8.Qubool Hai - Accept!
+14
tiberici
costearamona
lido75
petronela
iulianagl
Criss Criss
Selin
lica54
Lucica10
Alexa20
mita baston
mayya54
narcisa
Andreea_Miha
18 participanți
Pagina 8 din 40
Pagina 8 din 40 • 1 ... 5 ... 7, 8, 9 ... 24 ... 40
Re: 8.Qubool Hai - Accept!
Gasesti postat deocamdata pe dailymotion, macar cat ne lasa si acolo ...mita baston a scris:
Multumesc pentru dulce!
A fost nevoita sa inchida pagina,a avut probleme cu cei din India,ceva cu drepturile de autor .
mayya54- vip
Data de inscriere : 28/12/2012
Varsta : 49
Localizare : Pitesti
gata treaba?mayya54 a scris:
Gasesti postat deocamdata pe dailymotion, macar cat ne lasa si acolo ...
mita baston- vip
Data de inscriere : 28/02/2010
Asad holds her hand & says your sorrow is mine your pain is mine your heart is mine our heartbeats are same so to ease it I will find your dad.
singura parte frumoasa de azi.se pare ca Najma nu stia ca smiorcaitul de Imran era logodit cu Nikhat.iar in rest,a fost mai frumos promo , in care Rashid e la un pas de portbagajul cu bunica inclusa,iar Humaira vine la Ayan si ii cere ca favoare sa o imbratiseze.gata.
singura parte frumoasa de azi.se pare ca Najma nu stia ca smiorcaitul de Imran era logodit cu Nikhat.iar in rest,a fost mai frumos promo , in care Rashid e la un pas de portbagajul cu bunica inclusa,iar Humaira vine la Ayan si ii cere ca favoare sa o imbratiseze.gata.
mita baston- vip
dragelor,azi va scutesc de cotcodaceala de seara,ma retrag mai devreme.sper ca maine sa ma prezint mai bine si sa pot sta mai mult.pa!
mita baston- vip
Nu am luat o pauza, sunt precum aurolacii de la mirosul de vopsea. Mai am si maine partea 2, daca ma lasa caldura maine termin, daca nu cred ca vineri ... Asa ca zilele astea daca spun prostii sa stiti ca am o scuza e de la mirosul de vopseamita baston a scris:
gata treaba?
mayya54- vip
Alexandra Tomulescu
Mai stie cineva vreun site,in care, daca pui videoclipuri sa poti pune subtitrare?? Voi incerca sa traduc Qubool Hai,pentru ca daca am creat un forum trebuie sa fim la zi cu episoadele traduse si cu tot in legatura cu serialul, iar Mayya nush daca o sa mai traduca! Va rog,cine stie sa-mi spuna! Va multumesc!
Mai vrea cineva sa traduca QH, cred ca ar trebui sa vorbiti cu ea...Sa nu munciti la aceleasi episoade..
Aici a postat fata mesajul:)
https://www.facebook.com/groups/154224551404069/207962822696908/?ref=notif¬if_t=group_activity
Mai stie cineva vreun site,in care, daca pui videoclipuri sa poti pune subtitrare?? Voi incerca sa traduc Qubool Hai,pentru ca daca am creat un forum trebuie sa fim la zi cu episoadele traduse si cu tot in legatura cu serialul, iar Mayya nush daca o sa mai traduca! Va rog,cine stie sa-mi spuna! Va multumesc!
Mai vrea cineva sa traduca QH, cred ca ar trebui sa vorbiti cu ea...Sa nu munciti la aceleasi episoade..
https://www.facebook.com/groups/154224551404069/207962822696908/?ref=notif¬if_t=group_activity
Criss Criss- vip
Data de inscriere : 23/04/2013
Varsta : 29
Ceee, Najma si Imran?Hai ca madam vrea sa-l facă pe Imran un gigolo bigolo, asta chiar ca depășește orice minte omeneasca dar pana la urma cred ca nici madam nu e om.Buna la toată lumea.
iulianagl- moderator
Data de inscriere : 02/03/2010
Varsta : 54
Localizare : Romania
Criss Criss a scris:Alexandra Tomulescu
Din cate stiu eu Mayya nu a renuntat la nimic. Ceea ce cauti tu (un site unde sa poti pune filmul cu subtitrare) cauta si ea/ noi. Problema este ca oricunde am uploada QH, in cateva ore il sterge. Daca s-ar fi putut distribui atat de usor filmul pe net, nu i-ar mai fi inchis nimeni site-ul lui Mayya. Totusi, parerea mea e ca ar trebui sa discuti cu ea, inainte de a lua o initiativa.
Alexa20 a scris:
Din cate stiu eu Mayya nu a renuntat la nimic. Ceea ce cauti tu (un site unde sa poti pune filmul cu subtitrare) cauta si ea/ noi. Problema este ca oricunde am uploada QH, in cateva ore il sterge. Daca s-ar fi putut distribui atat de usor filmul pe net, nu i-ar mai fi inchis nimeni site-ul lui Mayya. Totusi, parerea mea e ca ar trebui sa discuti cu ea, inainte de a lua o initiativa.
Dar nu e vorba de Criss,nu cauta ea sa traduca.Criss spune de fata acea "Alexandra Tomulescu" a pus acel mesaj intr-un grup pe facebook cautand un sait pentru a pune ep.Probabil ca nu stie ca Maya traduce in continuare pe daily.
Cred ca stie Criss ca nu e unsor cu filmul pe net, de cate ori nu ia inchis si ei contul cu KMH ?
Andreea_Miha- vip
Data de inscriere : 27/01/2010
Varsta : 38
Localizare : Bucuresti
Alexa20 a scris:
Nu e vorba de mine, ci de fata aia Alexandra Tomulescu... Eu i-am raspus la mesaj pe facebook ca Mayya n-a renuntat la traducere...Dar v-am pus mesajul aici, ca sa stiti si voi ca mai vrea cineva sa traduca serialul
Criss Criss- vip
Criss Criss a scris:
Nu e vorba de mine, ci de fata aia Alexandra Tomulescu... Eu i-am raspus la mesaj pe facebook ca Mayya n-a renuntat la traducere...Dar v-am pus mesajul aici, ca sa stiti si voi ca mai vrea cineva sa traduca serialul
Ups, scuze atunci. Sincer eu am vazut doar Alexandra Tomulescu, nu am vazut si numele tau. Am crezut ca a pus ea personal mesajul. Scuze:(
Alexa20 a scris:
Ups, scuze atunci. Sincer eu am vazut doar Alexandra Tomulescu, nu am vazut si numele tau. Am crezut ca a pus ea personal mesajul. Scuze:(
:)
Am vazut pe facebook ca intreba cum sa dea de Mayya, iar cineva i-a postat link-ul forumului, deci cel mai probabil ea va lua legatura cu Mayya
Criss Criss- vip
O sa traducem in continuare QH, tot ce vreau sa aveti putina rabdare, eventual o sa apara un nou site, de aceea am ramas putin in urma. De tradus chiar a tradus Alexa si 199 si 200, decat ca eu acum o sa incerc sa vad pe unde o sa le facem loc, deocamdata o sa fie pe dailymotion si vom vedea. In prezent tb sa avem rabdare si sa analizam problema ...Criss Criss a scris:Alexandra Tomulescu
mayya54- vip
Nici mie nu-mi place ce s-a intamplat si ca nu suntem lasati in pace, stiam ca se creaza un haos din cauza acestui lucru, dar nici pt noi nu e usor, mai ales ca nu a fost asa usor sa facem acel site si sa dispara peste noapte. O sa gasim o solutie, decat ca acum sunt putin descoperita si cu multe probleme pe cap, dar o sa vina si soarele pe strada noastra ...
mayya54- vip
Si inca ceva, pe facebook intru foarte rar de aceea nu raspund la mesaje ...
mayya54- vip
ce mai faci? eu acum am aterizat,si sunt cam jumulita la creieri,ceea ce ,o sa va sinucid pe voi sa-mi revin!mayya54 a scris:Nici mie nu-mi place ce s-a intamplat si ca nu suntem lasati in pace, stiam ca se creaza un haos din cauza acestui lucru, dar nici pt noi nu e usor, mai ales ca nu a fost asa usor sa facem acel site si sa dispara peste noapte. O sa gasim o solutie, decat ca acum sunt putin descoperita si cu multe probleme pe cap, dar o sa vina si soarele pe strada noastra ...
mai bine nu stai in mirosul ala tare cat e si cald afara ca te poti intoxica fara sa-ti dai seama
mita baston- vip
Pai tb sa-l vopsesc pana incep ploile,de duminica incep si tb sa trag tare. Recunsc ca aseara m-a durut foarte tare capul de la mirosul acela puternic ...mita baston a scris: ce mai faci? eu acum am aterizat,si sunt cam jumulita la creieri,ceea ce ,o sa va sinucid pe voi sa-mi revin!
mai bine nu stai in mirosul ala tare cat e si cald afara ca te poti intoxica fara sa-ti dai seama
mayya54- vip
poate reusesti sa incepi de dimineata,si sa faci treaba pana la 10 maxim ca dupa aceea e caldura in toimayya54 a scris:Pai tb sa-l vopsesc pana incep ploile,de duminica incep si tb sa trag tare. Recunsc ca aseara m-a durut foarte tare capul de la mirosul acela puternic ...
mita baston- vip
unde ai fost ??? nu mai dai deloc pe aici!iulianagl a scris:Ceee, Najma si Imran?Hai ca madam vrea sa-l facă pe Imran un gigolo bigolo, asta chiar ca depășește orice minte omeneasca dar pana la urma cred ca nici madam nu e om.Buna la toată lumea.
mita baston- vip
Eii si tu, umblu si eu de colo pana colo, Pai daca aude Haseena ca Imran o iubeste pe Najma uita de toate iar de Nikhat chiar o da uitării ce-i trebuie Nikhat cand are gaina care face ouăle de aur.E cam ciudata ideea asta.mita baston a scris: unde ai fost ??? nu mai dai deloc pe aici!
iulianagl- moderator
era cat pe-aci sa-mi crape cordul vazand ca biata bunica era asa de aproape sa fie salvata!maaaare nemernic e si prefacutul de Vikram! a mai adaugat o "calificare"la palmares,cea de violator abia astept maine sa-l vad pe Asad recitand poezele Najma si prostanacul de Imran mai bine nu s-ar intampla,ca prevad o batalie crunta intre Asad si Ayan,si nu merita fiul Haseenei atata deranj! si,daca va era dor de motana,stati linistite ca maine apare!
mita baston- vip
Pai de colo- colo, dar sa stim si noi!iulianagl a scris:Eii si tu, umblu si eu de colo pana colo, Pai daca aude Haseena ca Imran o iubeste pe Najma uita de toate iar de Nikhat chiar o da uitării ce-i trebuie Nikhat cand are gaina care face ouăle de aur.E cam ciudata ideea asta.
ar fi o tampenie sa-i combine pe cei doi,plus ca mi-ar pare tare rau de Nikhat,dupa cat a jignit-o monstrul ala de Haseena dar cred ca ei i-ar conveni de minune,ar cere mai mult de o moneda de aur pentru fiecare neam(prost),ba si-ar gasi si neamuri prin tari straine,la cat e de lacoma!
mita baston- vip
Ce faci iubica, bine ai venit pe la QH ...iulianagl a scris:Eii si tu, umblu si eu de colo pana colo, Pai daca aude Haseena ca Imran o iubeste pe Najma uita de toate iar de Nikhat chiar o da uitării ce-i trebuie Nikhat cand are gaina care face ouăle de aur.E cam ciudata ideea asta.
mayya54- vip
acum am vazut ce specimene exista pe planeta QH! am citit comentariile de pe Daily la profilul Mayei! crezi ca or sa-i tina de cald rautatile?
mita baston- vip
Buna, pai eu am intrat ca sa va citesc mai naspa a fost cu scrisul.Si in QH au luat-o razna deci intrarea aia de care se vorbea ca ar fi Najma îndrăgostita s-a dovedit a fi chiar Imran in persoana nu-mi place asta deloc. E o idee proasta.mayya54 a scris: Ce faci iubica, bine ai venit pe la QH ...
iulianagl- moderator
Pagina 8 din 40 • 1 ... 5 ... 7, 8, 9 ... 24 ... 40
Subiecte similare
» 1.Qubool Hai - Accept!
» 2.Qubool Hai - Accept!
» 3.Qubool Hai - Accept!
» 4.Qubool Hai - Accept!
» 5.Qubool Hai - Accept!
» 2.Qubool Hai - Accept!