Serialesitelenovelet
8.Qubool Hai - Accept! - Pagina 10 Pbucket

Alăturați-vă forumului, este rapid și ușor

Serialesitelenovelet
8.Qubool Hai - Accept! - Pagina 10 Pbucket
Serialesitelenovelet
Doriți să reacționați la acest mesaj? Creați un cont în câteva clickuri sau conectați-vă pentru a continua.

8.Qubool Hai - Accept!

+14
tiberici
costearamona
lido75
petronela
iulianagl
Criss Criss
Selin
lica54
Lucica10
Alexa20
mita baston
mayya54
narcisa
Andreea_Miha
18 participanți

Pagina 10 din 40 Înapoi  1 ... 6 ... 9, 10, 11 ... 25 ... 40  Urmatorul

In jos

8.Qubool Hai - Accept! - Pagina 10 Empty Re: 8.Qubool Hai - Accept!

Mesaj Scris de narcisa Joi 08 Aug 2013, 8:27 pm

mita baston a scris:scuze! am umblat putin creanga! cine e noul?tot vechiul,dar intr-un nou serial?
E mai veche achiziția, dar e ultimul venit pe lista mea însă a ocupat locul întâi. Vorbesc de Avinesh Rekhi 8.Qubool Hai - Accept! - Pagina 10 283516  8.Qubool Hai - Accept! - Pagina 10 248946  confused  sunny  afro  8.Qubool Hai - Accept! - Pagina 10 354328  8.Qubool Hai - Accept! - Pagina 10 354328 , Sultan în Madhu și Kabir în Chhal.
narcisa
narcisa
vip
vip

Data de inscriere : 07/04/2010
Varsta : 46
Localizare : București

Sus In jos

Mesaj Scris de mita baston Joi 08 Aug 2013, 8:30 pm

narcisa a scris:E mai veche achiziția, dar e ultimul venit pe lista mea însă a ocupat locul întâi. Vorbesc de Avinesh Rekhi 8.Qubool Hai - Accept! - Pagina 10 283516  8.Qubool Hai - Accept! - Pagina 10 248946  confused  sunny  afro  8.Qubool Hai - Accept! - Pagina 10 354328  8.Qubool Hai - Accept! - Pagina 10 354328 , Sultan în Madhu și Kabir în Chhal.
i-am cautat poza! e tipul de interiorizat malefic? ca zambeste mai intr-un fel! sau n-am gasit eu poza care il reprezita mai bine?
mita baston
mita baston
vip
vip

Data de inscriere : 28/02/2010

Sus In jos

Mesaj Scris de narcisa Joi 08 Aug 2013, 8:35 pm

mita baston a scris:i-am cautat poza! e tipul de interiorizat malefic? ca zambeste mai intr-un fel! sau n-am gasit eu poza care il reprezita mai bine?
Poze cu el găsești la Madhu la Poze sau la creațiile Andei. E un tip pe gustul meu, dur dar tandru în același timp, care se uită și la cea mai urâtă femeie de parcă ar fi cea mai frumoasă femeie din lume. Și apoi din poze e mai greu să-ți dai seama trebuie să-l vezi și cum se mișcă.
narcisa
narcisa
vip
vip

Sus In jos

Mesaj Scris de narcisa Joi 08 Aug 2013, 8:37 pm

mita baston a scris:Smile Smile  m-am distrat cu conjunctivita!
la Ayan sta ,ca era destul de" atasata" de gatul lui!iar de bunica,ma gandeam ca i-au amputat astia un picior cand o tot inghesuia tampitul ala de Vikram in portbagaj,si nu incapea,asa ca la Cenusareasa!stupid 
I-au schimbat locația bunicii, în sfârșit, mă gândeam că se va mucegăi sub pat.
narcisa
narcisa
vip
vip

Sus In jos

Mesaj Scris de mita baston Joi 08 Aug 2013, 8:38 pm

narcisa a scris:I-au schimbat locația bunicii, în sfârșit, mă gândeam că se va mucegăi sub pat.
Smile Smile acum se conserva de la mirosul de benzina Smile 
mita baston
mita baston
vip
vip

Sus In jos

Mesaj Scris de mita baston Joi 08 Aug 2013, 8:39 pm

narcisa a scris:Poze cu el găsești la Madhu la Poze sau la creațiile Andei. E un tip pe gustul meu, dur dar tandru în același timp, care se uită și la cea mai urâtă femeie de parcă ar fi cea mai frumoasă femeie din lume. Și apoi din poze e mai greu să-ți dai seama trebuie să-l vezi și cum se mișcă.
exista asa ceva?!
mita baston
mita baston
vip
vip

Sus In jos

Mesaj Scris de narcisa Joi 08 Aug 2013, 8:41 pm

mita baston a scris:el le iubeste saracul,dar ii dau toate papucii!motana ca nu-i bogat,Najma de frica lui Marmelad,iar Nikhat de desteapta ce e,singura care a pus piciorul in prag,si a vazut cu cine si-a pierdut vremea!cred ca nu e fiica lui Shireen ,pare mai degraba a lui Dilshad!
Smile Smile Înseamnă că are o mare colecție de papuci. Eu sunt cam în urmă cu noutățile, deci Nikhat s-a hotărât că-i e mai bine singură decât cu Imran? Trebuie să văd și eu episoadele că altfel vorbesc total pe dinafară.
narcisa
narcisa
vip
vip

Sus In jos

Mesaj Scris de narcisa Joi 08 Aug 2013, 8:43 pm

mita baston a scris:Smile Smile acum se conserva de la mirosul de benzina Smile 
Oare cu cât o plătesc pentru rolul ăsta? Eu una aș cere bani grei pentru așa ceva. Smile 
narcisa
narcisa
vip
vip

Sus In jos

Mesaj Scris de mita baston Joi 08 Aug 2013, 8:45 pm

narcisa a scris:Smile Smile Înseamnă că are o mare colecție de papuci. Eu sunt cam în urmă cu noutățile, deci Nikhat s-a hotărât că-i e mai bine singură decât cu Imran? Trebuie să văd și eu episoadele că altfel vorbesc total pe dinafară.
da,a fost de nota 100! i-a concediat pe idiot si pe mama lui de nu s-au asteptat!si tampitul de suparare voia sa se arunce in prapastie,dar inainte sa ne faca bucuria a sunat-o pe Najma sa-l consoleze!stupid 
mita baston
mita baston
vip
vip

Sus In jos

Mesaj Scris de mita baston Joi 08 Aug 2013, 8:47 pm

narcisa a scris:Oare cu cât o plătesc pentru rolul ăsta? Eu una aș cere bani grei pentru așa ceva. Smile 
da,lucreaza in conditii grele actrita bunica,acum au trecut-o in mediul toxic,necesita spor special
mita baston
mita baston
vip
vip

Sus In jos

Mesaj Scris de narcisa Joi 08 Aug 2013, 8:49 pm

mita baston a scris:exista asa ceva?!
Dacă s-ar uita la mine măcar o dată sigur m-aș simți așa. Smile Smile 
narcisa
narcisa
vip
vip

Sus In jos

Mesaj Scris de mita baston Joi 08 Aug 2013, 8:52 pm

narcisa a scris:Dacă s-ar uita la mine măcar o dată sigur m-aș simți așa. Smile Smile 
stai la rand,domnisoara!8.Qubool Hai - Accept! - Pagina 10 2520790337 lasa varstnicii primii!8.Qubool Hai - Accept! - Pagina 10 2520790337 
mita baston
mita baston
vip
vip

Sus In jos

Mesaj Scris de narcisa Joi 08 Aug 2013, 8:55 pm

mita baston a scris:da,a fost de nota 100! i-a concediat pe idiot si pe mama lui de nu s-au asteptat!si tampitul de suparare voia sa se arunce in prapastie,dar inainte sa ne faca bucuria a sunat-o pe Najma sa-l consoleze!stupid 
De ce, motana nu i-a răspuns? Ce se mai complică madama, mai bine se axa pe pătrățelele lui Asad, un dans, un cântec, un râs al Zoyei, chiar a fost frumos afârșitul episodului din 2 august. Mă mir ce-a apucat-o de ni l-a oferit în așa ipostază pe Asad. Că de cele mai multe ori parcă nu-i femeie, nu vrea să vadă și ea ceva frumos? Să fi fost eu în locul ei îl țineam pe Asad numai la bustul gol.
narcisa
narcisa
vip
vip

Sus In jos

Mesaj Scris de narcisa Joi 08 Aug 2013, 8:58 pm

mita baston a scris:da,lucreaza in conditii grele actrita bunica,acum au trecut-o in mediul toxic,necesita spor special
Smile Smile Mă întreb cât mai are de gând să o țină așa. Cred că-i cea mai chinuită actriță din câțe am văzut vreodată.
narcisa
narcisa
vip
vip

Sus In jos

Mesaj Scris de mita baston Joi 08 Aug 2013, 9:00 pm

narcisa a scris:De ce, motana nu i-a răspuns? Ce se mai complică madama, mai bine se axa pe pătrățelele lui Asad, un dans, un cântec, un râs al Zoyei, chiar a fost frumos afârșitul episodului din 2 august. Mă mir ce-a apucat-o de ni l-a oferit în așa ipostază pe Asad. Că de cele mai multe ori parcă nu-i femeie, nu vrea să vadă și ea ceva frumos? Să fi fost eu în locul ei îl țineam pe Asad numai la bustul gol.
Smile Smile  vezi ca maine spune si Asad o poezica,de o lasa cu gura cascata pe Zoya! mai bine ii cerea Zoya pe lista de dorinte sa stea doar in prosop,unul din ala mic,de fata! Smile 
mita baston
mita baston
vip
vip

Sus In jos

Mesaj Scris de narcisa Joi 08 Aug 2013, 9:00 pm

mita baston a scris:stai la rand,domnisoara!8.Qubool Hai - Accept! - Pagina 10 2520790337 lasa varstnicii primii!8.Qubool Hai - Accept! - Pagina 10 2520790337 
Mă grăbesc cât mai am momentele mele de glorie. Smile 
narcisa
narcisa
vip
vip

Sus In jos

Mesaj Scris de mita baston Joi 08 Aug 2013, 9:01 pm

narcisa a scris:Smile Smile Mă întreb cât mai are de gând să o țină așa. Cred că-i cea mai chinuită actriță din câțe am văzut vreodată.
sper ca au iesit filmarile din prima si n-a fost nevoie de multe duble! stupid 
mita baston
mita baston
vip
vip

Sus In jos

Mesaj Scris de mita baston Joi 08 Aug 2013, 9:02 pm

narcisa a scris:Mă grăbesc cât mai am momentele mele de glorie. Smile 
ok! atunci ai liber,ca eu n-am avut nici la 18 ani din astea! isi strica bietul actor ochii degeaba uitandu-se la minemori de ras 
mita baston
mita baston
vip
vip

Sus In jos

Mesaj Scris de narcisa Joi 08 Aug 2013, 9:07 pm

mita baston a scris:Smile Smile  vezi ca maine spune si Asad o poezica,de o lasa cu gura cascata pe Zoya! mai bine ii cerea Zoya pe lista de dorinte sa stea doar in prosop,unul din ala mic,de fata! Smile 
Smile Smile  S-a terminat Ramadanul? Eu am un prosop de față de 20cm/20cm, contribui și eu la recuzită numai să le fie de folos. Cu gura căscată a lăsat-o și când i-a făcut pizza, eu am murdărit atât de tare bucătăria doar când am făcut sos de ardei iute și a sărit până în tavan de-am avut impresia că a fost o explozie.
narcisa
narcisa
vip
vip

Sus In jos

Mesaj Scris de mita baston Joi 08 Aug 2013, 9:11 pm

narcisa a scris:Smile Smile  S-a terminat Ramadanul? Eu am un prosop de față de 20cm/20cm, contribui și eu la recuzită numai să le fie de folos. Cu gura căscată a lăsat-o și când i-a făcut pizza, eu am murdărit atât de tare bucătăria doar când am făcut sos de ardei iute și a sărit până în tavan de-am avut impresia că a fost o explozie.
e suficient de mare!prosopul!Smile  lasa ca ardeiul iute desfunda sinusurile,le spui ca e ca la Salina,dar ca e sarea mai colorata!Smile 
eu chiar de aia am si zugravit ,sa ma pot apuca linistita de bulioane si zacusti!8.Qubool Hai - Accept! - Pagina 10 2263181061 
mita baston
mita baston
vip
vip

Sus In jos

Mesaj Scris de narcisa Joi 08 Aug 2013, 9:13 pm

mita baston a scris:ok! atunci ai liber,ca eu n-am avut nici la 18 ani din astea! isi strica bietul actor ochii degeaba uitandu-se la minemori de ras 
Smile Smile Ești mortală, râzi de mine. Fiecare din noi are ceva frumos pentru care merită să se uite cineva.
narcisa
narcisa
vip
vip

Sus In jos

Mesaj Scris de narcisa Joi 08 Aug 2013, 9:17 pm

mita baston a scris:e suficient de mare!prosopul!Smile  lasa ca ardeiul iute desfunda sinusurile,le spui ca e ca la Salina,dar ca e sarea mai colorata!Smile 
eu chiar de aia am si zugravit ,sa ma pot apuca linistita de bulioane si zacusti!8.Qubool Hai - Accept! - Pagina 10 2263181061 
Smile  Să știi că nu m-a ajutat cu sinusurile, când am văzut ce-am pățit m-a luat o teribilă durere de cap. Nici acum nu s-au luat complet petele că apucasem să pun și uleiul în sos. Bineînțeles că accidentul s-a întâmplat în timp ce mă uitam la un serial.
narcisa
narcisa
vip
vip

Sus In jos

Mesaj Scris de mita baston Joi 08 Aug 2013, 9:21 pm

narcisa a scris:Smile Smile Ești mortală, râzi de mine. Fiecare din noi are ceva frumos pentru care merită să se uite cineva.
eu, nici macar mie singura si personal, n-am gasit ceva sa-mi placa.nu rad.ma minunez cum de s-a pacalit bietul sot.ar trebui sa-i mai acord si lui intelegere si compasiune cateodata,dupa atatia ani...8.Qubool Hai - Accept! - Pagina 10 802318026 
mita baston
mita baston
vip
vip

Sus In jos

Mesaj Scris de mita baston Joi 08 Aug 2013, 9:24 pm

narcisa a scris:Smile  Să știi că nu m-a ajutat cu sinusurile, când am văzut ce-am pățit m-a luat o teribilă durere de cap. Nici acum nu s-au luat complet petele că apucasem să pun și uleiul în sos. Bineînțeles că accidentul s-a întâmplat în timp ce mă uitam la un serial.
eu am uitat odata un ou la fiert de-am bombanit toti vecinii ca ma afuma,pana am intrat in bucatarie.....era ca cel din preistoric,doar ca negru.il puteam duce la muzeu sa-l declar de pitigoi vargat din antichitate,nu era nici o deosebire;) 
mita baston
mita baston
vip
vip

Sus In jos

Mesaj Scris de narcisa Joi 08 Aug 2013, 9:26 pm

mita baston a scris:eu, nici macar mie singura si personal, n-am gasit ceva sa-mi placa.nu rad.ma minunez cum de s-a pacalit bietul sot.ar trebui sa-i mai acord si lui intelegere si compasiune cateodata,dupa atatia ani...8.Qubool Hai - Accept! - Pagina 10 802318026 
Ne judecăm noi prea aspru, de fapt suntem niște persoane minunate, care merită toată dragostea din lume. 8.Qubool Hai - Accept! - Pagina 10 155520 
narcisa
narcisa
vip
vip

Sus In jos

Mesaj Scris de Continut sponsorizat

Continut sponsorizat

Sus In jos

Pagina 10 din 40 Înapoi  1 ... 6 ... 9, 10, 11 ... 25 ... 40  Urmatorul

Sus

- Subiecte similare

Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum