7.Qubool Hai - Accept!
+9
narcisa
lica54
Alexa20
mita baston
costearamona
mayya54
Admin_dea05
iulianagl
petronela
13 participanți
Pagina 38 din 40
Pagina 38 din 40 • 1 ... 20 ... 37, 38, 39, 40
Re: 7.Qubool Hai - Accept!
Bună ziua dragelor. Mayya nu mai fi supărată, cu toate amenințările nătărăului noi tot putem vedea filmul și să ne întâlnim la comentarii aici.
narcisa- vip
Data de inscriere : 07/04/2010
Varsta : 46
Localizare : București
Zoya era ferm convinsă că între d-nul Khan al ei și Tanu nu s-a întâmplat nimic, cum de a pus botul atât de repede când a aflat de copil? Și pe raportul de sarcină nu scrie și în câte luni e motana că eu îmi aduc aminte că erau trecute astfel de date.
narcisa- vip
buna fetele scuze ca deranjez dar nu mai mai putem vedea qubool? s-a intamplat ceva?
dica- membru activ
Data de inscriere : 08/01/2013
Varsta : 60
Localizare : italia
narcisa a scris:Zoya era ferm convinsă că între d-nul Khan al ei și Tanu nu s-a întâmplat nimic, cum de a pus botul atât de repede când a aflat de copil? Și pe raportul de sarcină nu scrie și în câte luni e motana că eu îmi aduc aminte că erau trecute astfel de date.
Da raportul ala era o porcarie. Pe o foaie scria ca este gravida si pe cealalta foaie scria ca nu s-a gasit sange uman in respectiva analiza. Abia azi afla Zoya ca Tanveer e gravida in 3 luni:(
buna seara! nu prea mi s-a ales nimic din episodul de azi,o motana murata(si de apa si de nervi),un Marmelad ce nu ne-a privit in ochi, nu prea m-am luminat cum e cu Vikram/Ayan,dar mi-a placut cu ce sictir a tratat-o Najma pe motana idioata! imi pare rau Mayya ca te supara "Shyam"de pe desi....,dar are dreptate Narcisa,avem unde toca personajele Madamei, fix aici!
doar ca imi pare rau de munca ta si a Alexei si a Iuliei
doar ca imi pare rau de munca ta si a Alexei si a Iuliei
Ultima editare efectuata de catre mita baston in Mier 24 Iul 2013, 8:28 pm, editata de 1 ori
mita baston- vip
Data de inscriere : 28/02/2010
poate era convinsa ca nu s-a intamplat "de buna voie". azi i s-a confirmat ca sarcina era de 12 saptamani.sa vedem cum il convinge pe Asad ca nu a ajutat la cresterea natalitatii in Indianarcisa a scris:Zoya era ferm convinsă că între d-nul Khan al ei și Tanu nu s-a întâmplat nimic, cum de a pus botul atât de repede când a aflat de copil? Și pe raportul de sarcină nu scrie și în câte luni e motana că eu îmi aduc aminte că erau trecute astfel de date.
mita baston- vip
si nu s-o fi gandit Zoya ca motana a schimbat eprubetii?! ca doar a primit o papara de la "Mr. Khan", de n-o putea uita asa usor!Alexa20 a scris:
Da raportul ala era o porcarie. Pe o foaie scria ca este gravida si pe cealalta foaie scria ca nu s-a gasit sange uman in respectiva analiza. Abia azi afla Zoya ca Tanveer e gravida in 3 luni:(
mita baston- vip
nu deranjezi deloc! are Mayya probleme cu un indian,caruia i se pare ca se "castiga"prea mult din postarea serialului!dica a scris:buna fetele scuze ca deranjez dar nu mai mai putem vedea qubool? s-a intamplat ceva?
mita baston- vip
mita baston a scris:
nu deranjezi deloc! are Mayya probleme cu un indian,caruia i se pare ca se "castiga"prea mult din postarea serialului!
Ii doresc indianului acela sa castige cat castigam noi din postarea serialului adica 0 lei. Si pe langa milioanele de le primim noi, sa primeasca si aroganta unor persoane, care au impresia ca ce facem noi este usor si ca ne e lene sa lucram mai repede. I-as face asa un pachet complex, si i l-as trimite special.
oare ce mai face bunica ?!?! astia n-or fi dand cu aspiratorul in post,poate asa o gasea si pe ea cineva!
mita baston- vip
multumim de traduceri! deci tampeala e universala,nu doar la indieni! daca e lumea asa de nerabdatoare de ce nu invata hindi/urdu ,sau sa-si faca site unde sa ne uitam si noi mura-n gura!Alexa20 a scris:
Ii doresc indianului acela sa castige cat castigam noi din postarea serialului adica 0 lei. Si pe langa milioanele de le primim noi, sa primeasca si aroganta unor persoane, care au impresia ca ce facem noi este usor si ca ne e lene sa lucram mai repede. I-as face asa un pachet complex, si i l-as trimite special.
mita baston- vip
dragalaselor,azi scapati mai repejor de emanatiile mele pseudointelectuale,va urez si ne mai auzim pe vineri! sper sa avem macar un episod fara motana,Razia,Hassena&tolomacul de Imran,si sa o gaseasca pe bunica,sau ce a mai ramas din ea!
mita baston- vip
mita baston a scris:
multumim de traduceri! deci tampeala e universala,nu doar la indieni! daca e lumea asa de nerabdatoare de ce nu invata hindi/urdu ,sau sa-si faca site unde sa ne uitam si noi mura-n gura!
Merg cam prost cu traducerile, pentru ca au multe expresii islamice si habar nu am ce inseamna. Ma enerveaza asta cu Ramdanul, este frumoasa ca poveste da de tradus este groaznic. Va pupic maine va pun traducerile:(
mita baston a scris:
nu deranjezi deloc! are Mayya probleme cu un indian,caruia i se pare ca se "castiga"prea mult din postarea serialului!
Imi pare rau, macar sa treaca perioada asta a lui de glorie si o sa deschidem pe Europa ... Dar nu m-as risca pana atunci ca nu ma slabeste deloc ...
mayya54- vip
Data de inscriere : 28/12/2012
Varsta : 49
Localizare : Pitesti
Alexa20 a scris:
Merg cam prost cu traducerile, pentru ca au multe expresii islamice si habar nu am ce inseamna. Ma enerveaza asta cu Ramdanul, este frumoasa ca poveste da de tradus este groaznic. Va pupic maine va pun traducerile:(
Sorry nu am reusit sa pun 190 si 191 nici acum, pe langa nebunia cu indianul am si acasa o alta nebunie, cate 4-5 oameni prin curte, ma obosesc de nu va spun si nici nu o sa scap vreo 2 saptamani de acum incolo ... Le am puse la punct decat sa mai pun subtitlurile, dar aseara am cazut lata si la propriu si la figurat, de oboseala am cazut din cabina de dus, noroc ca nu mi-am spart capul, dar am piciorul lovit in ultimul hal, si mai cert copilul ca nu e atent cand se loveste ...
mayya54- vip
In sfarsit Asad a aflat cumsta treaba pe langa el si Dilshad si Najma.Buna!!!
iulianagl- moderator
Data de inscriere : 02/03/2010
Varsta : 54
Localizare : Romania
Era sânge de motană.Alexa20 a scris:
narcisa- vip
Tot așa cum ne-a convins și pe noi madam că n-au trecut decât două luni de când a început filmul. Raportată la acest ritm de scurgere a timpului, aventura bunicii pe post de mumie nu durează decât de câteva ore.mita baston a scris:
poate era convinsa ca nu s-a intamplat "de buna voie". azi i s-a confirmat ca sarcina era de 12 saptamani.sa vedem cum il convinge pe Asad ca nu a ajutat la cresterea natalitatii in India
narcisa- vip
La ce post ține bunica cred că o aspira cu totul, poate când spălau filtrele să mai găsească vreo urmă.mita baston a scris:oare ce mai face bunica ?!?! astia n-or fi dand cu aspiratorul in post,poate asa o gasea si pe ea cineva!
narcisa- vip
Mulțumim Alexa.Alexa20 a scris:
narcisa- vip
Un astfel de episod vom avea doar sâmbăta când nu se difuzează nimic, altfel se poate să lipsească martie din post și necuratul din filmele indiene? Noapte bună Iza și spor la treabă mâine.mita baston a scris:dragalaselor,azi scapati mai repejor de emanatiile mele pseudointelectuale,va urez si ne mai auzim pe vineri! sper sa avem macar un episod fara motana,Razia,Hassena&tolomacul de Imran,si sa o gaseasca pe bunica,sau ce a mai ramas din ea!
narcisa- vip
Să te faci repede bine Mayya ca să nu ratezi întâlnirea pe care am programat-o. Pentru mâine dimineață o gustărică la pat ca să nu mai obosești piciorul.mayya54 a scris:
Sorry nu am reusit sa pun 190 si 191 nici acum, pe langa nebunia cu indianul am si acasa o alta nebunie, cate 4-5 oameni prin curte, ma obosesc de nu va spun si nici nu o sa scap vreo 2 saptamani de acum incolo ... Le am puse la punct decat sa mai pun subtitlurile, dar aseara am cazut lata si la propriu si la figurat, de oboseala am cazut din cabina de dus, noroc ca nu mi-am spart capul, dar am piciorul lovit in ultimul hal, si mai cert copilul ca nu e atent cand se loveste ...
narcisa- vip
Bună Iuli, nu ne-am mai auzit de mult. Ai venit cu bateriile încărcate din vacanță, că aici ca și la Madhu stresul e maxim. Și dacă tot a aflat Asad a luat ceva măsuri sau încă e prea șocat ca să mai reacționeze?iulianagl a scris:In sfarsit Asad a aflat cumsta treaba pe langa el si Dilshad si Najma.Buna!!!
narcisa- vip
narcisa a scris:
Bună Iuli, nu ne-am mai auzit de mult. Ai venit cu bateriile încărcate din vacanță, că aici ca și la Madhu stresul e maxim. Și dacă tot a aflat Asad a luat ceva măsuri sau încă e prea șocat ca să mai reacționeze?
Asta o sa vedem maine daca va lua vreo masura ceea ce nu prea cred dar hai sa speram.
iulianagl- moderator
Data de inscriere : 02/03/2010
Varsta : 54
Localizare : Romania
narcisa a scris:
Să te faci repede bine Mayya ca să nu ratezi întâlnirea pe care am programat-o. Pentru mâine dimineață o gustărică la pat ca să nu mai obosești piciorul.
Pot sa merg, decat ca arata urat, si mai doare pe aici pe colo, nu l-am rupt .. Asa ca nu o sa scapati, cred ca pe 10-15 august, cam asa. Sper sa ne strangem toate ...
mayya54- vip
Pagina 38 din 40 • 1 ... 20 ... 37, 38, 39, 40
Subiecte similare
» 1.Qubool Hai - Accept!
» 2.Qubool Hai - Accept!
» 3.Qubool Hai - Accept!
» 4.Qubool Hai - Accept!
» 5.Qubool Hai - Accept!
» 2.Qubool Hai - Accept!