8.Qubool Hai - Accept!
+14
tiberici
costearamona
lido75
petronela
iulianagl
Criss Criss
Selin
lica54
Lucica10
Alexa20
mita baston
mayya54
narcisa
Andreea_Miha
18 participanți
Pagina 11 din 40
Pagina 11 din 40 • 1 ... 7 ... 10, 11, 12 ... 25 ... 40
Re: 8.Qubool Hai - Accept!
nici macar sa scriu asa ,ceva nu cred ca ma lasa tastaturanarcisa a scris:Ne judecăm noi prea aspru, de fapt suntem niște persoane minunate, care merită toată dragostea din lume.
doar pentru mine e valabil. acum imi doresc macar sa nu-l fac de ras prea tare pe copil.bine ca s-a facut mai mare si nu prea mai are nevoie de parinti prezenti public.
mita baston- vip
Data de inscriere : 28/02/2010
Înseamnă că nu-ți era foame dacă l-ai uitat atât de mult. Asta cu afumatul de la vecini mi-a adus aminte de soțul meu care a lăsat boabele de soia în cuptor dar el era în bucătărie lângă ele și vorbea la telefon. Iar mie din cameră îmi mirosea a ars și mă întrebam care naiba a uitat mâncarea pe foc de miroase atât de urât.mita baston a scris:eu am uitat odata un ou la fiert de-am bombanit toti vecinii ca ma afuma,pana am intrat in bucatarie.....era ca cel din preistoric,doar ca negru.il puteam duce la muzeu sa-l declar de pitigoi vargat din antichitate,nu era nici o deosebire;)
narcisa- vip
Data de inscriere : 07/04/2010
Varsta : 46
Localizare : București
Chaand raat is then,
The night you come before me,
Eid is the day when,
The time you come before me.
uite poezica lui Asad de maine! cred ca vrea sa fie romantic?! oricum,cred ca se pierde mult la traducerea urdu/hindi,engleza
Eid is the day when,
uite poezica lui Asad de maine! cred ca vrea sa fie romantic?! oricum,cred ca se pierde mult la traducerea urdu/hindi,engleza
mita baston- vip
Mi-ai adus aminte de copil și m-a luat dorul de el. Și vezi că tot e cineva care să ne iubească necondiționat, sau aproape (al meu mă iubește cel mai mult când îi cumpăr câte ceva).mita baston a scris: nici macar sa scriu asa ,ceva nu cred ca ma lasa tastatura
doar pentru mine e valabil. acum imi doresc macar sa nu-l fac de ras prea tare pe copil.bine ca s-a facut mai mare si nu prea mai are nevoie de parinti prezenti public.
narcisa- vip
e in tabara?narcisa a scris:Mi-ai adus aminte de copil și m-a luat dorul de el. Și vezi că tot e cineva care să ne iubească necondiționat, sau aproape (al meu mă iubește cel mai mult când îi cumpăr câte ceva).
si al meu cand il las in pace! noroc ca si mie imi place sa am parte de acelasi tratament asa ca ne intelegem chiar bine
mita baston- vip
Deci chiar s-a terminat Ramadanul. De asta l-am văzut pe Asad dezbrăcat, a fost bairam. Dacă și poezica (ce-mi place cum îi spui) lui Asad a fost scornită de cel care le distribuie și Zoyei și lui Ayaan nu cred că s-a pierdut prea mult la traducere, eu nu le prea înțeleg, îmi lipsește total simțul estetic.mita baston a scris:Chaand raat is then,
Eid is the day when,
narcisa- vip
În tabără la bunici. Tu scapi mai ieftin cu al tău la mine iubirea costă.mita baston a scris:e in tabara?
si al meu cand il las in pace! noroc ca si mie imi place sa am parte de acelasi tratament asa ca ne intelegem chiar bine
narcisa- vip
unde a fost Asad nud si eu n-am vazut?! cred ca au inteles doar in limba de origine,ca nu suna bine nici in engleza,iar pana ajung in romana....narcisa a scris:Deci chiar s-a terminat Ramadanul. De asta l-am văzut pe Asad dezbrăcat, a fost bairam. Dacă și poezica (ce-mi place cum îi spui) lui Asad a fost scornită de cel care le distribuie și Zoyei și lui Ayaan nu cred că s-a pierdut prea mult la traducere, eu nu le prea înțeleg, îmi lipsește total simțul estetic.
mita baston- vip
Am exagerat, cred că m-am lăsat dusă de val. O fi fost și dansul lui și chitara și motocicleta de vină de am rămas cu pătrățelele lui în gând.mita baston a scris: unde a fost Asad nud si eu n-am vazut?! cred ca au inteles doar in limba de origine,ca nu suna bine nici in engleza,iar pana ajung in romana....
narcisa- vip
el are bunica la domiciliu,e rasfatat permanent.ca si mine de altfel.mare noroc pe capul nostru lasa ca si la mine e tot cu decontat diverse,numai ca nici nu se manifesta ca ar fi ceva de bine,sa suplimenteze cumva cantitatea de afectiune inclusa in fisa postului de minor atent cu sponsoriinarcisa a scris:În tabără la bunici. Tu scapi mai ieftin cu al tău la mine iubirea costă.
mita baston- vip
a fost cam penibil momentul,chiar si pentru un Asad indragostit.si-au batut joc de bietul Karan.mai bine il chemau pe profesorul ala de dans,sa le arate cum e cu baletulnarcisa a scris:Am exagerat, cred că m-am lăsat dusă de val. O fi fost și dansul lui și chitara și motocicleta de vină de am rămas cu pătrățelele lui în gând.
mita baston- vip
Nici al meu nu se manifestă dar eu îl întreb, să văd dacă e vreo diferență că de simțit ....... .mita baston a scris:el are bunica la domiciliu,e rasfatat permanent.ca si mine de altfel.mare noroc pe capul nostru lasa ca si la mine e tot cu decontat diverse,numai ca nici nu se manifesta ca ar fi ceva de bine,sa suplimenteze cumva cantitatea de afectiune inclusa in fisa postului de minor atent cu sponsorii
narcisa- vip
ei,lasa, ca doar vazand cum li se lumineaza fata, si nu mai ne trebuie nimic!narcisa a scris: Nici al meu nu se manifestă dar eu îl întreb, să văd dacă e vreo diferență că de simțit ....... .
mita baston- vip
Eu nu l-am văzut niciodată pe Karan dansând, doar ce-a fost în QH, dar în ultimul mi-a plăcut, are o mișcare a picioarelor la un moment dat de zici că i-au luat foc pantofii.mita baston a scris: a fost cam penibil momentul,chiar si pentru un Asad indragostit.si-au batut joc de bietul Karan.mai bine il chemau pe profesorul ala de dans,sa le arate cum e cu baletul
narcisa- vip
Uneori i se luminează, alteori nu. După buget, coane Fănică.mita baston a scris:ei,lasa, ca doar vazand cum li se lumineaza fata, si nu mai ne trebuie nimic!
narcisa- vip
Iza mă duc să mă mai uit la un ep din QH și pe urmă la somn că noaptea trecută am făcut-o albă cu ultima mea achiziție și mi-e că mâine iar mă scol în miezul zilei. Îți urez o seară plăcută în continuare și poate ne mai întâlnim și mâine pe forum.
Ultima editare efectuata de catre narcisa in Joi 08 Aug 2013, 10:07 pm, editata de 1 ori
narcisa- vip
decat deloc ,eu zic sa fie multumiti si cu un buget mai mic fac mai bine occidentalii aia care ii zgornesc de acasa pe la 16 ani,asa invata si ei sa dea cu o matura ,sa prajeasca un ou,sa-si achite o factura,si caaaaate....narcisa a scris:Uneori i se luminează, alteori nu. După buget, coane Fănică.
mita baston- vip
Al meu e prea mic ca să priceapă asta. Și mie mi-e greu să pricep uneori și nu mai sunt copil.mita baston a scris: decat deloc ,eu zic sa fie multumiti si cu un buget mai mic fac mai bine occidentalii aia care ii zgornesc de acasa pe la 16 ani,asa invata si ei sa dea cu o matura ,sa prajeasca un ou,sa-si achite o factura,si caaaaate....
narcisa- vip
maine sunt chiar libera,daca nu intervine ceva sigur n-ai scapare! ce mi-ar place sa ma pot trezi si eu macar la 8,dar nu stiu cum se face ca atunci cand am liber ,pun ibricul de la 6 dimineata,iar atunci cand ma grabesc,il pun la 6 si jumatate batranetea!narcisa a scris:Iza mă duc să mă mai uit la un ep din QH și pe urmă la somn că noaptea trecută am făcut-o albă cu ultima mea achiziție și mi-e că mâine iar mă scol în miezul zilei. Îți urez o seară plăcută în continuare și poate ne mai întâlnim și mâine pe forum.
Noapte buna! Adica ,pardon,mai intai "vizionare placuta!"
mita baston- vip
nici pe mine nu m-ar lasa sufletul sa-l stiu de capul lui ,fara sa-l stresez ! cred ca as falimenta bugetul familiei cu factura la telefon!narcisa a scris:Al meu e prea mic ca să priceapă asta. Și mie mi-e greu să pricep uneori și nu mai sunt copil.
mita baston- vip
Înseamnă că și eu sunt bătrână, cu cât mă scol mai devreme cu atât întârzii mai mult. E adevărat și faptul că atunci când mă scol târziu nu mai plec deloc.mita baston a scris: maine sunt chiar libera,daca nu intervine ceva sigur n-ai scapare! ce mi-ar place sa ma pot trezi si eu macar la 8,dar nu stiu cum se face ca atunci cand am liber ,pun ibricul de la 6 dimineata,iar atunci cand ma grabesc,il pun la 6 si jumatate batranetea!
Noapte buna! Adica ,pardon,mai intai "vizionare placuta!"
narcisa- vip
cum il cheama pe serialul lui ? dar nu Madhu,celalaltnarcisa a scris:Iza mă duc să mă mai uit la un ep din QH și pe urmă la somn că noaptea trecută am făcut-o albă cu ultima mea achiziție
mita baston- vip
Of,of nu mai am loc sa ma plng de batranete din cauza voastranarcisa a scris: Înseamnă că și eu sunt bătrână, cu cât mă scol mai devreme cu atât întârzii mai mult. E adevărat și faptul că atunci când mă scol târziu nu mai plec deloc.
lica54- vip
Data de inscriere : 11/03/2010
Varsta : 70
Localizare : Galati
narcisa a scris: Înseamnă că și eu sunt bătrână, cu cât mă scol mai devreme cu atât întârzii mai mult. E adevărat și faptul că atunci când mă scol târziu nu mai plec deloc.
mita baston- vip
Va dulce de noapte buna...
lica54- vip
Data de inscriere : 11/03/2010
Varsta : 70
Localizare : Galati
Pagina 11 din 40 • 1 ... 7 ... 10, 11, 12 ... 25 ... 40
Subiecte similare
» 1.Qubool Hai - Accept!
» 2.Qubool Hai - Accept!