8.Qubool Hai - Accept!
+14
tiberici
costearamona
lido75
petronela
iulianagl
Criss Criss
Selin
lica54
Lucica10
Alexa20
mita baston
mayya54
narcisa
Andreea_Miha
18 participanți
Pagina 27 din 40
Pagina 27 din 40 • 1 ... 15 ... 26, 27, 28 ... 33 ... 40
Re: 8.Qubool Hai - Accept!
Vaai! Nu m-am gandit si la bietul copil! Pana la urma el n-are nici o vina!narcisa a scris: Cred că nu e cazul să pedepsim și motănelul cu fața Haseenei aplecată deasupra lui. Cu celelalte pedepse sunt de acord.
mita baston- vip
Data de inscriere : 28/02/2010
Ai grija ce-ti doresti,ca se poate indeplini! Cine m-a pus!? Arata.....narcisa a scris:
Asta nu e ca să pleci tu ci pentru mine să nu-mi slăbească voința.
mita baston- vip
Based on Razia’s description of Humeira’s ailment and medication, she probably has some type of neurological or psychiatric disorder that needs daily meds. As we had discussed before the DID phase, that explains why her parents are so over protective and want her married within the family.narcisa a scris:Poate că Razia nici nu e mama Humairei, sau chiar dacă i-a dat naștere cred că i-au "extirpat" simțul matern. Ar fi interesant să vedem ceva din trecutul Raziei poate găsim o explicație la comportamentul pe care-l are.
Uite despre ce buline era vorba in episodul de azi,la ele se gandea Shireen,crezand ca o sa-i faca bine Humairei.Si asta e ,cred, si explicatia logodnei impuse,cu Ayan.
mita baston- vip
Narcisa,multumesc de tratatie! Am promis ca azi iti urez noapte buna,si uite ca ma tin de promisiune.Nu stiu daca e si ora potrivita pentru tine,dar eu trag obloanele! La multi ani pentru maine,daca ai vreun sarbatorit! Si Maine dimineata ma prezint direct la tava cu prajitura!
Noapte buna! Multumesc de companie!
mita baston- vip
Am terminat, în sfârșit, dar cu o mare cumpănă că fiind cu ochii pe dr. Armaan am început să frec cu patimă gălbenușurile și mi-a sărit lingura cu cremă din castron. Din fericire am salvat suficientă cremă să nu rămân cu ochii în soare și cu buzele umflate. Așa că mâine opresc o porție și pentru tine, pe care am s-o mănânc mai pe seară în timp ce stăm de vorbă. Noapte bună Iza. Plăcerea a fost mai mare a mea.mita baston a scris:Narcisa,multumesc de tratatie! Am promis ca azi iti urez noapte buna,si uite ca ma tin de promisiune.Nu stiu daca e si ora potrivita pentru tine,dar eu trag obloanele! La multi ani pentru maine,daca ai vreun sarbatorit! Si Maine dimineata ma prezint direct la tava cu prajitura!
narcisa- vip
Data de inscriere : 07/04/2010
Varsta : 46
Localizare : București
Faza cu over protective e de natură SF. Dacă tot ce i-a făcut Razia Humairei se cheamă prea multă protecție n-aș vrea s-o văd cum se poartă când nu o protejează.mita baston a scris:Based on Razia’s description of Humeira’s ailment and medication, she probably has some type of neurological or psychiatric disorder that needs daily meds. As we had discussed before the DID phase, that explains why her parents are so over protective and want her married within the family.
Uite despre ce buline era vorba in episodul de azi,la ele se gandea Shireen,crezand ca o sa-i faca bine Humairei.Si asta e ,cred, si explicatia logodnei impuse,cu Ayan.
narcisa- vip
fetele stiti noul site a lui mayya?
anyta- vip
Data de inscriere : 29/04/2012
Varsta : 28
ai mpanyta a scris:fetele stiti noul site a lui mayya?
lica54- vip
Data de inscriere : 11/03/2010
Varsta : 70
Localizare : Galati
Noapte bună fetele.
narcisa- vip
Doar m-am intors,putin, sa urez "La multi ani !" celor ce se serbeaza astazi, si ,fiind trecute fix de ora postului,sa mananc putina prajitura!narcisa a scris:Am terminat, în sfârșit, dar cu o mare cumpănă că fiind cu ochii pe dr. Armaan am început să frec cu patimă gălbenușurile și mi-a sărit lingura cu cremă din castron. Din fericire am salvat suficientă cremă să nu rămân cu ochii în soare și cu buzele umflate. Așa că mâine opresc o porție și pentru tine, pe care am s-o mănânc mai pe seară în timp ce stăm de vorbă. Noapte bună Iza. Plăcerea a fost mai mare a mea.
Multumesc Narcisa!
mita baston- vip
aici o face grasa!
mita baston- vip
Asad primind titlul de "Prince Charming!"
mita baston- vip
LA MULȚI ANI!!! ... pentru cei care poartă numele Fecioarei Maria. Să fiti sănătoși și să vi se împlinească toate dorințele, chiar dacă ele sunt legate de Abhinav Shukla, Asad(Karan),Arnav(Barun), Sultan, RK și altii pe care eu nu-i cunosc ... Vă dulce
mayya54- vip
Data de inscriere : 28/12/2012
Varsta : 49
Localizare : Pitesti
Andreea_Miha- vip
Data de inscriere : 27/01/2010
Varsta : 38
Localizare : Bucuresti
La multi ani celor care isi sarbatoresc astazi ziua. Multa sanatate si multa fericire tuturor.
Doamne fereste! Cum de s-or fi gandind indienii astia ca ne nastem cu un singur scop,acela de a ne casatorii?! Probabil de-aia au ajuns sa treaca de un miliard! O scosesera pe Najma ca la taraba in piata! Mi-a placut ca viitoarea fosta soacra avea un debit verbal mai mare ca al Zoyei! Uite cum incaiera pampalaul de Imran doua familii! Sper ca maine sa o trezeasca cineva pe Humaira si sa nu ne mai dea acelasi promo ,a treia oara ,consecutiv! Gata episodul! A,pardon,am avut "onoarea" sa o vad pe Haseena,dar n-a fost motana,nici Razia,iar pe bunica ,sper ca au dus-o la un SPA,de ziua nationala!
mita baston- vip
Măcar au venit cumpărători pentru Najma? Oare ce e mai umilitor, să vină pretendenții să se holbeze la ea, sau să aștepte și să nu vină niciunul? Cred că nu m-aș împăca cu niciuna din situații.mita baston a scris:Doamne fereste! Cum de s-or fi gandind indienii astia ca ne nastem cu un singur scop,acela de a ne casatorii?! Probabil de-aia au ajuns sa treaca de un miliard! O scosesera pe Najma ca la taraba in piata! Mi-a placut ca viitoarea fosta soacra avea un debit verbal mai mare ca al Zoyei! Uite cum incaiera pampalaul de Imran doua familii! Sper ca maine sa o trezeasca cineva pe Humaira si sa nu ne mai dea acelasi promo ,a treia oara ,consecutiv! Gata episodul! A,pardon,am avut "onoarea" sa o vad pe Haseena,dar n-a fost motana,nici Razia,iar pe bunica ,sper ca au dus-o la un SPA,de ziua nationala!
narcisa- vip
mai dar cate fermoare o fi reparat Asad in tinerete de isi permite sa-i tina pe toti in puf,sa-i mai dea si Haseenei o vila,lui Ayan o motocicleta,si de atata vreme nici macar sa nu mearga,de impresie la birou?!am uitat de banii daruiti motanei! cred ca de-aia il preseaza Zoya cu nunta,spunandu-i ca si-a pregatit pantofii sport de data asta,nu blugii,sa-i poarte pe sub rochia de mireasa.sau poate voia doar sa fie imbratisata? si ,nu ziceau ei ca nunta o sa fie imediat dupa Eid,acum o marita pe Najma la urgenta? abia astept sa-l cotonogeasca,si Asad si Ayan pe Imran,cand(in secolul urmator)vor afla adevarul despre el si motana!
mita baston- vip
narcisa a scris:Măcar au venit cumpărători pentru Najma? Oare ce e mai umilitor, să vină pretendenții să se holbeze la ea, sau să aștepte și să nu vină niciunul? Cred că nu m-aș împăca cu niciuna din situații.
unul singur ,fost coleg de scoala,mai pustiulica,cu o mama ce n-a lasat pe nimeni sa scoata un cuvant,nici macar pe Zoya!bine ca a facut o pauza ,la final,sa o intrebe si pe Najma daca e de acord,ca ,la aceeasi intrebare pusa fiului ei,a recunoscut ca parerea lui nu conteaza!
mita baston- vip
E neserioasă Madam Gul, ne-a promis nuntă între Asad și Zoya și acum se face că uită. Nu țin neapărat să facă nunta dar nici să ne ducă cu zăhărelul. Măcar să aibă un motiv serios, sau poate i-a căsătorit în secret că a spus Dilshad că nu vrea să spună la nimeni să nu le strice cineva fericirea.mita baston a scris:mai dar cate fermoare o fi reparat Asad in tinerete de isi permite sa-i tina pe toti in puf,sa-i mai dea si Haseenei o vila,lui Ayan o motocicleta,si de atata vreme nici macar sa nu mearga,de impresie la birou?!am uitat de banii daruiti motanei! cred ca de-aia il preseaza Zoya cu nunta,spunandu-i ca si-a pregatit pantofii sport de data asta,nu blugii,sa-i poarte pe sub rochia de mireasa.sau poate voia doar sa fie imbratisata? si ,nu ziceau ei ca nunta o sa fie imediat dupa Eid,acum o marita pe Najma la urgenta? abia astept sa-l cotonogeasca,si Asad si Ayan pe Imran,cand(in secolul urmator)vor afla adevarul despre el si motana!
narcisa- vip
atat de secret ca a uita sa le spuna si lor! Zoya ,in promo ,zicea ceva ca ar trebui sa grabeasca nunta,acum nu stiu despre a cui nunta vorbea,dar daca tot am vazut-o agatata de gatul lui Asad......narcisa a scris:E neserioasă Madam Gul, ne-a promis nuntă între Asad și Zoya și acum se face că uită. Nu țin neapărat să facă nunta dar nici să ne ducă cu zăhărelul. Măcar să aibă un motiv serios, sau poate i-a căsătorit în secret că a spus Dilshad că nu vrea să spună la nimeni să nu le strice cineva fericirea.
mita baston- vip
Altă soacră nebună? Unde e mesajul educativ al acestor filme? Dacă nu e soacra e socrul, dacă nu e socrul e soțul, dacă nu e soțul e cumnatul, dacă nu e cumnatul e capra dar de cele mai multe ori sunt toți duși cu mintea. Am draci de la Madhubala, scuze că i-am adus și aici.mita baston a scris:
unul singur ,fost coleg de scoala,mai pustiulica,cu o mama ce n-a lasat pe nimeni sa scoata un cuvant,nici macar pe Zoya!bine ca a facut o pauza ,la final,sa o intrebe si pe Najma daca e de acord,ca ,la aceeasi intrebare pusa fiului ei,a recunoscut ca parerea lui nu conteaza!
narcisa- vip
Pagina 27 din 40 • 1 ... 15 ... 26, 27, 28 ... 33 ... 40
Subiecte similare
» 1.Qubool Hai - Accept!
» 2.Qubool Hai - Accept!
» 3.Qubool Hai - Accept!
» 4.Qubool Hai - Accept!
» 5.Qubool Hai - Accept!
» 2.Qubool Hai - Accept!