7.Qubool Hai - Accept!
+9
narcisa
lica54
Alexa20
mita baston
costearamona
mayya54
Admin_dea05
iulianagl
petronela
13 participanți
Pagina 29 din 40
Pagina 29 din 40 • 1 ... 16 ... 28, 29, 30 ... 34 ... 40
Re: 7.Qubool Hai - Accept!
e de bine,asta cu furnicaturile? mie nu prea imi reuseste comunicarea ,pe viu.ma simt mai bine in colivia mea,asa nu reusesc sa dezamagesc de la prima vedere pe nimeni. dar la a doua....tiberici a scris:
ca deja ma i-a cu furnicaturi numai cand te-am citit....
mita baston- vip
Data de inscriere : 28/02/2010
Si eu de cand zic ca ies, mai ales ca eram tare necajita, nu numai cu site-ul, dar si cu altele, dar vad ca e bine sa stai aici ca nu mai te gandesti la probleme ca oricum nu ai cum sa le rezolvi, cel putin nu asa repedenarcisa a scris:
E molipsitor. Eu am intrat doar ca să salut.
mayya54- vip
Data de inscriere : 28/12/2012
Varsta : 49
Localizare : Pitesti
narcisa a scris:
Nici înainte nu era prea "om", poate după ce dă cu capul de pragul de sus o să vadă și peste ce-a trecut.
Cand jelea parea om.....si era credibil ...
tiberici- vip
Data de inscriere : 17/02/2010
Varsta : 55
Localizare : Constanta
ce frumos se vede marea! multumim!lica54 a scris:Mai daca cu vorbaria nu le am fac si eu ce ma pricep mai bine...vam adus cate un suc sa va racoriti putin..
mita baston- vip
Te cred, mai ales că am perioade când asta e la ordinea zilei. Ieri am ars ardeii umpluți, nici azi n-am reușit să scot arsura de pe oală și acum am altă oală de curățat. Și acum câteva zile am vrut să fac pricomigdale după o rețetă nouă și am mai ars o oală. În curând n-o să mai am oale așa că mă reprofilez pe mâncat praz cu iaurt că pe ăsta n-am cum să-l ard.mayya54 a scris:
Crede-ma pe cuvant ca si eu sunt, daca nu ma crezi iti poate confirma familia mea
narcisa- vip
Data de inscriere : 07/04/2010
Varsta : 46
Localizare : București
tiberici a scris:
Sarut mana Dadi!!!
Bun, rece si la malul marii.....
Bine ti-o mai fi tibi ca stai aproape de mare
lica54- vip
Data de inscriere : 11/03/2010
Varsta : 70
Localizare : Galati
mayya54 a scris:
Si eu de cand zic ca ies, mai ales ca eram tare necajita, nu numai cu site-ul, dar si cu altele, dar vad ca e bine sa stai aici ca nu mai te gandesti la probleme ca oricum nu ai cum sa le rezolvi, cel putin nu asa repede
mita baston- vip
Te gândești probabil că fiecare ne-am făcut o părere una despre cealaltă și s-ar putea să nu corespundem imaginației. E adevărat că se pierde din mister, e puțin cu risc întâlnirea asta. Dar ar fi mișto să fim toate invizibile și să se vadă doar prazul cum plutește prin cameră.mita baston a scris:
n-as putea sa devin invizibila, si sa comunicam ca pe vremuri ,la sedintele de spiritism
narcisa- vip
Nu-mi adu aminte că iar mă apucă depresia. Dobândă 1000 de euro pe zi!mita baston a scris:
daca ar fi vorbele astea pe bani,l-am fi depasit pe cel care a castigat la Loto!
narcisa- vip
carbunele face bine la digestie! asa sa le spui,ca tot ce faci ,faci pentru binele lor!narcisa a scris:
Te cred, mai ales că am perioade când asta e la ordinea zilei. Ieri am ars ardeii umpluți, nici azi n-am reușit să scot arsura de pe oală și acum am altă oală de curățat. Și acum câteva zile am vrut să fac pricomigdale după o rețetă nouă și am mai ars o oală. În curând n-o să mai am oale așa că mă reprofilez pe mâncat praz cu iaurt că pe ăsta n-am cum să-l ard.
mita baston- vip
Eu am ars niste sarmale de am aruncat oala cu totul, mai aveam putin si veneau vecinii la usa, ziceai ca am dat foc la casanarcisa a scris:
Te cred, mai ales că am perioade când asta e la ordinea zilei. Ieri am ars ardeii umpluți, nici azi n-am reușit să scot arsura de pe oală și acum am altă oală de curățat. Și acum câteva zile am vrut să fac pricomigdale după o rețetă nouă și am mai ars o oală. În curând n-o să mai am oale așa că mă reprofilez pe mâncat praz cu iaurt că pe ăsta n-am cum să-l ard.
mayya54- vip
narcisa a scris:
Te gândești probabil că fiecare ne-am făcut o părere una despre cealaltă și s-ar putea să nu corespundem imaginației. E adevărat că se pierde din mister, e puțin cu risc întâlnirea asta. Dar ar fi mișto să fim toate invizibile și să se vadă doar prazul cum plutește prin cameră.
Frumos scenariu narcisa sa pluteasca prazul prin camera
lica54- vip
lica54 a scris:
Bine ti-o mai fi tibi ca stai aproape de mare
Asa e DadI!
Sambata ce trag o fuga la malul marii .....dar dimineata la 7.30......
Dupa 9.00 e cald rau si inghesuiala mare peste tot..... asa cum arata la TV.
tiberici- vip
narcisa a scris:
Te gândești probabil că fiecare ne-am făcut o părere una despre cealaltă și s-ar putea să nu corespundem imaginației. E adevărat că se pierde din mister, e puțin cu risc întâlnirea asta. Dar ar fi mișto să fim toate invizibile și să se vadă doar prazul cum plutește prin cameră.
nu numai fizic ma simt necorespunzatoare,dar ma si inhib cand e vorba sa intalnesc pe cineva necunoscut .cu toate ca asta ar fi de folos,v-as scuti de poluarea sonora
mita baston- vip
Dadi abia acum ajunsei la bunătate de suc, să știi că m-a luat cu fierbinețeli că nu mai reușesc să răspund la mesaje, cred că și laptopul s-a încins, ca spiritele noastre, și nu mai face față.lica54 a scris:Mai daca cu vorbaria nu le am fac si eu ce ma pricep mai bine...vam adus cate un suc sa va racoriti putin..
narcisa- vip
Asta cu invizibilitatea imi aduce aminte de un film Fantoma lui Barba Neagra, ce mult mi-a placut filmul, mai ales ca eram o copila cand l-am vazut si chiar am crezut tot ce am vazut in acel film, recunosc ca am trait o vreme in lumea povestilor ...narcisa a scris:
mayya54- vip
mi-ar fi teama sa castig atatia bani!narcisa a scris:
Nu-mi adu aminte că iar mă apucă depresia. Dobândă 1000 de euro pe zi!
mita baston- vip
tiberici a scris:
Asa e DadI!
Si eu am fost de foarte multe ori la mare am amintiri frumoase dar de cand am ramas singura nu am mai fost...
lica54- vip
Lasa, lasa ca nu scapi, niciuna nu suntem miss, sau sa fi castigat la viata noastra vreun concurs de miss, sau mai stii eu acum zic de mine, e bine sa fim asa cum suntem aici si nimic mai mult ...mita baston a scris:
nu numai fizic ma simt necorespunzatoare,dar ma si inhib cand e vorba sa intalnesc pe cineva necunoscut .cu toate ca asta ar fi de folos,v-as scuti de poluarea sonora
mayya54- vip
mayya54 a scris:
Asta cu invizibilitatea imi aduce aminte de un film Fantoma lui Barba Neagra, ce mult mi-a placut filmul, mai ales ca eram o copila cand l-am vazut si chiar am crezut tot ce am vazut in acel film, recunosc ca am trait o vreme in lumea povestilor ...
Fete dragi !!!!
Va rog lasati fantomele in pace.....
Haideti sa "tocam" ceva frumos...
tiberici- vip
Așa este, eu aștept să se rezolve problemele singure, că așa este o zicală pe care acum nu mi-o aduc aminte .mayya54 a scris:
Si eu de cand zic ca ies, mai ales ca eram tare necajita, nu numai cu site-ul, dar si cu altele, dar vad ca e bine sa stai aici ca nu mai te gandesti la probleme ca oricum nu ai cum sa le rezolvi, cel putin nu asa repede
narcisa- vip
atunci e cel mai frumos!daca e si fara oameni,e ideal!tiberici a scris:
Asa e DadI!
mita baston- vip
Și acum jelește, dar nu mai e credibil, și-a făcut-o singur.tiberici a scris:
Cand jelea parea om.....si era credibil ...
narcisa- vip
mayya54 a scris:
Lasa, lasa ca nu scapi, niciuna nu suntem miss, sau sa fi castigat la viata noastra vreun concurs de miss, sau mai stii eu acum zic de mine, e bine sa fim asa cum suntem aici si nimic mai mult ...
Decat frumoase, fandosite sau/si sclifosite....... Mai bine fete dintr-o bucata ca noi...
Ce este in gusa si-n capusa....Spunem lucrurilor pe nume.
Parerea mea...
tiberici- vip
Si mie, sincer nu mi-ar place, precis s-ar schimba multe in viata, si nu cred ca in bine, iar eu am un principiu banii nemunciti nu prea tin de cald ...mita baston a scris:
mi-ar fi teama sa castig atatia bani!
mayya54- vip
Pagina 29 din 40 • 1 ... 16 ... 28, 29, 30 ... 34 ... 40
Subiecte similare
» 1.Qubool Hai - Accept!
» 2.Qubool Hai - Accept!
» 3.Qubool Hai - Accept!
» 4.Qubool Hai - Accept!
» 5.Qubool Hai - Accept!