8.Qubool Hai - Accept!
+14
tiberici
costearamona
lido75
petronela
iulianagl
Criss Criss
Selin
lica54
Lucica10
Alexa20
mita baston
mayya54
narcisa
Andreea_Miha
18 participanți
Pagina 17 din 40
Pagina 17 din 40 • 1 ... 10 ... 16, 17, 18 ... 28 ... 40
Re: 8.Qubool Hai - Accept!
Mayya cred că e la bucătărie, acum îl pregătește. Sper să fie tiramisu. Tu de care preferi?mita baston a scris:pai daca tort n-am primit,ce sa fac?!
narcisa- vip
Data de inscriere : 07/04/2010
Varsta : 46
Localizare : București
Cred că singura ei soluție ea rămas sex shop-ul. Or fi având așa ceva în India?mita baston a scris:e prea scumpa motana! Imran nu-si mai permite iar la Asad n-a mers din prima,cu toate ca daca mai amesteca licorile putin,cine stie ce se intampla
narcisa- vip
narcisa a scris:Una cu clopoței, asta doar așa ca să nu uite după ce se căsătoresc că e cazul să i-o dea jos, să nu prindă rugină. Sau poate amorul lor e prea subtil și nu- înțelegem noi.
mita baston- vip
Data de inscriere : 28/02/2010
Ciocolata! Cu multa frisca!narcisa a scris:Mayya cred că e la bucătărie, acum îl pregătește. Sper să fie tiramisu. Tu de care preferi?
mita baston- vip
cred ca de fapt era angajata(fidela) la o bodega ca cea unde a dus-o Vikram pe Humaira/Rajni,sau chiar p(m)atroana !narcisa a scris:Cred că singura ei soluție ea rămas sex shop-ul. Or fi având așa ceva în India?
mita baston- vip
n-are nici o legatura cu nimic,doar cu tineretile mele
mita baston- vip
Cred că n-are nici o legătură, Asad n-ar scăpa în veci ochii în decolteul Zoyei. Și dacă ar comite din imprudență o așa greșeală probabil în clipa următoare și-ar scoate ochii. Nu mă lua în serios, în seara asta chiar am o stare proastă.mita baston a scris:
n-are nici o legatura cu nimic,doar cu tineretile mele
narcisa- vip
Nu cred că aș vrea să aflu cu ce s-a ocupat înainte de a cloci planul cu prostirea lui Asad.mita baston a scris:cred ca de fapt era angajata(fidela) la o bodega ca cea unde a dus-o Vikram pe Humaira/Rajni,sau chiar p(m)atroana !
narcisa- vip
I-am dat de furcă Mayyei, cred că nu se hotărăște pe care să-l facă primul. Sau deja le-a mâncat pe amândouă.mita baston a scris:Ciocolata! Cu multa frisca!
narcisa- vip
nici nu m-am gandit la Asad! doar umblam creanga pe net si am dat de asta.ma gandeam ca am vazut mai multe filme bune pana in '89 ,decat dupa. dar ma gandeam acum la Zoya si Ayan,daca s-ar casatorii,imagineaza-ti copiii lor spunand toti poezele,mostenite genetic de la ambii parintinarcisa a scris:Cred că n-are nici o legătură, Asad n-ar scăpa în veci ochii în decolteul Zoyei. Și dacă ar comite din imprudență o așa greșeală probabil în clipa următoare și-ar scoate ochii. Nu mă lua în serios, în seara asta chiar am o stare proastă.
mita baston- vip
pai si noi?! macar o poza ,sa vedem ce-am ratat !narcisa a scris:I-am dat de furcă Mayyei, cred că nu se hotărăște pe care să-l facă primul. Sau deja le-a mâncat pe amândouă.
mita baston- vip
Dacă ayaan s-ar căsători cu Zoya nu vor avea timp să facă bebeluși, vor fi ocupați să-și recite poezele.mita baston a scris: nici nu m-am gandit la Asad! doar umblam creanga pe net si am dat de asta.ma gandeam ca am vazut mai multe filme bune pana in '89 ,decat dupa. dar ma gandeam acum la Zoya si Ayan,daca s-ar casatorii,imagineaza-ti copiii lor spunand toti poezele,mostenite genetic de la ambii parinti
narcisa- vip
Noi? Cu supa de varză.mita baston a scris:pai si noi?! macar o poza ,sa vedem ce-am ratat !
narcisa- vip
doar daca nu-i ajuta motana cu vreo licoare fermecata!narcisa a scris: Dacă ayaan s-ar căsători cu Zoya nu vor avea timp să facă bebeluși, vor fi ocupați să-și recite poezele.
mita baston- vip
asa-mi trebuie! dar nu-i mai bine sa transformam supa in niste sarmale,ca tot cu varza e reteta?narcisa a scris: Noi? Cu supa de varză.
mita baston- vip
Uite că pe Ayaan l-a ratat motana, sau poate nu-i place poezia.mita baston a scris: doar daca nu-i ajuta motana cu vreo licoare fermecata!
narcisa- vip
si Ayan cred ca e singurul care ar fi vrut! cel putin vechiul,ala era tot cu ochii dupa fete! il lecuia motana mintenas!narcisa a scris:Uite că pe Ayaan l-a ratat motana, sau poate nu-i place poezia.
mita baston- vip
Poate transformăm sarmalele în ardei umpluți, sunt mai ușor de făcut și-mi plac mai mult. Iar varza o punem ca decor.mita baston a scris: asa-mi trebuie! dar nu-i mai bine sa transformam supa in niste sarmale,ca tot cu varza e reteta?
narcisa- vip
Cred că de primul nu-i plăcea că avea blana mai mare ca a ei. Nu-mi mai aduc aminte, era intrată motana când a plecat Cuib de ciori?mita baston a scris:si Ayan cred ca e singurul care ar fi vrut! cel putin vechiul,ala era tot cu ochii dupa fete! il lecuia motana mintenas!
narcisa- vip
da,parca a aparut dupa ce a jucat Ciufulici rolul ala de fantoma,de i-a mutat Asad falcile cu palma aia.a fost noaptea cu dansul in ploaie,apoi accidentul de autobuz al Zoyei si procesul lui Rashid.parca la proces era Ayan,doar ca era vechea motana.pe cea noua au adus-o nu mai stiu cand,mi se pare o vesnicie de cand o aud miorlaindnarcisa a scris: Cred că de primul nu-i plăcea că avea blana mai mare ca a ei. Nu-mi mai aduc aminte, era intrată motana când a plecat Cuib de ciori?
mita baston- vip
asa-i ca sunt mai usor de facut,dar copilului meu nu-i plac,nici sotului,si doar pentru mine nu-mi vine sa ocup cratita.dar nici varza aia fiarta pe post de supa.....narcisa a scris: Poate transformăm sarmalele în ardei umpluți, sunt mai ușor de făcut și-mi plac mai mult. Iar varza o punem ca decor.
mita baston- vip
Și-a intrat atât de bine în rol că am uitat că a mai fost o motană. Au fost atâtea nebunii în filmul ăsta că nu le mai știu firul, mă mir cum le mai ține minte Madam să le descâlcească pe toate.mita baston a scris:da,parca a aparut dupa ce a jucat Ciufulici rolul ala de fantoma,de i-a mutat Asad falcile cu palma aia.a fost noaptea cu dansul in ploaie,apoi accidentul de autobuz al Zoyei si procesul lui Rashid.parca la proces era Ayan,doar ca era vechea motana.pe cea noua au adus-o nu mai stiu cand,mi se pare o vesnicie de cand o aud miorlaind
narcisa- vip
astept sa vad cum o pedepseste Kojak pe Razia,nu de alta ,dar l-a facut de ras in fata lumii,ca de bunica nu cred ca-i pasa asa de mult
mita baston- vip
Am mâncat o singură dată în viață supă de varză, în Republica Moldova. A trebuit să o mănânc de politețe. Deci tot am picat de acord, fără supă de varză.mita baston a scris:asa-i ca sunt mai usor de facut,dar copilului meu nu-i plac,nici sotului,si doar pentru mine nu-mi vine sa ocup cratita.dar nici varza aia fiarta pe post de supa.....
narcisa- vip
cred ca are oameni angajati special ,fiecare se ocupa de cate un personaj.am merita si noi cate o acadea ca ne suprasolicitam memoria!narcisa a scris:Și-a intrat atât de bine în rol că am uitat că a mai fost o motană. Au fost atâtea nebunii în filmul ăsta că nu le mai știu firul, mă mir cum le mai ține minte Madam să le descâlcească pe toate.
mita baston- vip
Pagina 17 din 40 • 1 ... 10 ... 16, 17, 18 ... 28 ... 40
Subiecte similare
» 1.Qubool Hai - Accept!
» 2.Qubool Hai - Accept!
» 3.Qubool Hai - Accept!
» 4.Qubool Hai - Accept!
» 5.Qubool Hai - Accept!
» 2.Qubool Hai - Accept!
» 3.Qubool Hai - Accept!
» 4.Qubool Hai - Accept!