8.Qubool Hai - Accept!
+14
tiberici
costearamona
lido75
petronela
iulianagl
Criss Criss
Selin
lica54
Lucica10
Alexa20
mita baston
mayya54
narcisa
Andreea_Miha
18 participanți
Pagina 31 din 40
Pagina 31 din 40 • 1 ... 17 ... 30, 31, 32 ... 35 ... 40
Re: 8.Qubool Hai - Accept!
Miha e plecata din Bucuresti, nu cred ca revine pana la sf lunii...mai vorbesc cu ea cand e stabilita data, daca poate sa vina...narcisa a scris:De Miha știi ceva?
Ultima editare efectuata de catre petronela in Vin 16 Aug 2013, 9:32 pm, editata de 1 ori
petronela- vip
Data de inscriere : 18/07/2010
Varsta : 57
Localizare : Bucuresti
E drept ca nu joaca scenele de pusti care are numai fete in cap, e mai serios, un Arnav un Asad zic eu ca l-ar juca foarte bine. Era bine sa ia el primul rolul si nu resturile lui Ciufulici, pentru ca el ii dadea contur rolului si il vedeam cu alti ochi. Dar de frumusel, e mult mai frumusel .Alexa20 a scris:Da, la inceput nu mi-a placut de el. Dar chiar are potential, si imi place cum joaca scenele de drama. Parca arata mai mult de cat celalalt Ayaan
mayya54- vip
Data de inscriere : 28/12/2012
Varsta : 49
Localizare : Pitesti
Eu nici macar nu stiu unde e, dar parca e un parc mare. Pana ne gasim printre pomi ni se ofileste trandafirulAlexa20 a scris:Nu am mai fost in Herastrau de aproximativ 3 ani. Si spre rusinea mea mai stau si in Bucuresti
Dar e buna ideea. Pt mine toate sunt bune ca eu nu cunosc Bucurestul, nu stiu decat drumul la Aeroport, merg acolo cu ochii inchisi, si la Spitalul Giulesti acolo nu-mi place ...
mayya54- vip
Stiu ca e pe la tara, dar a zis sa o intrebam ca vine si ea daca e in Bucuresti. O punem pe Petronela sa vorbeasca cu ea. Trebuie sa nu uitam de Iulia, cu ea am vorbit mai rar in ultima vreme.narcisa a scris:De Miha știi ceva?
mayya54- vip
Buna..inca nu am plecat .Trebuia sa plec azi sa fiu maine acolo dar am amantat cateva zile poate saptamani .Pot face si fara mine (stii la ce ma refer Petro ) nu ma puteam duce sa ma intorc si iar sa ma duc si tot asa prea multe drumuri,asa cand ma duc stau mai mult...dar nu am intrat deloc azi pe forum ca am avut treaba cumparaturi etc.eu nu va promit nimic cel mai sigur va spun cand o sa fiu si eu sigura de data cand plec sa o inlocuiesc pe mama la Bz...petronela a scris:Miha e plecata din Bucuresti, nu cred ca revine pana ls sf lunii...mai vorbesc cu ea cand e stabilita data, daca poate sa vina...
Andreea_Miha- vip
Data de inscriere : 27/01/2010
Varsta : 38
Spuneai ca pleci si daca nu te-am mai vazut ..asa am crezut... deci exista sanse sa ne vedem...Andreea_Miha a scris:Buna..inca nu am plecat .Trebuia sa plec azi sa fiu maine acolo dar am amantat cateva zile poate saptamani .Pot face si fara mine (stii la ce ma refer Petro ) nu ma puteam duce sa ma intorc si iar sa ma duc si tot asa prea multe drumuri,asa cand ma duc stau mai mult...dar nu am intrat deloc azi pe forum ca am avut treaba cumparaturi etc.eu nu va promit nimic cel mai sigur va spun cand o sa fiu si eu sigura de data cand plec sa o inlocuiesc pe mama la Bz...
petronela- vip
Data de inscriere : 18/07/2010
Varsta : 57
mayya54 a scris:Stiu ca e pe la tara, dar a zis sa o intrebam ca vine si ea daca e in Bucuresti. O punem pe Petronela sa vorbeasca cu ea. Trebuie sa nu uitam de Iulia, cu ea am vorbit mai rar in ultima vreme.
Nu am plect ca trebuia sa fiu maine acolo dar trebuie sa rezolv ceva aici si dute vino in doua zile prea mult asa ma duc si raman pe acolo mai mult ...am mai amnat un pic...
Andreea_Miha- vip
Iulia vine, rămâne să stabilim data. Îți trimit mp.mayya54 a scris:Stiu ca e pe la tara, dar a zis sa o intrebam ca vine si ea daca e in Bucuresti. O punem pe Petronela sa vorbeasca cu ea. Trebuie sa nu uitam de Iulia, cu ea am vorbit mai rar in ultima vreme.
narcisa- vip
Data de inscriere : 07/04/2010
Varsta : 46
Localizare : București
Ce tare e..toate trei in Bucuresti dar nu am mai vazut parculmayya54 a scris:Eu nici macar nu stiu unde e, dar parca e un parc mare. Pana ne gasim printre pomi ni se ofileste trandafirul
Dar e buna ideea. Pt mine toate sunt bune ca eu nu cunosc Bucurestul, nu stiu decat drumul la Aeroport, merg acolo cu ochii inchisi, si la Spitalul Giulesti acolo nu-mi place ...
Si eu ma alatur Alexei cred ca nu am mai fost de ani,mai mult de 3 sau cam asa...ma pired prin el acum...daca pot sa vin mie mi-ar place in parc..
Andreea_Miha- vip
Da trebuia dar am vb cu mama si am cazut de acord sa ma mai las un pic sa ma duc dupa ca de acum si sa stau sa o inlocuiesc pana la sf luni octombrie nu mai sunt sanse sa vin acasapetronela a scris:Spuneai ca pleci si daca nu te-am mai vazut ..asa am crezut... deci exista sanse sa ne vedem...
Si ma plictisesc acolo...
Andreea_Miha- vip
tiberici- vip
Data de inscriere : 17/02/2010
Varsta : 55
Localizare : Constanta
Fete dragi eu zic ca vin la intanire....acolo unde stabiliti voi .....
Sper din suflet sa nu intervina ceva neprevazut in dimineata stabilita si sa nu pot pleca din Constanta.....
Sper din suflet sa nu intervina ceva neprevazut in dimineata stabilita si sa nu pot pleca din Constanta.....
tiberici- vip
Nu va interveni nimic.tiberici a scris:Fete dragi eu zic ca vin la intanire....acolo unde stabiliti voi .....
narcisa- vip
Noapte bună fetele.
narcisa- vip
tiberici a scris: mayya
mayya54- vip
Asta si mi imi e teama, dar sa speram ca nu suntem ghinioniste si sa intrevina ceva.tiberici a scris:Fete dragi eu zic ca vin la intanire....acolo unde stabiliti voi .....
Si eu va pupacesc o sa ies ...
mayya54- vip
Noapte buna si
mayya54- vip
Pe maine!mayya54 a scris:Noapte buna si
tiberici- vip
''There will be a new entry in the show, which will be like a very short cameo.. the person will play the character of Asad's School's Female English Teacher"
Nu stiu daca e adevarat ...e de pe if
Andreea_Miha- vip
Buna seara tuturor!
mita baston- vip
Data de inscriere : 28/02/2010
imi place cum si-a aranjat parul Karan! parca zicea si Haseena ceva de un nene Farhan ?Andreea_Miha a scris:''There will be a new entry in the show, which will be like a very short cameo.. the person will play the character of Asad's School's Female English Teacher"
mita baston- vip
nu-i nimeni acasa? m-ati pus la colt?
mita baston- vip
mita baston a scris:imi place cum si-a aranjat parul Karan! parca zicea si Haseena ceva de un nene Farhan ?
si mie dar il prefer cu parul mai scurt...parul scurt si fara barba
Andreea_Miha- vip
Pagina 31 din 40 • 1 ... 17 ... 30, 31, 32 ... 35 ... 40
Subiecte similare
» 1.Qubool Hai - Accept!
» 2.Qubool Hai - Accept!
» 3.Qubool Hai - Accept!
» 4.Qubool Hai - Accept!
» 5.Qubool Hai - Accept!