8.Qubool Hai - Accept!
+14
tiberici
costearamona
lido75
petronela
iulianagl
Criss Criss
Selin
lica54
Lucica10
Alexa20
mita baston
mayya54
narcisa
Andreea_Miha
18 participanți
Pagina 24 din 40
Pagina 24 din 40 • 1 ... 13 ... 23, 24, 25 ... 32 ... 40
Re: 8.Qubool Hai - Accept!
Without digressing, one would tell, love is what Asad Ahmed Khan (Karan Singh Grover) and Zoya Farooqui (Surbhi Jyoti) feel for each other. And that is one type of love. Pure and yes not simple. It is as complicated as it gets. But yes, for a man who can keep control on himself despite his attraction to the lady and ask her for one wish, to watch her sleep all night before their wedding is a love that goes beyond the realm of physical. And how are they going to keep this control? Well, romantic as these two are, he gazes at her sleeping on a video call.
uite si dorinta lui Asad!
uite si dorinta lui Asad!
mita baston- vip
Data de inscriere : 28/02/2010
uite mai ,ca stiu sa danseze si fara haine traditionale! chiar la un maxi minijup!sper ca a purtat Surbhi ceva pantaloni scurti,ca nu-l vad bine pe Karan ,degeaba a semnat actele de ne-pupat partenera
mita baston- vip
https://www.youtube.com/watch?v=3R2dSFkTj9k&feature=youtube_gdata_player
https://www.youtube.com/watch?v=TlNAJv8Jyx8&feature=youtube_gdata_player
ce codita avea Karan!
https://www.youtube.com/watch?v=TlNAJv8Jyx8&feature=youtube_gdata_player
ce codita avea Karan!
mita baston- vip
Zoya își ia avânt de parcă vrea să sară peste capră. Ce m-a mai chinuit pe mine aparatul ăsta în liceu, numai pe lângă capră sau sub capră săream.mita baston a scris:
uite mai ,ca stiu sa danseze si fara haine traditionale! chiar la un maxi minijup!sper ca a purtat Surbhi ceva pantaloni scurti,ca nu-l vad bine pe Karan ,degeaba a semnat actele de ne-pupat partenera
narcisa- vip
Data de inscriere : 07/04/2010
Varsta : 46
Localizare : București
Chiar să știe și să nu-l doară capul de ea?mita baston a scris:cutia se pare ca lasat-o Mamu aseara,dupa ce a ascultat cantecelul pus de Zoya.aseara a fost un minut de ecran negru la inceputul episodului,se pare ca doar pentru net,cei ce au vazut live spun ca dupa ce a auzit melodia ,Kojak s-a intors si a lasat cealalta cutie muzicala.inseamna ca stie ca Zoya e fiica lui,sau ne mai zburataceste de cap Madama cu alte intorsaturi?
narcisa- vip
singura materie pe care am urat-o in scoala a fost educatia fizica! as fi preferat sa fac ora de rusa in loc! cred ca acum mi-ar fi prins foarte bine suplimentul de rusa.narcisa a scris:Zoya își ia avânt de parcă vrea să sară peste capră. Ce m-a mai chinuit pe mine aparatul ăsta în liceu, numai pe lângă capră sau sub capră săream.
mita baston- vip
nu-l doare!altfel cum ar fi putut sta fara sa o caute atatia ani?o sa-l doara doar cand va afla ca sta la Asad in ograda,si atunci o s-o ierte pe consoarta si o sa comploteze iarasi cot la cot,s-o distruga pe Dilshad.eu nu inteleg ce au cu Dilshad,nu ei l-au despartit pe Rashid,ce mai vor acum?narcisa a scris:Chiar să știe și să nu-l doară capul de ea?
mita baston- vip
Buna fetele!!! Iza, Alexa o sa traduc eu episodul din 10 august ca sa traduc exact ce decupez la episod. Cand aveti timp puteti sa traduceti in continuare chiar daca nu le mai postam deocamdata, ca sa le avem traduse si sa le postam atunci cand deschidem.
mayya54- vip
Data de inscriere : 28/12/2012
Varsta : 49
Localizare : Pitesti
eu m-am apucat de 8 si 9 . multumesc pentru cel de pe 10, ca era luuung !mayya54 a scris:Buna fetele!!! Iza, Alexa o sa traduc eu episodul din 10 august ca sa traduc exact ce decupez la episod. Cand aveti timp puteti sa traduceti in continuare chiar daca nu le mai postam deocamdata, ca sa le avem traduse si sa le postam atunci cand deschidem.
mita baston- vip
ce mi-a palcut cum se tachinau azi! auzi ,capitana echipei de sah,sau judo! m-as mai bucura de inca doua trei episoade cu ei asa,dar nu cred sa avem parte.si ce fata a facut Asad cand l-a anuntat Zoya de pretendentii Najmei! o sa-i puna nervii pe moate rau !
mita baston- vip
Era mai bine dacă se făcea hindi, ne-ar fi folosit și nouă la ceva astăzi. N-au știut să prevadă care va fi cerința pieței și nici azi nu știu.mita baston a scris: singura materie pe care am urat-o in scoala a fost educatia fizica! as fi preferat sa fac ora de rusa in loc! cred ca acum mi-ar fi prins foarte bine suplimentul de rusa.
narcisa- vip
N-au reușit s-o pună la pământ așa că le stă ca un ghimpe în coastă mai ales că Rashid mai are câte o tentativă de răscoală.mita baston a scris:nu-l doare!altfel cum ar fi putut sta fara sa o caute atatia ani?o sa-l doara doar cand va afla ca sta la Asad in ograda,si atunci o s-o ierte pe consoarta si o sa comploteze iarasi cot la cot,s-o distruga pe Dilshad.eu nu inteleg ce au cu Dilshad,nu ei l-au despartit pe Rashid,ce mai vor acum?
narcisa- vip
Motana n-a apărut? Păi noi pe cine scărpinăm pe burtă? Sau sub barbă că pe burtă cred că a început să se scarpine singură. Ce fac Razyia, bunica, nici o păruială între cele două?mita baston a scris:ce mi-a palcut cum se tachinau azi! auzi ,capitana echipei de sah,sau judo! m-as mai bucura de inca doua trei episoade cu ei asa,dar nu cred sa avem parte.si ce fata a facut Asad cand l-a anuntat Zoya de pretendentii Najmei! o sa-i puna nervii pe moate rau !
narcisa- vip
narcisa a scris:Era mai bine dacă se făcea hindi, ne-ar fi folosit și nouă la ceva astăzi. N-au știut să prevadă care va fi cerința pieței și nici azi nu știu.
mita baston- vip
pe Razia au dus-o la o fabrica de condimente,condamnata cu ordin de la cineva cu functie,asa ziceau cei de la uzina aia de piper ,pe bunica n-am vazut-o decat putin,dar nu vorbea,iar motana azi ne-a saritnarcisa a scris:Motana n-a apărut? Păi noi pe cine scărpinăm pe burtă? Sau sub barbă că pe burtă cred că a început să se scarpine singură. Ce fac Razyia, bunica, nici o păruială între cele două?
mita baston- vip
ai vazut cum au multumit ei musafirilor la finalul petrecerii ,ca si cum ar fi fost inca impreuna.dar ,hai ca a gresit cu Ayan,dupa aia cum naiba a mai comis-o de doua ori,daca tot era asa de indragostit de Dilshad?!narcisa a scris:N-au reușit s-o pună la pământ așa că le stă ca un ghimpe în coastă mai ales că Rashid mai are câte o tentativă de răscoală.
mita baston- vip
Inițial am crezut că voiau să facă niscai condimente din ea, dar pe urmă m-am gândit că e bună doar de otravă. Și Kojak nu zice nimic? Nici măcar nu se bucură?mita baston a scris:pe Razia au dus-o la o fabrica de condimente,condamnata cu ordin de la cineva cu functie,asa ziceau cei de la uzina aia de piper ,pe bunica n-am vazut-o decat putin,dar nu vorbea,iar motana azi ne-a sarit
narcisa- vip
N-am văzut nimic, nici nu știu în ce episod a fost scena. Acum îl urmăream pe cel de pe 8 și m-am lămurit ce e cu portretul ăla care nu seamănă cu nimeni. Dar m-am gândit că cel care a făcut schița n-are cum să știe că Kojak e chel, cu barbă și cu ochelari de asta nu seamănă neam. Bine că seamănă pentru Zoya dar o să se lecuiască de dorința de-al vedea când o să afle ce poamă este. Și când l-am văzut că i s-au umezit ochii de dorul fiicelor m-a dat gata, atâția ani n-a mișcat un deget să-și caute fiica iar acum e supărat că n-are cine să-i ureze de EID. I-aș ura eu ceva dar aștept să o facă Madam că la asta se pricepe. Mi-a plăcut în schimb scena dintre Nikhat și Shireen, pentru prima dată Shireen n-a părut proastă, sau pentru a doua că parcă a mai zis odată ceva de duh, chiar mă întrebam, cum a întrebat-o și Nikhat, ea nu s-a simțit niciodată rănită de vorbele Haseenei și am înțeles de ce s-a înjosit atât de mult în fața Haseenei, durerile copiilor îți provoacă mai multă suferință decât propriile dureri. Dacă mă străduiam puțin aș fi putut vărsa o lacrimă la scena respectivă. În schimb m-am bucurat pentru Nikhat, îi priește despărțirea de Imran că s-a albit subit la față sau laptopul meu îmi joacă feste. Și aici am ajuns cu vizionatul, mă duc să văd ce se mai întâmplă.mita baston a scris:ai vazut cum au multumit ei musafirilor la finalul petrecerii ,ca si cum ar fi fost inca impreuna.dar ,hai ca a gresit cu Ayan,dupa aia cum naiba a mai comis-o de doua ori,daca tot era asa de indragostit de Dilshad?!
Mi-a mai plăcut și scena cu tentativa de viol, de fapt mi-a plăcut că nu s-a lăsat Humaira, nebună, nebună, dar tot simte că treaba asta nu făcea parte din activitățile ei anterioare.
narcisa- vip
scena e de la sfarsitul ghiveciului de sambata,cu balul ,amestecul de multe seriale.se pare ca maine isi recapata memoria Humaira,parca-i spune tata lui Kojak.ce usor a dat-o si asta pe Razia,s-a debarasat de ea ca de ciuma,ar fi trebuit sa-l ameninte si ea cu Zoya,sa vedem atunci cum s-ar fi paruit amandoi.pardon,doar ea ,ca el ar fi ramas doar fara barbanarcisa a scris:N-am văzut nimic, nici nu știu în ce episod a fost scena. Acum îl urmăream pe cel de pe 8 și m-am lămurit ce e cu portretul ăla care nu seamănă cu nimeni. Dar m-am gândit că cel care a făcut schița n-are cum să știe că Kojak e chel, cu barbă și cu ochelari de asta nu seamănă neam. Bine că seamănă pentru Zoya dar o să se lecuiască de dorința de-al vedea când o să afle ce poamă este. Și când l-am văzut că i s-au umezit ochii de dorul fiicelor m-a dat gata, atâția ani n-a mișcat un deget să-și caute fiica iar acum e supărat că n-are cine să-i ureze de EID. I-aș ura eu ceva dar aștept să o facă Madam că la asta se pricepe. Mi-a plăcut în schimb scena dintre Nikhat și Shireen, pentru prima dată Shireen n-a părut proastă, sau pentru a doua că parcă a mai zis odată ceva de duh, chiar mă întrebam, cum a întrebat-o și Nikhat, ea nu s-a simțit niciodată rănită de vorbele Haseenei și am înțeles de ce s-a înjosit atât de mult în fața Haseenei, durerile copiilor îți provoacă mai multă suferință decât propriile dureri. Dacă mă străduiam puțin aș fi putut vărsa o lacrimă la scena respectivă. În schimb m-am bucurat pentru Nikhat, îi priește despărțirea de Imran că s-a albit subit la față sau laptopul meu îmi joacă feste. Și aici am ajuns cu vizionatul, mă duc să văd ce se mai întâmplă.
Mi-a mai plăcut și scena cu tentativa de viol, de fapt mi-a plăcut că nu s-a lăsat Humaira, nebună, nebună, dar tot simte că treaba asta nu făcea parte din activitățile ei anterioare.
mita baston- vip
face pe sfantul ! s-a sacrificat pentru binele familiei.dar tot tampit e,ii spune Ayan c-a salvat-o pe fiesa de la viol si el tot il considera vinovat ca i-a distrus psihicul Humaireinarcisa a scris:Inițial am crezut că voiau să facă niscai condimente din ea, dar pe urmă m-am gândit că e bună doar de otravă. Și Kojak nu zice nimic? Nici măcar nu se bucură?
mita baston- vip
Cum nimeresc ele sărăcuțele în brațele cui trebuie. De Humaira vorbesc. N-am înțeles de ce a vrut să fie îmbrățișată, poate să facă o comparație între îmbrățișarea lui și a lui Vikram, să vadă în brațele cui se simte mai bine. Sunt rea, știu, n-am cum s-o bănuiesc pe Humaira de ceva atât de josnic, probabil a vrut să o consoloze cineva și cum mama nu era prin preajmă.... de parcă Razyia ar putea să consoleze pe cineva . Am impresia că vor să-l scoată pe Kojak mai alb decât spuma laptelui la suflet, de asta ne bagă pe gât cât de drept este el și cum pedepsește răul.mita baston a scris:scena e de la sfarsitul ghiveciului de sambata,cu balul ,amestecul de multe seriale.se pare ca maine isi recapata memoria Humaira,parca-i spune tata lui Kojak.ce usor a dat-o si asta pe Razia,s-a debarasat de ea ca de ciuma,ar fi trebuit sa-l ameninte si ea cu Zoya,sa vedem atunci cum s-ar fi paruit amandoi.pardon,doar ea ,ca el ar fi ramas doar fara barba
narcisa- vip
Am uitat să spun ce încântată am fost că am auzit Mahi-ul din Geet la scena dintre Ayaan și Humaira. Că tot discutam cu Miha de împrumuturile dintre seriale, nu m-a deranjat că am ascultat-o și aici dar gândurile mele au zburat instantaneu la Geet. Deci Madam Gul e pusă pe reciclat, un poster din Iss, o melodie din Geet, nu vrea să ne lase să uităm ce-a fost în stare să facă, de parcă am putea uita.
narcisa- vip
După părerea lui mai bine o lăsa să o violeze, îi strica nu doar psihicul ci și viitorul. Chiar tâmpit Kojak.mita baston a scris:face pe sfantul ! s-a sacrificat pentru binele familiei.dar tot tampit e,ii spune Ayan c-a salvat-o pe fiesa de la viol si el tot il considera vinovat ca i-a distrus psihicul Humairei
narcisa- vip
eu n-am vazut Geet( )dar mi-a placut melodia tare mult.azi am vazut ca incepe sa-i creasca parul lui Kojak,la sfarsitul episodului avea par cat barba lui Asad cand o jelea pe Zoya.stresul cred ca .....narcisa a scris:Am uitat să spun ce încântată am fost că am auzit Mahi-ul din Geet la scena dintre Ayaan și Humaira. Că tot discutam cu Miha de împrumuturile dintre seriale, nu m-a deranjat că am ascultat-o și aici dar gândurile mele au zburat instantaneu la Geet. Deci Madam Gul e pusă pe reciclat, un poster din Iss, o melodie din Geet, nu vrea să ne lase să uităm ce-a fost în stare să facă, de parcă am putea uita.
plec,acum,pa!
mita baston- vip
mita baston a scris:eu n-am vazut Geet( )dar mi-a placut melodia tare mult.azi am vazut ca incepe sa-i creasca parul lui Kojak,la sfarsitul episodului avea par cat barba lui Asad cand o jelea pe Zoya.stresul cred ca .....
plec,acum,pa!
Așa repede pleci . Cred că în seara asta te-am plictisit de tot.
narcisa- vip
Pagina 24 din 40 • 1 ... 13 ... 23, 24, 25 ... 32 ... 40
Subiecte similare
» 1.Qubool Hai - Accept!
» 2.Qubool Hai - Accept!
» 3.Qubool Hai - Accept!
» 4.Qubool Hai - Accept!
» 5.Qubool Hai - Accept!
» 2.Qubool Hai - Accept!