7.Qubool Hai - Accept!
+9
narcisa
lica54
Alexa20
mita baston
costearamona
mayya54
Admin_dea05
iulianagl
petronela
13 participanți
Pagina 37 din 40
Pagina 37 din 40 • 1 ... 20 ... 36, 37, 38, 39, 40
Re: 7.Qubool Hai - Accept!
narcisa a scris:
Ai dreptate cu mumificarea. Dacă o ținea la frigider încetinea procesul de mumificare și cred că Razyia vrea să scape de ea. Totuși, nu înțeleg, ce planuri are cu ea. Cât ar putea să o țină ascunsă? Cu cartea nu știu cum vor sta problemele, depinde cât mă ține nebunia cu indienii.
Imi e rusine de cand am inceput cu subtitrarile nu am mai avut timp sa citesc , sper sa-mi treaca curand si sa fac asta ...
mayya54- vip
Data de inscriere : 28/12/2012
Varsta : 49
Localizare : Pitesti
Fetele va , maine am muncitori prin curte si o sa-mi dea desteptarea devreme ... Sa visati si sa aveti
mayya54- vip
La cât de tolomac e Rashid nu cred că-i mirosea nici dacă i-l punea sub pat. Și el și Ayan știu de ce lucruri e în stare Razyia și tot mai pun botul la păcălelile ei. Iar bietul Asad e bucățică ruptă din tac-su, mai mult nu poate nici el cu motana.mita baston a scris:
atunci poate ar fi "mirosit"si tolomacul de Rashid ca ceva nu e in regula!
narcisa- vip
Data de inscriere : 07/04/2010
Varsta : 46
Localizare : București
sunt doua volume! daca ai rabdare la mii si mii de episoade cu Razia,cateva sute de pagini,o sa ti se para ca au trecut cat ai zice "miau-miau"! cred ca bunica e aici pe post de Zoya,sufera intr-o zi cat altii intr-un an,dar si rasplata o sa fie pe masura,mai ales daca o sa i se adevereasca spusele,cum ca Humaira o va demasca pe "draga"ei mama!narcisa a scris:
Ai dreptate cu mumificarea. Dacă o ținea la frigider încetinea procesul de mumificare și cred că Razyia vrea să scape de ea. Totuși, nu înțeleg, ce planuri are cu ea. Cât ar putea să o țină ascunsă? Cu cartea nu știu cum vor sta problemele, depinde cât mă ține nebunia cu indienii.
mita baston- vip
Data de inscriere : 28/02/2010
Noapte bună Mayya și o zi cu mult spor mâine.mayya54 a scris:Fetele va , maine am muncitori prin curte si o sa-mi dea desteptarea devreme ... Sa visati si sa aveti
narcisa- vip
si la mine vine zugravul,dar de aia nici nu ma grabesc sa plec,sa-mi mai incarc bateriile putin!mayya54 a scris:Fetele va , maine am muncitori prin curte si o sa-mi dea desteptarea devreme ... Sa visati si sa aveti
mita baston- vip
mai bine se numea serialul "care din baietii Khan are mai mult de un neuron?" cu un singur raspuns,"nici unul!"narcisa a scris:
La cât de tolomac e Rashid nu cred că-i mirosea nici dacă i-l punea sub pat. Și el și Ayan știu de ce lucruri e în stare Razyia și tot mai pun botul la păcălelile ei. Iar bietul Asad e bucățică ruptă din tac-su, mai mult nu poate nici el cu motana.
mita baston- vip
Și după ce o va demasca ce va face Humaira, de care parte va fi că până la urmă e maică-sa. Dar slavă Domnului, nu e asta grija mea cea mai mare și nici n-o să mă împiedice să dorm. Mă duc și eu la somn, îți urez noapte bună Iza și un început de săptămână cum îți dorești.mita baston a scris:
sunt doua volume! daca ai rabdare la mii si mii de episoade cu Razia,cateva sute de pagini,o sa ti se para ca au trecut cat ai zice "miau-miau"! cred ca bunica e aici pe post de Zoya,sufera intr-o zi cat altii intr-un an,dar si rasplata o sa fie pe masura,mai ales daca o sa i se adevereasca spusele,cum ca Humaira o va demasca pe "draga"ei mama!
narcisa- vip
Și continuarea filmului: care din băieții Khan are neuronul obosit? Răspunsul e același.mita baston a scris:
mai bine se numea serialul "care din baietii Khan are mai mult de un neuron?" cu un singur raspuns,"nici unul!"
narcisa- vip
saptamana o s-o incep cu trafaletul,sper sa nu ma tina prea mult,daca mai trag chiulul,sa stiti ca am motivare! vreau sa termin pana imi incep concediulnarcisa a scris:
Și după ce o va demasca ce va face Humaira, de care parte va fi că până la urmă e maică-sa. Dar slavă Domnului, nu e asta grija mea cea mai mare și nici n-o să mă împiedice să dorm. Mă duc și eu la somn, îți urez noapte bună Iza și un început de săptămână cum îți dorești.
mita baston- vip
Atunci să fie cu spor, să termini repede și bine. Mi-ar fi plăcut și mie puțină muncă fizică, am nevoie de relaxare pentru neuron. Poate fac schimb cu unul dintre Khani .mita baston a scris:
saptamana o s-o incep cu trafaletul,sper sa nu ma tina prea mult,daca mai trag chiulul,sa stiti ca am motivare! :somn usor:vreau sa termin pana imi incep concediul
narcisa- vip
Buna dimi.Wau am citit si eu articolul lui madam mi-a plăcut cum a zis ca Eroina principala Zoya este reflectia ei proprie de fapt este la fel ca ea o fata prinsă intre valorile tradiționale si modernism si caută sa găsească o balanta.Ea a văzut tipi ca Asad in jurul ei asa ca nu trebuie sa ne ingrijoram in privința personajului Asad.
iulianagl- moderator
Data de inscriere : 02/03/2010
Varsta : 54
Localizare : Romania
iulianagl- moderator
iulianagl- moderator
iulianagl a scris:Buna dimi.Wau am citit si eu articolul lui madam mi-a plăcut cum a zis ca Eroina principala Zoya este reflectia ei proprie de fapt este la fel ca ea o fata prinsă intre valorile tradiționale si modernism si caută sa găsească o balanta.Ea a văzut tipi ca Asad in jurul ei asa ca nu trebuie sa ne ingrijoram in privința personajului Asad.
Bine ai venit printre noi ... Vezi ca vrem sa ne dam intalnire pana incepe scoala, poate ne vedem toate, asteptam si parerea ta
mayya54- vip
iulianagl a scris:
Sa speram ca se va intampla cat de curand, sa scapam de Motana ... Am mai zis eu ca o sa fac o zi inteaga numai asa
mayya54- vip
buna ziua ! am intrat intr-o pauza de dat cu var,mi-era tare dor de voi
daca nu o sa ma ia somnul deseara odata cu gainile ,o sa va mai stresez putin
mita baston- vip
mita baston a scris:buna ziua ! am intrat intr-o pauza de dat cu var,mi-era tare dor de voi
Te asteptam
mayya54- vip
a sosit stresul de seara!
in sfarsit si-a gasit si motana nasa! ce dragut le-a incaierat draga de Madam pe cele doua! dar de unde o fi stiut Razia ca pisoiul este al lui Imran? acum ca am scapat partial de motana,si cu Razia ne-am obisnuit,ma scoate maxim din sarite imbecila de Haseena cat de tampita e,pana nu o jigneste ea pe Nikhat de fiecare data,nu se simte bine! imi vine sa
in sfarsit si-a gasit si motana nasa! ce dragut le-a incaierat draga de Madam pe cele doua! dar de unde o fi stiut Razia ca pisoiul este al lui Imran? acum ca am scapat partial de motana,si cu Razia ne-am obisnuit,ma scoate maxim din sarite imbecila de Haseena cat de tampita e,pana nu o jigneste ea pe Nikhat de fiecare data,nu se simte bine! imi vine sa
mita baston- vip
daca-ai sti ce-mi lipsesc conversatiile noastre ! sper sa termin saptamana asta cu balamucul din casa !mayya54 a scris:
Te asteptam
mita baston- vip
eu am inceput de luni,se pune? si cred ca mai exersez cateva zile,asa ca te trec in contul meu,macar sa nu mai aud miorlaita !mayya54 a scris:
Sa speram ca se va intampla cat de curand, sa scapam de Motana ... Am mai zis eu ca o sa fac o zi inteaga numai asa
mita baston- vip
Sunt suparata nu ne slabeste tembelu deloc, iar am primit avertisment ...
mayya54- vip
acum ce mai vrea?!! nu vede ca este fara gram de publicitate,ce crede ca se castiga din asta?mayya54 a scris:Sunt suparata nu ne slabeste tembelu deloc, iar am primit avertisment ...
mita baston- vip
https://www.dailymotion.com/video/x127fk0_asad-and-zoya-aashiqui-2-mashup-vm_shortfilms&start=4
costearamona- vip
Data de inscriere : 09/04/2012
Varsta : 44
Localizare : TIMISOARA
mita baston a scris:
acum ce mai vrea?!! nu vede ca este fara gram de publicitate,ce crede ca se castiga din asta?
E tampit, nu stiu ce vrea. Sunt pachet de nervi, nu mai am chef de nimic ...
mayya54- vip
Pagina 37 din 40 • 1 ... 20 ... 36, 37, 38, 39, 40
Subiecte similare
» 1.Qubool Hai - Accept!
» 2.Qubool Hai - Accept!
» 3.Qubool Hai - Accept!
» 4.Qubool Hai - Accept!
» 5.Qubool Hai - Accept!
» 2.Qubool Hai - Accept!