7.Qubool Hai - Accept!
+9
narcisa
lica54
Alexa20
mita baston
costearamona
mayya54
Admin_dea05
iulianagl
petronela
13 participanți
Pagina 30 din 40
Pagina 30 din 40 • 1 ... 16 ... 29, 30, 31 ... 35 ... 40
Re: 7.Qubool Hai - Accept!
mayya54 a scris:
Lasa, lasa ca nu scapi, niciuna nu suntem miss, sau sa fi castigat la viata noastra vreun concurs de miss, sau mai stii eu acum zic de mine, e bine sa fim asa cum suntem aici si nimic mai mult ...
mita baston- vip
Data de inscriere : 28/02/2010
Cred că m-ar crede o perioadă pe urmă m-ar întreba, de unde digestie dacă nu ne dai nimic de mâncare.mita baston a scris:
carbunele face bine la digestie! asa sa le spui,ca tot ce faci ,faci pentru binele lor!
narcisa- vip
Data de inscriere : 07/04/2010
Varsta : 46
Localizare : București
ba chiar iti dau frisoane! mai bine le ducem dorul,decat grija!mayya54 a scris:
Si mie, sincer nu mi-ar place, precis s-ar schimba multe in viata, si nu cred ca in bine, iar eu am un principiu banii nemunciti nu prea tin de cald ...
mita baston- vip
intre timp servesti iaurtul! poate se indura Madam de ei,ne arata ceva frumos,si de bucurie o sa le gatim ceva bun,de la restaurant!narcisa a scris:
Cred că m-ar crede o perioadă pe urmă m-ar întreba, de unde digestie dacă nu ne dai nimic de mâncare.
mita baston- vip
Și eu doar o oală am aruncat din cauza arsurilor. Putem face un top, care a aruncat mai multe oale după ce a ars mâncarea. Să vedem dacă ne depășește cineva.mayya54 a scris:
Eu am ars niste sarmale de am aruncat oala cu totul, mai aveam putin si veneau vecinii la usa, ziceai ca am dat foc la casa
narcisa- vip
mita baston a scris:
ba chiar iti dau frisoane! mai bine le ducem dorul,decat grija!
Exact !!!
mayya54- vip
Data de inscriere : 28/12/2012
Varsta : 49
Localizare : Pitesti
eu m-as incadra la doua bucati! iar la spus de lucruri,la nenumarate!tiberici a scris:
Decat frumoase, fandosite sau/si sclifosite....... Mai bine fete dintr-o bucata ca noi...
Ce este in gusa si-n capusa....Spunem lucrurilor pe nume.
Parerea mea...
mita baston- vip
Dar tot n-am reușit să o depășesc pe madam Gul la fantasmagorii, de fapt nici măcar n-am reușit să mă apropii de ea.lica54 a scris:
Frumos scenariu narcisa sa pluteasca prazul prin camera
narcisa- vip
vrabia... Mihai Viteazul!narcisa a scris:
Așa este, eu aștept să se rezolve problemele singure, că așa este o zicală pe care acum nu mi-o aduc aminte .
mita baston- vip
mita baston a scris:
intre timp servesti iaurtul! poate se indura Madam de ei,ne arata ceva frumos,si de bucurie o sa le gatim ceva bun,de la restaurant!
Airan ca la turci....cu putina sare (tine de sete) si menta sau usturoi....
Stinge iuteala mancarurilor condimentate.....sau Lassi ca la indieni...cu mango si scortisoara....
Asta sa nu fie iaurt simplu...
tiberici- vip
Data de inscriere : 17/02/2010
Varsta : 55
Localizare : Constanta
Păi n-am zis noi că nu ne uităm la copertă, paginile ne interesează.mita baston a scris:
nu numai fizic ma simt necorespunzatoare,dar ma si inhib cand e vorba sa intalnesc pe cineva necunoscut .cu toate ca asta ar fi de folos,v-as scuti de poluarea sonora
narcisa- vip
Fetele chiar va pupacesc ca maine am o zi tare grea si mult de alergat, mai vb si sa ne vedem sanatoase si cu un Asad mai ferm si cu o minte mai ascutita, si cu indieni care stau in banca lor si ne lasa in pace, iar noi sa avem noapte buna si sa visam si sa credem ca e Asad, Arnav, Partenerul lui Khushi din Chhanchhan si altii pe care dorim sa-i visam
Ultima editare efectuata de catre mayya54 in Mier 17 Iul 2013, 11:02 pm, editata de 1 ori
mayya54- vip
eu am ramas si acum acolo! sa ma trezesc e mai greumayya54 a scris:
Asta cu invizibilitatea imi aduce aminte de un film Fantoma lui Barba Neagra, ce mult mi-a placut filmul, mai ales ca eram o copila cand l-am vazut si chiar am crezut tot ce am vazut in acel film, recunosc ca am trait o vreme in lumea povestilor ...
mita baston- vip
Eu mi-am amintit de alt film, cu Barbă Albastră care își omora soțiile. Parcă era albastră, l-am văzut de mult, nu mai țin bine minte.mayya54 a scris:
Asta cu invizibilitatea imi aduce aminte de un film Fantoma lui Barba Neagra, ce mult mi-a placut filmul, mai ales ca eram o copila cand l-am vazut si chiar am crezut tot ce am vazut in acel film, recunosc ca am trait o vreme in lumea povestilor ...
narcisa- vip
Sincer!
Imi era dor de asa discutii cu voi.....
La Madu e o liniste....adevarat ca nici serialul nu atrage ... numai Sultan ...ramane pe pozitii ...
Imi era dor de asa discutii cu voi.....
La Madu e o liniste....adevarat ca nici serialul nu atrage ... numai Sultan ...ramane pe pozitii ...
Ultima editare efectuata de catre tiberici in Mier 17 Iul 2013, 11:15 pm, editata de 1 ori
tiberici- vip
Noapte buna!mayya54 a scris:Fetele chiar va pupacesc ca maine am o zi tare grea si mult de alergat, mai vb si sa ne vedem sanatoase si cu un Asad mai ferm si cu o minte mai ascutita, si cu indieni care stau in banca lor si ne lasa in pace, iar noi sa avem noapte buna si sa visam si sa credem ca e Asad, Arnav, Partenerul lui Khushi din Chhanchhan si altii pe care dorim sa-i visam
dar ce rau e cand ne trezim.....
mita baston- vip
narcisa a scris:
Eu mi-am amintit de alt film, cu Barbă Albastră care își omora soțiile. Parcă era albastră, l-am văzut de mult, nu mai țin bine minte.
Filmul care l-am vazut eu nu era de groaza, ci comedie, mi se pare ca l-au dat si la tv acum vreo 3-4 ani ...
mayya54- vip
Da și la mine a trecut vremea când fluierau șoferii după mine, acum sunt în stare să treacă direct cu mașina că le e greu să mă ocolească.mayya54 a scris:
Lasa, lasa ca nu scapi, niciuna nu suntem miss, sau sa fi castigat la viata noastra vreun concurs de miss, sau mai stii eu acum zic de mine, e bine sa fim asa cum suntem aici si nimic mai mult ...
narcisa- vip
Pe maine!
tiberici- vip
Mie nu mi-e teamă că știu că n-o să câștig, așa că nu-mi fac griji degeaba.mita baston a scris:
mi-ar fi teama sa castig atatia bani!
narcisa- vip
sa-l imprumutam si Marmeladului,dupa ce se insoara cu motana,poate il inspiranarcisa a scris:
Eu mi-am amintit de alt film, cu Barbă Albastră care își omora soțiile. Parcă era albastră, l-am văzut de mult, nu mai țin bine minte.
mita baston- vip
narcisa a scris:
Mie nu mi-e teamă că știu că n-o să câștig, așa că nu-mi fac griji degeaba.
mita baston- vip
sitiberici a scris: Pe maine!
mita baston- vip
Până am citit eu din urmă văd că toată lumea a plecat la culcare, vă spun și eu noapte bună, pe mâine când voi intra tot așa, doar ca să salut, două- trei ore.
narcisa- vip
Dragalaselor din vorba in vorba se facu de ora 11 noaptea va dulce si va doresc somn usor vise placute cine vreti voi sa va sarute si pe fata si pe frunte...
lica54- vip
Data de inscriere : 11/03/2010
Varsta : 70
Localizare : Galati
Pagina 30 din 40 • 1 ... 16 ... 29, 30, 31 ... 35 ... 40
Subiecte similare
» 1.Qubool Hai - Accept!
» 2.Qubool Hai - Accept!
» 3.Qubool Hai - Accept!
» 4.Qubool Hai - Accept!
» 5.Qubool Hai - Accept!
» 2.Qubool Hai - Accept!