisa Mar 16 Iul 2013, 8:32 pm

mayya54 a scris:

Eu as face orice sa scapam de ea, iar Asad o sa fie gelos, de abia astept 7.Qubool Hai - Accept! - Pagina 18 3899832340 Iar ea asta vrea sa fie bogat, iar in ceea ce priveste politia si inchisoarea vad ca nu prea se intampla in serialele indiene, am vazut ca nici la Geet nu s-a intamplat nimic cu Nantara, nici cu Shyam asa ca si asta face ce face si scapa. Mai de graba ar fi bine sa aiba o soacra ca Haseena e ceea ce merita si Haseena si ea, dar parca imi e mila de Imran. Iar prietenul din America asa cum va apare, asa va si dispare si odata cu el poate o ia si pe ea.
Dacă privești din punctul ăsta de vedere, ca pedeapsă pentru Haseena și Imran, ar fi bună motana de noră în familia lor. Dar ea tot ar rămâne nepedepsită. Și de Imran nu mi-e milă chiar deloc.
narcisa
narcisa
vip
vip

Sus In jos

Mesaj Scris de mayya54 Mar 16 Iul 2013, 8:37 pm

Atunci i-o dam lui de nevasta si scapam de ea, dar tb sa apara si cineva in viata Zoyei sa-l vedem pe Asad gelos.
mayya54
mayya54
vip
vip

Sus In jos

Mesaj Scris de mita baston Mar 16 Iul 2013, 8:37 pm

narcisa a scris:
Dacă privești din punctul ăsta de vedere, ca pedeapsă pentru Haseena și Imran, ar fi bună motana de noră în familia lor. Dar ea tot ar rămâne nepedepsită. Și de Imran nu mi-e milă chiar deloc.
cred ca le-ar veni motana de hac amandurora ,plus celeilalte rubedenii,Chand,sau cum se numea.dar cine sa le mai plateasca nota pe la magazine,daca Nikhat nu mai e?
mita baston
mita baston
vip
vip

Sus In jos

Mesaj Scris de mita baston Mar 16 Iul 2013, 8:40 pm

mayya54 a scris:Atunci i-o dam lui de nevasta si scapam de ea, dar tb sa apara si cineva in viata Zoyei sa-l vedem pe Asad gelos.
ar fi dragut,sa-l vedem pe Jeleu cu motana de brat si impingand caruciorul pisoiului,intalnindu-se cu o  Zoye spunand cuplete unor pachetele bronzate Smile
mita baston
mita baston
vip
vip

Sus In jos

Mesaj Scris de narcisa Mar 16 Iul 2013, 8:40 pm

mita baston a scris:
da,dar Razia e cea care a ajutat-o sa-l pseudovioleze pe Marmelad,cum crezi ca i-ar arata blana daca se afla asta? plus,nenumaratele "fapte bune",incepand cu papusa cu patefon incorporat,si terminand cu marturisirea ca ea a aruncat-o pe Zoya in prapastie.au ambele de pierdut,daca se hotarasc sa devina inamice.sunt curioasa cum vor juca de acum incolo,tot in aceeasi echipa ,sau ca adversare? am revazut scena cu ploaia si baietii Khan nr.1.la fel de neluminata am ramas,nici macar calitatea hd nu m-a ajutat sa percep mai bine stupid
De recunoștință din partea motanei nu poate fi vorba și nici nu cred că e adepta codului onoarei între hoți, deci are ea alte motive de a nu o călca pe coadă pe Razyia. Așa că nu-mi rămâne decât să cred că vrea să-i tragă o țeapă Zoyei dar parcă nu cred să fie atât de proastă să nu-și dea seama că nu-i va merge cu Zoya.
narcisa
narcisa
vip
vip

Sus In jos

Mesaj Scris de Continut sponsorizat

Continut sponsorizat

Sus In jos

Pagina 18 din 40 Înapoi  1 ... 10 ... 17, 18, 19 ... 29 ... 40  Urmatorul

Sus

- Subiecte similare

Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum