8.Qubool Hai - Accept!
+14
tiberici
costearamona
lido75
petronela
iulianagl
Criss Criss
Selin
lica54
Lucica10
Alexa20
mita baston
mayya54
narcisa
Andreea_Miha
18 participanți
Pagina 30 din 40
Pagina 30 din 40 • 1 ... 16 ... 29, 30, 31 ... 35 ... 40
Re: 8.Qubool Hai - Accept!
narcisa a scris: Singurul elefant de la Grădina Zoologică din București a murit acum câțiva ani.
Ultima editare efectuata de catre mita baston in Vin 16 Aug 2013, 9:22 pm, editata de 1 ori
mita baston- vip
Data de inscriere : 28/02/2010
Ei,as! pe mine m-ar lasa pe capul vostru si ar zice c-am fugit de acasa! da',o bagheta frantuzeasca nu se poate?mayya54 a scris:Stai linistita ca si pe noi ne bate barbatii, asa ca tb sa ne vedem ziua mai ales ca tb sa ne recunoastem, daca tinem prazul in mana seara nu se vede
PS. Am schimbat nu mai e praz sa fie totusi un trandafir, nu conteaza culoarea
mita baston- vip
Asa ca nu ai nicio sansa sa te fofilezi, te vrem in gasca noastranarcisa a scris: Singurul elefant de la Grădina Zoologică din București a murit acum câțiva ani.
mayya54- vip
Data de inscriere : 28/12/2012
Varsta : 49
Localizare : Pitesti
unul de ala de palmier de Mamaia, ca sa am dupa ce m-ascunde!Alexa20 a scris: Eu vin cu un ghiveci
mita baston- vip
Fie dar sa tinem ceva in mana sa ne recunoastemmita baston a scris:Ei,as! pe mine m-ar lasa pe capul vostru si ar zice c-am fugit de acasa! da',o bagheta frantuzeasca nu se poate?
mayya54- vip
orice numai sa ne intalnim si sa ne recunoastem, eu cred ca o sa fie tare amuzant.Alexa20 a scris: Eu vin cu un ghiveci
mayya54- vip
Sunt! Cu gandul si cu inima!mayya54 a scris:Asa ca nu ai nicio sansa sa te fofilezi, te vrem in gasca noastra
mita baston- vip
O sa fii si cu prezentamita baston a scris:Sunt! Cu gandul si cu inima!
mayya54- vip
S-au uscat...nu le-a priit pe litoralul romanesc....(de palmieri e vorba)mita baston a scris:unul de ala de palmier de Mamaia, ca sa am dupa ce m-ascunde!
tiberici- vip
Data de inscriere : 17/02/2010
Varsta : 55
Localizare : Constanta
Am o idee
tiberici- vip
Sa ne intalnim la muzeul satului..... Saptamana trecuta a fost si targ cu produse traditionale romanesti..... iar pe 12 oct. 2012 tot aici s-au serbat zilelei Indiei un soi de festival...
Deci ceva ne-ar lega si pe noi.....Si da cu o floare in mana fiecare....Venim dimineata la 9.00 si plecam la inchidere....
Cred ca acolo gasim si terasa si Wc. ...altceva nu ne trebuie....
Deci ceva ne-ar lega si pe noi.....Si da cu o floare in mana fiecare....Venim dimineata la 9.00 si plecam la inchidere....
tiberici- vip
Ultima editare efectuata de catre mita baston in Lun 19 Aug 2013, 11:17 am, editata de 1 ori
mita baston- vip
Sunt sigura de asta. Oricum ideea cu trandafirul a fost geniala. Nu mi-ar fi trecut prin cap nicicandmayya54 a scris:orice numai sa ne intalnim si sa ne recunoastem, eu cred ca o sa fie tare amuzant.
Da tu ce ai impresia, ca noi suntem niste Dive cu silueta de 90-60-90, cu tinute de mii de euro ? Eu zic sa incerci sa te intalnesti cu noi, sut sigura ca e numai gura de tine ca esti un elefant de la Zoo si altele. Cred ca in fond esti foarte de treaba, nu conteaza aspectul fizic.mita baston a scris:unul de ala de palmier de Mamaia, ca sa am dupa ce m-ascunde!
E buna ideeatiberici a scris:Sa ne intalnim la muzeul satului..... Saptamana trecuta a fost si targ cu produse traditionale romanesti..... iar pe 12 oct. 2012 tot aici s-au serbat zilelei Indiei un soi de festival...
Eu m-am indragostit de noul Ayaan cred ca Narcisa a zis ca are ceva de la Barun si are dreptate. Sa fiu in locul madamei l-as pune intr-un rol principal intr-unul din seriale, are potential ...
mayya54- vip
lasa intr-o zi fara produse,mai bine cu ceva de tesut ,sau macinat faina cu piatra de moara,ca e riscant sa miroase a bunataturii in jurul meu,nu ma mai pot concentra!tiberici a scris:Sa ne intalnim la muzeul satului..... Saptamana trecuta a fost si targ cu produse traditionale romanesti..... iar pe 12 oct. 2012 tot aici s-au serbat zilelei Indiei un soi de festival...
mita baston- vip
Zilele Indiei le-am ratat dar am fost la cele turcești, ce se mai bătea lumea pe baclavale și sarailii (și eu cu lumea) și nici măcar nu erau de la mama lor ci tot făcute de români. Dar a fost o zi super, sper la anul să fie din nou și să fiu la prima oră că la 12 nu mai era nimic de ronțăit. Numai la mâncare îmi stă gândul.tiberici a scris:Sa ne intalnim la muzeul satului..... Saptamana trecuta a fost si targ cu produse traditionale romanesti..... iar pe 12 oct. 2012 tot aici s-au serbat zilelei Indiei un soi de festival...
narcisa- vip
Data de inscriere : 07/04/2010
Varsta : 46
Localizare : București
pai eu am! 90 de kilograme,ma simt de 600 de ani si mi-au ramas doar 90 de grame de minte! cu tinutele,mai usurel.....Alexa20 a scris: Da tu ce ai impresia, ca noi suntem niste Dive cu silueta de 90-60-90, cu tinute de mii de euro ? Eu zic sa incerci sa te intalnesti cu noi, sut sigura ca e numai gura de tine ca esti un elefant de la Zoo si altele. Cred ca in fond esti foarte de treaba, nu conteaza aspectul fizic.
mita baston- vip
Da, la inceput nu mi-a placut de el. Dar chiar are potential, si imi place cum joaca scenele de drama. Parca arata mai mult de cat celalalt Ayaanmayya54 a scris:E buna ideea
Eu m-am indragostit de noul Ayaan cred ca Narcisa a zis ca are ceva de la Barun si are dreptate. Sa fiu in locul madamei l-as pune intr-un rol principal intr-unul din seriale, are potential ...
Și mie îmi place ideea și e și Herăstrăul tot acolo deci avem verdeață, avem apa lacului, asta pentru pofticioșii care nu se pot abține de la bunătăți. Mă refer la mine.mayya54 a scris:E buna ideea
Iar cu noul Ayaan mă bucur că n-am avut doar eu impresia asta.
narcisa- vip
Foarte tare asta.mita baston a scris:pai eu am! 90 de kilograme,ma simt de 600 de ani si mi-au ramas doar 90 de grame de minte! cu tinutele,mai usurel.....
Nu am mai fost in Herastrau de aproximativ 3 ani. Si spre rusinea mea mai stau si in Bucurestinarcisa a scris:Și mie îmi place ideea și e și Herăstrăul tot acolo deci avem verdeață, avem apa lacului, asta pentru pofticioșii care nu se pot abține de la bunătăți. Mă refer la mine.
Iar cu noul Ayaan mă bucur că n-am avut doar eu impresia asta.
Eu merg mai des cu piticul dar e frumos așa că merg oricând cu plăcere. Deci e musai să vii la întâlnire.Alexa20 a scris:Nu am mai fost in Herastrau de aproximativ 3 ani. Si spre rusinea mea mai stau si in Bucuresti
narcisa- vip
narcisa a scris:Eu merg mai des cu piticul dar e frumos așa că merg oricând cu plăcere. Deci e musai să vii la întâlnire.
Oricum veneam
De Miha știi ceva?Alexa20 a scris:
Oricum veneam
narcisa- vip
Pagina 30 din 40 • 1 ... 16 ... 29, 30, 31 ... 35 ... 40
Subiecte similare
» 1.Qubool Hai - Accept!
» 2.Qubool Hai - Accept!