Serialesitelenovelet
8.Qubool Hai - Accept! - Pagina 26 Pbucket

Alăturați-vă forumului, este rapid și ușor

Serialesitelenovelet
8.Qubool Hai - Accept! - Pagina 26 Pbucket
Serialesitelenovelet
Doriți să reacționați la acest mesaj? Creați un cont în câteva clickuri sau conectați-vă pentru a continua.

8.Qubool Hai - Accept!

+14
tiberici
costearamona
lido75
petronela
iulianagl
Criss Criss
Selin
lica54
Lucica10
Alexa20
mita baston
mayya54
narcisa
Andreea_Miha
18 participanți

Pagina 26 din 40 Înapoi  1 ... 14 ... 25, 26, 27 ... 33 ... 40  Urmatorul

In jos

8.Qubool Hai - Accept! - Pagina 26 Empty Re: 8.Qubool Hai - Accept!

Mesaj Scris de mita baston Mier 14 Aug 2013, 7:45 pm

narcisa a scris:Și eu tot donator. Mai rău e că nu se găsesc doritori. Parcă Asad ar avea puțină nevoie, mi se pare cam ascuțit nasul lui. Ce o mai tachinează pe Zoya că se va îngrășa cu cât vor trece anii. E atât de simpatic când o spune. 8.Qubool Hai - Accept! - Pagina 26 283516 
si mie mi-a placut ,mai ales aseara cand se scalamba sa spuna cuvantul "grasa",dar nu putea sa-si ascunda nici zambetul!
mita baston
mita baston
vip
vip

Data de inscriere : 28/02/2010

Sus In jos

Mesaj Scris de mita baston Mier 14 Aug 2013, 7:46 pm

narcisa a scris:Chiar le-a cășunat s-o mărite pe Najma? DE la începutul filmului se chinuie să mărite pe cineva și nu mai reușesc: Zoya, Nikhat, Humaira, nu le-a mers cu ele, au luat-o pe Najma în vizor. Din Qubool hai! ar trebui să se numească Qubool nahi!
Smile Smile  ramane preotul somer cu astia! Smile Smile 
mita baston
mita baston
vip
vip

Sus In jos

Mesaj Scris de mita baston Mier 14 Aug 2013, 7:50 pm

narcisa a scris:Parcă merg prea bine treburile între ei și știu că nu e ăsta stilul Madamei.
oare cine o va salva pe Razia acum,Vikram,sau tot Tanu? sau motana il santajeaza pe Asad s-o ia de nevasta,ca sa se poata marita Najma cu pampalaul?! Doamne,macar de m-ar fi plouat,cu pietre, sa am o scuza la tampeniile pe care le zic! stupid 
mita baston
mita baston
vip
vip

Sus In jos

Mesaj Scris de narcisa Mier 14 Aug 2013, 7:56 pm

mita baston a scris:parca Shireen voia sa o sinucida cu niste pastile pe Humaira,pastile de care ii spusese Razia ca sunt bune la nu stiu ce.n-am inteles! si motana care i-a dezvaluit totul lui Imran,cum e cu copilul,cu santajul,cu Najma,cu Asad,ce ne facem daca afla,si de-astea.ori am venit eu cu mintea-n colturi,ori n-am avut ce sa-mi placa!
Chiar, și-a revenit Humaira, a început să-i recunoască? Dar ce are Shireen cu ea, că și-o dorea de noră. Deci al cui e copilul motanei, sau asta depinde de cine se află în fața ei?
narcisa
narcisa
vip
vip

Data de inscriere : 07/04/2010
Varsta : 46
Localizare : București

Sus In jos

Mesaj Scris de narcisa Mier 14 Aug 2013, 7:59 pm

mita baston a scris:si mie mi-a placut ,mai ales aseara cand se scalamba sa spuna cuvantul "grasa",dar nu putea sa-si ascunda nici zambetul!
Parcă a început să-i spună cam des. Te pomenești că-i plac plinuțele. Asta mă binedispune și-mi dă speranță. Smile 
narcisa
narcisa
vip
vip

Sus In jos

Mesaj Scris de narcisa Mier 14 Aug 2013, 8:03 pm

mita baston a scris:Smile Smile  ramane preotul somer cu astia! Smile Smile 
Smile Smile Și India fără populație tânără. Și ce se găsise Vikram să îndrepte situația. Pe Vikram l-au mai arătat?
narcisa
narcisa
vip
vip

Sus In jos

Mesaj Scris de narcisa Mier 14 Aug 2013, 8:06 pm

mita baston a scris:oare cine o va salva pe Razia acum,Vikram,sau tot Tanu? sau motana il santajeaza pe Asad s-o ia de nevasta,ca sa se poata marita Najma cu pampalaul?! Doamne,macar de m-ar fi plouat,cu pietre, sa am o scuza la tampeniile pe care le zic! stupid 
Oricum Asad știe ce poamă e Imran dar dacă află și că s-a despărțit de Nikhat nu cred să mai fie de acord să fie cei doi împreună. Nici de motană nu cred să mai aibă succes la Asad, dar cine știe ce nelegiuri mai au în plan pentru filmul ăsta.
narcisa
narcisa
vip
vip

Sus In jos

Mesaj Scris de mita baston Mier 14 Aug 2013, 8:08 pm

narcisa a scris:Smile Smile Și India fără populație tânără. Și ce se găsise Vikram să îndrepte situația. Pe Vikram l-au mai arătat?
azi a fost episodul motanei! ce si-a mai batut joc de Imran! si uite ca sunt de acord cu ea,merita idiotul! Vikram probabil a ramas la salonul de demoazele, sa-i puna comprese reci pe frunte si prin alte locuri!
mita baston
mita baston
vip
vip

Sus In jos

Mesaj Scris de mita baston Mier 14 Aug 2013, 8:09 pm

narcisa a scris:Parcă a început să-i spună cam des. Te pomenești că-i plac plinuțele. Asta mă binedispune și-mi dă speranță. Smile 
Smile Smile Smile  tot nu m-as simti in "largul"meu!Smile Smile 
mita baston
mita baston
vip
vip

Sus In jos

Mesaj Scris de mita baston Mier 14 Aug 2013, 8:12 pm

narcisa a scris:Chiar, și-a revenit Humaira, a început să-i recunoască? Dar ce are Shireen cu ea, că și-o dorea de noră. Deci al cui e copilul motanei, sau asta depinde de cine se află în fața ei?
maine isi revine Humaira,Shireen isi adusese aminte cum i-a explicat ei Razia efectele benefice ale acelor buline,dar nu stiu la ce benefice,cred ca la psihicul Humairei(dar asa mi se pare si mai grav,deci stia ca o poate "repara"si ea a preferat sa o lase pa mana lui Vikram?!),iar motanelul se pare ca e al lui Imran.
mita baston
mita baston
vip
vip

Sus In jos

Mesaj Scris de narcisa Mier 14 Aug 2013, 8:21 pm

mita baston a scris:azi a fost episodul motanei! ce si-a mai batut joc de Imran! si uite ca sunt de acord cu ea,merita idiotul! Vikram probabil a ramas la salonul de demoazele, sa-i puna comprese reci pe frunte si prin alte locuri!
Și eu vreau o lecție bună pentru Imran, dar până acum pare că n-a învățat nimic. Îmi toacă nervii la fel cum a făcut-o tot serialul. Deși n-a făcut cine știe ce rău, dacă ar fi să-l compar cu Vikram, faptul că e atât de mototol mă face să nu-i suport deloc personajul.
narcisa
narcisa
vip
vip

Sus In jos

Mesaj Scris de narcisa Mier 14 Aug 2013, 8:23 pm

mita baston a scris:Smile Smile Smile  tot nu m-as simti in "largul"meu!Smile Smile 
Smile Smile Smile Asta ar trebui să fie de bine, dacă zici că mai e loc. Smile 
narcisa
narcisa
vip
vip

Sus In jos

Mesaj Scris de narcisa Mier 14 Aug 2013, 8:28 pm

mita baston a scris:maine isi revine Humaira,Shireen isi adusese aminte cum i-a explicat ei Razia efectele benefice ale acelor buline,dar nu stiu la ce benefice,cred ca la psihicul Humairei(dar asa mi se pare si mai grav,deci stia ca o poate "repara"si ea a preferat sa o lase pa mana lui Vikram?!),iar motanelul se pare ca e al lui Imran.
Poate că Razia nici nu e mama Humairei, sau chiar dacă i-a dat naștere cred că i-au "extirpat" simțul matern. Ar fi interesant să vedem ceva din trecutul Raziei poate găsim o explicație la comportamentul pe care-l are.
narcisa
narcisa
vip
vip

Sus In jos

Mesaj Scris de mita baston Mier 14 Aug 2013, 8:28 pm

narcisa a scris:Și eu vreau o lecție bună pentru Imran, dar până acum pare că n-a învățat nimic. Îmi toacă nervii la fel cum a făcut-o tot serialul. Deși n-a făcut cine știe ce rău, dacă ar fi să-l compar cu Vikram, faptul că e atât de mototol mă face să nu-i suport deloc personajul.
A fost draguta motana azi cand i-a zis ca a dat norocul peste el,sa aiba parte de trei dudui,ea,Najma si Nikhat!Smile Smile toate trei fac cat Haseena,probabil asta a vrut sa compenseze!Smile  Dar abia astept sa se afle de ce Casanova de fiu are,ca prea ii dadea sus si tare ca ea e femeie respectabila,nu ca Rashid,un afemeiat.Na,de vezi! Acum fiul ei cum ar trebui sa se numeasca?!
mita baston
mita baston
vip
vip

Sus In jos

Mesaj Scris de mita baston Mier 14 Aug 2013, 8:30 pm

narcisa a scris:Poate că Razia nici nu e mama Humairei, sau chiar dacă i-a dat naștere cred că i-au "extirpat" simțul matern. Ar fi interesant să vedem ceva din trecutul Raziei poate găsim o explicație la comportamentul pe care-l are.
Nu exista!Cum nu exista nici la motana! Mama este,ca parca spuneau la un moment dat,ca dupa Humaira a mai vrut sa faca copii ,dar n-a mai putut.Pedeapsa divina!
mita baston
mita baston
vip
vip

Sus In jos

Mesaj Scris de narcisa Mier 14 Aug 2013, 8:39 pm

mita baston a scris:Nu exista!Cum nu exista nici la motana! Mama este,ca parca spuneau la un moment dat,ca dupa Humaira a mai vrut sa faca copii ,dar n-a mai putut.Pedeapsa divina!
Sau dreptate divină. Deși tot i-a scăpat zeului responsabil cu procrearea prima dată.
narcisa
narcisa
vip
vip

Sus In jos

Mesaj Scris de narcisa Mier 14 Aug 2013, 8:44 pm

mita baston a scris:A fost draguta motana azi cand i-a zis ca a dat norocul peste el,sa aiba parte de trei dudui,ea,Najma si Nikhat!Smile Smile toate trei fac cat Haseena,probabil asta a vrut sa compenseze!Smile  Dar abia astept sa se afle de ce Casanova de fiu are,ca prea ii dadea sus si tare ca ea e femeie respectabila,nu ca Rashid,un afemeiat.Na,de vezi! Acum fiul ei cum ar trebui sa se numeasca?!
În nici un caz nu cred că-l dezmoștenește sau nu-l mai recunoaște de fiu. Dar sper să fie umilită cum a făcut și ea atâta timp cu Nikhat. Deși, în taină, sper să nu o mai văd deloc. Smile 
narcisa
narcisa
vip
vip

Sus In jos

Mesaj Scris de narcisa Mier 14 Aug 2013, 8:54 pm

Iza, mă duc să fac o prăjiturică că tot se termină postul și mâine când mă trezesc vreau să găsesc ceva bun în frigider că de salată de vinete m-am săturat până peste cap. Dacă nu te mai găsesc când mă întorc îți urez de pe acum o seară plăcută în continuare și o noapte bună. kiss 
narcisa
narcisa
vip
vip

Sus In jos

Mesaj Scris de mita baston Mier 14 Aug 2013, 8:54 pm

narcisa a scris:În nici un caz nu cred că-l dezmoștenește sau nu-l mai recunoaște de fiu. Dar sper să fie umilită cum a făcut și ea atâta timp cu Nikhat. Deși, în taină, sper să nu o mai văd deloc. Smile 
Smile Smile  ba nu !s-o vedem soacra de motana! 8.Qubool Hai - Accept! - Pagina 26 244732 8.Qubool Hai - Accept! - Pagina 26 244732 s-o vedem cu caruciorul prin parc,plimband motanelul,iar motana sa fie pe o alta bancuta cu un alt motan,ne Imran! Question 
mita baston
mita baston
vip
vip

Sus In jos

Mesaj Scris de mita baston Mier 14 Aug 2013, 8:56 pm

narcisa a scris:Iza, mă duc să fac o prăjiturică că tot se termină postul și mâine când mă trezesc vreau să găsesc ceva bun în frigider că de salată de vinete m-am săturat până peste cap. Dacă nu te mai găsesc când mă întorc îți urez de pe acum o seară plăcută în continuare și o noapte bună. kiss 
Vreau si eu! Ce faci? Adica,mai intai felicitari ca ai curaj si te apuci la ora asta! Inghetata la butica din colt nu se gaseste,sa nu mai stai pe langa aragaz?
mita baston
mita baston
vip
vip

Sus In jos

Mesaj Scris de mita baston Mier 14 Aug 2013, 9:02 pm

8.Qubool Hai - Accept! - Pagina 26 3038640485  Nu plec pana nu aduci prajitura!
mita baston
mita baston
vip
vip

Sus In jos

Mesaj Scris de narcisa Mier 14 Aug 2013, 9:12 pm

mita baston a scris:Smile Smile  ba nu !s-o vedem soacra de motana! 8.Qubool Hai - Accept! - Pagina 26 244732 8.Qubool Hai - Accept! - Pagina 26 244732 s-o vedem cu caruciorul prin parc,plimband motanelul,iar motana sa fie pe o alta bancuta cu un alt motan,ne Imran! Question 
Smile Smile Cred că nu e cazul să pedepsim și motănelul cu fața Haseenei aplecată deasupra lui. Cu celelalte pedepse sunt de acord.
narcisa
narcisa
vip
vip

Sus In jos

Mesaj Scris de narcisa Mier 14 Aug 2013, 9:15 pm

mita baston a scris:Vreau si eu! Ce faci? Adica,mai intai felicitari ca ai curaj si te apuci la ora asta! Inghetata la butica din colt nu se gaseste,sa nu mai stai pe langa aragaz?
Doar tiramisu că e fără aragaz. Înghețata o cumpăr mâine că dacă o luam azi îmi stricam postul. Iar de gătit întotdeauna am chef numai seara, că atunci nu mai am scăpare.
narcisa
narcisa
vip
vip

Sus In jos

Mesaj Scris de mita baston Mier 14 Aug 2013, 9:20 pm

narcisa a scris:Doar tiramisu că e fără aragaz. Înghețata o cumpăr mâine că dacă o luam azi îmi stricam postul. Iar de gătit întotdeauna am chef numai seara, că atunci nu mai am scăpare.
Smile Smile  Eu am luat-o de azi,dar am inghesuit-o bine in congelator,sa nu fie la vedere,ca maine aratam musafirilor doar ambalajul! Smile 
mita baston
mita baston
vip
vip

Sus In jos

Mesaj Scris de narcisa Mier 14 Aug 2013, 9:21 pm

mita baston a scris:8.Qubool Hai - Accept! - Pagina 26 3038640485  Nu plec pana nu aduci prajitura!
8.Qubool Hai - Accept! - Pagina 26 6rma

8.Qubool Hai - Accept! - Pagina 26 248946  Asta nu e ca să pleci tu ci pentru mine să nu-mi slăbească voința.
narcisa
narcisa
vip
vip

Sus In jos

Mesaj Scris de Continut sponsorizat

Continut sponsorizat

Sus In jos

Pagina 26 din 40 Înapoi  1 ... 14 ... 25, 26, 27 ... 33 ... 40  Urmatorul

Sus

- Subiecte similare

Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum