8.Qubool Hai - Accept!
+14
tiberici
costearamona
lido75
petronela
iulianagl
Criss Criss
Selin
lica54
Lucica10
Alexa20
mita baston
mayya54
narcisa
Andreea_Miha
18 participanți
Pagina 38 din 40
Pagina 38 din 40 • 1 ... 20 ... 37, 38, 39, 40
Re: 8.Qubool Hai - Accept!
Multumim, e foarte buna. Lucrez la episoade, sper sa ajung si eu cu ele la zi. Azi am ceva mai mult timp liber, de maine nu se stiemita baston a scris:Sper ca cineva e doar intr-o mica pauza! Sa vedem ce sa-i oferim!
mayya54- vip
Data de inscriere : 28/12/2012
Varsta : 49
Localizare : Pitesti
Oricum va multumesc mult, fără ajutorul vostru nu ar fi fost posibil
mayya54- vip
Ai dreptate cu maine,se pare ca o sa cam stau in bucatarie,pe langa niste rosii,dar pana seara tot le inving eu! M-as uita la Iss cel nou azi,sa vedem ce e de capul lui!mayya54 a scris:Multumim, e foarte buna. Lucrez la episoade, sper sa ajung si eu cu ele la zi. Azi am ceva mai mult timp liber, de maine nu se stie
mita baston- vip
Data de inscriere : 28/02/2010
Sa te tinem de vorba, sa uiti cand pui imaginea cu Motana , Razia si Haseena! Noi iti suntem datori in continuare!mayya54 a scris:Oricum va multumesc mult, fără ajutorul vostru nu ar fi fost posibil
mita baston- vip
Daca le scot pe cele trei coțofene, ramanem fără serial de tot, mai ales ca in ep 214, e numai fata lui Haseena . De abia aștept sa se afle ca e insarcinata Motana cu Imran, sa vezi atunci ce podoaba o sa aibă la usa casei. Vedeti e buna si Motana la ceva pana la urmă ...mita baston a scris:Sa te tinem de vorba, sa uiti cand pui imaginea cu Motana , Razia si Haseena! Noi iti suntem datori in continuare!
De abia astept ziua aia
mayya54- vip
Eu nu vreau sa mai aud, toata saptamana trecuta numai asta am facut.mita baston a scris:Ai dreptate cu maine,se pare ca o sa cam stau in bucatarie,pe langa niste rosii,dar pana seara tot le inving eu! M-as uita la Iss cel nou azi,sa vedem ce e de capul lui!
In legatura cu iss pyaar 2, parerea mea e sa se lase pagubasi, nimic din cea fost n-o sa mai fie, mai bine s-ar gandi la altceva, ceva reluat nu va mai avea nicio noimă. Asta e părerea mea.
mayya54- vip
Rau cu rau dar mai rau fara! Asa e si cu motana!mayya54 a scris:Daca le scot pe cele trei coțofene, ramanem fără serial de tot, mai ales ca in ep 214, e numai fata lui Haseena . De abia aștept sa se afle ca e insarcinata Motana cu Imran, sa vezi atunci ce podoaba o sa aibă la usa casei. Vedeti e buna si Motana la ceva pana la urmă ...
De abia astept ziua aia
uite ce-am gasit:'So QH will see a new cameo entry of a guy who will add spice to Asad Zoya story cause he will show interest in Zoya and Tadaaa no surprises in guessing that this will make Asad really Hyper, Overprotective and Jealous. How this character enters their Lives, wht his intentions really are and how Right or wrong Asad is about this guy, wanna know? Oishi
o fi fratele lui Imran?acum vad ca l-au facut fratele lui,intr-un episod era fratele Haseenei,al cui o fi ,sa vina odata!
mita baston- vip
Nu-mi vine sa cred ca si astia bat pasul pe loc.mita baston a scris:Rau cu rau dar mai rau fara! Asa e si cu motana!
uite ce-am gasit:'So QH will see a new cameo entry of a guy who will add spice to Asad Zoya story cause he will show interest in Zoya and Tadaaa no surprises in guessing that this will make Asad really Hyper, Overprotective and Jealous. How this character enters their Lives, wht his intentions really are and how Right or wrong Asad is about this guy, wanna know? Oishi
o fi fratele lui Imran?acum vad ca l-au facut fratele lui,intr-un episod era fratele Haseenei,al cui o fi ,sa vina odata!
iulianagl- moderator
Data de inscriere : 02/03/2010
Varsta : 54
Localizare : Romania
N-ai vrea sa vi o fuga si la mine? Sa nu-ti iesi din mana,nu de alta!mayya54 a scris:Eu nu vreau sa mai aud, toata saptamana trecuta numai asta am facut.
In legatura cu iss pyaar 2, parerea mea e sa se lase pagubasi, nimic din cea fost n-o sa mai fie, mai bine s-ar gandi la altceva, ceva reluat nu va mai avea nicio noimă. Asta e părerea mea.
Stai sa vad cum incep si apoi iti spun daca merita sau nu!Vad ca ea e mai moderna aici,parca e doctoreasa,ceva.
mita baston- vip
Bine ai venit! Ce mai faci?iulianagl a scris:Nu-mi vine sa cred ca si astia bat pasul pe loc.
Hai mai,ca au avansat destul,acum daca se transforma Asad in Othelo,ce e rau? Decat s-o vad pe Haseena.....
mita baston- vip
Inca nu au potolit-o pe Haseena?mita baston a scris: Bine ai venit! Ce mai faci?
Hai mai,ca au avansat destul,acum daca se transforma Asad in Othelo,ce e rau? Decat s-o vad pe Haseena.....
iulianagl- moderator
Nuuuuu! Abia acum e in elementul ei! A facut un circ episoadele trecute,ea si prietena ei Chand,de m-a enervat mai rau decat motana +Razia!Acum se pregateste sa devina soacra Najmei!iulianagl a scris:Inca nu au potolit-o pe Haseena?
mita baston- vip
Se numeste cumva do dill ek jaan?mita baston a scris:N-ai vrea sa vi o fuga si la mine? Sa nu-ti iesi din mana,nu de alta!
Stai sa vad cum incep si apoi iti spun daca merita sau nu!Vad ca ea e mai moderna aici,parca e doctoreasa,ceva.
Daca e asta nu are nicio legatura cu iss pyaar. Eu am inteles ca ar incepe sezonul 2 din iss pyaar cu alti actori.
mayya54- vip
Nu e doar numele ca am impresia ca au cumparat licenta de a folosi numele, povestea este cu totul alta nu are nici o legatura cu serialul doar numele.mayya54 a scris:Se numeste cumva do dill ek jaan?
Daca e asta nu are nicio legatura cu iss pyaar. Eu am inteles ca ar incepe sezonul 2 din iss pyaar cu alti actori.
iulianagl- moderator
Eu de abia astept să vina Tanu cu pruncul in brate, atunci s-o vad pe Haseena Iar cu scandalul chiar mi-a placut, parca erau intr-o emisiune la Capatos, mai trebuia si o piți printre ei si atunci să vezi, nu ca m-as dar in vand dupa scandal, doar de amuzament ... Știi cum e cand vezi pe altii mai rau, iți creste inimamita baston a scris:Nuuuuu! Abia acum e in elementul ei! A facut un circ episoadele trecute,ea si prietena ei Chand,de m-a enervat mai rau decat motana +Razia!Acum se pregateste sa devina soacra Najmei!
Ultima editare efectuata de catre mayya54 in Lun 26 Aug 2013, 3:34 pm, editata de 1 ori
mayya54- vip
Nu,ala e alt film,se uita Narcisa la el.E nou si asta,are cateva episoade .Incepe Iss2 dar cred ca e doar numele copiat,sa atraga spectatorii,povestea e alta.mayya54 a scris:Se numeste cumva do dill ek jaan?
mita baston- vip
Sa-mi spuneti si mie ce, cand si unde, poate ne facem de lucru. Daca imi plac actorii, de ce nu ...mita baston a scris:Nu,ala e alt film,se uita Narcisa la el.E nou si asta,are cateva episoade .Incepe Iss2 dar cred ca e doar numele copiat,sa atraga spectatorii,povestea e alta.
mayya54- vip
Cred ca o sa mearga Zoya sa descopere ce e cu clinica aia unde si-a uitat Imran telefonul,asta daca nu cumva e mana motanei.Daca descopera ce si cum despre motanel si parintii lui,sa te tii atunci ,i se ofileste floarea din coc Haseenei!mayya54 a scris:Eu de abia astept să vina Tanu cu pruncul in brate, atunci s-o vad pe Haseena:?: . Iar cu scandalul chiar mi-a placut, parca erau intr-o emisiune la Capatos, mai trebuia si o piți printre ei si atunci să vezi, nu ca m-as dar in vand dupa scandal, doar de amuzament ... Știi cum e cand vezi pe altii mai rau, iți creste inima
mita baston- vip
tot pe Star Plus,de la ora 3 zicea Miha aseara,adica 6 pe la noi.sa-i dam o sansa!mayya54 a scris:Sa-mi spuneti si mie ce, cand si unde, poate ne facem de lucru. Daca imi plac actorii, de ce nu ...
mita baston- vip
mita baston a scris: Cred ca o sa mearga Zoya sa descopere ce e cu clinica aia unde si-a uitat Imran telefonul,asta daca nu cumva e mana motanei.Daca descopera ce si cum despre motanel si parintii lui,sa te tii atunci ,i se ofileste floarea din coc Haseenei!
mayya54- vip
Asta azi?mita baston a scris:tot pe Star Plus,de la ora 3 zicea Miha aseara,adica 6 pe la noi.sa-i dam o sansa!
mayya54- vip
da,azi e primul episodmayya54 a scris:Asta azi?
mita baston- vip
I am telling u again.. this is not normal teenage Jealousy track... Jealousy is minor.. something else is more imp here...
what is this only u will understand when u will watch the track..
and it's not farhan... its some other guy
Cine o mai fi aparand?
Cine o mai fi aparand?
mita baston- vip
Așa da, o sa incerc sa iau episoadele, cine stie la iarna intervine plictiseala, mai facem cate un episod ...mita baston a scris:da,azi e primul episod
mayya54- vip
Eu cred ca acum e randul lui Asad sa fie gelos. Asa ca tot voiam noi sa ne razbunăm pe el ...mita baston a scris:I am telling u again.. this is not normal teenage Jealousy track... Jealousy is minor.. something else is more imp here...
Cine o mai fi aparand?
mayya54- vip
Pagina 38 din 40 • 1 ... 20 ... 37, 38, 39, 40
Subiecte similare
» 1.Qubool Hai - Accept!
» 2.Qubool Hai - Accept!
» 3.Qubool Hai - Accept!
» 4.Qubool Hai - Accept!