8.Qubool Hai - Accept!
+14
tiberici
costearamona
lido75
petronela
iulianagl
Criss Criss
Selin
lica54
Lucica10
Alexa20
mita baston
mayya54
narcisa
Andreea_Miha
18 participanți
Pagina 33 din 40
Pagina 33 din 40 • 1 ... 18 ... 32, 33, 34 ... 36 ... 40
Re: 8.Qubool Hai - Accept!
Interesanta cartea ce o avea profesoara -de religie crestina -a lui Asad. Iar Ayan mai bine ramanea acelasi din perioada Rajni,acum a inceput sa se maimutareasca iarasi,si nu-l mai crede nimeni.Poate daca era la fel de preocupat,serios,ingrijorat,si i-ar fi marturisit Humairei ce simte ,acum, ar fi fost mai bine.Sper sa nu-l mai smiorcaie si pe asta prin nus'ce desert,sau jungla,cum au facut cu fratele sau!
mita baston- vip
Data de inscriere : 28/02/2010
Cred ca m-am mai intrebat odata in privinta sari-ului ,de ce Humaira a parut dezgustata ca e imbracata cu el,pe cand Asad i-a daruit nenumarate(vreo trei) Zoyei? Ori n-am inteles prima explicatie,ori am uitat-o! Nu mi-a placut camasa aia de noapte pe care o purta Ayan azi,dar mi-a placut tare mult lumanarea de pe tortul aniversar!
mita baston- vip
Pe Haseena n-o întrece nimeni, deci categoric ea e câștigătoarea. Cine e cealaltă?mita baston a scris:
care din ele ?
narcisa- vip
Data de inscriere : 07/04/2010
Varsta : 46
Localizare : București
In sfarsit! Nu ma gandeam ca merge sa momesc pe cineva cu doua Babe Cloante,dar uite ca au avut succes! Cealalta e fosta presupusa soacra a Najmei,o incurcatura facuta de Zoya,un gen de poezica cu personaje de data asta.Gata examenele/treaba?narcisa a scris:Pe Haseena n-o întrece nimeni, deci categoric ea e câștigătoarea. Cine e cealaltă?
mita baston- vip
ce tiganeala a fost in episodul de azi! singurul lucru bun a fost Asad la costum,altfel,toata lumea s-a certat cu toata lumea,parca era promotie la Imran si se bateau pe el ca pe tigaile de teflon! ce tampenie! bine ca apare Razia maine sa mai puna lucrurile la punct,ca m-am saturat de Julietele alea lacrimogene !
mita baston- vip
lumanarea de pe tortul Humairei!
mita baston- vip
frumos episod! buna interpretarea actritei ce o joaca pe Nikhat,si a lui Vikrant Massey.din pacate Zoya e din ce in ce mai proasta si cred ca in curand o sa vada cum e sa dai sfaturi celor cu burta goala cand tu taman ce te-ai ridicat de la un festin.ma mir ca nu a protestat cand a pus-o Asad la punct azi.astept sa vad cum o sa devina si ea" puternica" precum Nikhat,si abia atunci sa vorbeasca despre cum se repara " cu usurinta "o inima franta. avea dreptate Asad cand spunea ca nici ea nici Ayan nu s-au maturizat.au dovedit-o ieri si azi.sunt mai mult emotionali decat cerebrali,pentru ca sunt niste rasfatati toti trei,Najma,Ayan,chiar si Zoya care, dupa ce a fost infiata de Zeenat,a fost inconjurata de dragoste si atentie.
mita baston- vip
Ultima editare efectuata de catre mita baston in Vin 23 Aug 2013, 1:22 pm, editata de 1 ori
mita baston- vip
Ultima editare efectuata de catre mita baston in Vin 23 Aug 2013, 1:21 pm, editata de 1 ori
mita baston- vip
Noapte buna tuturor!
mita baston- vip
Am bănuit bine. Dacă mi-o pui pe Haseena, obligat-forțat am reacție.mita baston a scris:In sfarsit! Nu ma gandeam ca merge sa momesc pe cineva cu doua Babe Cloante,dar uite ca au avut succes! Cealalta e fosta presupusa soacra a Najmei,o incurcatura facuta de Zoya,un gen de poezica cu personaje de data asta.Gata examenele/treaba?
narcisa- vip
Așa am avut și pentru fiul meu într-un an dar m-am lecuit după ce i-au luat foc petalele și nu mai puteam să le sting.mita baston a scris:lumanarea de pe tortul Humairei!
narcisa- vip
Vorbești despre lucruri interesante în QH, Iza, trebuie să mă uit. De actrița care o interpretează pe Nikhat mi-a plăcut mereu, când voi avea timp voi face câteva cercetări despre ea.
narcisa- vip
Bine ai venit!narcisa a scris:Am bănuit bine. Dacă mi-o pui pe Haseena, obligat-forțat am reacție.
Ultima editare efectuata de catre mita baston in Vin 23 Aug 2013, 12:51 pm, editata de 1 ori
mita baston- vip
http://www.filmyfolks.com/kmh/archana-taide.shtml
mita baston- vip
Se pare ca unele tratamente fac mai mult rau decat bine. Cel de la mine se pare ca a fost oarecum radioactiv pentru ca, incet, incet ,am speriat toate fetele de pe forum!Week-end placut va doresc!narcisa a scris:De ce să superi pe cineva, doar n-ai făcut nimic rău. Numai că fetele sunt tare ocupate în ultimul timp, cred că se pregătesc pentru întâlnire. Parcă a trecut o veșnicie de când nu te-am văzut aici și două de când n-am mai văzut filmul. Iar săptămâna asta sunt ocupată până peste cap dar tot mai trec pe aici să-mi iau și eu porția de tratament de la tine.
mita baston- vip
Mulțumesc Iza.mita baston a scris:
http://www.filmyfolks.com/kmh/archana-taide.shtml
narcisa- vip
Cred că de fuga fetelor e vinovată madam Gul, o fi vrut ea să facă ceva diferit dar cred că a fost prea diferit față de ce aștepta lumea de la ea. Sau poate sunt prea ocupate, spre exemplu eu sunt atât de ocupată că n-am timp să fac nici măcar activitatea mea preferată, adică să mă duc la cofetărie. Cred că ai ghicit, de asta ai pus bunătate de tort de ciocolată. Sau e o repetiție pentru ziua ta?mita baston a scris:Se pare ca unele tratamente fac mai mult rau decat bine. Cel de la mine se pare ca a fost oarecum radioactiv pentru ca, incet, incet ,am speriat toate fetele de pe forum!Week-end placut va doresc!
narcisa- vip
Iar eu sunt ocupata cu bagajul mamei O ajut sa plece mai repede la mare si sa ma lase in pace. De 2 saptamni o am pe cap, si deja m-a epuizat complet.narcisa a scris:Cred că de fuga fetelor e vinovată madam Gul, o fi vrut ea să facă ceva diferit dar cred că a fost prea diferit față de ce aștepta lumea de la ea. Sau poate sunt prea ocupate, spre exemplu eu sunt atât de ocupată că n-am timp să fac nici măcar activitatea mea preferată, adică să mă duc la cofetărie. Cred că ai ghicit, de asta ai pus bunătate de tort de ciocolată. Sau e o repetiție pentru ziua ta?
o intrebare mika am :D
am si eu o intrebare miam facut cont la mayya pe site si nici acuma nu mi sa trimis emailu de confirmare care ar fi problema pls help me vreau sa vad si eu qubool hai :D
Asad- membru
Data de inscriere : 22/08/2013
Știu ce înseamnă. La noi termenul maxim de rezistență e de trei zile după care ne luăm rămas bun până la o nouă vedere.Alexa20 a scris:Iar eu sunt ocupata cu bagajul mamei O ajut sa plece mai repede la mare si sa ma lase in pace. De 2 saptamni o am pe cap, si deja m-a epuizat complet.
narcisa- vip
Ti l-am confirmat eu acum, se blocheaza e-mail-urile, mai avem de muncit la site.Asad a scris:am si eu o intrebare miam facut cont la mayya pe site si nici acuma nu mi sa trimis emailu de confirmare care ar fi problema pls help me vreau sa vad si eu qubool hai :D
mayya54- vip
Data de inscriere : 28/12/2012
Varsta : 49
Localizare : Pitesti
Si mie imi place foarte mult, nu am inteles niciodata ca spun ca e urata, neagra. La noi dai bani grei sa ai o piele bronzată ca lui Nikhat. Chiar nu e urata deloc, e de 10 ori mai urat Imran, de Haseena nici nu mai vorbesc, cred ca daca o pui într-un lan de grâu nu se mai apropie nicio urâtanie de lan ...narcisa a scris:Vorbești despre lucruri interesante în QH, Iza, trebuie să mă uit. De actrița care o interpretează pe Nikhat mi-a plăcut mereu, când voi avea timp voi face câteva cercetări despre ea.
mayya54- vip
Nu ne-ai speriat chiar suntem extrem de ocupate, eu parca nu mai termin dau din una in alta. Intalnirea a ramas pe 7 septembrie, am inteles ca e mai bine pt toata lumea, ca dupa aceea ne pregatim de scoala si e mai complicat. Deci ramane 7 septembire, parc Herăstrău, probabil ora 10 -11 dimineata, ca sa ajunga toata lumea, si cu un trandafir in mână ca sa ne recunoastem. Daca mai aveti ceva de adaugat, va rog sa nu ezitati sa o faceti.mita baston a scris:Se pare ca unele tratamente fac mai mult rau decat bine. Cel de la mine se pare ca a fost oarecum radioactiv pentru ca, incet, incet ,am speriat toate fetele de pe forum!Week-end placut va doresc!
mayya54- vip
Pagina 33 din 40 • 1 ... 18 ... 32, 33, 34 ... 36 ... 40
Subiecte similare
» 1.Qubool Hai - Accept!
» 2.Qubool Hai - Accept!
» 3.Qubool Hai - Accept!
» 4.Qubool Hai - Accept!
» 5.Qubool Hai - Accept!
» 2.Qubool Hai - Accept!