8.Qubool Hai - Accept!
+14
tiberici
costearamona
lido75
petronela
iulianagl
Criss Criss
Selin
lica54
Lucica10
Alexa20
mita baston
mayya54
narcisa
Andreea_Miha
18 participanți
Pagina 14 din 40
Pagina 14 din 40 • 1 ... 8 ... 13, 14, 15 ... 27 ... 40
Re: 8.Qubool Hai - Accept!
uite mai,ca ce nu i-a reusit cu Asad ,i-a reusit cu Imran, motanei.l-a prins intr-o pasa proasta ,cand suferea el melancolic din amor de Najma,si i s-a cocotat in pat!
vad ca Marmeladului ii tot place sa-i fure imbucatura Zoyei,n-ar fi mai bine s-o pupe de-a dreptul,sa se sature ,si el ,dar mai ales noi?!
vad ca Marmeladului ii tot place sa-i fure imbucatura Zoyei,n-ar fi mai bine s-o pupe de-a dreptul,sa se sature ,si el ,dar mai ales noi?!
mita baston- vip
Data de inscriere : 28/02/2010
cred ca maine o sa fie tot o varza de super episod,ca am vazut si unii de nu-i cunosc.singurul lucru care mi-a placut a fost bataia primita de Vikram de la Ayan! sper sa o gaseasca pe bunica,si de-aia sa-l agresioneze,ca daca nu o descopera curand, sa o puna pe post de Ramses la Piramide,ca om zdravan,n-are cum sa mai ramana .asta da post tinut ca la carte,nici lumina soarelui n-a vazut bunica,dar sa mai manance sau bea ceva.inseamna ca si rasplata o sa-i fie pe masura!
mita baston- vip
Cred că de data asta vom aștepta mult și bine, Madam nu e pusă pe scene hot.mita baston a scris: mai stai putin,ca n-am ajuns la episodul 400,pe acolo se mai incurca ei in snururile de la sari parca era mai frumoasa motana cu voalul pe cap,acum e vulgara rau!
narcisa- vip
Data de inscriere : 07/04/2010
Varsta : 46
Localizare : București
PĂi Imran după cine suferă după Nikhat, după Najma, după bani că n-am priceput. Iar motana ce nevoie avea să se cocoațe în patul lui, n-a mai fost pe-acolo când a făcut pui? Sau l-au făcut în fân și acum e mare doamnă.mita baston a scris:uite mai,ca ce nu i-a reusit cu Asad ,i-a reusit cu Imran, motanei.l-a prins intr-o pasa proasta ,cand suferea el melancolic din amor de Najma,si i s-a cocotat in pat!
narcisa- vip
Cu atâta dietă poate ajunge să-și ia zborul că de mers n-are cum să meargă că e paralizată. Poate asta așteaptă madam, s-o vedem atunci pe Razyia când o vedea-o pe bunica plutind prin cameră. Ce, numai la Chhal să fie fantome.mita baston a scris:cred ca maine o sa fie tot o varza de super episod,ca am vazut si unii de nu-i cunosc.singurul lucru care mi-a placut a fost bataia primita de Vikram de la Ayan! sper sa o gaseasca pe bunica,si de-aia sa-l agresioneze,ca daca nu o descopera curand, sa o puna pe post de Ramses la Piramide,ca om zdravan,n-are cum sa mai ramana .asta da post tinut ca la carte,nici lumina soarelui n-a vazut bunica,dar sa mai manance sau bea ceva.inseamna ca si rasplata o sa-i fie pe masura!
narcisa- vip
dupa Najma,sentimental! fizic,acum se pare ca n-a stat decat o data la motana,si a fost cu folos.iar banii lui Nikhat cred ca ii voia mai mult Haseena,sau si el,sa-i poata plati pensia motanelului.sa vezi ce-o sa ma rad cand o sa aflam ca nu-i nici copilul lui!narcisa a scris:PĂi Imran după cine suferă după Nikhat, după Najma, după bani că n-am priceput. Iar motana ce nevoie avea să se cocoațe în patul lui, n-a mai fost pe-acolo când a făcut pui? Sau l-au făcut în fân și acum e mare doamnă.
mita baston- vip
bunica levitand ca in Houdininarcisa a scris:Cu atâta dietă poate ajunge să-și ia zborul că de mers n-are cum să meargă că e paralizată. Poate asta așteaptă madam, s-o vedem atunci pe Razyia când o vedea-o pe bunica plutind prin cameră. Ce, numai la Chhal să fie fantome.
ai avut dreptate cu actrita din Chhal,nu prea e pe masura lui.da-i mergea clontul,mama-mama!
mita baston- vip
Dar cu ce ocazie s-a întors motana? iar sunt în urmă cu episoadele.mita baston a scris: dupa Najma,sentimental! fizic,acum se pare ca n-a stat decat o data la motana,si a fost cu folos.iar banii lui Nikhat cred ca ii voia mai mult Haseena,sau si el,sa-i poata plati pensia motanelului.sa vezi ce-o sa ma rad cand o sa aflam ca nu-i nici copilul lui!
narcisa- vip
Cu Drashti se potrivește foarte bine. Cred că și cu mine s-ar potrivi.mita baston a scris: bunica levitand ca in Houdini
ai avut dreptate cu actrita din Chhal,nu prea e pe masura lui.da-i mergea clontul,mama-mama!
Chiar dacă o găsesc pe bunica, nu merge, nu vorbește, e mai mult moartă decât vie, nu e un adversar pe măsura Razyiei. Probabil n-a mai avut madam idei de răzbunare de asta a pus-o la naftalină.
narcisa- vip
a ramas fara bani,Imran a refuzat-o,si de suparare se duce si ea la super petrecerea de maine organizata de Asad!narcisa a scris:Dar cu ce ocazie s-a întors motana? iar sunt în urmă cu episoadele.
mita baston- vip
o repara ei intr-un episod,de zici ca nici n-a fost plecata!narcisa a scris:Cu Drashti se potrivește foarte bine. Cred că și cu mine s-ar potrivi.
Chiar dacă o găsesc pe bunica, nu merge, nu vorbește, e mai mult moartă decât vie, nu e un adversar pe măsura Razyiei. Probabil n-a mai avut madam idei de răzbunare de asta a pus-o la naftalină.
mita baston- vip
o sa ma retrag,carcasa nu mai poate,dar neuronul ar mai sta! din pacate ,nu stiu cand o sa ajung la un echilibru cu trupul si sufletul!poate cand voi fi aratand precum bunica ,levitand pe alte taramuri.multumesc de companie!
pentru Maya ,ca maine o sa apar abia la sfarsitul petrecerii!
mita baston- vip
Mulțumesc și eu tot spre seara, ca o să fiu pe drum la aeroport ... Deci frumos nu?mita baston a scris:o sa ma retrag,carcasa nu mai poate,dar neuronul ar mai sta! din pacate ,nu stiu cand o sa ajung la un echilibru cu trupul si sufletul!poate cand voi fi aratand precum bunica ,levitand pe alte taramuri.multumesc de companie!
mayya54- vip
Data de inscriere : 28/12/2012
Varsta : 49
Localizare : Pitesti
O seară plăcută în continuare Iza, nici eu nu mai stau, în sfârșit m-am gândit să mă apuc de treburile pe care trebuia să le încep azi dimineață, dar ce să fac, abia acum mi-a venit cheful.
narcisa- vip
Mayya, te așteptăm mâine pe forum măcar un minut, să servim din tortul pe care l-a pus Iza de ziua ta.
narcisa- vip
Noapte bună fetele.
narcisa- vip
Ok, oricum mai dupa amiaza o sa plec la aeroport ... Asa ca de dimineata sunt pe acasanarcisa a scris:Mayya, te așteptăm mâine pe forum măcar un minut, să servim din tortul pe care l-a pus Iza de ziua ta.
mayya54- vip
Noapte bunanarcisa a scris:Noapte bună fetele.
mayya54- vip
Fusă, fusă și se dusă. Cheful meu de lucru. Ce de dramă a fost în episodul în care Imran își primște papucii de la Nikhat, dar dacă Rashid n-a strâns-o de gât pe Haseena să văd cum îi ies ochii bulbucați parcă tot n-a fost destul. Singurii cu coloană vertebrală au fost Rashid, Nikhat și Ayaan, ce mi-a plăcut cum l-a obligat pe Imran să ia poziție, dar se pare că lui i-a mâncat pisica limba. Sau motana. Acum bleagă să mai fie Nikhat să se mărite cu așa tolomac. Face acum pe multul dar pun pariu că după căsătorie se dă cocoș și-i face și el viața mai amară ca așa se întâmplă cu cei care stau prea mult sub papucul mămucuții. Ceilalți membri ai familiei sunt total duși cu sorcova, umiliți în ultimul hal și ei tot încearcă să ajungă cu nasul la pământ în fața Haseenei. Ce-au de gând să o târască pe Nikhat împotriva voinței ei să se milogească de Haseena. Frate chiar așa de disperați să fie după căsătorie?
Iar Asad nu știu cum a putut să strice cel mai de preț lucru de la tatăl Zoyei, mi-a stat inima în loc de supărarea Zoyei.
Gata, acum chiar plec, poate mai regăsesc ceva din cheful meu pierdut.
Iar Asad nu știu cum a putut să strice cel mai de preț lucru de la tatăl Zoyei, mi-a stat inima în loc de supărarea Zoyei.
Gata, acum chiar plec, poate mai regăsesc ceva din cheful meu pierdut.
narcisa- vip
Probabil ocupată cu treburile sau nu ai musafiri?mayya54 a scris:Ok, oricum mai dupa amiaza o sa plec la aeroport ... Asa ca de dimineata sunt pe acasa
narcisa- vip
La multi ani, Mayya. Sa ai parte de tot ce iti doresti tu si multa multa santate. Te pupic
Fetelor la mine se intampla ceva ciudat, am intrat pe......... si imi apare cu totul alt site. Este un defect la calculatorul meu, sau si-a bagat jegosul ala ( cel care fura filmele) mana si a schimbat ceva ?
Iti doresc sa te bucuri de tot ce ai si te face fericita!
La multi ani, Mayya!
La multi ani, Mayya!
petronela- vip
Data de inscriere : 18/07/2010
Varsta : 57
Localizare : Bucuresti
Si la mine se intampla acelasi lucru ciudat....Alexa20 a scris:Fetelor la mine se intampla ceva ciudat, am intrat pe ....... si imi apare cu totul alt site. Este un defect la calculatorul meu, sau si-a bagat jegosul ala ( cel care fura filmele) mana si a schimbat ceva ?
petronela- vip
Data de inscriere : 18/07/2010
Varsta : 57
Localizare : Bucuresti
La multi ani, Mayya!
lido75- membru
Data de inscriere : 16/01/2013
Localizare : Slatina
Pagina 14 din 40 • 1 ... 8 ... 13, 14, 15 ... 27 ... 40
Subiecte similare