18.Madhubala- Ek Ishq Ek Junoon!(Madhubala-O singura iubire, o singura pasiune!)
+12
mita baston
iulianagl
Criss Criss
petronela
AdrianaMatza
tiberici
victoria
narcisa
costearamona
Andreea_Miha
anyta
axxa246
16 participanți
Pagina 15 din 40
Pagina 15 din 40 • 1 ... 9 ... 14, 15, 16 ... 27 ... 40
Re: 18.Madhubala- Ek Ishq Ek Junoon!(Madhubala-O singura iubire, o singura pasiune!)
Remo i-a gasit o greseala..s-a balansat cand a schimbat ritmul dansului
anyta- vip
Data de inscriere : 29/04/2012
Varsta : 28
Re: 18.Madhubala- Ek Ishq Ek Junoon!(Madhubala-O singura iubire, o singura pasiune!)
da drashti mie imi pare a ca salabit dde cind danseaza
victoria- vip
Data de inscriere : 21/09/2012
victoria- vip
Buna dimineata dragalaselor!O zi frumoasa de luni si un inceput de saptamana usor cu multe bucurii si impliniri
O zi buna incepe cu o cafea buna...
O zi buna incepe cu o cafea buna...
lica54- vip
Data de inscriere : 11/03/2010
Varsta : 70
Localizare : Galati
Ce porcarie deci pana la urma Sultan moare.
iulianagl- moderator
Data de inscriere : 02/03/2010
Varsta : 54
Localizare : Romania
Iuli sa-mi spui și mie în trei cuvinte ce s-a întâmplat în ep de azi. Te rog.
narcisa- vip
Data de inscriere : 07/04/2010
Varsta : 46
Localizare : București
Hmm deci Rk si Madhu se unesc sa-i vina de hac lui Sultan vrea sa-l atraga in trapa spunand ca Madhu este incuiata de Rk si ca nu poate veni la el asa ca se hotaraste Sultan sa vina la Madhu.Ce porcarie!!
iulianagl- moderator
Toata lumea se pregateste de sarbatoarea lui Mos Peste si este postul dragostei asa ca Rk nu vrea sa auda nimic romantic prostii de parca eu chiar vreau da aud porcariile lui Madhu tot spunand ca-l iubeste. Au stricat tot ce era frumos.
iulianagl- moderator
Uite, Narcisa, promo nou din DDEJ
I just saw a promo of ME..
1st line by raghu i didnt listen clearly..bt here it is..
Raghu:-Ye wohi log hai jinho ne Tere Papa ko...(aftr didnt listen clearly..) [ Sunt aceasi oameni care l-au (omorat) pe tatal tau...]
Antra screamed wid crying "Papaaa... [ Tata..]
Other voice says "Kya Antara ko mil raha hai Raghu ka Saath ? "...[ Va primi Antara sprijinul lui Raghu? ]
Stii ca ti-am zis ca se vorbea despre intrarea unui terorist, probabil sunt aceiasi care au atacat Kashmirul si l-au omorat pe tatal ei.
I just saw a promo of ME..
1st line by raghu i didnt listen clearly..bt here it is..
Raghu:-Ye wohi log hai jinho ne Tere Papa ko...(aftr didnt listen clearly..) [ Sunt aceasi oameni care l-au (omorat) pe tatal tau...]
Antra screamed wid crying "Papaaa... [ Tata..]
Other voice says "Kya Antara ko mil raha hai Raghu ka Saath ? "...[ Va primi Antara sprijinul lui Raghu? ]
Stii ca ti-am zis ca se vorbea despre intrarea unui terorist, probabil sunt aceiasi care au atacat Kashmirul si l-au omorat pe tatal ei.
Criss Criss- vip
Data de inscriere : 23/04/2013
Varsta : 29
Nici nu trebuie sa ma mai uit...intr-o fraza ai cuprins tot....tocmai ce am citit rezumatul si eram nehotarata ...iulianagl a scris:Toata lumea se pregateste de sarbatoarea lui Mos Peste si este postul dragostei asa ca Rk nu vrea sa auda nimic romantic prostii de parca eu chiar vreau da aud porcariile lui Madhu tot spunand ca-l iubeste. Au stricat tot ce era frumos.
petronela- vip
Data de inscriere : 18/07/2010
Varsta : 57
Localizare : Bucuresti
Mai bine citesc o carte decat sa aud porcariile lor.petronela a scris: Nici nu trebuie sa ma mai uit...intr-o fraza ai cuprins tot....tocmai ce am citit rezumatul si eram nehotarata ...
iulianagl- moderator
Trebue sa ne reorientam catre altaceva ca Madhubala nu ne mai ofera nimic palpitant...iulianagl a scris:Mai bine citesc o carte decat sa aud porcariile lor.
Mai urmaresti Mica mireasa?
lica54- vip
Din cand in cand astept sa se faca mari.lica54 a scris:Trebue sa ne reorientam catre altaceva ca Madhubala nu ne mai ofera nimic palpitant...
Mai urmaresti Mica mireasa?
iulianagl- moderator
Mai da tu nu mai urmaresti Destine de loc?iulianagl a scris:Din cand in cand astept sa se faca mari.
lica54- vip
Tot asa din cand in cand.lica54 a scris:Mai da tu nu mai urmaresti Destine de loc?
iulianagl- moderator
La Mica mireasa astepti sa creasca...dincolo astepti sa-si implineasca destinele ????!!iulianagl a scris:Tot asa din cand in cand.
petronela- vip
Exact si vad ca nimic nu mi se indeplineste nici mie dar nici lor.petronela a scris: La Mica mireasa astepti sa creasca...dincolo astepti sa-si implineasca destinele ????!!
iulianagl- moderator
Ce ma enerveaza bunica lui Jhagnish, e nesuferita rau.
iulianagl- moderator
Cine ...a cui bunica ?iulianagl a scris:Ce ma enerveaza bunica lui Jhagnish, e nesuferita rau.
petronela- vip
iulianagl a scris:Din cand in cand astept sa se faca mari.
In India a durat 2 ani sa creasca mari... vom avea de asteptat, in jur de vreun an
Criss Criss- vip
petronela a scris:Cine ...a cui bunica ?
Este bunica personajului principal masculin
Criss Criss- vip
fetelor v-ati uitat la ISS 2 ,ce impresie va facut? Mam uitat si mi se pare interesant ,amandoi sunt frumosi si se potrivesc impreuna ,dupa cat inteleg eu limba lor in traducere cred ca inseamna INCA O DATA ,SA IUBEST sau IUBIRE ceva de genul asta .
costearamona- vip
Data de inscriere : 09/04/2012
Varsta : 44
Localizare : TIMISOARA
ne-am uitat..e dezbatut dincolo la qh .....costearamona a scris:fetelor v-ati uitat la ISS 2 ,ce impresie va facut? Mam uitat si mi se pare interesant ,amandoi sunt frumosi si se potrivesc impreuna ,dupa cat inteleg eu limba lor in traducere cred ca inseamna INCA O DATA ,SA IUBEST sau IUBIRE ceva de genul asta .
"Ce nume să-i dăm acestei iubiri?...inca o data"...
Andreea_Miha- vip
Data de inscriere : 27/01/2010
Varsta : 38
mi sa parut interesant si da se potrivesc fuarte bine numai ca la indieni tot timpul inceputul e interesant dar dupa strica serialul
victoria- vip
deasta imi e teama si mie...au mai avut copieri din iss 1...dar sa nu uitam ca toti copie unul de la altul asa ca nu ma dernajeaza..inceput bun sa vede cum continua.victoria a scris:mi sa parut interesant si da se potrivesc fuarte bine numai ca la indieni tot timpul inceputul e interesant dar dupa strica serialul
Andreea_Miha- vip
Data de inscriere : 27/01/2010
Varsta : 38
Continut sponsorizat
Pagina 15 din 40 • 1 ... 9 ... 14, 15, 16 ... 27 ... 40
Subiecte similare
» 6.Madhubala- Ek Ishq Ek Junoon!(Madhubala-O singura iubire, o singura pasiune!)
» 16.Madhubala- Ek Ishq Ek Junoon!(Madhubala-O singura iubire, o singura pasiune!)
» 3.Madhubala- Ek Ishq Ek Junoon!(Madhubala-O singura iubire, o singura pasiune!)
» 17.Madhubala- Ek Ishq Ek Junoon!(Madhubala-O singura iubire, o singura pasiune!)
» 19.Madhubala- Ek Ishq Ek Junoon!(Madhubala-O singura iubire, o singura pasiune!)
» 16.Madhubala- Ek Ishq Ek Junoon!(Madhubala-O singura iubire, o singura pasiune!)
» 3.Madhubala- Ek Ishq Ek Junoon!(Madhubala-O singura iubire, o singura pasiune!)
» 17.Madhubala- Ek Ishq Ek Junoon!(Madhubala-O singura iubire, o singura pasiune!)
» 19.Madhubala- Ek Ishq Ek Junoon!(Madhubala-O singura iubire, o singura pasiune!)
Pagina 15 din 40
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum