18.Madhubala- Ek Ishq Ek Junoon!(Madhubala-O singura iubire, o singura pasiune!)
+12
mita baston
iulianagl
Criss Criss
petronela
AdrianaMatza
tiberici
victoria
narcisa
costearamona
Andreea_Miha
anyta
axxa246
16 participanți
Pagina 11 din 40
Pagina 11 din 40 • 1 ... 7 ... 10, 11, 12 ... 25 ... 40
Re: 18.Madhubala- Ek Ishq Ek Junoon!(Madhubala-O singura iubire, o singura pasiune!)
Așa m-am gândit și eu dar până acum nu au arătat dacă e așa sau nu. Și cum îi știu pe indieni cred că mai durează 100 de episoade.Criss Criss a scris:Narcisa, betivanul ala de pe strada, care ii da apa Antarei este tatal lui Raghu?
narcisa- vip
Data de inscriere : 07/04/2010
Varsta : 46
Localizare : București
Re: 18.Madhubala- Ek Ishq Ek Junoon!(Madhubala-O singura iubire, o singura pasiune!)
New entry_dharmesh vyas to enter mb as a producer who had problemr with rk in past.Soon a new track will start n big plot is going to open up. $Nayana$
o noua intrare in Madhubala, un producator care a avut probleme cu RK in trecut pe nume Dharmesh Vyas
o noua intrare in Madhubala, un producator care a avut probleme cu RK in trecut pe nume Dharmesh Vyas
anyta- vip
Data de inscriere : 29/04/2012
Varsta : 28
iulianagl- moderator
Data de inscriere : 02/03/2010
Varsta : 54
Localizare : Romania
Deci incepe un noua intriga in Madhubala.Acum ce are ala de impartit cu RK?Tot pe Madhu o impart si de data asta?anyta a scris:New entry_dharmesh vyas to enter mb as a producer who had problemr with rk in past.Soon a new track will start n big plot is going to open up. $Nayana$
iulianagl- moderator
cred ca tot pe Madhu o va imparti...ce zic prducatorii,daca nu au reusit cu Sultan,sa incerce cu altcineva saraca Madhu in curand va trebui sa se imparta ca sa le ajunga la totiiulianagl a scris:Deci incepe un noua intriga in Madhubala.Acum ce are ala de impartit cu RK?Tot pe Madhu o impart si de data asta?
anyta- vip
Corect, e impartita si pe platou si in serial si in viata de zi cu zi. Intr-un fel e bine sa vedem ce mai au de spus cei care-l urasc pe Sultan ca mereu au spus ca rating-ul a scazut din cauza lui sa vad daca acest track si intriga va ridica rating-ul.anyta a scris:cred ca tot pe Madhu o va imparti...ce zic prducatorii,daca nu au reusit cu Sultan,sa incerce cu altcineva saraca Madhu in curand va trebui sa se imparta ca sa le ajunga la toti
iulianagl- moderator
cicca producatorul asta vine sa-l distruga pe RK si sa se razbune pentru pierderile lui...offf RK,ca multi dusmani mai ai,toti vor sa te distruga,si toti se dau la nevasta ta
anyta- vip
Ce dezamagita este Drash aici.
iulianagl- moderator
Chiar sunt curioasa cum la facut RK pe ala de a pierdut tot.anyta a scris:cicca producatorul asta vine sa-l distruga pe RK si sa se razbune pentru pierderile lui...offf RK,ca multi dusmani mai ai,toti vor sa te distruga,si toti se dau la nevasta ta
iulianagl- moderator
cine stie ce au mai inventat scenaristii astia..nu ma mai surprinde nimic din scenariul loriulianagl a scris:Chiar sunt curioasa cum la facut RK pe ala de a pierdut tot.
anyta- vip
dansul asta cica ar fi primul dans la care a luat 27 de puncteiulianagl a scris:
Ce dezamagita este Drash aici.
anyta- vip
anyta a scris:cine stie ce au mai inventat scenaristii astia..nu ma mai surprinde nimic din scenariul lor
iulianagl- moderator
Sincer chiar imi pare rau de ceea ce i se intampla.anyta a scris:dansul asta cica ar fi primul dans la care a luat 27 de puncte
iulianagl- moderator
si mie..pentru ca,din toti aia de acolo eu cred ca ea chiar ar merita 30 de puncte la fiecare dans..pt ca se straduieste mult ca sa le facaiulianagl a scris:Sincer chiar imi pare rau de ceea ce i se intampla.
anyta- vip
Exact.anyta a scris:si mie..pentru ca,din toti aia de acolo eu cred ca ea chiar ar merita 30 de puncte la fiecare dans..pt ca se straduieste mult ca sa le faca
iulianagl- moderator
dar din pacate juriul ala este cam ipocritiulianagl a scris:Exact.
anyta- vip
Este foarte ipocrit.anyta a scris:dar din pacate juriul ala este cam ipocrit
iulianagl- moderator
sper ca DD sa castige concursul...si cat despre Madhu,nu stiu daca sa cred ca intrarea asta chiar va avea loc..poate o fac la fel de invizibila,cum au facut si cu asa zisa verisoara a lui RK care trebuia sa intre de saptamana trecuta si intrata s-a facut
anyta- vip
Tot ce e posibil.anyta a scris:sper ca DD sa castige concursul...si cat despre Madhu,nu stiu daca sa cred ca intrarea asta chiar va avea loc..poate o fac la fel de invizibila,cum au facut si cu asa zisa verisoara a lui RK care trebuia sa intre de saptamana trecuta si intrata s-a facut
iulianagl- moderator
unde se puate de vazut rating-ul la madhubala
victoria- vip
Data de inscriere : 21/09/2012
Ma gandeam ca poate a aratat...Eu cred ca e taica-sau..Cine stie cand ne-o arata. Vad ca vorbesc intr-una de DayaMaay(Kamya Punjabi) si inca n-a aparut si nici nu ne-a aratat cum a ajuns Raghu la ea si de ce este asa special pentru eanarcisa a scris:Așa m-am gândit și eu dar până acum nu au arătat dacă e așa sau nu. Și cum îi știu pe indieni cred că mai durează 100 de episoade.
Ultima editare efectuata de catre Criss Criss in Joi 22 Aug 2013, 12:05 am, editata de 1 ori
Criss Criss- vip
Data de inscriere : 23/04/2013
Varsta : 29
Gasesti rating-ul pe mai multe site-uri, cred ca si aici pe forum s-au pus audientele din Indiavictoria a scris:unde se puate de vazut rating-ul la madhubala
Criss Criss- vip
ZA Productions
Good news to all #madhubala fans...
This Saturday RK & Madhubala reunite and Sultan will be kicked out from their life.
@ColorsTV @drashti10
Good news to all #madhubala fans...
This Saturday RK & Madhubala reunite and Sultan will be kicked out from their life.
@ColorsTV @drashti10
Criss Criss- vip
Criss Criss a scris:Gasesti rating-ul pe mai multe site-uri, cred ca si aici pe forum s-au pus audientele din India
Au fost puse la noutati cand au aparut...dar cum au modificat acum cu masuratorile lor nu mai intelegi nimic...
Andreea_Miha- vip
Data de inscriere : 27/01/2010
Varsta : 38
Localizare : Bucuresti
costearamona- vip
Data de inscriere : 09/04/2012
Varsta : 44
Localizare : TIMISOARA
Continut sponsorizat
Pagina 11 din 40 • 1 ... 7 ... 10, 11, 12 ... 25 ... 40
Subiecte similare
» 10.Madhubala- Ek Ishq Ek Junoon!(Madhubala-O singura iubire, o singura pasiune!)
» 11.Madhubala- Ek Ishq Ek Junoon!(Madhubala-O singura iubire, o singura pasiune!)
» 5.Madhubala- Ek Ishq Ek Junoon!(Madhubala-O singura iubire, o singura pasiune!)
» 12.Madhubala- Ek Ishq Ek Junoon!(Madhubala-O singura iubire, o singura pasiune!)
» 4.Madhubala- Ek Ishq Ek Junoon!(Madhubala-O singura iubire, o singura pasiune!)
» 11.Madhubala- Ek Ishq Ek Junoon!(Madhubala-O singura iubire, o singura pasiune!)
» 5.Madhubala- Ek Ishq Ek Junoon!(Madhubala-O singura iubire, o singura pasiune!)
» 12.Madhubala- Ek Ishq Ek Junoon!(Madhubala-O singura iubire, o singura pasiune!)
» 4.Madhubala- Ek Ishq Ek Junoon!(Madhubala-O singura iubire, o singura pasiune!)
Pagina 11 din 40
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum