Serialesitelenovelet
7.Qubool Hai - Accept! - Pagina 33 Pbucket

Alăturați-vă forumului, este rapid și ușor

Serialesitelenovelet
7.Qubool Hai - Accept! - Pagina 33 Pbucket
Serialesitelenovelet
Doriți să reacționați la acest mesaj? Creați un cont în câteva clickuri sau conectați-vă pentru a continua.

7.Qubool Hai - Accept!

+9
narcisa
lica54
Alexa20
mita baston
costearamona
mayya54
Admin_dea05
iulianagl
petronela
13 participanți

Pagina 33 din 40 Înapoi  1 ... 18 ... 32, 33, 34 ... 36 ... 40  Urmatorul

In jos

7.Qubool Hai - Accept! - Pagina 33 Empty Re: 7.Qubool Hai - Accept!

Mesaj Scris de mita baston Sam 20 Iul 2013, 7:58 pm

7.Qubool Hai - Accept! - Pagina 33 Tumblr_miovx6UX1c1s4syxto1_500
si asta e pentru ca m-ati lasat sa bantui singura pe aici si ieri si azi !
mita baston
mita baston
vip
vip

Data de inscriere : 28/02/2010

Sus In jos

Mesaj Scris de mita baston Sam 20 Iul 2013, 8:02 pm

7.Qubool Hai - Accept! - Pagina 33 Tumblr_inline_mq6z3wZsZ11qz4rgp
asta e in legatura cu plecarea Zoyei la NY Smile 
mita baston
mita baston
vip
vip

Sus In jos

Mesaj Scris de tiberici Sam 20 Iul 2013, 8:13 pm

mita baston a scris:
asta e in legatura cu plecarea Zoyei la NY Smile 
Buna! buna la toata lumea!
Asaaaa...imi pare ca e de cand Popy a fost impuscata si Zoica dorea sa intre in camera la ea .....
Asad ii bara drumu spre camera...Smile 

Am dat o raita pe alte carari si-am vazut dansul lui Drasthi....kiss  au luat 30 de pct.
tiberici
tiberici
vip
vip

Data de inscriere : 17/02/2010
Varsta : 55
Localizare : Constanta

Sus In jos

Mesaj Scris de mita baston Sam 20 Iul 2013, 8:15 pm

7.Qubool Hai - Accept! - Pagina 33 Tumblr_mpy5tzTA5n1rih10jo1_500
asta-i pentru maine dimineata! sa aveti pofta! kiss  ne intalnim maine seara,pa!
mita baston
mita baston
vip
vip

Sus In jos

Mesaj Scris de mita baston Sam 20 Iul 2013, 8:18 pm

tiberici a scris:
Buna! buna la toata lumea!
Asaaaa...imi pare ca e de cand Popy a fost impuscata si Zoica dorea sa intre in camera la ea .....
Asad ii bara drumu spre camera...Smile 

Am dat o raita pe alte carari si-am vazut dansul lui Drasthi....kiss  au luat 30 de pct.
da, era mai turbat atunci! cum s-a mai schimbat....
mita baston
mita baston
vip
vip

Sus In jos

Mesaj Scris de narcisa Sam 20 Iul 2013, 10:54 pm

Bună seara dragelor. N-am mai intrat de mult să salut, mi-a fost frică că nu mai plec de aici, dar în seara asta m-am delectat cu câteva episoade (mulțumesc Mayya, mulțumesc Alexa, mulțumesc Iza pentru impresiile asupra filmului) și mi-am dat seama că nu pot să stau fără să intru și să-mi dau și eu cu părerea. Am văzut începând cu 186 și lucru neașteptat, jocul motanei a fost o încântare pentru mine, chiar a început să-mi placă actrița asta, ce mai râdea pe sub mustăți și ce bucurie angelică era pe chipul ei când Asad o dădea afară pe Zoya, aproape că nici n-am putut să am păreri de rău pentru biata Zoya. Mi-a mai plăcut de Nikhat când încerca să o facă pe Humera să tacă atunci când i-a prins babornița la dulapul cu bunica, față de ceilalți ea chiar exprima sentimentul de teamă, de disperare și de rușine că a fost prinsă. Iar de Humaira, deși nu-mi place cum interpretează actrița, mi-e drag că-i face zile fripte Razyiei, e bună pedeapsa la care s-a gândit madam Gul pentru ea, sper ca ăsta să fie doar începutul și să o tracaseze cum ne-a tracasat și babornița pe noi. Ce lecție frumoasă au ținut despre Ramazan, doar Razyia se pare că e străină de acest lucru, pun pariu că mănâncă pe furiș în timpul zilei. Și ultimul lucru care mi-a mai plăcut a fost hotărârea cu care Dilshad a spus că Zoya va rămâne în casa ei ca fiică a ei. Nu i-a picat bine lui Asad, cred că preferă să fie departe de cea care îi amintește de fiecare dată când o vede, cât de ticălos a fost și cât de mult a pierdut. Îmi place ideea de a-l vedea suferind știind că strugurii sunt acri, atât de aproape și totuși atât de departe. Cam astea au fost impresiile mele, mă duc să văd 189 și vă urez o seară plăcută și o noapte liniștită. kiss 
narcisa
narcisa
vip
vip

Data de inscriere : 07/04/2010
Varsta : 46
Localizare : București

Sus In jos

Mesaj Scris de mita baston Dum 21 Iul 2013, 6:55 pm

"The real story will begin after 200 episodes. Right now we are just setting up. The real story is not about Asad-Zoya, it is about the clash between the two brothers - and we are soon going to show that," she said and added that the show will have a long run on the small screen and the real concept will open up soon.
..... zise madam Khan!
daca 200 de episoade au facut cat un prolog,ne apuca biiiinisor 1001! de nopti !nedormite,de grija lui  Asad&Zoya&Ayan&etc....stupid 
mita baston
mita baston
vip
vip

Sus In jos

Mesaj Scris de mita baston Dum 21 Iul 2013, 7:01 pm

narcisa a scris:Bună seara dragelor. N-am mai intrat de mult să salut, mi-a fost frică că nu mai plec de aici, dar în seara asta m-am delectat cu câteva episoade (mulțumesc Mayya, mulțumesc Alexa, mulțumesc Iza pentru impresiile asupra filmului) și mi-am dat seama că nu pot să stau fără să intru și să-mi dau și eu cu părerea. Am văzut începând cu 186 și lucru neașteptat, jocul motanei a fost o încântare pentru mine, chiar a început să-mi placă actrița asta, ce mai râdea pe sub mustăți și ce bucurie angelică era pe chipul ei când Asad o dădea afară pe Zoya, aproape că nici n-am putut să am păreri de rău pentru biata Zoya. Mi-a mai plăcut de Nikhat când încerca să o facă pe Humera să tacă atunci când i-a prins babornița la dulapul cu bunica, față de ceilalți ea chiar exprima sentimentul de teamă, de disperare și de rușine că a fost prinsă. Iar de Humaira, deși nu-mi place cum interpretează actrița, mi-e drag că-i face zile fripte Razyiei, e bună pedeapsa la care s-a gândit madam Gul pentru ea, sper ca ăsta să fie doar începutul și să o tracaseze cum ne-a tracasat și babornița pe noi. Ce lecție frumoasă au ținut despre Ramazan, doar Razyia se pare că e străină de acest lucru, pun pariu că mănâncă pe furiș în timpul zilei. Și ultimul lucru care mi-a mai plăcut a fost hotărârea cu care Dilshad a spus că Zoya va rămâne în casa ei ca fiică a ei. Nu i-a picat bine lui Asad, cred că preferă să fie departe de cea care îi amintește de fiecare dată când o vede, cât de ticălos a fost și cât de mult a pierdut. Îmi place ideea de a-l vedea suferind știind că strugurii sunt acri, atât de aproape și totuși atât de departe. Cam astea au fost impresiile mele, mă duc să văd 189 și vă urez o seară plăcută și o noapte liniștită. kiss 
kiss  am uitat sa va salut!

Smile Smile  de mancat mananca si motana,ai vazut ce cos plin cu gamele si sosuri avea! si ,apropo de struguri,o sa-si tot intinda gatul la ei,dar se pare ca o sa-i culeaga Ayan Question 
kiss  si ma bucur ca am venit si am avut cu ce sa-mi desfat neuronul, citindu-te!kiss 
mita baston
mita baston
vip
vip

Sus In jos

Mesaj Scris de mita baston Dum 21 Iul 2013, 7:24 pm

a trantit-o si Madam cu interviul asta,tocmai in ziua de sarbatorire a premiilor castigate de echipa QH si ZEE TV!
mita baston
mita baston
vip
vip

Sus In jos

Mesaj Scris de mita baston Dum 21 Iul 2013, 7:29 pm

Why Asad, an astute businessman, remains naïve towards his deceitful childhood friend Tanveer’s tricks?

Pat came reply from Khan: “Because I want him to be like this."

uite de ce suferim noi,pentru ca asa vrea Madam! Smile 
mita baston
mita baston
vip
vip

Sus In jos

Mesaj Scris de mita baston Dum 21 Iul 2013, 7:53 pm

se uita cineva la Arjun,de pe Star Plus ?
mita baston
mita baston
vip
vip

Sus In jos

Mesaj Scris de mayya54 Dum 21 Iul 2013, 8:02 pm

mita baston a scris:se uita cineva la Arjun,de pe Star Plus ?

Buna kiss  kiss  Eu nu ma uit, e tot serialul lui Madam ...
mayya54
mayya54
vip
vip

Data de inscriere : 28/12/2012
Varsta : 49
Localizare : Pitesti

Sus In jos

Mesaj Scris de mayya54 Dum 21 Iul 2013, 8:06 pm

mita baston a scris:"The real story will begin after 200 episodes. Right now we are just setting up. The real story is not about Asad-Zoya, it is about the clash between the two brothers - and we are soon going to show that," she said and added that the show will have a long run on the small screen and the real concept will open up soon.
..... zise madam Khan!
daca 200 de episoade au facut cat un prolog,ne apuca biiiinisor 1001! de nopti !nedormite,de grija lui   Asad&Zoya&Ayan&etc....stupid 

Am vazut un promo si se pare ca va aparea un anume Farhan, din spusele indienilor pe forum se fac speculatii ca e fratele lui Imran care locuieste la NY si va aparea in viata lui Zoya, adica e prietenul ei din copilărie. Acum ce nu se stie daca va avea un rol negativ sau pozitiv, nu au vrut sa dezvaluie asta. In acel promo, intr-adevar e Ayaan, dar se pare ca si acel Farhan va avea o aparitie la fel de spectaculoasa ca a lui Ayaan ...
mayya54
mayya54
vip
vip

Sus In jos

Mesaj Scris de mita baston Dum 21 Iul 2013, 8:18 pm

mayya54 a scris:

Buna kiss  kiss  Eu nu ma uit, e tot serialul lui Madam ...
kiss  ma gandeam ca e politist,si poate nu mai suferim atat din amor !Smile 
daca Madam se tine de ideea originala,atunci singura victima o sa fie Asad,o s-o piarda pe Zoya in favoarea lui Ayan,asa cum si-a pierdut si tatal ,in favoarea aceluiasi Ayan.o sa devina din nou persoana pe care toti se bazeaza,o stanca,fara sentimente,cel putin exprimate,de aia cred ca l-au si etichetat "emotionally challenged"!
mita baston
mita baston
vip
vip

Sus In jos

Mesaj Scris de mita baston Dum 21 Iul 2013, 8:20 pm

mayya54 a scris:

Am vazut un promo si se pare ca va aparea un anume Farhan, din spusele indienilor pe forum se fac speculatii ca e fratele lui Imran care locuieste la NY si va aparea in viata lui Zoya, adica e prietenul ei din copilărie. Acum ce nu se stie daca va avea un rol negativ sau pozitiv, nu au vrut sa dezvaluie asta. In acel promo, intr-adevar e Ayaan, dar se pare ca si acel Farhan va avea o aparitie la fel de spectaculoasa ca a lui Ayaan ...
sunt curioasa cum o sa ajunga Zoya sa se marite cu Ayan? poate cu ajutorul acelui Farhan sa afle ea de legatura Imran -motana,si sa-i deschida ochii marmeladului,ca n-a fost sedus de nimeni stupid 
mita baston
mita baston
vip
vip

Sus In jos

Mesaj Scris de mita baston Dum 21 Iul 2013, 8:23 pm

"because i want him to be like this!" oare de ce-l vrea asa,sa-l pedepseasca,sa ne pedepseasca,sau sa ne faca sa vedem ca are o inima,dar creierul il impiedica sa o foloseasca? e cinica? sau e perfect in concordanta cu vremurile pe care le traim?
mita baston
mita baston
vip
vip

Sus In jos

Mesaj Scris de mayya54 Dum 21 Iul 2013, 8:44 pm

mita baston a scris:"because i want him to be like this!" oare de ce-l vrea asa,sa-l pedepseasca,sa ne pedepseasca,sau sa ne faca sa vedem ca are o inima,dar creierul il impiedica sa o foloseasca? e cinica? sau e perfect in concordanta cu vremurile pe care le traim?
Crede-ma sunt vremurile in care traim, sunt si astfel de barbati, eu chiar am o prietena care a trecut prin asta, dar scenariul a fost cu totul altul, era casatorita cu tembelu-idioto si cica a lasat-o grea pe alta motana in calduri si i-a facut un pisoias cica in curtea lui, iar pe fisu si nevasta-sa a dat-o afara din casa sa nu nasca motana in calduri pisoiasul pe strada ... Daca si madam a avut o astfel de prietena de aici s-a inspirat, din viata de zi cu zi ...Smile  Smile  Smile 
mayya54
mayya54
vip
vip

Sus In jos

Mesaj Scris de mita baston Dum 21 Iul 2013, 8:52 pm

mayya54 a scris:
Crede-ma sunt vremurile in care traim, sunt si astfel de barbati, eu chiar am o prietena care a trecut prin asta, dar scenariul a fost cu totul altul, era casatorita cu tembelu-idioto si cica a lasat-o grea pe alta motana in calduri si i-a facut un pisoias cica in curtea lui, iar pe fisu si nevasta-sa a dat-o afara din casa sa nu nasca motana in calduri pisoiasul pe strada ... Daca si madam a avut o astfel de prietena de aici s-a inspirat, din viata de zi cu zi ...Smile  Smile  Smile 
sper ca Asad sa nu ajunga in halul asta stupid  si cu ce era mai copil ,cel pe care l-a primit in casa,decat cel pe care l-a zgornit? ce tampit! 7.Qubool Hai - Accept! - Pagina 33 2743637754 
mita baston
mita baston
vip
vip

Sus In jos

Mesaj Scris de mayya54 Dum 21 Iul 2013, 8:59 pm

mita baston a scris:
sper ca Asad sa nu ajunga in halul asta stupid  si cu ce era mai copil ,cel pe care l-a primit in casa,decat cel pe care l-a zgornit? ce tampit! 7.Qubool Hai - Accept! - Pagina 33 2743637754 
Nimeni nu a inteles, nici acum cand imi apare in fata ochilor nu am sa-l inteleg vreodata, oricum ea e mai bine decat el, asta se vede cu ochiul liber nu-ti tb aparate speciale. Sper sa nu ajunga si Asad in aceeasi situatie si madam sa sublinieze din povestea asta ce e mai important, adica adevarul sa invinga, iar cei cu sufletul negru sa fie descoperiti si pedepsiti ca atare, sunt convinsa ca si aici se va face dreptate mai devreme sau mai tarziu, dar mai intai sa ne toace noua nervii 7.Qubool Hai - Accept! - Pagina 33 3176764736 
mayya54
mayya54
vip
vip

Sus In jos

Mesaj Scris de petronela Dum 21 Iul 2013, 9:07 pm

mita baston a scris:se uita cineva la Arjun,de pe Star Plus ?
Eu m-am uitat pana a renuntat Lavania -Sana Khan...mi-a placut serialul cat am vazut si nu stiam ca e tot a lui Madam...cred ca de asta mi-a si placut, acelasi stil...

Ultima editare efectuata de catre petronela in Dum 21 Iul 2013, 9:21 pm, editata de 1 ori
petronela
petronela
vip
vip

Data de inscriere : 18/07/2010
Varsta : 57
Localizare : Bucuresti

Sus In jos

Mesaj Scris de mayya54 Dum 21 Iul 2013, 9:12 pm

petronela a scris:
Eu m-am uitat pana a renuntat Lavania -Sana Khan...mi-a placut serialul cat am vazut si nu stiam ca e tot am lui Madam...cred ca de asta mi-a si placut, acelasi stil...

Si serialul asta e tot al ei: Suvreen Guggal
mayya54
mayya54
vip
vip

Sus In jos

Mesaj Scris de mita baston Dum 21 Iul 2013, 9:13 pm

mayya54 a scris:
Nimeni nu a inteles, nici acum cand imi apare in fata ochilor nu am sa-l inteleg vreodata, oricum ea e mai bine decat el, asta se vede cu ochiul liber nu-ti tb aparate speciale. Sper sa nu ajunga si Asad in aceeasi situatie si madam sa sublinieze din povestea asta ce e mai important, adica adevarul sa invinga, iar cei cu sufletul negru sa fie descoperiti si pedepsiti ca atare, sunt convinsa ca si aici se va face dreptate mai devreme sau mai tarziu, dar mai intai sa ne toace noua nervii 7.Qubool Hai - Accept! - Pagina 33 3176764736 
iti imaginezi ca-l doare sufletul!daca are! sti cum se spune,"ciorba reincalzita nu mai are acelasi gust "! nu,mai bine ar face Madam sa ne imunizeze,sa nu asteptam viata de apoi sa fim rasplatiti,nici sa credem ca pe lume e numai lapte si miere! sa ne invete sa luptam si sa ne rezolvam singuri problemele,( Zoya),dar sa si trecem peste toate problemele cu zambetul pe buze,(tot Zoya).
mita baston
mita baston
vip
vip

Sus In jos

Mesaj Scris de mita baston Dum 21 Iul 2013, 9:14 pm

petronela a scris:
Eu m-am uitat pana a renuntat Lavania -Sana Khan...mi-a placut serialul cat am vazut si nu stiam ca e tot am lui Madam...cred ca de asta mi-a si placut, acelasi stil...
kiss  m-as apuca si eu,tot din motivul"Madam" !am inteles ca e mai mult implicat sotul ei in acest proiect. dar e tradus pe undeva?
mita baston
mita baston
vip
vip

Sus In jos

Mesaj Scris de mita baston Dum 21 Iul 2013, 9:17 pm

mayya54 a scris:

Si serialul asta e tot al ei: Suvreen Guggal
e mai mult de pustani asta,asa-i ?
mita baston
mita baston
vip
vip

Sus In jos

Mesaj Scris de mayya54 Dum 21 Iul 2013, 9:19 pm

mita baston a scris:
iti imaginezi ca-l doare sufletul!daca are! sti cum se spune,"ciorba reincalzita nu mai are acelasi gust "! nu,mai bine ar face Madam sa ne imunizeze,sa nu asteptam viata de apoi sa fim rasplatiti,nici sa credem ca pe lume e numai lapte si miere! sa ne invete sa luptam si sa ne rezolvam singuri problemele,( Zoya),dar sa si trecem peste toate problemele cu zambetul pe buze,(tot  Zoya).

Asa ar trebui, pt ca viata bate filmul si poate am avea de invatat si nu am pune mereu problema ca pana la Dumnezeu ne omoara sfintii sa calcam pe sufletele altora sa ne gasim noi fericirea, ca in cazul Miorlăitei slap , ca nu e asa, totul se plateste aici nu dincolo la Cel se Sus ( asta e parerea mea) ...

Ultima editare efectuata de catre mayya54 in Dum 21 Iul 2013, 9:21 pm, editata de 1 ori
mayya54
mayya54
vip
vip

Sus In jos

Mesaj Scris de Continut sponsorizat

Continut sponsorizat

Sus In jos

Pagina 33 din 40 Înapoi  1 ... 18 ... 32, 33, 34 ... 36 ... 40  Urmatorul

Sus

- Subiecte similare

Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum