8.Qubool Hai - Accept!
+14
tiberici
costearamona
lido75
petronela
iulianagl
Criss Criss
Selin
lica54
Lucica10
Alexa20
mita baston
mayya54
narcisa
Andreea_Miha
18 participanți
Pagina 4 din 40
Pagina 4 din 40 • 1, 2, 3, 4, 5 ... 22 ... 40
Re: 8.Qubool Hai - Accept!
Ar mai fi una,sa-l vedem pe Asad ca o accepta pe Zoya,si nu o mai lasa Mamu de data asta! cred ca preotul o sa le dea acceptul telefonic,daca o fi sa fie,ca personal sa le citeasca cele sfinte ,nu mai vine!narcisa a scris:
Nu mă gândeam că s-ar împotrivi el. Mă gândeam doar că situația ar fi de așa natură că iar n-ar mai fi posibilă căsătoria. Cu o mamă vitregă ca Raziya mă aștept la orice.
mita baston- vip
Data de inscriere : 28/02/2010
Să ceri drept de autor. Și chiar trebuie să fie Imran și iubitul Najmei? Nu-i ajung motana și Nikhat? Că nu pare superpotent. Dacă deschide și șlițul cum deschide gura, atunci sigur pisoiul nu-i al lui. Uite-așa mai scot și eu câte o perlă că și la mine e căldură mare.mita baston a scris:
asa,ca sa fie tacamul complet!daca Imran e fostul iubit al Najmei,motana cand a a atentat si la el? m-a turtit caldura ,de aia am scos perla cu Kojak!
sper sa nu-mi fure Madama ideea!
narcisa- vip
Data de inscriere : 07/04/2010
Varsta : 46
Localizare : București
Eu zic că împărțim câștigul.mita baston a scris:
Cu mare placere! Sunt sadica,ce sa mai! Eu am de castigat!
narcisa- vip
Mai,siguuuur,are ceva in contract Karan,sa nu o mai atinga pe Zoya actrita,ca si azi parca avea raie ,nici nu l-a atins cu palma,o tinea la 10 cm de gura lui?!
mita baston- vip
asta-i leacul sa scapam de efectele caniculei:conversatia pe forum!narcisa a scris:
Să ceri drept de autor. Și chiar trebuie să fie Imran și iubitul Najmei? Nu-i ajung motana și Nikhat? Că nu pare superpotent. Dacă deschide și șlițul cum deschide gura, atunci sigur pisoiul nu-i al lui. Uite-așa mai scot și eu câte o perlă că și la mine e căldură mare.
mita baston- vip
Dacă o fi să se întâmple. Iar Mamu să nu o facă pe-a cocoșul că n-are nici un drept asupra Zoyei. De fapt am uitat că mă uit la un film indian, fata mămucuții și a tătucuțului să iasă din vorba părinților!mita baston a scris:
Ar mai fi una,sa-l vedem pe Asad ca o accepta pe Zoya,si nu o mai lasa Mamu de data asta! cred ca preotul o sa le dea acceptul telefonic,daca o fi sa fie,ca personal sa le citeasca cele sfinte ,nu mai vine!
narcisa- vip
Nu știu cum se face Iza dar eu mai tare mă înfierbânt.mita baston a scris:
asta-i leacul sa scapam de efectele caniculei:conversatia pe forum!
narcisa- vip
Cu placere!narcisa a scris:
Eu zic că împărțim câștigul.
mita baston- vip
Poate s-a temut că i-o mușcă.mita baston a scris:Mai,siguuuur,are ceva in contract Karan,sa nu o mai atinga pe Zoya actrita,ca si azi parca avea raie ,nici nu l-a atins cu palma,o tinea la 10 cm de gura lui?!
narcisa- vip
Sper ca e de bine! Adica nu te stresez si eu suplimentar? Dar raman tot sadica ,si nu renunt!narcisa a scris:
Nu știu cum se face Iza dar eu mai tare mă înfierbânt.
mita baston- vip
stai ca n-a luat-o cu acte,inca! dupa,poate sa-i lase cate semne vrea!narcisa a scris:
Poate s-a temut că i-o mușcă.
mita baston- vip
daca afla Zoya ce i-a facut "papa cel chel" mamei ,cu ajutorul Raziei,nu cred ca o sa mai valoreze ceva cuvantul lui!narcisa a scris:
Dacă o fi să se întâmple. Iar Mamu să nu o facă pe-a cocoșul că n-are nici un drept asupra Zoyei. De fapt am uitat că mă uit la un film indian, fata mămucuții și a tătucuțului să iasă din vorba părinților!
mita baston- vip
oare unde o fi dus-o falsul ginere pe biata bunica?
mita baston- vip
E de bine, știi doar, cui pe cui se scoate.mita baston a scris:
Sper ca e de bine! Adica nu te stresez si eu suplimentar? Dar raman tot sadica ,si nu renunt!
narcisa- vip
Deci tu încă mai speri la acte.mita baston a scris:
stai ca n-a luat-o cu acte,inca! dupa,poate sa-i lase cate semne vrea!
narcisa- vip
Dar papa cel chel parcă nu e atât de vinovat ca muma pădurii, nu mai țin bine minte de la început dar el nu știe că a fost un accident? Sau știe că Raziya e criminală și așa se explică de ce nu doarme în cameră cu ea.mita baston a scris:
daca afla Zoya ce i-a facut "papa cel chel" mamei ,cu ajutorul Raziei,nu cred ca o sa mai valoreze ceva cuvantul lui!
narcisa- vip
Deci am avut dreptate, și-a găsit Razyia hamal. Ar trebui să mă bucur că Vikram e ca un ghimpe în coastă pentru Razyia dar nu știu de ce am impresia că tot pe noi o să ne înțepe mai tare apariția lui decât pe Razyia. Mă enervează teribil mutra lui.mita baston a scris:oare unde o fi dus-o falsul ginere pe biata bunica?
narcisa- vip
Fetelor, am probleme cu internetul din nou se pare, asa ca cel mai bine e sa ma mut la o alta companie. Asa ca este posibil ca o perioada sa nu pot posta traducerile. Pupici
ce accident,cand Baba-Cloanta a dus-o pe fiica lui la orfelinat? cu acordul lui! ar trebui sa doarma unul in pod iar celalalt in beci,si sa iasa doar noaptea,sa nu sperie lumea!narcisa a scris:
Dar papa cel chel parcă nu e atât de vinovat ca muma pădurii, nu mai țin bine minte de la început dar el nu știe că a fost un accident? Sau știe că Raziya e criminală și așa se explică de ce nu doarme în cameră cu ea.
mita baston- vip
multumim pentru ca ne-ai rasfatat!Alexa20 a scris:Fetelor, am probleme cu internetul din nou se pare, asa ca cel mai bine e sa ma mut la o alta companie. Asa ca este posibil ca o perioada sa nu pot posta traducerile. Pupici
mita baston- vip
Bună Alexa. Astăzi e ziua veștilor rele. Sper să rezolvi cât mai repede, probabil și pentru tine e greu fără net.Alexa20 a scris:Fetelor, am probleme cu internetul din nou se pare, asa ca cel mai bine e sa ma mut la o alta companie. Asa ca este posibil ca o perioada sa nu pot posta traducerile. Pupici
narcisa- vip
poate e din clanul motanei!sa o aiba pe Razia la mana! cred ca o sa ne suceasca astia cu serialul de nu o sa mai stim nici cum ne cheama in final!narcisa a scris:
Deci am avut dreptate, și-a găsit Razyia hamal. Ar trebui să mă bucur că Vikram e ca un ghimpe în coastă pentru Razyia dar nu știu de ce am impresia că tot pe noi o să ne înțepe mai tare apariția lui decât pe Razyia. Mă enervează teribil mutra lui.
mita baston- vip
Oare a existat dragoste între ei? Că ai dreptate sunt hidoși, atât separat dar mai ales împreună. Cred că beciul e rezervat pentru Razyia.mita baston a scris:
ce accident,cand Baba-Cloanta a dus-o pe fiica lui la orfelinat? cu acordul lui! ar trebui sa doarma unul in pod iar celalalt in beci,si sa iasa doar noaptea,sa nu sperie lumea!
narcisa- vip
poate o sa am parte de un act precum cel fabricat de bunica,atunci cand a pacalit-o pe Razia , cu actul de casatorie al lui Ayan cu Humaira,un desen de grupa mica.acum ,pe langa casuta si familia fericita ,o sa apara si o pisica,cu ghearele scoase!narcisa a scris:
Deci tu încă mai speri la acte.
mita baston- vip
Ai dreptate, trebuie să fiu prevăzătoare. De acum îmi scriu numele pe mână. Te pomenești că el e tata motan. A mai rămas cineva pe care nu l-am făcut tatăl pisoiului?mita baston a scris:
poate e din clanul motanei!sa o aiba pe Razia la mana! cred ca o sa ne suceasca astia cu serialul de nu o sa mai stim nici cum ne cheama in final!
narcisa- vip
Pagina 4 din 40 • 1, 2, 3, 4, 5 ... 22 ... 40
Subiecte similare
» 1.Qubool Hai - Accept!
» 2.Qubool Hai - Accept!
» 3.Qubool Hai - Accept!
» 4.Qubool Hai - Accept!
» 5.Qubool Hai - Accept!
» 2.Qubool Hai - Accept!