8.Qubool Hai - Accept!
+14
tiberici
costearamona
lido75
petronela
iulianagl
Criss Criss
Selin
lica54
Lucica10
Alexa20
mita baston
mayya54
narcisa
Andreea_Miha
18 participanți
Pagina 22 din 40
Pagina 22 din 40 • 1 ... 12 ... 21, 22, 23 ... 31 ... 40
Re: 8.Qubool Hai - Accept!
Este destept, vorbesc serios ... Dar eu tot cred ca e cineva in spatele lui ....mita baston a scris: sti cum se spune:" safety first".mai intai ai grija sa nu-ti creezi probleme,ca am vazut ca "admiratori"ai destui dar trebuie sa recunosc,pustiul are stofa de afacerist,la varsta asta ii merge mintea!
mayya54- vip
Data de inscriere : 28/12/2012
Varsta : 49
Localizare : Pitesti
scenele cu Asad si Zoya raman la imaginatia fiecarui privitor! serialul e pe post de antrenor de fitness pentru neuronul din dotare.e bine ca nu s-a gandit sa ne dea tema sa ne imaginam ce rautati ar mai pune la cale Razia &Comp.,cine stie ce iesea!habar n-am ce au de gand sa faca in privinta Humairei,acum cred ca o sa se inverseze rolurile,si Nikhat o sa fie cea care o sa-i stea alaturi si o s-o incurajeze.narcisa a scris:Și cu motana și cu Razyia și cu Imran și cu Kojak cum îi spui tu, când mai au timp să mai facă scene și cu Zoya și cu Asad? Ne-am bucurat degeaba că scăpăm de Vikram, rândul răilor nu se micșorează deloc. De fapt bănuiesc că scăpăm de Vikram, ce-ar mai putea el să facă în film? Acum că a scăpat de el își va recunoaște dragostea Ayaan în fața Humairei? Dar oare și-a revenit fătuca sau și-a pierdut mai rău mințile?
mita baston- vip
Data de inscriere : 28/02/2010
Are momente când pare un copil dar în fața camerelor de luat vederi toată lumea se schimbă așa că tot nu mi-e dragă.tiberici a scris:[center]Buna! Buna la toata lumea!
O Surpriza pt voi!!!!
Motana si-a gasit Cotoiul.....5.20 min. din viata dvs.
PS: sa nu credeti ca sunt fan motana.....dar in cautarile mele am dat peste ei....
narcisa- vip
Data de inscriere : 07/04/2010
Varsta : 46
Localizare : București
narcisa a scris:Are momente când pare un copil dar în fața camerelor de luat vederi toată lumea se schimbă așa că tot nu mi-e dragă.
tiberici- vip
Data de inscriere : 17/02/2010
Varsta : 55
Localizare : Constanta
se inghesuia si in oficialul cum se tolanise si peste bietul Marmelad! n-am vazut bine,avea si el urme de ruj in decolteu?!tiberici a scris:Buna! Buna la toata lumea!
O Surpriza pt voi!!!!
Motana si-a gasit Cotoiul.....5.20 min. din viata dvs.
PS: sa nu credeti ca sunt fan motana.....dar in cautarile mele am dat peste ei....
mita baston- vip
mita baston a scris:e bine! la mine s-a crapat ,saracul mi-a placut cum era mascata,parca nu mai semana cu ea motana,noroc ca au pus rasul ala de te irita pe creierii la inceputul melodiei,sa nu avem nici un dubiu cine e diva!
mayya54- vip
Doamne!Altii ar muncii si nu-i ajuta capul,iar pustiul asta...O sa ajunga mare!mayya54 a scris:Este destept, vorbesc serios ... Dar eu tot cred ca e cineva in spatele lui ....
mita baston- vip
De inteles le inteleg, le invat, dar sa nu ma pui sa vorbesc ca te strambi de râs, nu am niciun talentnarcisa a scris:Cândva aveam impresia că am talent la învățat limbi străine, când mi-am dat seama că nu pricep aproape nimic din hindi am realizat că era doar o impresie.
mayya54- vip
Cred că or să se încurajeze reciproc, una n-a apucat să se căsătorească iar cealaltă tocmai s-a "descăsătorit". Pentru răutăți Madam n-are nevoie de idei din partea noastră. De fapt cred că ar fi cazul să o oprească cineva până nu e prea târziu. Sau măcar să o tempereze că prea și-a luat avânt.mita baston a scris:scenele cu Asad si Zoya raman la imaginatia fiecarui privitor! serialul e pe post de antrenor de fitness pentru neuronul din dotare.e bine ca nu s-a gandit sa ne dea tema sa ne imaginam ce rautati ar mai pune la cale Razia &Comp.,cine stie ce iesea!habar n-am ce au de gand sa faca in privinta Humairei,acum cred ca o sa se inverseze rolurile,si Nikhat o sa fie cea care o sa-i stea alaturi si o s-o incurajeze.
narcisa- vip
cred ca au facut clipul de teama sa nu dea lumea cu pietre dupa ea.dar mai bine o aratau langa o cratita si o masina de spalat,ar fi parut mai pasnica !narcisa a scris:Are momente când pare un copil dar în fața camerelor de luat vederi toată lumea se schimbă așa că tot nu mi-e dragă.
mita baston- vip
Mâța tot mâță, am avut impresia mai spre sfârșitul interviului că a mieunat.mita baston a scris: se inghesuia si in oficialul cum se tolanise si peste bietul Marmelad! n-am vazut bine,avea si el urme de ruj in decolteu?!
narcisa- vip
mai are pana ajunge la 5,1 nu-stiu-ce punctaj ,cat are serialul "Destine....."unde nu-i nimic de bine,o sa si zboare de la atata avant!narcisa a scris:Cred că or să se încurajeze reciproc, una n-a apucat să se căsătorească iar cealaltă tocmai s-a "descăsătorit". Pentru răutăți Madam n-are nevoie de idei din partea noastră. De fapt cred că ar fi cazul să o oprească cineva până nu e prea târziu. Sau măcar să o tempereze că prea și-a luat avânt.
mita baston- vip
Probabil aș putea să învăț și eu dacă aș înțelege unde începe și unde se termină cuvântul. Au niște cuvinte tare scurte, nu înțeleg dacă spun un cuvânt sau cinci.mayya54 a scris:De inteles le inteleg, le invat, dar sa nu ma pui sa vorbesc ca te strambi de râs, nu am niciun talent
narcisa- vip
n-am avut rabdare pana la final,bine ca n-am auzit-o!narcisa a scris: Mâța tot mâță, am avut impresia mai spre sfârșitul interviului că a mieunat.
mita baston- vip
Și eu cred la fel, prea era fals veselă.mita baston a scris:cred ca au facut clipul de teama sa nu dea lumea cu pietre dupa ea.dar mai bine o aratau langa o cratita si o masina de spalat,ar fi parut mai pasnica !
narcisa- vip
de-aia nu au sens poezicile Zoyei traduse,nu stim noi cum e cu subtilul romantic indian.nu ca ne-ar arata prea mult ce e evidentnarcisa a scris:Probabil aș putea să învăț și eu dacă aș înțelege unde începe și unde se termină cuvântul. Au niște cuvinte tare scurte, nu înțeleg dacă spun un cuvânt sau cinci.
mita baston- vip
Am văzut că cei de la Național au cumpărat filmul care se află pe primul loc la Starplus, cel de pe primul loc de la Colors, oare nu ne fac o surpriză și-l cumpără și pe cel de pe primul loc de la ZeeTV?mita baston a scris:mai are pana ajunge la 5,1 nu-stiu-ce punctaj ,cat are serialul "Destine....."unde nu-i nimic de bine,o sa si zboare de la atata avant!
narcisa- vip
Subtilul lor e atât de subtil că aproape că nu-i deloc. Sunt sigură că dacă era ceva de priceput pricepeam noi, că nu suntem chiar atât de insensibile la romantic.mita baston a scris: de-aia nu au sens poezicile Zoyei traduse,nu stim noi cum e cu subtilul romantic indian.nu ca ne-ar arata prea mult ce e evident
narcisa- vip
nu,cu aia de la Aiplex care sterg si mieunatul motanei la un minut dupa ce apare pe net,iti dai seama ce scump ar fi!cine e cel de la Colors,cel cu mireasa minora?narcisa a scris:Am văzut că cei de la Național au cumpărat filmul care se află pe primul loc la Starplus, cel de pe primul loc de la Colors, oare nu ne fac o surpriză și-l cumpără și pe cel de pe primul loc de la ZeeTV?
mita baston- vip
Da, Balika Vadu. Poate mai așteaptă să se strângă episoade. Până la urmă interesul e să se vândă așa că poate mai scad din preț să fie și pentru buzunarul nostru. Oricum noi l-am văzut, nu ne mai facem probleme.mita baston a scris:nu,cu aia de la Aiplex care sterg si mieunatul motanei la un minut dupa ce apare pe net,iti dai seama ce scump ar fi!cine e cel de la Colors,cel cu mireasa minora?
narcisa- vip
probleme ar avea cei din casa,ca l-as vedea si-n direct si-n reluare,cum faceam cu Asi,de bietul sot n-a avut incotro si l-a vazut si el!narcisa a scris:Da, Balika Vadu. Poate mai așteaptă să se strângă episoade. Până la urmă interesul e să se vândă așa că poate mai scad din preț să fie și pentru buzunarul nostru. Oricum noi l-am văzut, nu ne mai facem probleme.
mita baston- vip
azi ma retrag mai devreme,ne auzim maine seara!pa!
mita baston- vip
Iza. O zi plăcută mâine.mita baston a scris: azi ma retrag mai devreme,ne auzim maine seara!pa!
narcisa- vip
Eu n-am reușit să-l conving pe-al meu să se uite la niciunul. În schimb am corupt copilul ceea ce mi-a fost de mare ajutor că mă punea să-i citesc și mă uitam și eu pe lângă pitic.mita baston a scris:probleme ar avea cei din casa,ca l-as vedea si-n direct si-n reluare,cum faceam cu Asi,de bietul sot n-a avut incotro si l-a vazut si el!
narcisa- vip
Si eu va urez noapte buna si sa aveti o saptamana nemaipomenita
mayya54- vip
Pagina 22 din 40 • 1 ... 12 ... 21, 22, 23 ... 31 ... 40
Subiecte similare