8.Qubool Hai - Accept!
+14
tiberici
costearamona
lido75
petronela
iulianagl
Criss Criss
Selin
lica54
Lucica10
Alexa20
mita baston
mayya54
narcisa
Andreea_Miha
18 participanți
Pagina 25 din 40
Pagina 25 din 40 • 1 ... 14 ... 24, 25, 26 ... 32 ... 40
Re: 8.Qubool Hai - Accept!
Îmi place teribil noul Ayaan, filmat din spate și din profil în episodul de pe data de 9 mi-a adus aminte de Barun. Geet, Barun, nu e bine, mă năpădesc amintirile.
narcisa- vip
Data de inscriere : 07/04/2010
Varsta : 46
Localizare : București
Zoya nu scapă nici un prilej de a-l pârî pe Asad lui Poopi, oare chiar nu vrea să păstreze nici un moment al lor doar pentru ei doi? E drept că așa n-ar mai fi aflat ce viață tristă a avut Asad dar în loc să i se moaie inima i-a dat prilejul să se laude ce tare e ea și cum schimbă oamenii. Dar m-a mirat Poopi, e prima oară când nu vrea să asculte cupletele Zoyei. Și tot prima oară în ultima sută de episoade și-au amintit producătorii că Nikhat și Asad sunt frați, că de relația dintre el și Ayaan ne-au tăiat la porție.
Iza, Asad a aflat că Nikhat s-a despărțit de Imran?
narcisa- vip
Ce fălcuțe au Dilshad și Tomato, când mă uit la ele am impresia de abundență, de bogăție.
narcisa- vip
Ce de complimente își făceau madamele din casa lui Asad, numai lui nu i-a spus nimeni că-i frumos, degeaba tușea sărăcuțul să atragă atenția.
Și cu asta basta, dacă mai e cineva pe aici, îi urez noapte bună, dacă nu mai e nimeni îmi urez mie.
Și cu asta basta, dacă mai e cineva pe aici, îi urez noapte bună, dacă nu mai e nimeni îmi urez mie.
narcisa- vip
Buna fetele, am deschis site, are denumirea ca ultima denumire dupa daily ... Daca sunteti membrii puteti intra direct ... si vb, daca sunt fete care nu se descurca dati mesaje private intre voi si il gasiti.
mayya54- vip
Data de inscriere : 28/12/2012
Varsta : 49
Localizare : Pitesti
mayya54 a scris:Buna fetele, am deschis site, are denumirea ca ultima denumire dupa daily ... Daca sunteti membrii puteti intra direct ... si vb, daca sunt fete care nu se descurca dati mesaje private intre voi si il gasiti.
mita baston- vip
Data de inscriere : 28/02/2010
nu,si nu cred ca o sa-i pice bine,ca el a mituit-o pe Haseena cu o vila,parca,sa nu mai comenteze la adresa lui Nikhat.poftim roata cum s-a intors!narcisa a scris:Zoya nu scapă nici un prilej de a-l pârî pe Asad lui Poopi, oare chiar nu vrea să păstreze nici un moment al lor doar pentru ei doi? E drept că așa n-ar mai fi aflat ce viață tristă a avut Asad dar în loc să i se moaie inima i-a dat prilejul să se laude ce tare e ea și cum schimbă oamenii. Dar m-a mirat Poopi, e prima oară când nu vrea să asculte cupletele Zoyei. Și tot prima oară în ultima sută de episoade și-au amintit producătorii că Nikhat și Asad sunt frați, că de relația dintre el și Ayaan ne-au tăiat la porție.
mita baston- vip
si eu am la fel dar nu din acelasi motiv! la mine nesimtul e de vina!narcisa a scris:Ce fălcuțe au Dilshad și Tomato, când mă uit la ele am impresia de abundență, de bogăție.
mita baston- vip
cred ca el tusea cand a auzit-o pe Zoya programandu-i viitorul Najmei! sunt curioasa ce pretendenti are invitati azi Zoya,adica Cupidon-Zoya.de ce nu si-o fi vazand de treaba,ca in relatia ei cu Asad,nu parea ca ar da pe afara de intelepciune si maturitate!narcisa a scris:Ce de complimente își făceau madamele din casa lui Asad, numai lui nu i-a spus nimeni că-i frumos, degeaba tușea sărăcuțul să atragă atenția.
am ajuns prea tarziu,dar promit sa-ti urez eu noapte buna azi!
mita baston- vip
Chiar mă gândeam că a primit atâtea cadouri Haseena, acum că s-a rupt relația nu ar trebui să le dea înapoi? Sau le păstrează drept compensație? DE fapt nici nu contează atâta timp cât nu-i văd fața. Iar cu relația dintre Najma și Imran Asad nu va fi niciodată de acord, ce de suferință pe capul bietei Najma. Și ce plictiseală pe mine cu scenele lor.mita baston a scris:nu,si nu cred ca o sa-i pice bine,ca el a mituit-o pe Haseena cu o vila,parca,sa nu mai comenteze la adresa lui Nikhat.poftim roata cum s-a intors!
narcisa- vip
azi n-a fost nici pic de Asad! nici macar din aduceri aminte! dar a venit motana! si ce ma bucur ca-l santajeaza pe Imran,ca prea se vazuse cu boii-n caruta si asta!narcisa a scris:Chiar mă gândeam că a primit atâtea cadouri Haseena, acum că s-a rupt relația nu ar trebui să le dea înapoi? Sau le păstrează drept compensație? DE fapt nici nu contează atâta timp cât nu-i văd fața. Iar cu relația dintre Najma și Imran Asad nu va fi niciodată de acord, ce de suferință pe capul bietei Najma. Și ce plictiseală pe mine cu scenele lor.
mita baston- vip
Chiar era frumoasă Dilshad gătită pentru petrecere, o prind bine fălcuțele, aș vrea și eu să fiu mai plină la față, poate îmi fac un transfer de grăsime că am de unde.mita baston a scris: si eu am la fel dar nu din acelasi motiv! la mine nesimtul e de vina!
narcisa- vip
eu!donator cu mare placere!narcisa a scris: Chiar era frumoasă Dilshad gătită pentru petrecere, o prind bine fălcuțele, aș vrea și eu să fiu mai plină la față, poate îmi fac un transfer de grăsime că am de unde.
mita baston- vip
Cred că pe Zoya o mănâncă undeva de prea mult bine. Și sunt sigură că o să ajungă scărpinată că îi garantez datul în bară cu succes.mita baston a scris:cred ca el tusea cand a auzit-o pe Zoya programandu-i viitorul Najmei! sunt curioasa ce pretendenti are invitati azi Zoya,adica Cupidon-Zoya.de ce nu si-o fi vazand de treaba,ca in relatia ei cu Asad,nu parea ca ar da pe afara de intelepciune si maturitate!
am ajuns prea tarziu,dar promit sa-ti urez eu noapte buna azi!
narcisa- vip
Buna!Narcisa un link cu noul site a lu mayya...te rog...
lica54- vip
Data de inscriere : 11/03/2010
Varsta : 70
Localizare : Galati
precis! sigur se baga ea unde nu-i fierbe oala,si il destabilizeaza pe Asad,cu tot amorul lui pentru ea!narcisa a scris:Cred că pe Zoya o mănâncă undeva de prea mult bine. Și sunt sigură că o să ajungă scărpinată că îi garantez datul în bară cu succes.
mita baston- vip
Ți-am trimis mesaj Dadi.lica54 a scris:Buna!Narcisa un link cu noul site a lu mayya...te rog...
narcisa- vip
Da multam frumosnarcisa a scris:
Ți-am trimis mesaj Dadi.
lica54- vip
Data de inscriere : 11/03/2010
Varsta : 70
Localizare : Galati
Pardon! l-am vazut pe Asad,doua secunde in promo ,acelasi promo pentru azi,supliment lipita fam.Khan 1,aflata la masa tratativelor pentru maritisul Najmei!
mita baston- vip
Se odihnește după marea desfășurare de forțe din episodul mahaha. Deci nimic interesant azi? N-a mai aflat nimeni de nici o fărădelege?mita baston a scris:azi n-a fost nici pic de Asad! nici macar din aduceri aminte! dar a venit motana! si ce ma bucur ca-l santajeaza pe Imran,ca prea se vazuse cu boii-n caruta si asta!
narcisa- vip
plictisicios episod! nici macar Razia in mizerie nu m-a multumit!
mita baston- vip
Și eu tot donator. Mai rău e că nu se găsesc doritori. Parcă Asad ar avea puțină nevoie, mi se pare cam ascuțit nasul lui. Ce o mai tachinează pe Zoya că se va îngrășa cu cât vor trece anii. E atât de simpatic când o spune.mita baston a scris:eu!donator cu mare placere!
narcisa- vip
Parcă merg prea bine treburile între ei și știu că nu e ăsta stilul Madamei.mita baston a scris: precis! sigur se baga ea unde nu-i fierbe oala,si il destabilizeaza pe Asad,cu tot amorul lui pentru ea!
narcisa- vip
Chiar le-a cășunat s-o mărite pe Najma? DE la începutul filmului se chinuie să mărite pe cineva și nu mai reușesc: Zoya, Nikhat, Humaira, nu le-a mers cu ele, au luat-o pe Najma în vizor. Din Qubool hai! ar trebui să se numească Qubool nahi!mita baston a scris:Pardon! l-am vazut pe Asad,doua secunde in promo ,acelasi promo pentru azi,supliment lipita fam.Khan 1,aflata la masa tratativelor pentru maritisul Najmei!
narcisa- vip
parca Shireen voia sa o sinucida cu niste pastile pe Humaira,pastile de care ii spusese Razia ca sunt bune la nu stiu ce.n-am inteles! si motana care i-a dezvaluit totul lui Imran,cum e cu copilul,cu santajul,cu Najma,cu Asad,ce ne facem daca afla,si de-astea.ori am venit eu cu mintea-n colturi,ori n-am avut ce sa-mi placa!narcisa a scris:Se odihnește după marea desfășurare de forțe din episodul mahaha. Deci nimic interesant azi? N-a mai aflat nimeni de nici o fărădelege?
mita baston- vip
Pagina 25 din 40 • 1 ... 14 ... 24, 25, 26 ... 32 ... 40
Subiecte similare
» 1.Qubool Hai - Accept!
» 2.Qubool Hai - Accept!
» 3.Qubool Hai - Accept!
» 4.Qubool Hai - Accept!
» 5.Qubool Hai - Accept!
» 2.Qubool Hai - Accept!
» 3.Qubool Hai - Accept!
» 4.Qubool Hai - Accept!