Serialesitelenovelet
8.Qubool Hai - Accept! - Pagina 13 Pbucket

Alăturați-vă forumului, este rapid și ușor

Serialesitelenovelet
8.Qubool Hai - Accept! - Pagina 13 Pbucket
Serialesitelenovelet
Doriți să reacționați la acest mesaj? Creați un cont în câteva clickuri sau conectați-vă pentru a continua.

8.Qubool Hai - Accept!

+14
tiberici
costearamona
lido75
petronela
iulianagl
Criss Criss
Selin
lica54
Lucica10
Alexa20
mita baston
mayya54
narcisa
Andreea_Miha
18 participanți

Pagina 13 din 40 Înapoi  1 ... 8 ... 12, 13, 14 ... 26 ... 40  Urmatorul

In jos

8.Qubool Hai - Accept! - Pagina 13 Empty Re: 8.Qubool Hai - Accept!

Mesaj Scris de mita baston Vin 09 Aug 2013, 8:58 am

narcisa a scris:E subtitrat în română, dacă vrei pot să-ți dau un link prin mp.
Buna dimineata!
M-am culcat la 3,vazui cam trei sferturi,dar cred ca nu e tot tradus.unde pot gasi si restul? ai avut dreptate,poate face orice femeie sa se simta frumoasa,cu o singura conditie:sa fie deja frumoasa! ca el e!aoleu!confused 
mita baston
mita baston
vip
vip

Data de inscriere : 28/02/2010

Sus In jos

Mesaj Scris de lica54 Vin 09 Aug 2013, 9:17 am

mita baston a scris:Buna dimineata!
M-am culcat la 3,vazui cam trei sferturi,dar cred ca nu e tot tradus.unde pot gasi si restul? ai avut dreptate,poate face orice femeie sa se simta frumoasa,cu o singura conditie:sa fie deja frumoasa! ca el e!aoleu!confused 
Buna dimineata!Fetele au ajuns cu tradusul la ep 49.....Si nici nu sunt in engleza toate episoadele o mare parte din ele il traduc din hindi....
lica54
lica54
vip
vip

Data de inscriere : 11/03/2010
Varsta : 70
Localizare : Galati

Sus In jos

Mesaj Scris de mita baston Vin 09 Aug 2013, 9:24 am

lica54 a scris:Buna dimineata!Fetele au ajuns cu tradusul la ep 49.....Si nici nu sunt in engleza toate episoadele o mare parte din ele il traduc din hindi....
kiss  multumesc! aveam comanda de o omleta de la copil,de-aia am disparut ca magarul....dar cate episoade sunt in total?
kiss multumiri fetelor care il traduc!
mita baston
mita baston
vip
vip

Sus In jos

Mesaj Scris de lica54 Vin 09 Aug 2013, 9:27 am

mita baston a scris:kiss  multumesc! aveam comanda de o omleta de la copil,de-aia am disparut ca magarul....dar cate episoade sunt in total?
kiss multumiri fetelor care il traduc!
Sunt 241 de toate...
lica54
lica54
vip
vip

Data de inscriere : 11/03/2010
Varsta : 70
Localizare : Galati

Sus In jos

Mesaj Scris de mita baston Vin 09 Aug 2013, 9:31 am

lica54 a scris:Sunt 241 de toate...
mi se par cam putine,ca acum am antrenament de la Asad&Zoya,ei la episodul 200 inca mai tatoneaza terenul. atunci pana la masa de pranz sa termin ce e gata muncit de fete kiss 
mita baston
mita baston
vip
vip

Sus In jos

Mesaj Scris de mita baston Vin 09 Aug 2013, 10:01 am

pana la urma Neha e Aditi?am citit niste rezumate si nu prea am inteles!stupid cred ca le-am citit alandala stupid 
mita baston
mita baston
vip
vip

Sus In jos

Mesaj Scris de mita baston Vin 09 Aug 2013, 10:17 am

Its Chaand raat (the first night of moon) of mine when i get to see you,
Its Eid that day when i get to see you.

Meaning, its always happiness celebrations and jubilation always for me whenever i get to see you

uite si interpretarea poezelei lui Asad
mita baston
mita baston
vip
vip

Sus In jos

Mesaj Scris de mayya54 Vin 09 Aug 2013, 11:37 am

mita baston a scris:mi se par cam putine,ca acum  am antrenament de la Asad&Zoya,ei la episodul 200 inca mai tatoneaza terenul. atunci pana la masa de pranz sa termin ce e gata muncit de fete kiss 
Despre ce serial vorbiti? Vreau si eu, dar mai prin septembrie, dar e bine sa stiu despre ce e vorba de pe acum kiss 
mayya54
mayya54
vip
vip

Data de inscriere : 28/12/2012
Varsta : 49
Localizare : Pitesti

Sus In jos

Mesaj Scris de narcisa Vin 09 Aug 2013, 11:40 am

mita baston a scris:pana la urma Neha e Aditi?am citit niste rezumate si nu prea am inteles!stupid cred ca le-am citit alandala stupid 
De pe la episodul 60 e tradus în engleză pe desiripers dar nu merg chiar toate episoadele. Oricum îți poți face o idee, eu am priceput cam tot ce trebuia priceput și apoi ca să mă uit la Avinesh n-am nevoie de cuvinte, îl înțeleg în orice limbă. Da, Neha e chiar Aditi și planul pus în aplicare de Kabir e de fapt indus de Aditi, care se dă drept Neha și-l atrage în cursă pe Kabir. La ce episod ai ajuns?
narcisa
narcisa
vip
vip

Data de inscriere : 07/04/2010
Varsta : 46
Localizare : București

Sus In jos

Mesaj Scris de narcisa Vin 09 Aug 2013, 11:44 am

mayya54 a scris:Despre ce serial vorbiti? Vreau si eu, dar mai prin septembrie, dar e bine sa stiu despre ce e vorba de pe acum kiss 
Despre Chhal Sheh aur Maat cu 8.Qubool Hai - Accept! - Pagina 13 283516 8.Qubool Hai - Accept! - Pagina 13 248946 confused 8.Qubool Hai - Accept! - Pagina 13 354328 8.Qubool Hai - Accept! - Pagina 13 354328 8.Qubool Hai - Accept! - Pagina 13 354328  meu Avinesh.
narcisa
narcisa
vip
vip

Sus In jos

Mesaj Scris de mita baston Vin 09 Aug 2013, 1:42 pm

narcisa a scris:De pe la episodul 60 e tradus în engleză pe desiripers dar nu merg chiar toate episoadele. Oricum îți poți face o idee, eu am priceput cam tot ce trebuia priceput și apoi ca să mă uit la Avinesh n-am nevoie de cuvinte, îl înțeleg în orice limbă. Da, Neha e chiar Aditi și planul pus în aplicare de Kabir e de fapt indus de Aditi, care se dă drept Neha și-l atrage în cursă pe Kabir. La ce episod ai ajuns?
am terminat ce au tradus fetele si citeam niste rezumate pe desitashan,ca-s mai mura-n gura,asa pentru caldura de afara
mita baston
mita baston
vip
vip

Sus In jos

Mesaj Scris de mita baston Vin 09 Aug 2013, 5:03 pm

https://www.youtube.com/watch?v=4t7-Y6IZIhA#at=51
pe la secunda 23 am crezut ca vrea sa-l inghita cu totul pe Karan!! o fi din cauza postului? cupidon 
mita baston
mita baston
vip
vip

Sus In jos

Mesaj Scris de narcisa Vin 09 Aug 2013, 5:28 pm

mita baston a scris:https://www.youtube.com/watch?v=4t7-Y6IZIhA#at=51
pe la secunda 23 am crezut ca vrea sa-l inghita cu totul pe Karan!! o fi din cauza postului? cupidon 
Smile Smile Dar ce s-a speriat bietul Karan, chiar, ce-o fi vrut să facă Zoya/Surbhi? Sunt sigură că s-a speriat mai mult că i-a urlat Surbhi în ureche.
narcisa
narcisa
vip
vip

Sus In jos

Mesaj Scris de mita baston Vin 09 Aug 2013, 5:33 pm

narcisa a scris:Smile Smile Dar ce s-a speriat bietul Karan, chiar, ce-o fi vrut să facă Zoya/Surbhi? Sunt sigură că s-a speriat mai mult că i-a urlat Surbhi în ureche.
parca n-apucase sa scoata nici un sunet,doar era ca si cum avea ceva foarte tentant in fata si se pregatea sa deguste !8.Qubool Hai - Accept! - Pagina 13 780376 
mita baston
mita baston
vip
vip

Sus In jos

Mesaj Scris de mita baston Vin 09 Aug 2013, 5:37 pm

http://epaper.indianexpress.com/c/1465473
uite ca era gata sa nu avem la ce ne uita,dupa spusele Madamei.e greu si cu religiile astea amestecate,dar sunt si ei muuuulti
mita baston
mita baston
vip
vip

Sus In jos

Mesaj Scris de mita baston Vin 09 Aug 2013, 6:10 pm

hai ca am vazut mai bine,cred ca-i sufla in fata,cand s-a apropiat el sa-i spuna ceva la ureche
e cam zapauca si Surbhi
mita baston
mita baston
vip
vip

Sus In jos

Mesaj Scris de narcisa Vin 09 Aug 2013, 6:14 pm

mita baston a scris:parca n-apucase sa scoata nici un sunet,doar era ca si cum avea ceva foarte tentant in fata si se pregatea sa deguste !8.Qubool Hai - Accept! - Pagina 13 780376 
Dacă n-a apucat să scoată i-a fost frică să nu o facă. Rămân la părerea asta chiar dacă Asad sau Karan era la fel de dulce ca o prăjitură. Surbhi mi se pare din ce în ce mai frumoasă și mai sigură pe ea. Și interpretarea e mai bună, se vede că și-a intrat în mână, sper să ajungă una din actrițele bune ale Indiei că e o persoană plăcută.
narcisa
narcisa
vip
vip

Sus In jos

Mesaj Scris de narcisa Vin 09 Aug 2013, 6:17 pm

mita baston a scris:http://epaper.indianexpress.com/c/1465473
uite ca era gata sa nu avem la ce ne uita,dupa spusele Madamei.e greu si cu religiile astea amestecate,dar sunt si ei muuuulti
Totuși n-a pus prea mult accent pe partea cu religia. Singurul lucrul e că sunt foarte multe răutăți în filmul ăsta dar nu cred că vrea să scoată în evidență vreo legătură a lor cu persoanele de religie musulmană.
narcisa
narcisa
vip
vip

Sus In jos

Mesaj Scris de mita baston Vin 09 Aug 2013, 6:19 pm

narcisa a scris:Totuși n-a pus prea mult accent pe partea cu religia. Singurul lucrul e că sunt foarte multe răutăți în filmul ăsta dar nu cred că vrea să scoată în evidență vreo legătură a lor cu persoanele de religie musulmană.  
nu,i-a categorisit drept teroristi din prima.cred ca asta avea in minte cand a creat-o pe Razia si tot alaiul ala de personaje negative
mita baston
mita baston
vip
vip

Sus In jos

Mesaj Scris de mita baston Vin 09 Aug 2013, 6:33 pm

aoleu ce de incurcaturi sunt si in filmul cu Fat Frumos de Avinesh! nimeni nu e cine pare la prima vedere,am vazut si pe NK din Iss,apar si fantome mai pe final,cred ca de aia s-au oprit la 240 de episoade,ca nu mai aveau cum sa suceasca rolurile ,pana la urma mai aveau sa puna fetele sa joace roluri de baieti,si invers!Narcisa,sa nu ma bati,ca de el n-am zis nimic de rau! 8.Qubool Hai - Accept! - Pagina 13 229917 cred ca el e singurul zdravan din film!
mita baston
mita baston
vip
vip

Sus In jos

Mesaj Scris de narcisa Vin 09 Aug 2013, 6:50 pm

mita baston a scris:nu,i-a categorisit drept teroristi din prima.cred ca asta avea in minte cand a creat-o pe Razia si tot alaiul ala de personaje negative
Eu am luat-o pe ocolite dar tu ai fost foarte directă. Dacă filmul e chiar atât de legat de viața Madamei pe cât susține ea, atunci o compătimesc, deși filmul îmi place.
narcisa
narcisa
vip
vip

Sus In jos

Mesaj Scris de narcisa Vin 09 Aug 2013, 6:54 pm

mita baston a scris:aoleu ce de incurcaturi sunt si in filmul cu Fat Frumos de Avinesh! nimeni nu e cine pare la prima vedere,am vazut si pe NK din Iss,apar si fantome mai pe final,cred ca de aia s-au oprit la 240 de episoade,ca nu mai aveau cum sa suceasca rolurile ,pana la urma mai aveau sa puna fetele sa joace roluri de baieti,si invers!Narcisa,sa nu ma bati,ca de el n-am zis nimic de rau! 8.Qubool Hai - Accept! - Pagina 13 229917 cred ca el e singurul zdravan din film!
Mi-e mai puțin drag filmul cât Avinesh. Ți-am zis, m-aș uita la el chiar dacă ar fi protagonistul știrilor de la ora 5. Și mă bucur că s-a terminat filmul, altfel n-ar fi apărut în Madhubala și nu l-aș fi cunoscut și acum m-aș fi uitat doar la QH și n-aș mai fi pierdut nopțile și zilele visând cu ochii deschiși (cred că până la urmă ăsta ar fi fost un lucru bun dar uneori mai avem nevoie și de vise).
narcisa
narcisa
vip
vip

Sus In jos

Mesaj Scris de mita baston Vin 09 Aug 2013, 7:07 pm

uite ma,ce gospodin era Asad si eu n-am stiut! cum s-a priceput el sa-i coase nasturele ala de la rochia Zoyei Smile 
mita baston
mita baston
vip
vip

Sus In jos

Mesaj Scris de narcisa Vin 09 Aug 2013, 7:09 pm

mita baston a scris:uite ma,ce gospodin era Asad si eu n-am stiut! cum s-a priceput el sa-i coase nasturele ala de la rochia Zoyei Smile 
Chiar era necesar să-i coase nasturele sau a vrut să aibă ce rupe? Când vedem și noi o scenă din asta plină de pasiune?
narcisa
narcisa
vip
vip

Sus In jos

Mesaj Scris de mita baston Vin 09 Aug 2013, 7:18 pm

narcisa a scris:Chiar era necesar să-i coase nasturele sau a vrut să aibă ce rupe? Când vedem și noi o scenă din asta plină de pasiune?
Smile Smile  mai stai putin,ca n-am ajuns la episodul 400,pe acolo se mai incurca ei in snururile de la sari Smile parca era mai frumoasa motana cu voalul pe cap,acum e vulgara rau!
mita baston
mita baston
vip
vip

Sus In jos

Mesaj Scris de Continut sponsorizat

Continut sponsorizat

Sus In jos

Pagina 13 din 40 Înapoi  1 ... 8 ... 12, 13, 14 ... 26 ... 40  Urmatorul

Sus

- Subiecte similare

Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum