8.Qubool Hai - Accept!
+14
tiberici
costearamona
lido75
petronela
iulianagl
Criss Criss
Selin
lica54
Lucica10
Alexa20
mita baston
mayya54
narcisa
Andreea_Miha
18 participanți
Pagina 36 din 40
Pagina 36 din 40 • 1 ... 19 ... 35, 36, 37, 38, 39, 40
Re: 8.Qubool Hai - Accept!
Aha...dar Qh in comparatie cu ele iti place mai mult ?mita baston a scris: In afara de Geet,ca n-am vazut!
Andreea_Miha- vip
Data de inscriere : 27/01/2010
Varsta : 38
Localizare : Bucuresti
Mă simt și eu răsfățată chiar dacă nu e ziua mea. Bine că n-am apucat să plec înainte de a-l vedea, acum că mi-am umplut burtica și mai ales inima cu voie bună pot să mă întorc la treburile mele cele nesfârșite și urâte.mita baston a scris: Asta-i doar al Narcisei!
]
Iza și încă o dată urări de bine și de mulți ani cu sănătate.
narcisa- vip
Data de inscriere : 07/04/2010
Varsta : 46
Localizare : București
E adevarat,numai ca din pacate nu tin prea mult episoadele astea, cu cearta si bombaneala! Se zaharisesc repede personajele principale pozitive,ca alea negative ,sunt infloritoare!Andreea_Miha a scris: nu ar fi o ide rea..dar e bine si asa nuami sa nu se lase nici ea in fata lui..imi plac seriale cand sunt ei diferiti si incep ei rel ca se urasc se cearta...imi plac sa ii vad gelosi desi nu isi recunosc sentim etc..
mita baston- vip
Data de inscriere : 28/02/2010
Pleci deja?narcisa a scris: Mă simt și eu răsfățată chiar dacă nu e ziua mea. Bine că n-am apucat să plec înainte de a-l vedea, acum că mi-am umplut burtica și mai ales inima cu voie bună pot să mă întorc la treburile mele cele nesfârșite și urâte.
mita baston- vip
da ase e din pacate....mita baston a scris:E adevarat,numai ca din pacate nu tin prea mult episoadele astea, cu cearta si bombaneala! Se zaharisesc repede personajele principale pozitive,ca alea negative ,sunt infloritoare!
Andreea_Miha- vip
Nici pe mine nu mă mai atrage nimic, mă uit din obișnuință. Într-un fel e mai bine, gata cu nopțile nedormite.Andreea_Miha a scris:la iss 2 ma uit maine sigur la ep care apare....si cate o sa mai prind pana plec si daca imi plac in cotinuare...la do dil am vazut cateva scene pe youtube doar cu cuplu lor...
nu stiu nu ma atrage nimic sa ma uit la nici un serial..cum am patit cu iss geet kmh acolo pana nu vedeam pana sa ajung la zi nu rezistam..
Eu ies, și dacă te uiți mâine și-ți place dai un semn. Să-mi spui dacă joacă și Avinesh.
narcisa- vip
Putem sa te ajutam cu treburile alea? Sa-ti ramana timp mai mult si pentru noi?narcisa a scris: Mă simt și eu răsfățată chiar dacă nu e ziua mea. Bine că n-am apucat să plec înainte de a-l vedea, acum că mi-am umplut burtica și mai ales inima cu voie bună pot să mă întorc la treburile mele cele nesfârșite și urâte.
mita baston- vip
Și să aibă ea grijă de el? Cam umilitor pentru bietul mascul. Cel puțin așa cred că gândesc cei care produc filmele.mita baston a scris: Uite ca nici la cratita se pare ca nu e buna! De ce n-o fi facand nimeni un serial cu o "ea" foarte bogata si un "el "sarac?
narcisa- vip
Daca o sa-l puna in rol de Shyam,pe Avinesh?narcisa a scris:Nici pe mine nu mă mai atrage nimic, mă uit din obișnuință. Într-un fel e mai bine, gata cu nopțile nedormite.
Eu ies, și dacă te uiți mâine și-ți place dai un semn. Să-mi spui dacă joacă și Avinesh.
mita baston- vip
Dacă o prezinți la fel cum faci cu filmul cred că va fi interesantă și asta.mita baston a scris:Din ala radioactiv? Sa plecati cu toatele iarasi ? Mai bine va spun starea vremii!
narcisa- vip
Aha ...ok..daca va fi si el probabil ca nu il arata din primele ep...dar sunt curioasacum e...imi e teama sa imi placa serialul si apoi sa am vezi la tara chinindu-ma sa ma uit la ep pe youtubenarcisa a scris:Nici pe mine nu mă mai atrage nimic, mă uit din obișnuință. Într-un fel e mai bine, gata cu nopțile nedormite.
Andreea_Miha- vip
Nu,ca el o sa castige la Loto,sau o sa inventeze ceva(farfuria care nu necesita spalare) si o sa aiba bani de acadele pentru ea!narcisa a scris:Și să aibă ea grijă de el? Cam umilitor pentru bietul mascul. Cel puțin așa cred că gândesc cei care produc filmele.
mita baston- vip
Sa fii mereu tanara si cu acelasi spirit vesel. Viata sa-ti ofere clipe minunate si bucurii nemaiintalnite.
La multi ani, Iza!
La multi ani, Iza!
petronela- vip
Data de inscriere : 18/07/2010
Varsta : 57
La asta nu m-am gandit...dar eu sper ca nu o mai fi vorba de cumnat pe aici...ca ia foc iss 1 de tot...au spus ca e o pov noua sa vedem..mita baston a scris:Daca o sa-l puna in rol de Shyam,pe Avinesh?
Andreea_Miha- vip
Mult a fost, puțin mai este. M-ați ajutat deja.mita baston a scris:Putem sa te ajutam cu treburile alea? Sa-ti ramana timp mai mult si pentru noi?
narcisa- vip
Asta da surpriza! Multumesc,va doresc si voua sa aveti parte de aceeasi multumire sufleteasca de care beneficiez eu cand intru pe forum si ma bucur de compania voastra!petronela a scris:Sa fii mereu tanara si cu acelasi spirit vesel. Viata sa-ti ofere clipe minunate si bucurii nemaiintalnite.
La multi ani, Iza!
mita baston- vip
Atunci mă uit chiar de-ar fi cel mai prost serial de pe planetă.mita baston a scris:Daca o sa-l puna in rol de Shyam,pe Avinesh?
narcisa- vip
O sa tinem cu "raii" daca se intampla asa!Andreea_Miha a scris:La asta nu m-am gandit...dar eu sper ca nu o mai fi vorba de cumnat pe aici...ca ia foc iss 1 de tot...au spus ca e o pov noua sa vedem..
mita baston- vip
Măcar să-ți placă, asta să fie cea mai mare grijă a ta.Andreea_Miha a scris:Aha ...ok..daca va fi si el probabil ca nu il arata din primele ep...dar sunt curioasacum e...imi e teama sa imi placa serialul si apoi sa am vezi la tara chinindu-ma sa ma uit la ep pe youtube
narcisa- vip
Nu mai cautam traduceri si ne imaginam ca el e cel bun!narcisa a scris:Atunci mă uit chiar de-ar fi cel mai prost serial de pe planetă.
mita baston- vip
mie ea mi se pare frumusica ...cum am vazut-o in promo...pare asa inocenta..mita baston a scris:O sa tinem cu "raii" daca se intampla asa!
Andreea_Miha- vip
sper...sa vedem..narcisa a scris:Măcar să-ți placă, asta să fie cea mai mare grijă a ta.
Andreea_Miha- vip
Deci e musai ca băiatul să fie bogat, el trebuie să aibă întotdeauna grijă de ea. Și dacă n-ar fi bogat n-ar putea să fie arogant și fără bărbați aroganți nu există seriale în India. Asta e o prostie de final, m-a doborât căldura.mita baston a scris:Nu,ca el o sa castige la Loto,sau o sa inventeze ceva(farfuria care nu necesita spalare) si o sa aiba bani de acadele pentru ea!
narcisa- vip
Si el e,se potrivesc,acum sa vedem si cum joaca impreuna! Sper sa fie si ea la fel de vorbareata precum Kushi,sa-i dea peste nas cand o incepe dumnealui cu diferenta dintre barbati si femei!Andreea_Miha a scris: mie ea mi se pare frumusica ...cum am vazut-o in promo...pare asa inocenta..
mita baston- vip
Fara barbati aroganti nu se invarte planeta,lasa India! Atunci imi doresc sa vina mai repede septembrie,sa stai mai mult! Cu toate ca daca spun asta cu voce tare,s-ar putea sa-mi supar copilul,ca se apropie inceputul scolii,si dragalasul nici nu mai stie in ce directie e scoala!narcisa a scris: Deci e musai ca băiatul să fie bogat, el trebuie să aibă întotdeauna grijă de ea. Și dacă n-ar fi bogat n-ar putea să fie arogant și fără bărbați aroganți nu există seriale în India. Asta e o prostie de final, m-a doborât căldura.
mita baston- vip
Pagina 36 din 40 • 1 ... 19 ... 35, 36, 37, 38, 39, 40
Subiecte similare
» 1.Qubool Hai - Accept!
» 2.Qubool Hai - Accept!
» 3.Qubool Hai - Accept!
» 4.Qubool Hai - Accept!
» 5.Qubool Hai - Accept!
» 2.Qubool Hai - Accept!
» 3.Qubool Hai - Accept!
» 4.Qubool Hai - Accept!