8.Qubool Hai - Accept!
+14
tiberici
costearamona
lido75
petronela
iulianagl
Criss Criss
Selin
lica54
Lucica10
Alexa20
mita baston
mayya54
narcisa
Andreea_Miha
18 participanți
Pagina 20 din 40
Pagina 20 din 40 • 1 ... 11 ... 19, 20, 21 ... 30 ... 40
Re: 8.Qubool Hai - Accept!
Ce bine că suntem femei.mita baston a scris:Barbatii......
narcisa- vip
Data de inscriere : 07/04/2010
Varsta : 46
Localizare : București
Trebuie sa faca ceva super curajos sa-l ierte Asad.Poate sa o ajute pe Zoya,in compensatie ca si Zoya i-a gasit mama?narcisa a scris: Și chiar era de reținut mai ales că pe atunci nu speram la un alt moment de vitejie din partea lui rashid.
mita baston- vip
Data de inscriere : 28/02/2010
Și tu crezi că în viață totul se plătește? Nu știu cum se face că numai cei care chiar cred asta plătesc, cei care ar trebui cu adevărat să plătească parcă sunt ocoliți. Am zis eu că încep să gândesc negativ.mita baston a scris:As vrea sa am parte doar de asa bucurii! la Loto nu mi-ar place sa castig,mi-ar fi teama ca pierd ceva pe masura castigului,si ,mai bine lipsa!
narcisa- vip
Au pierdut relația lor de prietenie și pierdută a fost și relația Asad - Ayaan. De asta din urmă chiar îmi pare rău, era tare frumoasă.mita baston a scris:Trebuie sa faca ceva super curajos sa-l ierte Asad.Poate sa o ajute pe Zoya,in compensatie ca si Zoya i-a gasit mama?
narcisa- vip
Daca pot sa te ajut cu ceva sa treci de pasa proasta...La Rashid cu siguranta n-o sa ma gandesc,mai bine la Ayan cand il "mangaia"pe Vikram!Am uitat sa-ti spun ca a doua mea dorinta,dupa cea de bibliotecar,a fost sa ma fac politista!narcisa a scris:Iza mă duc la somn, ai reușit să mă faci să mai uit de supărări dar e cazul să adorm până nu mă cuprinde iar o stare nasoală. Îți urez o noapte bună și nu te stersa prea mult să-ți amintești de momentul de vitejie al lui Rashid.
Mi-a facut placere,maxima! Noapte buna!
mita baston- vip
pai ei se gandesc doar la castig! nu gandesti negativ,ilustrezi realitatea!narcisa a scris:Și tu crezi că în viață totul se plătește? Nu știu cum se face că numai cei care chiar cred asta plătesc, cei care ar trebui cu adevărat să plătească parcă sunt ocoliți. Am zis eu că încep să gândesc negativ.
mita baston- vip
M-ai ajutat, de acum trebuie să mă mai ajut și singură. Iar dacă nu scap de ea îți spun ție să o arestezi. Prima mea dorință a fost să mă fac stewardesă. A doua a fost ghid turistic. A treia chiar s-a îndeplinit. Acum aștept să se îndeplinească a patra.mita baston a scris:Daca pot sa te ajut cu ceva sa treci de pasa proasta...La Rashid cu siguranta n-o sa ma gandesc,mai bine la Ayan cand il "mangaia"pe Vikram!Am uitat sa-ti spun ca a doua mea dorinta,dupa cea de bibliotecar,a fost sa ma fac politista!
Mi-a facut placere,maxima! Noapte buna!
narcisa- vip
o sa ma gandesc la asta!
mita baston- vip
Din păcate.mita baston a scris:pai ei se gandesc doar la castig! nu gandesti negativ,ilustrezi realitatea!
narcisa- vip
Geografie? A patra ar fi sa iesim la pensie la 45 de ani!narcisa a scris:M-ai ajutat, de acum trebuie să mă mai ajut și singură. Iar dacă nu scap de ea îți spun ție să o arestezi. Prima mea dorință a fost să mă fac stewardesă. A doua a fost ghid turistic. A treia chiar s-a îndeplinit. Acum aștept să se îndeplinească a patra.
mita baston- vip
Mi-a ajuns la suflet. Azi, după mult timp, am revăzut toate clipurile Alexei făcute cu Arnav și Khushi. Ieri le-am văzut pe cele din Geet. Și mi-am dat seama că până acum nimic n-a egalat cele două filme. Iar asta chiar m-a deprimat puțin. Noroc că Geet și Iss nu-și pierd farmecul, voi avea oricând la ce să mă întorc.mita baston a scris:
o sa ma gandesc la asta!
Noapte bună Iza.
narcisa- vip
Somn usor Narcisa!
mita baston- vip
Mda,e rau cand un episod tine doar 20 de minute,in restul de 1420 trebuie sa dam piept cu realitatea!narcisa a scris:Mi-a ajuns la suflet. Azi, după mult timp, am revăzut toate clipurile Alexei făcute cu Arnav și Khushi. Ieri le-am văzut pe cele din Geet. Și mi-am dat seama că până acum nimic n-a egalat cele două filme. Iar asta chiar m-a deprimat puțin. Noroc că Geet și Iss nu-și pierd farmecul, voi avea oricând la ce să mă întorc.
Noapte bună Iza.
mita baston- vip
A patra se schimbă în funcție de starea în care mă aflu.mita baston a scris:Geografie? A patra ar fi sa iesim la pensie la 45 de ani!
narcisa- vip
La mine nu,mai ales ca se apropie "pensionarea"mea ,ipotetica! Daca as putea,as da timpul inapoi,nu neaparat sa am iarasi 55 de kg,cat mai ales sa fac ce-mi place! dar ma gandesc la singurul castig,baiatul,si imi trece !narcisa a scris: A patra se schimbă în funcție de starea în care mă aflu.
mita baston- vip
Cred că și faptul că încă mai putem da piept cu realitatea e o mare realizare. Gata, acum chiar plec să număr minutele care au mai rămas din ziua asta care abia a început.mita baston a scris:Mda,e rau cand un episod tine doar 20 de minute,in restul de 1420 trebuie sa dam piept cu realitatea!
narcisa- vip
Fiecare vârstă cu realizările ei. Dar tot am momente când aș vrea să dau timpul înapoi. Parcă din ce în ce mai multe.mita baston a scris:La mine nu,mai ales ca se apropie "pensionarea"mea ,ipotetica! Daca as putea,as da timpul inapoi,nu neaparat sa am iarasi 55 de kg,cat mai ales sa fac ce-mi place! dar ma gandesc la singurul castig,baiatul,si imi trece !
narcisa- vip
narcisa a scris:Cred că și faptul că încă mai putem da piept cu realitatea e o mare realizare. Gata, acum chiar plec să număr minutele care au mai rămas din ziua asta care abia a început.
mita baston- vip
La fel Iza.mita baston a scris:
narcisa- vip
Bună Iza. Ce ne-ai adus?mita baston a scris:
Ce-ai mai văzut, ce-ai mai făcut?
narcisa- vip
Buna! azi am avut zi de leneveala,azi noapte nu m-a luat somnul decat pe la 3 si destul cat sa fie deja dimineata.e liniste la Asad si Zoya.mi-am vazut episodul nou din" Suits",si cam atat.voi?narcisa a scris:Bună Iza. Ce ne-ai adus?
Ce-ai mai văzut, ce-ai mai făcut?
mita baston- vip
uite aici a fost frumos,cand o binecuvanta bunica pe Zoya,si primea in acelasi timp si acordul lui Asad
mita baston- vip
Eu am ascultat vreo șase ore melodiile din Geet și Iss de la Alexa, pe urmă am făcut o scurtă pauză în care am mai făcut ce trebuia de făcut prin casă și acum am luat-o de la capăt cu melodiile. Când mă apucă mă lasă greu. Doar dacă e vorba de treabă scap mai repede.mita baston a scris:Buna! azi am avut zi de leneveala,azi noapte nu m-a luat somnul decat pe la 3 si destul cat sa fie deja dimineata.e liniste la Asad si Zoya.mi-am vazut episodul nou din" Suits",si cam atat.voi?
narcisa- vip
Am rămas la ep din 7 august, nu mă uit înainte până nu le văd cu traducere. Și așa am făcut o varză că nu mai știu unde să lipesc scenele dacă mă uit înainte și apoi iar înapoi le încurc de tot.mita baston a scris:[img]http://31.mediauite aici a fost frumos,cand o binecuvanta bunica pe Zoya,si primea in acelasi timp si acordul lui Asad
narcisa- vip
Pagina 20 din 40 • 1 ... 11 ... 19, 20, 21 ... 30 ... 40
Subiecte similare
» 1.Qubool Hai - Accept!
» 2.Qubool Hai - Accept!
» 3.Qubool Hai - Accept!
» 4.Qubool Hai - Accept!
» 5.Qubool Hai - Accept!
» 2.Qubool Hai - Accept!