8.Qubool Hai - Accept!
+14
tiberici
costearamona
lido75
petronela
iulianagl
Criss Criss
Selin
lica54
Lucica10
Alexa20
mita baston
mayya54
narcisa
Andreea_Miha
18 participanți
Pagina 26 din 40
Pagina 26 din 40 • 1 ... 14 ... 25, 26, 27 ... 33 ... 40
Re: 8.Qubool Hai - Accept!
si mie mi-a placut ,mai ales aseara cand se scalamba sa spuna cuvantul "grasa",dar nu putea sa-si ascunda nici zambetul!narcisa a scris:Și eu tot donator. Mai rău e că nu se găsesc doritori. Parcă Asad ar avea puțină nevoie, mi se pare cam ascuțit nasul lui. Ce o mai tachinează pe Zoya că se va îngrășa cu cât vor trece anii. E atât de simpatic când o spune.
mita baston- vip
Data de inscriere : 28/02/2010
ramane preotul somer cu astia!narcisa a scris:Chiar le-a cășunat s-o mărite pe Najma? DE la începutul filmului se chinuie să mărite pe cineva și nu mai reușesc: Zoya, Nikhat, Humaira, nu le-a mers cu ele, au luat-o pe Najma în vizor. Din Qubool hai! ar trebui să se numească Qubool nahi!
mita baston- vip
oare cine o va salva pe Razia acum,Vikram,sau tot Tanu? sau motana il santajeaza pe Asad s-o ia de nevasta,ca sa se poata marita Najma cu pampalaul?! Doamne,macar de m-ar fi plouat,cu pietre, sa am o scuza la tampeniile pe care le zic!narcisa a scris:Parcă merg prea bine treburile între ei și știu că nu e ăsta stilul Madamei.
mita baston- vip
Chiar, și-a revenit Humaira, a început să-i recunoască? Dar ce are Shireen cu ea, că și-o dorea de noră. Deci al cui e copilul motanei, sau asta depinde de cine se află în fața ei?mita baston a scris:parca Shireen voia sa o sinucida cu niste pastile pe Humaira,pastile de care ii spusese Razia ca sunt bune la nu stiu ce.n-am inteles! si motana care i-a dezvaluit totul lui Imran,cum e cu copilul,cu santajul,cu Najma,cu Asad,ce ne facem daca afla,si de-astea.ori am venit eu cu mintea-n colturi,ori n-am avut ce sa-mi placa!
narcisa- vip
Data de inscriere : 07/04/2010
Varsta : 46
Localizare : București
Parcă a început să-i spună cam des. Te pomenești că-i plac plinuțele. Asta mă binedispune și-mi dă speranță.mita baston a scris:si mie mi-a placut ,mai ales aseara cand se scalamba sa spuna cuvantul "grasa",dar nu putea sa-si ascunda nici zambetul!
narcisa- vip
Și India fără populație tânără. Și ce se găsise Vikram să îndrepte situația. Pe Vikram l-au mai arătat?mita baston a scris: ramane preotul somer cu astia!
narcisa- vip
Oricum Asad știe ce poamă e Imran dar dacă află și că s-a despărțit de Nikhat nu cred să mai fie de acord să fie cei doi împreună. Nici de motană nu cred să mai aibă succes la Asad, dar cine știe ce nelegiuri mai au în plan pentru filmul ăsta.mita baston a scris:oare cine o va salva pe Razia acum,Vikram,sau tot Tanu? sau motana il santajeaza pe Asad s-o ia de nevasta,ca sa se poata marita Najma cu pampalaul?! Doamne,macar de m-ar fi plouat,cu pietre, sa am o scuza la tampeniile pe care le zic!
narcisa- vip
azi a fost episodul motanei! ce si-a mai batut joc de Imran! si uite ca sunt de acord cu ea,merita idiotul! Vikram probabil a ramas la salonul de demoazele, sa-i puna comprese reci pe frunte si prin alte locuri!narcisa a scris: Și India fără populație tânără. Și ce se găsise Vikram să îndrepte situația. Pe Vikram l-au mai arătat?
mita baston- vip
tot nu m-as simti in "largul"meu!narcisa a scris:Parcă a început să-i spună cam des. Te pomenești că-i plac plinuțele. Asta mă binedispune și-mi dă speranță.
mita baston- vip
maine isi revine Humaira,Shireen isi adusese aminte cum i-a explicat ei Razia efectele benefice ale acelor buline,dar nu stiu la ce benefice,cred ca la psihicul Humairei(dar asa mi se pare si mai grav,deci stia ca o poate "repara"si ea a preferat sa o lase pa mana lui Vikram?!),iar motanelul se pare ca e al lui Imran.narcisa a scris:Chiar, și-a revenit Humaira, a început să-i recunoască? Dar ce are Shireen cu ea, că și-o dorea de noră. Deci al cui e copilul motanei, sau asta depinde de cine se află în fața ei?
mita baston- vip
Și eu vreau o lecție bună pentru Imran, dar până acum pare că n-a învățat nimic. Îmi toacă nervii la fel cum a făcut-o tot serialul. Deși n-a făcut cine știe ce rău, dacă ar fi să-l compar cu Vikram, faptul că e atât de mototol mă face să nu-i suport deloc personajul.mita baston a scris:azi a fost episodul motanei! ce si-a mai batut joc de Imran! si uite ca sunt de acord cu ea,merita idiotul! Vikram probabil a ramas la salonul de demoazele, sa-i puna comprese reci pe frunte si prin alte locuri!
narcisa- vip
Asta ar trebui să fie de bine, dacă zici că mai e loc.mita baston a scris: tot nu m-as simti in "largul"meu!
narcisa- vip
Poate că Razia nici nu e mama Humairei, sau chiar dacă i-a dat naștere cred că i-au "extirpat" simțul matern. Ar fi interesant să vedem ceva din trecutul Raziei poate găsim o explicație la comportamentul pe care-l are.mita baston a scris:maine isi revine Humaira,Shireen isi adusese aminte cum i-a explicat ei Razia efectele benefice ale acelor buline,dar nu stiu la ce benefice,cred ca la psihicul Humairei(dar asa mi se pare si mai grav,deci stia ca o poate "repara"si ea a preferat sa o lase pa mana lui Vikram?!),iar motanelul se pare ca e al lui Imran.
narcisa- vip
A fost draguta motana azi cand i-a zis ca a dat norocul peste el,sa aiba parte de trei dudui,ea,Najma si Nikhat! toate trei fac cat Haseena,probabil asta a vrut sa compenseze! Dar abia astept sa se afle de ce Casanova de fiu are,ca prea ii dadea sus si tare ca ea e femeie respectabila,nu ca Rashid,un afemeiat.Na,de vezi! Acum fiul ei cum ar trebui sa se numeasca?!narcisa a scris:Și eu vreau o lecție bună pentru Imran, dar până acum pare că n-a învățat nimic. Îmi toacă nervii la fel cum a făcut-o tot serialul. Deși n-a făcut cine știe ce rău, dacă ar fi să-l compar cu Vikram, faptul că e atât de mototol mă face să nu-i suport deloc personajul.
mita baston- vip
Nu exista!Cum nu exista nici la motana! Mama este,ca parca spuneau la un moment dat,ca dupa Humaira a mai vrut sa faca copii ,dar n-a mai putut.Pedeapsa divina!narcisa a scris:Poate că Razia nici nu e mama Humairei, sau chiar dacă i-a dat naștere cred că i-au "extirpat" simțul matern. Ar fi interesant să vedem ceva din trecutul Raziei poate găsim o explicație la comportamentul pe care-l are.
mita baston- vip
Sau dreptate divină. Deși tot i-a scăpat zeului responsabil cu procrearea prima dată.mita baston a scris:Nu exista!Cum nu exista nici la motana! Mama este,ca parca spuneau la un moment dat,ca dupa Humaira a mai vrut sa faca copii ,dar n-a mai putut.Pedeapsa divina!
narcisa- vip
În nici un caz nu cred că-l dezmoștenește sau nu-l mai recunoaște de fiu. Dar sper să fie umilită cum a făcut și ea atâta timp cu Nikhat. Deși, în taină, sper să nu o mai văd deloc.mita baston a scris:A fost draguta motana azi cand i-a zis ca a dat norocul peste el,sa aiba parte de trei dudui,ea,Najma si Nikhat! toate trei fac cat Haseena,probabil asta a vrut sa compenseze! Dar abia astept sa se afle de ce Casanova de fiu are,ca prea ii dadea sus si tare ca ea e femeie respectabila,nu ca Rashid,un afemeiat.Na,de vezi! Acum fiul ei cum ar trebui sa se numeasca?!
narcisa- vip
Iza, mă duc să fac o prăjiturică că tot se termină postul și mâine când mă trezesc vreau să găsesc ceva bun în frigider că de salată de vinete m-am săturat până peste cap. Dacă nu te mai găsesc când mă întorc îți urez de pe acum o seară plăcută în continuare și o noapte bună.
narcisa- vip
ba nu !s-o vedem soacra de motana! s-o vedem cu caruciorul prin parc,plimband motanelul,iar motana sa fie pe o alta bancuta cu un alt motan,ne Imran!narcisa a scris:În nici un caz nu cred că-l dezmoștenește sau nu-l mai recunoaște de fiu. Dar sper să fie umilită cum a făcut și ea atâta timp cu Nikhat. Deși, în taină, sper să nu o mai văd deloc.
mita baston- vip
Vreau si eu! Ce faci? Adica,mai intai felicitari ca ai curaj si te apuci la ora asta! Inghetata la butica din colt nu se gaseste,sa nu mai stai pe langa aragaz?narcisa a scris:Iza, mă duc să fac o prăjiturică că tot se termină postul și mâine când mă trezesc vreau să găsesc ceva bun în frigider că de salată de vinete m-am săturat până peste cap. Dacă nu te mai găsesc când mă întorc îți urez de pe acum o seară plăcută în continuare și o noapte bună.
mita baston- vip
Nu plec pana nu aduci prajitura!
mita baston- vip
Cred că nu e cazul să pedepsim și motănelul cu fața Haseenei aplecată deasupra lui. Cu celelalte pedepse sunt de acord.mita baston a scris: ba nu !s-o vedem soacra de motana! s-o vedem cu caruciorul prin parc,plimband motanelul,iar motana sa fie pe o alta bancuta cu un alt motan,ne Imran!
narcisa- vip
Doar tiramisu că e fără aragaz. Înghețata o cumpăr mâine că dacă o luam azi îmi stricam postul. Iar de gătit întotdeauna am chef numai seara, că atunci nu mai am scăpare.mita baston a scris:Vreau si eu! Ce faci? Adica,mai intai felicitari ca ai curaj si te apuci la ora asta! Inghetata la butica din colt nu se gaseste,sa nu mai stai pe langa aragaz?
narcisa- vip
Eu am luat-o de azi,dar am inghesuit-o bine in congelator,sa nu fie la vedere,ca maine aratam musafirilor doar ambalajul!narcisa a scris:Doar tiramisu că e fără aragaz. Înghețata o cumpăr mâine că dacă o luam azi îmi stricam postul. Iar de gătit întotdeauna am chef numai seara, că atunci nu mai am scăpare.
mita baston- vip
mita baston a scris: Nu plec pana nu aduci prajitura!
Asta nu e ca să pleci tu ci pentru mine să nu-mi slăbească voința.
narcisa- vip
Pagina 26 din 40 • 1 ... 14 ... 25, 26, 27 ... 33 ... 40
Subiecte similare
» 1.Qubool Hai - Accept!
» 2.Qubool Hai - Accept!
» 3.Qubool Hai - Accept!
» 4.Qubool Hai - Accept!
» 5.Qubool Hai - Accept!
» 2.Qubool Hai - Accept!