8.Qubool Hai - Accept!
+14
tiberici
costearamona
lido75
petronela
iulianagl
Criss Criss
Selin
lica54
Lucica10
Alexa20
mita baston
mayya54
narcisa
Andreea_Miha
18 participanți
Pagina 12 din 40
Pagina 12 din 40 • 1 ... 7 ... 11, 12, 13 ... 26 ... 40
Re: 8.Qubool Hai - Accept!
Bine ai venit!lica54 a scris:Of,of nu mai am loc sa ma plng de batranete din cauza voastra
mita baston- vip
Data de inscriere : 28/02/2010
Cred că pe mine m-au pus deja sub ascultare la cât vorbesc.mita baston a scris:nici pe mine nu m-ar lasa sufletul sa-l stiu de capul lui ,fara sa-l stresez ! cred ca as falimenta bugetul familiei cu factura la telefon!
narcisa- vip
Data de inscriere : 07/04/2010
Varsta : 46
Localizare : București
Buna Iza!mita baston a scris: Bine ai venit!
lica54- vip
Data de inscriere : 11/03/2010
Varsta : 70
Localizare : Galati
Chhal sheh aur maat, a fost pe Colors. Dar nu-mi place deloc actrița, de asta prefer rolul din Madhu. Cu Drashti se potrivește foarte bine.mita baston a scris:cum il cheama pe serialul lui ? dar nu Madhu,celalalt
narcisa- vip
ai vazut ca acum vor sa puna microfoane in capacele de la pet-uri, bine ca n-au gandit si pentru damigene ceva,ca ramaneau strugurii pe campnarcisa a scris:Cred că pe mine m-au pus deja sub ascultare la cât vorbesc.
mita baston- vip
cam scurta vizita!lica54 a scris:Va dulce de noapte buna...
mita baston- vip
Atunci plânge-te de tinerețe Dadi. Locurile bune le-am luat noi deja.lica54 a scris:Of,of nu mai am loc sa ma plng de batranete din cauza voastra
narcisa- vip
Noapte bună Dadi.lica54 a scris:Va dulce de noapte buna...
narcisa- vip
sa vedem,de proba,un episod.s-a terminat deja?narcisa a scris:Chhal sheh aur maat, a fost pe Colors. Dar nu-mi place deloc actrița, de asta prefer rolul din Madhu. Cu Drashti se potrivește foarte bine.
mita baston- vip
narcisa a scris: Atunci plânge-te de tinerețe Dadi. Locurile bune le-am luat noi deja.
mita baston- vip
Da tinerete fara batranete si viata fara de moartenarcisa a scris: Atunci plânge-te de tinerețe Dadi. Locurile bune le-am luat noi deja.
lica54- vip
Data de inscriere : 11/03/2010
Varsta : 70
Localizare : Galati
ai dreptate sa ne certi! eu o sa ma urechez singura,precum cei din filmele indiene!lica54 a scris:Da tinerete fara batranete si viata fara de moarte
mita baston- vip
În seara asta îmi amintești numai de lucruri care-mi plac. Mă refer la struguri, nu la damigeană. E glumă? Că dacă era propunerea lui Shereen mai credeam dar așa parcă e prea gogonată.mita baston a scris: ai vazut ca acum vor sa puna microfoane in capacele de la pet-uri, bine ca n-au gandit si pentru damigene ceva,ca ramaneau strugurii pe camp
narcisa- vip
S-a terminat. Un episod nu e destul, că apare în al doilea, sau al treilea.mita baston a scris:sa vedem,de proba,un episod.s-a terminat deja?
narcisa- vip
nu,e dat la stiri,cei de la DNA au gasit ultima metoda de spionat,capace de pet-uri cu microfon inclus.sa vezi ce dragut se desurubau capacele....narcisa a scris: În seara asta îmi amintești numai de lucruri care-mi plac. Mă refer la struguri, nu la damigeană. E glumă? Că dacă era propunerea lui Shereen mai credeam dar așa parcă e prea gogonată.
mita baston- vip
De astea vreau și eu. Uite că bunica noastră din QH știe cum stă treaba, cât s-a chinuit Razia cu ea și tot n-a reușit să o dovedească.lica54 a scris:Da tinerete fara batranete si viata fara de moarte
narcisa- vip
N-am mai deschis televizorul de o săptămână. Și decât să văd așa știri mai bine mă uit lamita baston a scris:nu,e dat la stiri,cei de la DNA au gasit ultima metoda de spionat,capace de pet-uri cu microfon inclus.sa vezi ce dragut se desurubau capacele....
narcisa- vip
ma enervezi! ma duc sa vad despre ce-i vorba!narcisa a scris:N-am mai deschis televizorul de o săptămână. Și decât să văd așa știri mai bine mă uit la
mita baston- vip
Nu te du cu sacul la pomul lăudat. Eu aș fi în stare să mă uit la el și dacă apare la știrile de la ora 5.mita baston a scris:ma enervezi! ma duc sa vad despre ce-i vorba!
narcisa- vip
am gasit ceva dar e netradus.adica e de pe la trecute fix o luna de la primul episod.ma uit la primul episod sa vad ce pricep.narcisa a scris: Nu te du cu sacul la pomul lăudat. Eu aș fi în stare să mă uit la el și dacă apare la știrile de la ora 5.
mita baston- vip
E subtitrat în română, dacă vrei pot să-ți dau un link prin mp.mita baston a scris:am gasit ceva dar e netradus.adica e de pe la trecute fix o luna de la primul episod.ma uit la primul episod sa vad ce pricep.
narcisa- vip
..si cum apare el gata la prosop ,chiar din primul episod! gata,plec sa vad cum de s-a culcat crestina aia cu un baiat ,si s-a trezit cu altul! sa ne spuna si noua ce vraji face! Noapte buna tuturor!narcisa a scris:E subtitrat în română, dacă vrei pot să-ți dau un link prin mp.
mita baston- vip
Apare din primul? M-a lăsat de tot neuronul. Indiencele astea sunt date naibii, numai lor le ies șmecheriile astea. Că putea să-i iasă rău de tot, să se culce cu un băiat și să se trezească singură. Dar dacă se culca singură și se trezea cu unul? Mă duc să meditez la treaba asta. Noapte bună Iza.mita baston a scris:..si cum apare el gata la prosop ,chiar din primul episod! gata,plec sa vad cum de s-a culcat crestina aia cu un baiat ,si s-a trezit cu altul! sa ne spuna si noua ce vraji face! Noapte buna tuturor!
narcisa- vip
mi-a picat internetul!narcisa a scris:Apare din primul? M-a lăsat de tot neuronul. Indiencele astea sunt date naibii, numai lor le ies șmecheriile astea. Că putea să-i iasă rău de tot, să se culce cu un băiat și să se trezească singură. Dar dacă se culca singură și se trezea cu unul? Mă duc să meditez la treaba asta. Noapte bună Iza.
au ele ceva in atmosfera! sa sti ca-mi place filmul! Noapte buna si multumesc!
mita baston- vip
Mă bucur că-ți place. Acum că Nikhat l-a alungat pe Imran pot în sfârșit să mă culc fericită, chiar mi-a mers la inimă. Asta e atitudinea care îmi place la personaje nu miorlăieli și capete plecate. Iar de Asad îmi place mai mult cu părul dat spre stânga, păcat că apare rar așa.mita baston a scris:mi-a picat internetul!
au ele ceva in atmosfera! sa sti ca-mi place filmul! Noapte buna si multumesc!
narcisa- vip
Pagina 12 din 40 • 1 ... 7 ... 11, 12, 13 ... 26 ... 40
Subiecte similare
» 1.Qubool Hai - Accept!
» 2.Qubool Hai - Accept!
» 3.Qubool Hai - Accept!
» 4.Qubool Hai - Accept!
» 5.Qubool Hai - Accept!
» 2.Qubool Hai - Accept!