7.Qubool Hai - Accept!
+9
narcisa
lica54
Alexa20
mita baston
costearamona
mayya54
Admin_dea05
iulianagl
petronela
13 participanți
Pagina 34 din 40
Pagina 34 din 40 • 1 ... 18 ... 33, 34, 35 ... 40
Re: 7.Qubool Hai - Accept!
mita baston a scris:
e mai mult de pustani asta,asa-i ?
Parca, da ...
mayya54- vip
Data de inscriere : 28/12/2012
Varsta : 49
Localizare : Pitesti
Este tradus in engleza pe desiri.....mita baston a scris:
m-as apuca si eu,tot din motivul"Madam" !am inteles ca e mai mult implicat sotul ei in acest proiect. dar e tradus pe undeva?
petronela- vip
Data de inscriere : 18/07/2010
Varsta : 57
Localizare : Bucuresti
nu prea cred eu ca o sa ma bucur de viata de apoi,sau ma rog,nu in zona norisorilor albi,mai degraba la cazanul cu smoala.dar ce ma enerveaza e ca plata asta se face asa de greu si de tarziu ca-ti iei adio de la orice gand bun.acum imi vine sa-l mai iert pe Asad,a trecut prin atatea ca avea tot dreptul sa-i" impietreasca" inima.Zoya a fost protejata aproape toata copilaria de parintii adoptivi,el a trebuit sa fie parinte adoptiv si pentru Ayan si pentru Najma.mayya54 a scris:
Asa ar trebui, pt ca viata bate filmul si poate am avea de invatat si nu am pune mereu problema ca pana la Dumnezeu ne omoara sfintii sa calcam pe sufletele altora sa ne gasim noi fericirea, ca in cazul Miorlăitei:twisted: , ca nu e asa, totul se plateste aici nu dincolo la Cel se Sus ( asta e parerea mea) ...
mita baston- vip
Data de inscriere : 28/02/2010
multumesc!petronela a scris:
Este tradus in engleza pe desiri.....
mita baston- vip
here comes the Biggest spoiler Tongue
''Asad will Throw Tannu out of the House'' Oishi IF
ce ziceti,sa-i gasim un loc la adapostul pentru animale, miorlaitei? cred ca nici acolo n-o primesc! abia astept sa-l vad ! dar mai degraba astept sa vad de ce avea atata incredere in ea
''Asad will Throw Tannu out of the House'' Oishi IF
ce ziceti,sa-i gasim un loc la adapostul pentru animale, miorlaitei? cred ca nici acolo n-o primesc! abia astept sa-l vad ! dar mai degraba astept sa vad de ce avea atata incredere in ea
mita baston- vip
dar a uitat sa mentioneze si CAND se va intampla asta!
mita baston- vip
mita baston a scris:
nu prea cred eu ca o sa ma bucur de viata de apoi,sau ma rog,nu in zona norisorilor albi,mai degraba la cazanul cu smoala.dar ce ma enerveaza e ca plata asta se face asa de greu si de tarziu ca-ti iei adio de la orice gand bun.acum imi vine sa-l mai iert pe Asad,a trecut prin atatea ca avea tot dreptul sa-i" impietreasca" inima.Zoya a fost protejata aproape toata copilaria de parintii adoptivi,el a trebuit sa fie parinte adoptiv si pentru Ayan si pentru Najma.
Asa e daca privesti din punctul asta de vedere, dar avand in vedere ca e asa de tolomac si nu face o reconstituire a acelei seri, sari pe cineva daca esti beat, asta in conditiie daca ai o fire din asta mai rebela, dar personajul lui nu a aratat asta sau poate ca Motana i-a injectat ceva cu hormoni de a sarit pe ea, iar ea ca o femeie neajutorata a cedat .... Doamne, e asa cusuta cu ata alba, iar el sa nu-si puna macar o singura data intrebarea, in fine tolomacii tot tolomaci raman, nu ai cum sa-i schimbi si sa le spui ca e asa ca el tot altfel va vedea situatia
mayya54- vip
Vizionare placuta ! daca te uiti...mita baston a scris:
multumesc!
petronela- vip
Data de inscriere : 18/07/2010
Varsta : 57
Localizare : Bucuresti
mita baston a scris:dar a uitat sa mentioneze si CAND se va intampla asta!
La sfarsitul serialului Sâc sa murim de ciuda cum ii place madamei
Iar daca se va intampla numai asa fac o zi intreaga
mayya54- vip
petronela a scris:
Vizionare placuta ! daca te uiti...
acum ,daca tot am aflat ca o sa ramanem fara motana,poate il mai aman putin,sa ma bucur de un episod -doua fara miorlaituri o sa incep cu siguranta cand o sa se mute Zoya in casa Khan nr. 2
mita baston- vip
Acum il cauti pe Arjun, poate scoti pârleala de la QH, cu gandul ca acolo gasesti personaje mai romantice si mai cu picioarele pe pamant ...
mayya54- vip
mayya54 a scris:
La sfarsitul serialului Sâc sa murim de ciuda cum ii place madamei
Iar daca se va intampla numai asa fac o zi intreaga
eu dau tortul mai devreme! fac chiar doua,doar sa n-o mai vad fataindu-si coada pe langa Asad! dar nu cred ca scapam de ea,trebuie sa afle si Nikhat ca are un copil ,pretiosul fiu al Haseenei. o sa ne mai incurce itele multa vreme
mita baston- vip
Se muta Zoya in casa Khan nr.2, eu pe unde am trait de nu am aflatmita baston a scris:
acum ,daca tot am aflat ca o sa ramanem fara motana,poate il mai aman putin,sa ma bucur de un episod -doua fara miorlaituri o sa incep cu siguranta cand o sa se mute Zoya in casa Khan nr. 2
mayya54- vip
nu,ma gandeam ca o sa invat sa manevrez un pistol,si sa-mi imaginez motana pe post de tinta ,in poligon poate Arjun ma razbuna,emotional,rezolvand toate personajele negativemayya54 a scris:Acum il cauti pe Arjun, poate scoti pârleala de la QH, cu gandul ca acolo gasesti personaje mai romantice si mai cu picioarele pe pamant ...
mita baston- vip
pai asa zicea Madam,ca o sa se tina de ideea originala-Zoya se marita cu Ayan,el se indragosteste de ea,nu stiu de ce se rupe alianta,si el ii cere ajutorul lui Asad sa o recucereasca.trebuie sa se mute acolo,chiar daca scapam de motana,altfel cum sa afle adevarul despre parintii ei?mayya54 a scris:
Se muta Zoya in casa Khan nr.2, eu pe unde am trait de nu am aflat
mita baston- vip
iti dai seama ce echipa o sa faca Zoya cu cei de dincolo,mai ales daca Humaira ramane Rajni? ii pune creierul pe moate Raziei!
mita baston- vip
mita baston a scris:
nu,ma gandeam ca o sa invat sa manevrez un pistol,si sa-mi imaginez motana pe post de tinta ,in poligon poate Arjun ma razbuna,emotional,rezolvand toate personajele negative
Vad eu ca vrei sa devii Zoya nr.2, ipotetic vorbind (James Bond ) dar cred ca ti-ar trebui un ca sa ochesti motana, dar nu uita ca pisica are 9 vieti, asa ca nicio sansa. Poate sa functioneze zicala "ai grija ce-ti doresti ca s-ar putea sa ti se intample", dar si aici ar putea sa aiba efecte secundare si tot sa nu scapam asa de usor, eu am sperat din primele 3 episoade de cand a aparut si uite ca se făcură 100 si ceva de cand tot miorlaie, si nu mai pleca ...
mayya54- vip
de bucurie ca scapam de motana,am data iama intr-un tort de inghetata !
mita baston- vip
mita baston a scris:iti dai seama ce echipa o sa faca Zoya cu cei de dincolo,mai ales daca Humaira ramane Rajni? ii pune creierul pe moate Raziei!
Vreau si eu, dar nu romanta intre ea si Ayaan , ci multe nastrusnicii, iar tinta sa fie Raziya, sa i se mai alature si Dadi Ma ar fi mai ceva ca seriile lui Mr. Bean
mayya54- vip
mita baston a scris:de bucurie ca scapam de motana,am data iama intr-un tort de inghetata !
Lasa ca se merita sa dai iama in tortul cu inghetata, dar te dezamagesc, de Miorlaita am o presimtire ca nu o sa scapam de ea ...
mayya54- vip
un James Bond al pisicilor nedorite la casa omului! pai n-a zis actrita ca datorita ei a crescut audienta? sa vedem daca o arunca din serial,o sa dea faliment?mayya54 a scris:
Vad eu ca vrei sa devii Zoya nr.2, ipotetic vorbind (James Bond ) dar cred ca ti-ar trebui un ca sa ochesti motana, dar nu uita ca pisica are 9 vieti, asa ca nicio sansa. Poate sa functioneze zicala "ai grija ce-ti doresti ca s-ar putea sa ti se intample", dar si aici ar putea sa aiba efecte secundare si tot sa nu scapam asa de usor, eu am sperat din primele 3 episoade de cand a aparut si uite ca se făcură 100 si ceva de cand tot miorlaie, si nu mai pleca ...
mita baston- vip
Încă n-am văzut-o pe motană cu mâncarea, m-am oprit la 189 și dacă tot e vorba de 1001 de episoade (nu de euro dobândă pe zi ) nu mă grăbesc să le văd. Am citit ce-a spus Madam, că filmul e despre relația dintre frați, toate filmele la ea au fost despre relația dintre frați, sinceră să fiu nu e chiar ceea ce așteptam dar poate va ști să ne ofere și ceea ce vrem, printre, cum a făcut și până acum.mita baston a scris:
am uitat sa va salut!
de mancat mananca si motana,ai vazut ce cos plin cu gamele si sosuri avea! si ,apropo de struguri,o sa-si tot intinda gatul la ei,dar se pare ca o sa-i culeaga Ayan
si ma bucur ca am venit si am avut cu ce sa-mi desfat neuronul, citindu-te!
narcisa- vip
Data de inscriere : 07/04/2010
Varsta : 46
Localizare : București
Bună seara dragelor.
narcisa- vip
Data de inscriere : 07/04/2010
Varsta : 46
Localizare : București
mita baston a scris:
un James Bond al pisicilor nedorite la casa omului! pai n-a zis actrita ca datorita ei a crescut audienta? sa vedem daca o arunca din serial,o sa dea faliment?
O sa dea faliment ca lor le plac astia raii, noi vrem numai:ingeras:
mayya54- vip
copilul m-a "incurajat",a zis ca a citit el undeva ca daca gandim prea mult ,ne ingrasam,asa ca vorba Zoyei :i'm a thinker,ok?! nu inghetata e de vina!mayya54 a scris:
Lasa ca se merita sa dai iama in tortul cu inghetata, dar te dezamagesc, de Miorlaita am o presimtire ca nu o sa scapam de ea ...
Ultima editare efectuata de catre mita baston in Dum 21 Iul 2013, 11:32 pm, editata de 2 ori
mita baston- vip
Pagina 34 din 40 • 1 ... 18 ... 33, 34, 35 ... 40
Subiecte similare
» 1.Qubool Hai - Accept!
» 2.Qubool Hai - Accept!
» 3.Qubool Hai - Accept!
» 4.Qubool Hai - Accept!
» 5.Qubool Hai - Accept!
» 2.Qubool Hai - Accept!
» 3.Qubool Hai - Accept!
» 4.Qubool Hai - Accept!