18.Madhubala- Ek Ishq Ek Junoon!(Madhubala-O singura iubire, o singura pasiune!)
+12
mita baston
iulianagl
Criss Criss
petronela
AdrianaMatza
tiberici
victoria
narcisa
costearamona
Andreea_Miha
anyta
axxa246
16 participanți
Pagina 21 din 40
Pagina 21 din 40 • 1 ... 12 ... 20, 21, 22 ... 30 ... 40
Re: 18.Madhubala- Ek Ishq Ek Junoon!(Madhubala-O singura iubire, o singura pasiune!)
recunosteci cine este
costearamona- vip
Data de inscriere : 09/04/2012
Varsta : 44
Localizare : TIMISOARA
Re: 18.Madhubala- Ek Ishq Ek Junoon!(Madhubala-O singura iubire, o singura pasiune!)
Ce simpatic e Avinesh!costearamona a scris:recunosteci cine este
https://www.youtube.com/v/H3jEffr4mWQ
Admin_dea05- Admin
Data de inscriere : 12/09/2009
Sper sa castige votul publicului .tiberici a scris:DD e pe locul 3.....54pct.
- copii sunt pe primul loc - 60pct.
- Lauren locul 2 - 57pct.
- Mukti locul 4 - 49 pct.
- Shaan locul 5 - 48 pct.
Admin_dea05- Admin
Daaaa! si Meera din Madu e in clip......min 0.38...costearamona a scris:recunosteci cine este
tiberici- vip
Data de inscriere : 17/02/2010
Varsta : 55
Localizare : Constanta
Buna dimineata dragalaselor!A inceput o noua saptamana de toamna....o zi frumoasa si un inceput de saptamana usor cu multe bucurii
lica54- vip
Data de inscriere : 11/03/2010
Varsta : 70
Localizare : Galati
Buna dimi!O saptamana frumoasa!!!!!
Admin_dea05- Admin
September 02, 2013:
In tonight��s episode we will see that Amar, the producer, goes to the producer’s guild and suggests banning RK. At home Madhu is spring cleaning the house when Madhu tries to open the bar counter to clean which seems locked. Bittooji comes worried and asks Madhu to stop it, looks at it ensuring its locked. Kukuji comes back home and announces that he is the president of producer's guild now and tells RK that his arrogance will cost him high one day. Bittooji looks worried. Madhu at night asks RK to join back work because she doesn't want to be his weakness, RK in turn says that she is his strength. Next morning the IT team comes to RK mansion. Is Bittooji hiding something which might hamper RK?
Andreea_Miha- vip
Data de inscriere : 27/01/2010
Varsta : 38
Localizare : Bucuresti
Ce porcarie au stricat in totalitate caracterul Sultan din personajul puternic plin de forta a ajuns o carpa in mainile lui Rk si pe deasupra tot Rk il impusca cica in aparare cand de fapt Sultan numai era o amenintare pt el iar lui Madhu nu cred ca el i-ar fi facut ceva cu toate ca l-a tradat.In fine serialul a devenit un rahat cu apa rece.
iulianagl- moderator
Data de inscriere : 02/03/2010
Varsta : 54
Localizare : Romania
Ce episod naspa, fi-mi-ar scarba.
iulianagl- moderator
Deci s-a terminat si cu Sultan ?? atunci sa traiasca fericiti pana la adanci batraneti...ca eu nu mai sunt curioasa ce fac...iulianagl a scris:Ce episod naspa, fi-mi-ar scarba.
Mi-a placut urarea lui......Sultan says.. he knows that in fights one wins and another loses.. today is RKs day. but one day will be mine ... when he will lose everything.. his love.. his Madhu ...! She wont change.. ! ...
petronela- vip
Data de inscriere : 18/07/2010
Varsta : 56
Al doilea trist episod din Madhu pt mine acum chiar ca nu ma mai atrage.petronela a scris:Deci s-a terminat si cu Sultan ?? atunci sa traiasca fericiti pana la adanci batraneti...ca eu nu mai sunt curioasa ce fac...
Mi-a placut urarea lui......Sultan says.. he knows that in fights one wins and another loses.. today is RKs day. but one day will be mine ... when he will lose everything.. his love.. his Madhu ...! She wont change.. ! ...
iulianagl- moderator
naspa episod ,pacat ca numai este SULTAN .DE acum va fi foarte plictisitor si sincer nu se merita sa te mai uiti la plictisitoarea si anosta iubire dintre MADHU si RK
costearamona- vip
costearamona- vip
Buna fetelor!
Si-au batut joc de personajul Sultan, sa le fie rusine!!!
Si-au batut joc de personajul Sultan, sa le fie rusine!!!
Admin_dea05- Admin
costearamona- vip
sper sa va placa mi sa parut ca e dragut
costearamona- vip
Superb clip! Poate avem noroc de un nou proiect a lui Avinesh.costearamona a scris:https://www.youtube.com/v/DmBME1jQbjg
Admin_dea05- Admin
Andreea_Miha- vip
Data de inscriere : 27/01/2010
Varsta : 38
buna dragele mele ...ce face-ti???? :*
AdrianaMatza- vip
Data de inscriere : 30/03/2012
Varsta : 35
Localizare : Ploiesti
rk si sultancostearamona a scris:sper sa va placa mi sa parut ca e dragut
victoria- vip
Data de inscriere : 21/09/2012
Varsta : 28
cum poti sa faci asa ca cum aici cind sa clichezi sa imi apara numai video pe tot ecranul cum aici cind apesiAdmin_dea05 a scris:Superb clip! Poate avem noroc de un nou proiect a lui Avinesh.
victoria- vip
frumos nu sunt fana lui sultan da imi pare si mie rau pentru ca lau facut rau pina la urmacostearamona a scris:
victoria- vip
https://www.youtube.com/v/DmBME1jQbjg
de acesta am intrebat
de acesta am intrebat
victoria- vip
Indresh Malik @Indresh900 22h
Finally Sultan is ended ... nd more twist to come yet still keep watching Madhubala ... rekhi will come back very soon . In a new role
fetelor Avinesh va reveni foarte curand intr-un nou rol
Finally Sultan is ended ... nd more twist to come yet still keep watching Madhubala ... rekhi will come back very soon . In a new role
fetelor Avinesh va reveni foarte curand intr-un nou rol
anyta- vip
Data de inscriere : 29/04/2012
costearamona- vip
Continut sponsorizat
Pagina 21 din 40 • 1 ... 12 ... 20, 21, 22 ... 30 ... 40
Subiecte similare
» 10.Madhubala- Ek Ishq Ek Junoon!(Madhubala-O singura iubire, o singura pasiune!)
» 11.Madhubala- Ek Ishq Ek Junoon!(Madhubala-O singura iubire, o singura pasiune!)
» 5.Madhubala- Ek Ishq Ek Junoon!(Madhubala-O singura iubire, o singura pasiune!)
» 12.Madhubala- Ek Ishq Ek Junoon!(Madhubala-O singura iubire, o singura pasiune!)
» 4.Madhubala- Ek Ishq Ek Junoon!(Madhubala-O singura iubire, o singura pasiune!)
» 11.Madhubala- Ek Ishq Ek Junoon!(Madhubala-O singura iubire, o singura pasiune!)
» 5.Madhubala- Ek Ishq Ek Junoon!(Madhubala-O singura iubire, o singura pasiune!)
» 12.Madhubala- Ek Ishq Ek Junoon!(Madhubala-O singura iubire, o singura pasiune!)
» 4.Madhubala- Ek Ishq Ek Junoon!(Madhubala-O singura iubire, o singura pasiune!)
Pagina 21 din 40
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum