Serialesitelenovelet
19.Madhubala- Ek Ishq Ek Junoon!(Madhubala-O singura iubire, o singura pasiune!) - Pagina 5 Pbucket

Alăturați-vă forumului, este rapid și ușor

Serialesitelenovelet
19.Madhubala- Ek Ishq Ek Junoon!(Madhubala-O singura iubire, o singura pasiune!) - Pagina 5 Pbucket
Serialesitelenovelet
Doriți să reacționați la acest mesaj? Creați un cont în câteva clickuri sau conectați-vă pentru a continua.

19.Madhubala- Ek Ishq Ek Junoon!(Madhubala-O singura iubire, o singura pasiune!)

+8
Lucica10
tiberici
lica54
petronela
iulianagl
victoria
AdrianaMatza
narcisa
12 participanți

Pagina 5 din 12 Înapoi  1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 10, 11, 12  Urmatorul

In jos

19.Madhubala- Ek Ishq Ek Junoon!(Madhubala-O singura iubire, o singura pasiune!) - Pagina 5 Empty Re: 19.Madhubala- Ek Ishq Ek Junoon!(Madhubala-O singura iubire, o singura pasiune!)

Mesaj Scris de Andreea_Miha Mier 19 Mar 2014, 11:17 pm

Admin_dea05 a scris:
abia m-am invatat cu noul actor iar acum din nou vivian?... stupid parca se saturase ce l-a facut sa se intoarca..??

Smile  s-a plictist acasa...
Nu stiu dar schimbarile asta nu imi plac....uite ala e rolul principal acum nu mai e ...uite pleaca uite revine o ameteala de nu intelegi nimic...am vazut ca se vb ca iesirea lui de fapt a fost pt a aduce pub...orice e posibil la indieni.
Andreea_Miha
Andreea_Miha
vip
vip

Data de inscriere : 27/01/2010
Varsta : 38
Localizare : Bucuresti

Sus In jos

19.Madhubala- Ek Ishq Ek Junoon!(Madhubala-O singura iubire, o singura pasiune!) - Pagina 5 Empty Re: 19.Madhubala- Ek Ishq Ek Junoon!(Madhubala-O singura iubire, o singura pasiune!)

Mesaj Scris de Andreea_Miha Joi 20 Mar 2014, 1:59 pm

ZA
Abhay tries to help #Madhubala with her grandmom (Radha) health. But he gets to know Madhubala being RK & Madhubala's daughter after seeing Radha.... What will be his reaction? Will he think that Madhubala was doing this as per of revenge for her parents' death? Or Will he try to confront Madhubala and her family?

19.Madhubala- Ek Ishq Ek Junoon!(Madhubala-O singura iubire, o singura pasiune!) - Pagina 5 1185786_742890342411342_911712459_n

Za
Vivian Dsena is currently shooting for his re-entry promo on ‪#‎Madhubala‬ .... The promo will be aired at the end of March..... This must be great news for his fans.
Andreea_Miha
Andreea_Miha
vip
vip

Sus In jos

Mesaj Scris de Admin_dea05 Joi 20 Mar 2014, 4:08 pm

Andreea_Miha a scris:
Admin_dea05 a scris:
abia m-am invatat cu noul actor iar acum din nou vivian?... stupid parca se saturase ce l-a facut sa se intoarca..??

Smile  s-a plictist acasa...
Nu stiu dar schimbarile asta nu imi plac....uite ala e rolul principal acum nu mai e ...uite pleaca uite revine o ameteala de nu intelegi nimic...am vazut ca se vb ca iesirea lui de fapt a fost pt a aduce pub...orice e posibil la indieni.
Inseamna ca nu i s-a oferit nimic ca sa-l incante..sau poate ca sa-l incante buzunarul... Smile ..oricum nu-mi place revenirea asta a lui si nici macar nu-mi mai place serialul, pacat de Drashti.
Admin_dea05
Admin_dea05
Admin
Admin

Data de inscriere : 12/09/2009

Sus In jos

Mesaj Scris de Andreea_Miha Joi 20 Mar 2014, 4:29 pm

Admin_dea05 a scris:
Inseamna ca nu i s-a oferit nimic ca sa-l incante..sau poate ca sa-l incante buzunarul... Smile ..oricum nu-mi place revenirea asta a lui si nici macar nu-mi mai place serialul, pacat de Drashti.

Probabil ca nu a primit ceva ce dorea....sau poate sa stiau dinainte ca iese si revine mai tarziu..
Sincer eu ma gandeam la ce sa ma uit intre Madhu 2 si Yeh Hai Mohabbatein ...tindeam sa ma uit la Madhu 2 ca imi placea ea cu ochelari asa cum arata si pov ce citisem ...iar de Yeh Hai Mohabbatein am auzit ca nu a evoluat bine dar acum nu ma mai incanta nici Madhu 2 cu aceste schimbari.

Nu stiu mi se pare ciudat stiind ca au fost Rk Madhu si acum copiii lor si sa aibe aceleasi chipuri...nu stiu mi se par prea incurcate/amestecate toate.
Andreea_Miha
Andreea_Miha
vip
vip

Sus In jos

Mesaj Scris de Admin_dea05 Joi 20 Mar 2014, 9:40 pm

Andreea_Miha a scris:
Probabil ca nu a primit ceva ce dorea....sau poate sa stiau dinainte ca iese si revine mai tarziu..
Sincer eu ma gandeam la ce sa ma uit intre Madhu 2 si Yeh Hai Mohabbatein ...tindeam sa ma uit la Madhu 2 ca imi placea ea cu ochelari asa cum arata si pov ce citisem ...iar de Yeh Hai Mohabbatein  am auzit ca nu a evoluat  bine dar acum nu ma mai incanta nici Madhu 2 cu aceste schimbari.

Nu stiu mi se pare ciudat stiind ca au fost Rk Madhu si acum copiii lor si sa aibe aceleasi chipuri...nu stiu mi se par prea incurcate/amestecate toate.
O varza totala!!! Smile ..Eu cred ca din cand in cand o sa ma mai uit de dragul lui Drashti.Mie una mi-a placut foarte mult serialul pana in clipa cand au schimbat astia trackul cu razbunarea lui RK
Admin_dea05
Admin_dea05
Admin
Admin

Sus In jos

Mesaj Scris de Admin_dea05 Joi 20 Mar 2014, 9:41 pm

anyta a scris:
Admin_dea05 a scris:
pe Abhinav l-a facut TRP-ul sa-l readuca pe Vivian inapoi
Oare el a fost incantat de noua situatie?.... Evil or Very Mad 
Admin_dea05
Admin_dea05
Admin
Admin

Sus In jos

Mesaj Scris de anyta Joi 20 Mar 2014, 10:01 pm

Admin_dea05 a scris:
Oare el a fost incantat de noua situatie?.... Evil or Very Mad 
nu stiu
anyta
anyta
vip
vip

Data de inscriere : 29/04/2012
Varsta : 28

Sus In jos

Mesaj Scris de Andreea_Miha Joi 20 Mar 2014, 10:29 pm

Admin_dea05 a scris:
O varza totala!!! Smile ..Eu cred ca din cand in cand o sa ma mai uit de dragul lui Drashti.Mie una mi-a placut foarte mult serialul pana in clipa cand au schimbat astia trackul cu razbunarea lui RK

Inceputurile la mai toate seriale sunt frumoase dar pe parcurs se pierd...si mi se pare cea mai urata parte cand omoara cuplu principal....
Idei au bune dar punerea in aplicare e mai grea.... 19.Madhubala- Ek Ishq Ek Junoon!(Madhubala-O singura iubire, o singura pasiune!) - Pagina 5 1450537109 
Andreea_Miha
Andreea_Miha
vip
vip

Sus In jos

Mesaj Scris de anyta Joi 20 Mar 2014, 10:36 pm

Andreea_Miha a scris:

Inceputurile la mai toate seriale sunt frumoase dar pe parcurs se pierd...si mi se pare cea mai urata parte cand omoara cuplu principal....
Idei au bune dar punerea in aplicare e mai grea.... 19.Madhubala- Ek Ishq Ek Junoon!(Madhubala-O singura iubire, o singura pasiune!) - Pagina 5 1450537109 
de acord cu tine
anyta
anyta
vip
vip

Sus In jos

Mesaj Scris de Andreea_Miha Joi 20 Mar 2014, 10:51 pm

anyta a scris:
de acord cu tine

19.Madhubala- Ek Ishq Ek Junoon!(Madhubala-O singura iubire, o singura pasiune!) - Pagina 5 2364036189 

Plus ca au si actori buni...interetarea lor fff buna si chimia lor...eu la iss 1 ajunsesem sa ma uit doar pt cuplu principal ca pov in sine o stricase de tot de nu ma mai atragea..

DD,Sanaya Kritika K sunt actrite f. bune ..imi plac si cand se infurie sau cand intrepreteaza scene de comedie..romantice...
La fel si Gurmeet pt rolul lui Maan, Barun (Arnav), Karan Kundra (Arjun) sau Ksg pt Armaan..pana si rol negativ Shyam (Abhaas )...foarte buni.

Dar cand vezi ca mor strica tot ...am patit la culoarea fericiri eram cu pachetul de servetele langa mine la ultimile ep ....
Andreea_Miha
Andreea_Miha
vip
vip

Sus In jos

Mesaj Scris de anyta Joi 20 Mar 2014, 10:54 pm

Andreea_Miha a scris:

19.Madhubala- Ek Ishq Ek Junoon!(Madhubala-O singura iubire, o singura pasiune!) - Pagina 5 2364036189 

Plus ca au si actori buni...interetarea lor fff buna si chimia lor...eu la iss 1 ajunsesem sa ma uit doar pt cuplu principal ca pov in sine o stricase de tot de nu ma mai atragea..

DD,Sanaya Kritika K sunt actrite f. bune ..imi plac si cand se infurie sau cand intrepreteaza scene de comedie..romantice...
La fel si Gurmeet pt rolul lui Maan, Barun (Arnav), Karan Kundra (Arjun) sau Ksg pt Armaan..pana si rol negativ Shyam (Abhaas )...foarte buni.

Dar cand vezi ca mor strica tot ...am patit la culoarea fericiri eram cu pachetul de servetele langa mine la ultimile ep ....
cand se decid sa omoare cuplul format din personajele principale,deja o iau la vale cu povestea..la culoarea fericirii cand am vazut ca si pe Sadhna si pe Ranvir i-a omorat nici nu m-am mai uitat
anyta
anyta
vip
vip

Sus In jos

Mesaj Scris de Andreea_Miha Joi 20 Mar 2014, 10:58 pm

anyta a scris:
cand se decid sa omoare cuplul format din personajele principale,deja o iau la vale cu povestea..la culoarea fericirii cand am vazut ca si pe Sadhna si pe Ranvir i-a omorat nici nu m-am mai uitat

Eu l-am descoperit tarziu serialul...l-am vazut pe net, dar tot asa dupa ce au murit ei am vazut asa in mare sa vad cu cine raman la final ceilanti..
Mai era si ala Zaara parca se numea...ele sunt mai multe dar din ce am vazut eu si imi aduc aminte .
Exact cand omoara cuplu principal sau unul din ei strica tot ...o ia la vale povestea...
Andreea_Miha
Andreea_Miha
vip
vip

Sus In jos

Mesaj Scris de anyta Joi 20 Mar 2014, 11:21 pm

Andreea_Miha a scris:

Eu l-am descoperit tarziu serialul...l-am vazut pe net, dar tot asa dupa ce au murit ei am vazut asa in mare sa vad cu cine raman la final ceilanti..
Mai era si ala Zaara parca se numea...ele sunt mai multe dar din ce am vazut eu si imi aduc aminte .
Exact cand omoara cuplu principal sau unul din ei strica tot ...o ia la vale povestea...
da si in zaara a fost la fel,mai intai l-a omorat pe sotul zaarei,iar apoi pe ea,dupa care sufletul ei a intrat in alta femeie
anyta
anyta
vip
vip

Sus In jos

Mesaj Scris de Andreea_Miha Joi 20 Mar 2014, 11:33 pm

anyta a scris:
da si in zaara a fost la fel,mai intai l-a omorat pe sotul zaarei,iar apoi pe ea,dupa care sufletul ei a intrat in alta femeie

eu am vazut pana acolo unde moare el apoi am renuntat...ca moare si ea si ca revine mai tarziu cu un alt chip nu am mai vazut doar ce am citit..
Tot asa cu moartea pers era unul a fost si la noi " a ta pt totdeauna" dar la acesta nu m-am uitat decat un ep cred...dar stiu tot din citit articole ca mor pers.

Indieni si turci mai au cu moarte pers principal (ce nervi imi creaza cu Feriha )...de ce nu le fac un final fericit nu inteleg. Evil or Very Mad 

Andreea_Miha
Andreea_Miha
vip
vip

Sus In jos

Mesaj Scris de anyta Joi 20 Mar 2014, 11:37 pm

Andreea_Miha a scris:

eu am vazut pana acolo unde moare el apoi am renuntat...ca moare si ea si ca revine mai tarziu cu un alt chip nu am mai vazut doar ce am citit..
Tot asa cu moartea pers era unul  a fost si la noi " a ta pt totdeauna" dar la acesta nu m-am uitat decat un ep cred...dar stiu tot din citit articole ca mor pers.

Indieni si turci mai au cu moarte pers principal (ce nervi imi creaza cu Feriha )...de ce nu le fac un final fericit nu inteleg. Evil or Very Mad 

probabili ca ei nu au auzit de final fericit..ci doar de moarte si reincarnare
anyta
anyta
vip
vip

Sus In jos

Mesaj Scris de Andreea_Miha Joi 20 Mar 2014, 11:44 pm

anyta a scris:
probabili ca ei nu au auzit de final fericit..ci doar de moarte si reincarnare

Probabil ...find un serial ma astept macar el sa aibe final fericit...ca viata reala la cum e de grea si unde ajungem cu toti stim...dar cand vad ca si in seriale se intampla...ma intristeaza...

Prefer final fericit si un pers cum era Geet Khsuhi Arohi vesele pline de viata ...imi plac omaneni asa cu acel tip de comportament care nu se lasa haioase etc.
Andreea_Miha
Andreea_Miha
vip
vip

Sus In jos

Mesaj Scris de anyta Joi 20 Mar 2014, 11:46 pm

Andreea_Miha a scris:

Probabil ...find un serial ma astept macar el sa aibe final fericit...ca viata reala la cum e de grea si unde ajungem cu toti stim...dar cand vad ca si in seriale se intampla...ma intristeaza...

Prefer final fericit si un pers cum era Geet Khsuhi Arohi vesele pline de viata ...imi plac omaneni asa cu acel tip de comportament care nu se lasa haioase etc.
ai dreptate,baremi serialele ar fi trebuit sa aibe un final fericit...cat despre Khushi,Geet,Arohi nu cred ca vom mai vedea astfel de personaje
anyta
anyta
vip
vip

Sus In jos

Mesaj Scris de Andreea_Miha Joi 20 Mar 2014, 11:51 pm

anyta a scris:
ai dreptate,baremi serialele ar fi trebuit sa aibe un final fericit...cat despre Khushi,Geet,Arohi nu cred ca vom mai vedea astfel de personaje

Da ai dreptate...eu nu am am mai gasit nici un serial sa imi palca ca ele asa de mult sau un cuplu..pov.M-am mai uitat la Iss 2, Qh etc...dar nu e ca celelenate seriale si nici chimia si pers nu sunt ca acolo sa ma atraga la fel de mult. sad 
Andreea_Miha
Andreea_Miha
vip
vip

Sus In jos

Mesaj Scris de anyta Joi 20 Mar 2014, 11:54 pm

Andreea_Miha a scris:

Da ai dreptate...eu nu am am mai gasit nici un serial sa imi palca ca ele asa de mult sau un cuplu..pov.M-am mai uitat la Iss 2, Qh etc...dar nu e ca celelenate seriale si nici chimia si pers nu sunt ca acolo sa ma atraga la fel de mult. sad 
eu ma mai uit la Rangrasiya si imi place cuplul Paro&Rudra, sper sa nu-l strice si pe asta ca pe Madhu...dar cum Shaurab(sau cum ii spune) este producator,mi-e tare teama ca va strica si serialul asta
anyta
anyta
vip
vip

Sus In jos

Mesaj Scris de anyta Joi 20 Mar 2014, 11:57 pm

noapte buna Miha,mi-a parut bine sa vorbim  kiss kiss maine sa ai o zi placuta si frumoasa
anyta
anyta
vip
vip

Sus In jos

Mesaj Scris de Andreea_Miha Vin 21 Mar 2014, 12:05 am

anyta a scris:
eu ma mai uit la Rangrasiya si imi place cuplul Paro&Rudra, sper sa nu-l strice si pe asta ca pe Madhu...dar cum Shaurab(sau cum ii spune) este producator,mi-e tare teama ca va strica si serialul asta

Aha..eu nu am vazut din el...nu prea imi place el dar poate ma apuc si eu sa ma uit si cine stie poate ma vor convinge cuplu..e bine ca astept sa vad daca il strica..

Cine stie...daca nu ma insel cei care produc madhu si rangrasiya sunt aceiasi care au produs/produc (nu stiu daca s-a terminat) do dil sau cum se numeste..si parca citisem ca vor muri cei din rolul principal acolo si la madhu la fel au facut ....la ei orice e posibil.
Andreea_Miha
Andreea_Miha
vip
vip

Sus In jos

Mesaj Scris de Andreea_Miha Vin 21 Mar 2014, 12:07 am

anyta a scris:noapte buna Miha,mi-a parut bine sa vorbim  kiss kiss maine sa ai o zi placuta si frumoasa

Si mie mi-a parut bine...Nb.
O zi placuta si tie.
 kiss 
Andreea_Miha
Andreea_Miha
vip
vip

Sus In jos

Mesaj Scris de Andreea_Miha Vin 21 Mar 2014, 12:11 am

da Do Dil Ek Jaan tot de ei produs..
Producer(s): Saurabh Tewari & Abinav Shukla
nu stiu cum a fost finalul ..trebuie sa o intreb pe criss ca stiu ca ea s-a uitat ...dar deja ar avea Nautanki doua seriale in care mor pers principale si ei nu au decat vro 4 seriale cu Rang Rasiya.
http://en.wikipedia.org/wiki/Nautanki_Films
Andreea_Miha
Andreea_Miha
vip
vip

Sus In jos

Mesaj Scris de costearamona Vin 21 Mar 2014, 5:20 pm

in DO DIL EK JAAN are un final trist cam stilul lui romeo si julieta ,fiul lui ANTARA se indragosteste de fica celui care ia omorat pe mama lui si tatal ,la final si baiatul e ucis si fata se impusca
costearamona
costearamona
vip
vip

Data de inscriere : 09/04/2012
Varsta : 44
Localizare : TIMISOARA

Sus In jos

Mesaj Scris de anyta Vin 21 Mar 2014, 9:41 pm

frumos episod am avut azi, domnul Abhay Kapoor si-a dat seama ca o iubeste pe Madhu Jr
anyta
anyta
vip
vip

Sus In jos

Mesaj Scris de Continut sponsorizat

Continut sponsorizat

Sus In jos

Pagina 5 din 12 Înapoi  1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 10, 11, 12  Urmatorul

Sus

- Subiecte similare

Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum