8.Qubool Hai - Accept!
+14
tiberici
costearamona
lido75
petronela
iulianagl
Criss Criss
Selin
lica54
Lucica10
Alexa20
mita baston
mayya54
narcisa
Andreea_Miha
18 participanți
Pagina 15 din 40
Pagina 15 din 40 • 1 ... 9 ... 14, 15, 16 ... 27 ... 40
Re: 8.Qubool Hai - Accept!
Multumesc mult dragele mele ... Iar cu Mayya.tk nu va ingrijorati tot raul spre bine, atat va pot spune ... Va poop, tb sa ne intalnim si să servim tort nu numai pt mine ci pentru toate dintre noi care ne-am serbat ziua de-a lungul anului ...
mayya54- vip
Data de inscriere : 28/12/2012
Varsta : 49
Localizare : Pitesti
În viață să te împiedici de un bolovan de NOROC, să calci într-o baltă de FERICIRE și să te stropești din cap până-n picioare de IUBIRE. La mulți ani Mayya!
narcisa- vip
Data de inscriere : 07/04/2010
Varsta : 46
Localizare : București
La multi ani, Mayya!
Criss Criss- vip
Data de inscriere : 23/04/2013
Varsta : 29
narcisa a scris:
În viață să te împiedici de un bolovan de NOROC, să calci într-o baltă de FERICIRE și să te stropești din cap până-n picioare de IUBIRE. La mulți ani Mayya!
mayya54- vip
Criss Criss a scris:La multi ani, Mayya!
mayya54- vip
La multi ani Mayya!
Un cer albastru fara nori,
In calea ta sa fie,
Sa ai in viata numai flori,
Noroc si bucurie.
La multi ani!
Un cer albastru fara nori,
In calea ta sa fie,
Sa ai in viata numai flori,
Noroc si bucurie.
La multi ani!
Andreea_Miha- vip
Data de inscriere : 27/01/2010
Varsta : 38
Localizare : Bucuresti
LA MULTI ANI MAYYA!
Astazi e o zi in care sufletul drag va invinge orice urma de tristete, azi e o zi in care tot ce ti se pare greu azi va deveni usor, azi e o zi cand trandafirul vietii tale va deveni mai infloritor. La multi ani!
lica54- vip
Data de inscriere : 11/03/2010
Varsta : 70
Localizare : Galati
da ,e mana lui ala care fura filme si cere bani
costearamona- vip
Data de inscriere : 09/04/2012
Varsta : 44
Localizare : TIMISOARA
La multi ani!
Sa fii iubita, sanatoasa si fericita alaturi de cei dragi tie!!!
Sa fii iubita, sanatoasa si fericita alaturi de cei dragi tie!!!
tiberici- vip
Data de inscriere : 17/02/2010
Varsta : 55
Localizare : Constanta
La multi ani Maya !
mita baston- vip
Data de inscriere : 28/02/2010
Buna seara tuturor!
am vazut si mega ghiveciul de azi.ultima parte a fost si cea mai buna.in sfarsit au gasit-o pe bunica!arata binisor pentru o persoana nemancata,nebauta,ne nimic timp de o luna,chiar si-a indicat tortionara si a si binecuvantat-o pe salvatoare-Zoya.dar mai mult mi-a placut scena cu Ayan si Humaira,au jucat foarte bine ambii,iar el cand l-a altoit pe mitocanul ala de Vikram m-a uns pe suflet. propun sa-i aplice acelasi tratament si motanei,care mi s-a parut chiar gravida azi in dansul ala, si parca bietii dansatori abia o tineau.peste restul personajelor am trecut in dunga,mi-a parut rau de Nikhat ca ignorat-o prostanacul de Imran,mi-a parut rau de Najma cand a imbratisat-o acelasi prostanac,iar Shireen cu minineuronul ei a fost de rasul curcilor.cine a scris rolul ei nu cred ca trecut de perioada de facut la olita.cum naiba l-o fi prostit pe Rashid,nu vreau sa aflu niciodata. si Razia,ce demascare,au aranjat-o bine si Asad si Ayan! dar tot Zoya cu talentul ei de MIss Marple a descoperit secretul. in promo de luni cred ca Asad o sa-i inapoieze cercelul Zoyei,cu toate ca ea se astepta la cu totul altceva ,ca si restul populatiei feminine de aici pana in Bhopal!
am vazut si mega ghiveciul de azi.ultima parte a fost si cea mai buna.in sfarsit au gasit-o pe bunica!arata binisor pentru o persoana nemancata,nebauta,ne nimic timp de o luna,chiar si-a indicat tortionara si a si binecuvantat-o pe salvatoare-Zoya.dar mai mult mi-a placut scena cu Ayan si Humaira,au jucat foarte bine ambii,iar el cand l-a altoit pe mitocanul ala de Vikram m-a uns pe suflet. propun sa-i aplice acelasi tratament si motanei,care mi s-a parut chiar gravida azi in dansul ala, si parca bietii dansatori abia o tineau.peste restul personajelor am trecut in dunga,mi-a parut rau de Nikhat ca ignorat-o prostanacul de Imran,mi-a parut rau de Najma cand a imbratisat-o acelasi prostanac,iar Shireen cu minineuronul ei a fost de rasul curcilor.cine a scris rolul ei nu cred ca trecut de perioada de facut la olita.cum naiba l-o fi prostit pe Rashid,nu vreau sa aflu niciodata. si Razia,ce demascare,au aranjat-o bine si Asad si Ayan! dar tot Zoya cu talentul ei de MIss Marple a descoperit secretul. in promo de luni cred ca Asad o sa-i inapoieze cercelul Zoyei,cu toate ca ea se astepta la cu totul altceva ,ca si restul populatiei feminine de aici pana in Bhopal!
mita baston- vip
http://static.ow.ly/photos/original/2PgSA.jpg
in toata splendoarea!
in toata splendoarea!
mita baston- vip
La multi ani Mayya!Sanatate multa!mayya54 a scris:Multumesc mult dragele mele ... Iar cu Mayya.tk nu va ingrijorati tot raul spre bine, atat va pot spune ... Va poop, tb sa ne intalnim si să servim tort nu numai pt mine ci pentru toate dintre noi care ne-am serbat ziua de-a lungul anului ...
Admin_dea05- Admin
Data de inscriere : 12/09/2009
Bună seara fetele. Avem șampanie dar nu avem sărbătorita să ne desfacă sticla. Așa că în seara asta ne îmbătăm cu apă.
narcisa- vip
Data de inscriere : 07/04/2010
Varsta : 46
Localizare : București
Am sosit acum acasa, maine serbez in adevaratul sens ... Oricum vom serba impreuna, trebuie sa o facem si pe astanarcisa a scris:Bună seara fetele. Avem șampanie dar nu avem sărbătorita să ne desfacă sticla. Așa că în seara asta ne îmbătăm cu apă.
mayya54- vip
voala(ta) de vezi ! motana dansatoare!
mita baston- vip
LA MULTI ANI MAYYA multa sanatate si fericire
costearamona- vip
Data de inscriere : 09/04/2012
Varsta : 44
Localizare : TIMISOARA
Am impresia ca azi madam Gul mi-a serbat mie ziua cu atata muzica si dans
mayya54- vip
Buna seara! eu voiam doar tort,muuuult ,o bucata cat mine de mare!narcisa a scris:Bună seara fetele. Avem șampanie dar nu avem sărbătorita să ne desfacă sticla. Așa că în seara asta ne îmbătăm cu apă.
mita baston- vip
Multumesc !!!costearamona a scris:LA MULTI ANI MAYYA multa sanatate si fericire
mayya54- vip
Bine v-ati intors sanatosi!mayya54 a scris:Am sosit acum acasa, maine serbez in adevaratul sens ... Oricum vom serba impreuna, trebuie sa o facem si pe asta
mita baston- vip
sa sti ! au avut de toate felurile,si cantece si dansuri! cred ca a stiut ea ceva!mayya54 a scris:Am impresia ca azi madam Gul mi-a serbat mie ziua cu atata muzica si dans
mita baston- vip
Acum nu va pot oferi decat virtual, dar sa vezi ce facem cand ne intalnim,mita baston a scris:Buna seara! eu voiam doar tort,muuuult ,o bucata cat mine de mare!
mayya54- vip
sa trec pe supa de varza pana atunci! sa las loc pentru tort,nu de altamayya54 a scris:Acum nu va pot oferi decat virtual, dar sa vezi ce facem cand ne intalnim,
mita baston- vip
Si-n calduri.....mita baston a scris:
voala(ta) de vezi ! motana dansatoare!
tiberici- vip
Data de inscriere : 17/02/2010
Varsta : 55
Localizare : Constanta
Pagina 15 din 40 • 1 ... 9 ... 14, 15, 16 ... 27 ... 40
Subiecte similare
» 1.Qubool Hai - Accept!