8.Qubool Hai - Accept!
+14
tiberici
costearamona
lido75
petronela
iulianagl
Criss Criss
Selin
lica54
Lucica10
Alexa20
mita baston
mayya54
narcisa
Andreea_Miha
18 participanți
Pagina 23 din 40
Pagina 23 din 40 • 1 ... 13 ... 22, 23, 24 ... 31 ... 40
Re: 8.Qubool Hai - Accept!
Noapte bună Mayya. Mulțumim, asemenea.mayya54 a scris:Si eu va urez noapte buna si sa aveti o saptamana nemaipomenita
narcisa- vip
Data de inscriere : 07/04/2010
Varsta : 46
Localizare : București
Am văzut episodul din 7 august, cam constipată povestea dintre Imran și Najma și la fel și scenele dintre ei. Punctele forte ale episodului au fost: Rashid care a stat drept în fața lui Kojak (sper să nu fie o pasă trecătoare, dacă tot a învățat cum să-și îndrepte coloana) dar care ar fi fost gata de cea mai mare umilință pentru fericirea fetei lui ( din fericire Nikhat n-a fost de acord cu el și ne-a scutit de o scenă mai mult decât neplăcută între familia Khan și Haseena); Nikhat care a înțeles că dragoste doar de o singură parte nu înseamnă crearea unei relații, deși îmi pare rău pentru tăria cu care crede că mămăliga de Imran o iubește și se va întoarce la ea și ultimul punct forte este dialogul dintre Zoya și Asad bazat pe repararea cutiuței muzicale care i-a dat prilejul lui Asad să-i facă noi promisiuni Zoyei. Poate de data asta a înțeles Asad că poți repara un lucru dar nu-l poți face ca nou și nu o va mai dezamăgi pe Zoya și mai ales pe noi.
narcisa- vip
Buna seara tuturor! am vazut ,si citit,in dunga episodul de azi,singurul lucru frumos a fost promo! demult n-am mai vazut un promo asa de bun!
mita baston- vip
Data de inscriere : 28/02/2010
asta e ca partea din "Pe aripile vantului",cand se vorbea despre vaza aia,.careia lipita fiind,tot ii vezi crapaturile.m-am dus cu sorcova de tot! mie mi-e teama de promisiunile astea ale lui Asad,cele importante nu prea s-au indeplinit! merg sa vad episodul cap coada,daca raspund mai greu ,sa stiti de mine!narcisa a scris:Am văzut episodul din 7 august, cam constipată povestea dintre Imran și Najma și la fel și scenele dintre ei. Punctele forte ale episodului au fost: Rashid care a stat drept în fața lui Kojak (sper să nu fie o pasă trecătoare, dacă tot a învățat cum să-și îndrepte coloana) dar care ar fi fost gata de cea mai mare umilință pentru fericirea fetei lui ( din fericire Nikhat n-a fost de acord cu el și ne-a scutit de o scenă mai mult decât neplăcută între familia Khan și Haseena); Nikhat care a înțeles că dragoste doar de o singură parte nu înseamnă crearea unei relații, deși îmi pare rău pentru tăria cu care crede că mămăliga de Imran o iubește și se va întoarce la ea și ultimul punct forte este dialogul dintre Zoya și Asad bazat pe repararea cutiuței muzicale care i-a dat prilejul lui Asad să-i facă noi promisiuni Zoyei. Poate de data asta a înțeles Asad că poți repara un lucru dar nu-l poți face ca nou și nu o va mai dezamăgi pe Zoya și mai ales pe noi.
mita baston- vip
Bună Iza . Tocmai de asta am scos în evidență partea cu promisiunile lui Asad că și eu mă tem de ele. Și după cum o știu pe Madam Gul cred că nu ne temem degeaba.mita baston a scris:asta e ca partea din "Pe aripile vantului",cand se vorbea despre vaza aia,.careia lipita fiind,tot ii vezi crapaturile.m-am dus cu sorcova de tot! mie mi-e teama de promisiunile astea ale lui Asad,cele importante nu prea s-au indeplinit! merg sa vad episodul cap coada,daca raspund mai greu ,sa stiti de mine!
narcisa- vip
ma repet:promo a fost mi-a placut Rashid ce dantuia,cred ca de bucurie ca scapase,temporar,de Shireen dar si ca era langa Dilshad,au incheiat ceremoniile ca o famile.si ultima parte cu cei doi indragostiti tachinandu-se a fost frumoasa.oare ce pedeapsa a indicat bunica pentru Razia? care,pentru prima oara si intaiasi data,a fost complet muta! sper sa o tina cat de mult! imi pare rau ca Ayan este blamat pentru conditia Humairei,n-ar trebui idiotii sa-l laude ca a scapat-o de violator?! cu cat de multa nerabdare astept partea din episodul de maine cu conversatia televizata a celor doi,asa mi-e teama ca o sa-si faca aparitia motana,sau o sa se afle de legatura Najma-pampalaul de Imran.ne-a rasfatat Madama destule episoade,acum e vremea sa ne mai trieze cardiologic ,sa nu intram in sezonul toamna-iarna fara provizii noi de buline antistres
mita baston- vip
Vikram a dispărut din film? Parcă a scăpat cam ieftin doar cu bătaia. Asta a fost pentru tentativa de viol, dar păcatul de a o ajuta pe Razia nu și l-a ispășit. Iar despre Najma și Imran cine ar putea să dea sfoară-n țară că sunt amândoi mai tăcuți decât un pește mort.mita baston a scris:ma repet:promo a fost mi-a placut Rashid ce dantuia,cred ca de bucurie ca scapase,temporar,de Shireen dar si ca era langa Dilshad,au incheiat ceremoniile ca o famile.si ultima parte cu cei doi indragostiti tachinandu-se a fost frumoasa.oare ce pedeapsa a indicat bunica pentru Razia? care,pentru prima oara si intaiasi data,a fost complet muta! sper sa o tina cat de mult! imi pare rau ca Ayan este blamat pentru conditia Humairei,n-ar trebui idiotii sa-l laude ca a scapat-o de violator?! cu cat de multa nerabdare astept partea din episodul de maine cu conversatia televizata a celor doi,asa mi-e teama ca o sa-si faca aparitia motana,sau o sa se afle de legatura Najma-pampalaul de Imran.ne-a rasfatat Madama destule episoade,acum e vremea sa ne mai trieze cardiologic ,sa nu intram in sezonul toamna-iarna fara provizii noi de buline antistres
narcisa- vip
mutul..... cred ca o sa-i vada imbratisandu-se pe camerele instalate,ei(Asad&Zoya) de fapt cercetand sa vada cine a lasat cutia muzicala .poate pe Vikram il pescuieste motana,sa fie si ea satisfacuta macar de un barbat in filmul asta!narcisa a scris:Vikram a dispărut din film? Parcă a scăpat cam ieftin doar cu bătaia. Asta a fost pentru tentativa de viol, dar păcatul de a o ajuta pe Razia nu și l-a ispășit. Iar despre Najma și Imran cine ar putea să dea sfoară-n țară că sunt amândoi mai tăcuți decât un pește mort.
mita baston- vip
Și cutiuța muzicală cine a lăsat-o și-n ce scop? Iar motana nu cred să aibă atâta satisfacție, Vikram e după bani, să o violeze pe Humaira era doar un bonus.mita baston a scris:mutul..... cred ca o sa-i vada imbratisandu-se pe camerele instalate,ei(Asad&Zoya) de fapt cercetand sa vada cine a lasat cutia muzicala .poate pe Vikram il pescuieste motana,sa fie si ea satisfacuta macar de un barbat in filmul asta!
narcisa- vip
cutia a lasat-o Kojak,dar nu stiu daca intentionat sau nu,o adusese cu el cand a venit la petrecere,sa-i aminteasca Humairei ca nu e Rajni,poate asa se trezea si ii ura si lui Eid Mubarak.era suparat ca fiica personala nu-l recunoaste si n-are cine sa-i ureze de bine. dar de ce nu a facut treaba asta acasa,nu stiu.cu toate ca la un moment dat,la inceputul postului,a gasit Humaira cutia,si el chiar i-a spus ca a facut-o special pentru fiica lui.nu m-am lamurit!narcisa a scris:Și cutiuța muzicală cine a lăsat-o și-n ce scop? Iar motana nu cred să aibă atâta satisfacție, Vikram e după bani, să o violeze pe Humaira era doar un bonus.
mita baston- vip
Cred că cerem prea mult, scopul lor nu e să ne lămurească ci să ne încâlcească gândurile. Deci ne așteptăm la marea dezvăluire?mita baston a scris:cutia a lasat-o Kojak,dar nu stiu daca intentionat sau nu,o adusese cu el cand a venit la petrecere,sa-i aminteasca Humairei ca nu e Rajni,poate asa se trezea si ii ura si lui Eid Mubarak.era suparat ca fiica personala nu-l recunoaste si n-are cine sa-i ureze de bine. dar de ce nu a facut treaba asta acasa,nu stiu.cu toate ca la un moment dat,la inceputul postului,a gasit Humaira cutia,si el chiar i-a spus ca a facut-o special pentru fiica lui.nu m-am lamurit!
narcisa- vip
nu cred,prea erau relaxati amorezii.poate pe final de episod,sau de saptamana,ca sa ne tina in suspans de vineri pana luni! mi-a parut rau si de Marmelad cand zicea ca el in adolescenta nu a avut timp sa-si puna nici o dorinta,cred ca prea bine n-au dus-o dupa ce i-a parasit Rashid.de-aia il si uraste atat!narcisa a scris:Cred că cerem prea mult, scopul lor nu e să ne lămurească ci să ne încâlcească gândurile. Deci ne așteptăm la marea dezvăluire?
mita baston- vip
Are multe de descâlcit Madam, cine știe când o ajunge rândul și relației dintre Rashid și Asad, dacă i-o mai ajunge rândul. Probabil a prognozat mia de episoade la cum încurcă ițele în film.mita baston a scris:nu cred,prea erau relaxati amorezii.poate pe final de episod,sau de saptamana,ca sa ne tina in suspans de vineri pana luni! mi-a parut rau si de Marmelad cand zicea ca el in adolescenta nu a avut timp sa-si puna nici o dorinta,cred ca prea bine n-au dus-o dupa ce i-a parasit Rashid.de-aia il si uraste atat!
narcisa- vip
poate peste inca 100 de episoade se afla ca MAMU este tatal lui ZOYA ,cat despre relatia dintre ASAD si RASHID va mai trece mult timp cred pana se vor impaca ne mai ameteste mult si bine madam pana va descalci itele ce le-a incurcat
costearamona- vip
Data de inscriere : 09/04/2012
Varsta : 44
Localizare : TIMISOARA
e vina noastra ca ne lasam duse de nas! acum trebuie sa-si faca aparitia cu stil si motana,parca mi-a dor de ea! te plictisesti si de atata bine!narcisa a scris:Are multe de descâlcit Madam, cine știe când o ajunge rândul și relației dintre Rashid și Asad, dacă i-o mai ajunge rândul. Probabil a prognozat mia de episoade la cum încurcă ițele în film.
mita baston- vip
ar fi bine doar 100,nu vezi ce a prevazut Narcisa,1000!!!!costearamona a scris:poate peste inca 100 de episoade se afla ca MAMU este tatal lui ZOYA ,cat despre relatia dintre ASAD si RASHID va mai trece mult timp cred pana se vor impaca ne mai ameteste mult si bine madam pana va descalci itele ce le-a incurcat
mita baston- vip
De aflat cred că află mai repede, mai mult îi va lua să-l ierte după ce va afla ce-a făcut. Nu știu de ce sper că o să-l și ierte, poate pentru că așa e creștinește. Dar ei nefiind creștini s-ar putea să nu ne dea satisfacția asta.costearamona a scris:poate peste inca 100 de episoade se afla ca MAMU este tatal lui ZOYA ,cat despre relatia dintre ASAD si RASHID va mai trece mult timp cred pana se vor impaca ne mai ameteste mult si bine madam pana va descalci itele ce le-a incurcat
narcisa- vip
Cred că eu sunt vinovată că apare, eu mi-am dorit să vină să nu o mai aud pe Zoya zbierând. Regret că nu m-am mulțumit cu ce-am avut, ce-ar mai putea să ne ofere motana să o disprețuim și mai mult decât o facem acum?mita baston a scris:e vina noastra ca ne lasam duse de nas! acum trebuie sa-si faca aparitia cu stil si motana,parca mi-a dor de ea! te plictisesti si de atata bine!
narcisa- vip
va dau pauza pana maine,mi-a facut placere,noapte buna!
mita baston- vip
n-o provoca pe Madam! nu ai auzit ce a zis ,ca de abia de acum incepe cu adevarat serialul? doar nu crezi ca ne arata doar lapte si miere,o sa ne zaharisim de atata bine!narcisa a scris:Cred că eu sunt vinovată că apare, eu mi-am dorit să vină să nu o mai aud pe Zoya zbierând. Regret că nu m-am mulțumit cu ce-am avut, ce-ar mai putea să ne ofere motana să o disprețuim și mai mult decât o facem acum?
mita baston- vip
Noapte bună Iza.mita baston a scris:va dau pauza pana maine,mi-a facut placere,noapte buna!
narcisa- vip
Dacă asta a fost doar introducerea mi-e frică de ceea ce va urma. Iar mia prognozată nu cred că-i va fi suficientă, știu că și la Iss spera să bată recordul de episoade.mita baston a scris:n-o provoca pe Madam! nu ai auzit ce a zis ,ca de abia de acum incepe cu adevarat serialul? doar nu crezi ca ne arata doar lapte si miere,o sa ne zaharisim de atata bine!
narcisa- vip
Buna dimineata! mi-am adus aminte sa ma rad azi, de scenele cu Rashid dansand aseara,imediat dupa ce a gasit-o pe bunica!poate de bucurie topaia,altfel ar fi trebuit macar sa o duca la o baba sa-i descante de sanatate,daca nu la un spital!
mita baston- vip
cutia se pare ca lasat-o Mamu aseara,dupa ce a ascultat cantecelul pus de Zoya.aseara a fost un minut de ecran negru la inceputul episodului,se pare ca doar pentru net,cei ce au vazut live spun ca dupa ce a auzit melodia ,Kojak s-a intors si a lasat cealalta cutie muzicala.inseamna ca stie ca Zoya e fiica lui,sau ne mai zburataceste de cap Madama cu alte intorsaturi?narcisa a scris:Și cutiuța muzicală cine a lăsat-o și-n ce scop? Iar motana nu cred să aibă atâta satisfacție, Vikram e după bani, să o violeze pe Humaira era doar un bonus.
mita baston- vip
Pagina 23 din 40 • 1 ... 13 ... 22, 23, 24 ... 31 ... 40
Subiecte similare
» 1.Qubool Hai - Accept!
» 2.Qubool Hai - Accept!
» 3.Qubool Hai - Accept!
» 4.Qubool Hai - Accept!
» 5.Qubool Hai - Accept!
» 2.Qubool Hai - Accept!
» 3.Qubool Hai - Accept!
» 4.Qubool Hai - Accept!