8.Qubool Hai - Accept!
+14
tiberici
costearamona
lido75
petronela
iulianagl
Criss Criss
Selin
lica54
Lucica10
Alexa20
mita baston
mayya54
narcisa
Andreea_Miha
18 participanți
Pagina 28 din 40
Pagina 28 din 40 • 1 ... 15 ... 27, 28, 29 ... 34 ... 40
Re: 8.Qubool Hai - Accept!
nu-i problema,ca aici am cam inceput sa ma plictisesc, cine e frate cu cine si cine iubeste si cine fuge,si iubiri din scoala primara,si frati certati pentru viitori cumnati....... nu pot procesa atata informatie! trebuia sa ma lase cu o pereche de indragostiti,care si asa aveau destule neamuri,nu sa le faca fiecaruia cate un roman fluviu in istoric!narcisa a scris:Altă soacră nebună? Unde e mesajul educativ al acestor filme? Dacă nu e soacra e socrul, dacă nu e socrul e soțul, dacă nu e soțul e cumnatul, dacă nu e cumnatul e capra dar de cele mai multe ori sunt toți duși cu mintea. Am draci de la Madhubala, scuze că i-am adus și aici.
p.s. capra e singura sanatoasa din toata zapaceala asta!
mita baston- vip
Data de inscriere : 28/02/2010
Sper că nu era agățată ca o piatră de moară, că uneori are darul ăsta. Despre tatăl ei n-a mai transpirat nimic? Iar așteptăm 200 de episoade?mita baston a scris:atat de secret ca a uita sa le spuna si lor! Zoya ,in promo ,zicea ceva ca ar trebui sa grabeasca nunta,acum nu stiu despre a cui nunta vorbea,dar daca tot am vazut-o agatata de gatul lui Asad......
narcisa- vip
Data de inscriere : 07/04/2010
Varsta : 46
Localizare : București
Tu te plictisești de prea mult, eu de prea puțin. La Madhubala treburile sunt foarte simple, de două săptămâni dăm în bobi: divorțează sau nu divorțează RK și Madhubala? Nu mai avem nimic de procesat, probabil vom trece la procesat bobii că răspunsul nu cred să-l aflăm în veacul ăsta. Capra e sănătoasă doar dacă e aia de-o săream noi la școală.mita baston a scris: nu-i problema,ca aici am cam inceput sa ma plictisesc, cine e frate cu cine si cine iubeste si cine fuge,si iubiri din scoala primara,si frati certati pentru viitori cumnati....... nu pot procesa atata informatie! trebuia sa ma lase cu o pereche de indragostiti,care si asa aveau destule neamuri,nu sa le faca fiecaruia cate un roman fluviu in istoric!
p.s. capra e singura sanatoasa din toata zapaceala asta!
narcisa- vip
poate maine,daca respecta promo si se trezeste Frumoasa din Padurea Adormita. uite ca acum cand intru in concediu astia o lalaie cu filmul ,sa n-am la ce ma uita,cand am timp berechet la dispozitienarcisa a scris: Sper că nu era agățată ca o piatră de moară, că uneori are darul ăsta. Despre tatăl ei n-a mai transpirat nimic? Iar așteptăm 200 de episoade?
mita baston- vip
Urgent
Dati-mi va rog careva adresa de site a lui Mayya sau adresa de mess va rog mult.
ionut- membru
Data de inscriere : 11/08/2013
pai si aici sunt simple:avem nunta ,sau nu? cine sa fie mirii,aflam pe traseu,doar ca as vrea sa vad si eu o nunta musulmano-indiana dusa la bun sfarsit.narcisa a scris:Tu te plictisești de prea mult, eu de prea puțin. La Madhubala treburile sunt foarte simple, de două săptămâni dăm în bobi: divorțează sau nu divorțează RK și Madhubala? Nu mai avem nimic de procesat, probabil vom trece la procesat bobii că răspunsul nu cred să-l aflăm în veacul ăsta. Capra e sănătoasă doar dacă e aia de-o săream noi la școală.
mita baston- vip
Trimite-i mesaj privat ,si o sa te lamureasca personal!ionut a scris:Dati-mi va rog careva adresa de site a lui Mayya sau adresa de mess va rog mult.
mita baston- vip
Numai bine îți rămâne timp de odihnă, eu mă uit la filme mai ales atunci când sunt stresată, chipurile să mă destresez dar până acum nu prea mi-a ieșit figura.mita baston a scris:poate maine,daca respecta promo si se trezeste Frumoasa din Padurea Adormita. uite ca acum cand intru in concediu astia o lalaie cu filmul ,sa n-am la ce ma uita,cand am timp berechet la dispozitie
narcisa- vip
Dacă stau bine să mă gândesc aici e și mai simplu, n-avem nuntă pentru următoarele 200 de episoade, nu contează motivul și pe urmă nu va mai fi cazul că vor fi toți prea bătrâni ca să mai dorească acest lucru.mita baston a scris: pai si aici sunt simple:avem nunta ,sau nu? cine sa fie mirii,aflam pe traseu,doar ca as vrea sa vad si eu o nunta musulmano-indiana dusa la bun sfarsit.
narcisa- vip
Eu dau iama in carti si in borcanul cu cafea.Apoi obosesc de atata stres si trec la siroape!narcisa a scris:Numai bine îți rămâne timp de odihnă, eu mă uit la filme mai ales atunci când sunt stresată, chipurile să mă destresez dar până acum nu prea mi-a ieșit figura.
mita baston- vip
Aici avem motive nenumarate,cred ca de aia o sa ne mai si intarzie cu sutele de episoade,iar cazul ar cam trebui sa fie, ca o sa imbatranesc eu si o sa uit cine trebuia cu cine sa faca ce,orice!narcisa a scris: Dacă stau bine să mă gândesc aici e și mai simplu, n-avem nuntă pentru următoarele 200 de episoade, nu contează motivul și pe urmă nu va mai fi cazul că vor fi toți prea bătrâni ca să mai dorească acest lucru.
mita baston- vip
uite promo de maine.nici nu ma mai bucur!
mita baston- vip
Și-ți crește nivelul de stres.mita baston a scris:Eu dau iama in carti si in borcanul cu cafea.Apoi obosesc de atata stres si trec la siroape!
narcisa- vip
Stai liniștită că uită Madam înaintea noastră și o să facă niște cuplaje de n-o să mai dorim să ne uităm. Cât așteptam Madhubala iar acum numai la gândul unui nou episod cu aceeași poveste mă apucă nervi, scârbă, deprimare și nu mai zic câte alte sentimente de care voiam să scap că doar de asta mă uit la film.mita baston a scris:Aici avem motive nenumarate,cred ca de aia o sa ne mai si intarzie cu sutele de episoade,iar cazul ar cam trebui sa fie, ca o sa imbatranesc eu si o sa uit cine trebuia cu cine sa faca ce,orice!
narcisa- vip
Ar trebui sa trec pe filme cu bataie,sau horor,sa-mi imaginez diverse metode de a-mi pedepsi stresatorii!narcisa a scris:Și-ți crește nivelul de stres.
mita baston- vip
Cunosc sentimentul.mita baston a scris:
uite promo de maine.nici nu ma mai bucur!
narcisa- vip
Mai ati ajuns la vorba aia romaneasca...din toti cati am fost aseara am ramas nu mai noi doi!narcisa a scris:
Cunosc sentimentul.
De cateva zile numai voi doua ati mai ramas fidele aceste-i pagini....
lica54- vip
Data de inscriere : 11/03/2010
Varsta : 70
Localizare : Galati
lica54 a scris:Mai ati ajuns la vorba aia romaneasca...din toti cati am fost aseara am ramas nu mai noi doi!
ai dreptate, dar nu face filmul cat valoreaza interlocutorul! n-are Madam nici o contributie la asta! si apoi,n-ai vazut ce prajitura buna a facut Narcisa,cum era sa ratez?
mita baston- vip
Fetele au diverse treburi si probleme,le tin pumnii sa si le rezolve si sa se intoarca cat mai curand!
mita baston- vip
I am my own Chef-Karan Singh Grover
http://www.rangmunch.tv/index.php/rm-adda/videos/item/3012-i-am-my-own-chef-karan-grover
ati vazut ce a postat Miha? sa vedeti la minutul 3 ,singurul moment sincer!
http://www.rangmunch.tv/index.php/rm-adda/videos/item/3012-i-am-my-own-chef-karan-grover
ati vazut ce a postat Miha? sa vedeti la minutul 3 ,singurul moment sincer!
mita baston- vip
o nebunie totala ,fiecare frate isi sustine sora ,acum sa vedem care il castiga pe don juanul de IMRAN ,NAJMA sau NIKAT ar fi tare sa il ia motana
costearamona- vip
Data de inscriere : 09/04/2012
Varsta : 44
Localizare : TIMISOARA
n-avem noi norocul asta! motana nu-l vrea ca n-are destui bani,cu toate ca,o luna macar,ar trebui sa fie nora Haseenei!costearamona a scris:o nebunie totala ,fiecare frate isi sustine sora ,acum sa vedem care il castiga pe don juanul de IMRAN ,NAJMA sau NIKAT ar fi tare sa il ia motana
mita baston- vip
De asta ne-a mers atât de bine la suflet bătaia primită de Vikram.mita baston a scris: Ar trebui sa trec pe filme cu bataie,sau horor,sa-mi imaginez diverse metode de a-mi pedepsi stresatorii!
narcisa- vip
Bună Dadi . Nu atât paginii cât timpului petrecut în mod plăcut. Te așteptăm și pe tine, măcar cu câte o înghețată.lica54 a scris:Mai ati ajuns la vorba aia romaneasca...din toti cati am fost aseara am ramas nu mai noi doi!
narcisa- vip
Prea putin a fost! Ar trebui un episod maha doar cu punerea la colt,in fum de ardei iute,ca Razia acum,a tuturor celor ce ne-au suparat.Plus si cativa pumni,sa fim sigure ca au priceput mesajul!narcisa a scris: De asta ne-a mers atât de bine la suflet bătaia primită de Vikram.
mita baston- vip
Pagina 28 din 40 • 1 ... 15 ... 27, 28, 29 ... 34 ... 40
Subiecte similare
» 1.Qubool Hai - Accept!
» 2.Qubool Hai - Accept!
» 3.Qubool Hai - Accept!
» 4.Qubool Hai - Accept!
» 5.Qubool Hai - Accept!
» 2.Qubool Hai - Accept!
» 3.Qubool Hai - Accept!
» 4.Qubool Hai - Accept!